Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.


  Vérvörös Hold (FRPG)

  Share
  Andreas
  Andreas

  Hozzászólások száma : 42
  Join date : 2009. Aug. 02.

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Andreas on Szer. Aug. 05, 2009 11:15 am

  *Andreas némán mutatja kezeit, amiben még helyenként benne vannak a lemez darabkái.
  - Rianna. -*legbelül érzi, hogy talán veszített, s most a vesztes beletörődöttsége szól belőle. Szelíd és halk hangon szól.
  - Semmire sem kényszerítelek. S bántani sem foglak, akárhogyan is döntenél. -* hiába ápolja Ria a sebeit, valami legbelül azt súgja, hogy a nő, akit szeret még súlyosabb sebet készül ejteni, szétszaggatott lelkén.
  - Kegyetlen vagy Rianna. Időről beszéltél, s most mégis úgy érzem hirtelen döntöttél. Nem egyszer adtam neked időt s olyankor mindig Daniel jelent meg. *- szemeiben könny csillog, de a férfias dac nem engedi sírni.
  - Azt hittem, hogy őt gyűlölöm, amiért kihasználta az alkalmakat, de valójában ugyanezt tettem volna én is. Azt hittem a vámpírokat gyűlölöm, mert túl nagy az előnyük. Azt hittem a világot gyűlölöm, s képes lennék a dühömmel felégetni. De nem. Csak önmagamat. -*behunyja szemeit. Némán hallgat.
  - Legeslegbelül elfogadtam, amit még négy éve mondott apám, s ez a legbelső valami végül titokban azon munkálkodott, hogy ti ketten sikeresen találkozzatok. Boldog lennék, ha engem választanál, s ezt reméli a lelkem és a szívem is, de az elmém minduntalan visszaránt a tényekhez. -*hangja néha néha elcsuklik.
  - Ecce homo. Íme az ember, Rianna. Az ember, aki erősnek hitte magát, s végül rádöbbent, hogy nem az.
  Rianna Wolf
  Rianna Wolf

  Hozzászólások száma : 293
  Join date : 2009. Aug. 02.
  Tartózkodási hely : az álmok birodalmában, ahol minden megtörténhet

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Rianna Wolf on Szer. Aug. 05, 2009 2:28 pm

  Némán áll neki ellátni a sebet. Először a maradék szilánkokat szedi ki, aztán letisztítja az egészet a fertőtlenítőszerrel. Még mindig vérzik egy kicsit. ~Vér. Csak végig kéne nyalnom a sebet, és elállna a vérzés. Már ha vámpír lennék.~ Tiszta gézlapot fektet a tenyérre, aztán rögzíti. Közben hallgatja Andreast. *Időt adtál nekem és megjelent Daniel, aztán ő elmenekült és jöttél te. Ugyanannyi esélyed volt, sőt. Eldöntöttem, hogy kiverem a fejemből, hogy veled leszek.* néz a fiú szemébe. *De mikor volt nekem szerencsém a szerelemben?!* sóhajt egy nagyot. *Nem én döntöttem így, legalábbis nem józan ésszel. Annak sosem volt esélye a szívemmel szemben, amit ha egyszer lángra lobbantott valaki, addig mentem utána, míg aztán egy új helyre kellett menekülnöm a csalódás és szégyen elől. Mellesleg így kerültem ide is, Japánba.* Elhallgat. *Ezért kértem időt, hátha most másképp lesz, hátha most sikerül. De hiába áltatom magam, a szerelem nem a józan észről szól. Ezt már anyám is megmondta, de nem akartam többet csalódni, és te azt mondtad szeretsz. Isten látja lelkem, megpróbáltalak viszont szeretni. Így csak arra kérnélek, ha van jogom ilyet kérni, légy mellettem, ha újra csalódás lesz a vége, és ne engedj elmenni.* A könnyeivel küszködik. Nem akart fájdalmat okozni, hisz nagyon jól tudja mit érezhet Andreas. Nem egyszer élte már át ő maga is. *Ecce homo. Ezt nekem kéne mondanom. És te nem vagy gyenge. Egy erősebb ellenféllel szemben veszíteni nem gyengeség. Én önmagammal szemben veszítek mindig. Íme az ember. Az ember, aki mindaddig gyenge, míg maga felett nem arat egyszer győzelmet.* Igen. Ezek az utolsó gondolatok már régóta foglalkoztatták. Most kimondta. ~Talán Andreasnak segít, ha már neki nem.~
  Andreas
  Andreas

  Hozzászólások száma : 42
  Join date : 2009. Aug. 02.

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Andreas on Szer. Aug. 05, 2009 2:55 pm

  *Komolyra vált tekintete.
  - Maradok...bár.... -* pillanatnyi szünet. - Rianna. Nem foglak áltatni. Ha Daniel akármivel megbánt. Egyetlen szóval, gondolattal vagy tettel. -*pillanatra elhallgat, mielőtt ökölbe rándulna keze ismét.
  - Ha bármi rosszat tesz veled. *-látszik rajta, hogy szeretne válogatott halálnemeket szórni Daniel fejére, de Rianna jelenléte miatt inkább egy nagy sóhaj után folytatja.
  - Ha ilyen előfordul a jövőben. Bármennyire is erősebb. Bármennyire is gyorsabb, okosabb, tapasztaltabb. Garantálom, hogy több tucat lőtt sebből vérezve fogja végignézi élete leggyönyörűbb napfelkeltéjét. -*becsukja a szemét és lehajtja a fejét.
  - A fenébe is. Úgy tűnik nem vagyok sokkal különb egy vadállatnál. *-aztán újabb nagy levegő és Rianna szemébe nézve folytatja.
  - Ria. Senki sem szabhatja meg, hogy kit szeress. Ami pedig a gyengeségemet illeti itt más dolgokról is szó van, de nem akarlak tovább terhelni téged. Te nem vesztettél el semmilyen küzdelmet Rianna. Tetted, amit a szíved és vágyaid a lelkeddel együtt akartak. *- nyugalmat erőltet magára.
  - A közelben leszek. Amúgy se nagyon szökhetek el előlük. De egy valamit nem kérhetsz tőlem, mert képtelen vagyok rá. Köztünk nincs és nem lesz barátság Ria. Szeretlek. S talán ez mindig így lesz. Talán megtalálom egy másik nőben a felemet, ahogy Daniel mondta. De barátságot nem adhatok neked. Túlságosan szeretlek és tisztellek ahhoz, hogy ezt hazudjam neked. -*a büszkesége eltört. Egy könnycsepp indul lefelé az arcán.
  - Miattam pedig ne aggódj túl sokat, inkább éld az életed. Nem kell félni, nem ugrok folyóba, és nem kötöm fel magam. Ahhoz túl makacs bennem az életösztön. -*ezt már mosollyal mondja, noha a fájdalom még ott az arcán.
  - Őszintén kívánok nektek boldogságot. -*majd távozni készül.
  Rianna Wolf
  Rianna Wolf

  Hozzászólások száma : 293
  Join date : 2009. Aug. 02.
  Tartózkodási hely : az álmok birodalmában, ahol minden megtörténhet

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Rianna Wolf on Szer. Aug. 05, 2009 3:54 pm

  Fáj hallania Andreas ígéretét. Soha egyetlen exét nem tudta meggyűlölni, mintha erre az érzésre képtelen lenne, és tudta, hogy Danielnek se kívánná soha a halálát, hozzon akármit is a jövő. De Andreasnak kell ez az ígéret, hát nem szól közbe. ~Majd ha eljön az ideje, ha eljön... Majd akkor ráérek kitalálni valamit.~ *Nem vagy vadállat, csak féltékeny és dühös, amihez minden jogod megvan.* Hallgatja a fiút. *Soha nem kérném tőled, hogy légy a barátom. Nagyon jól tudom, hogy ez lehetetlen. Remélem tényleg találsz majd egy lányt, aki úgy szeret, ahogy megérdemled.* Ösztönösen nyúlna, hogy letörölje a könnycseppet, de aztán megtorpan. Nem akarja még jobban összetörni a büszkeségét. Végül csak befejezi a mozdulatot, ha már elkezdte. Visszamosolyog Andreasra. *Jól van, nem fogok aggódni. Annyira.* Feláll, ahogy a fiú menni készül. Kicsit tétovázik, aztán átöleli búcsúzóul. *Köszönöm. Remélem, hogy most sikerül.* Miután Andreas elment, nekiáll elpakolni. Nem sok kedve van megkeresni Danielt, hogy elmondja neki is, hogy kit választott. Sokkal inkább egy barátnőre lenne most szüksége, akinek a vállán kisírhatná magát, és akivel megbeszélhetné, hogy tényleg jól döntött. Még akkor is, ha újra és újra így döntene. ~Nerefil.~ Jut eszébe a lány. ~Nem jó. Ha Daniel megkeresett engem, akkor lehet, hogy Kiryuu pedig épp vele van.~ Végig dől az ágyon. *Lesz, ami lesz. Most már nem tudok rajta változtatni. És nem is akarok.* Elmosolyodik, ahogy megjelenik előtte egy gyönyörű zöld szempár.
  Daniel
  Daniel

  Hozzászólások száma : 428
  Join date : 2009. Aug. 01.
  Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Daniel on Szer. Aug. 05, 2009 5:44 pm

  *a laborban van és sietve gépel, parancsokat osztogat a gépnek , miközben több ezer adaton rágja át magát*~az a múltkori eset... Visszanéztem a biztonsági felvételeket... Nos az újságok is tudnak nagyokat hazudni... Méghogy egy csapat rendőr nyírta ki azt a két bandát.. Meg bandaháború.. Francokat! És most ez is... Mégis ki ez az Andreas? Egy ember nem illatozik úgy, mint egy szerelmes vámpír... És nem képes ilyenekre sem... Ekkora agresszió és ilyen mértékű önmegtartóztatás, mikor legszívesebben ölne... Ezt nem hiszem.. Andreas nem ember!~*jelenti ki magának, és tovább keresgél, majd iszik pár kortyot kávéjából, amit az egyik hűséges hozott neki nemrég*~még jó, hogy már a múltkor utánanéztem az igazi kilétének... Na nézzük csak... Kik azok a drága ősök akiktől kedves bará...~*elkerekednek szemei, mikor a gép kidobja az eredményt, és a kávéval is betelíti a képernyőt, majd köhög párat és saját mellkasát ütögeti, hogy a félrenyelt része a kávénak is inkább kijöjjön, minthogy megfulladjon*mikor nagyjából rendben érzi magát az asztalra támaszkodva feláll olyan hévvel, hogy a szék elborul mögötte* HOGY MI?!?!?!?!*kiált hitetlenül nézve a képernyőt* Nem.. Ez lehetetlen.. De... A francba, hisz teljesen lehetséges...*egy következő billentyűkód, majd a nyomtató aktivizálja is magát* Ezt K-nak is látnia kell.. Hogy dob egy hátast, az biztos...*kapja kézbe az elkészült nyomtatványt, majd átnézi* Remek..*visszaül helyére, majd gondolkozóba esik*~asszem ha már itt vagyok nem ártana másnak az őseit is előkeríteni...~*ismét nekikezd a gépelésnek a papírt félretéve*arca komolyságot sugároz*erősen koncentrál minden egyes előbukkanó névre és személyre*a nevek egyre sűrűbben jönnek és a hozzátartozó adatok is, mígnem kidob egy női arcot*ismét gondolkozóba esik*~további adatok nincsenek... Fenébe... Úgy néz ki, hogy nincs eredmény.. Vagy..*akad meg szeme valamin hirtelen* Várjunk csak...*elkezdi olvasni az apró betűs részt* Sarah egy bálon esett teherbe, semmit nem tudott gyermekei apjáról. A szülésbe belehalt...*elgondolkozik*újabb kattintások és egy korabeli festmény jelenik meg a képernyőn a nemes kisasszonyról* Várjunk csak.. Ez a nő..*ismét gondolkozóba esik* nem.. Az lehetetlen...*kerekednek el szemei, majd ismét elkezd keresgélni valamit, amit elég gyorsan előhoz* A neve szerepelt a vendéglistán.. És a párja, aki odahozta...*álla beépül a padlóba* Kate bátyja... Ezek szerint... Te atya úr isten... Ekkora egybeeséseket... Komolyan hinni fogok a sorsban...*fogadja meg magában, majd a családfáról újabb nyomtatványt készít* Szóval nemcsak Andreasban folyik vámpírvér... Miért is nem csodálkozok? Elvégre Adam-ről volt szó.. Kate bátyjáról.. És előfordulhatnak balesetek.. De ez.. Milyen egy szerencsés baleset... Adam... Azt hittem utállak, de azt hiszem, hogy most inkább áldom, hogy nem haltál meg 25 évesen...*vigyorog, majd a két nyomtatvánnyal felpattan és kiszalad a laborból* Szólnom kell erről K-nak is! Tudnia kell!*mivel gondolja, hogy a pajtában van, így kifelé indul, azonban az ajtót kinyitva napfénnyel kerül szembe*azonnal visszazárja az ajtót, de ennek ellenére is enyhe égési sérüléseket szenvedett* Francba!*dől a falnak fájdalmasan*arca, nyaka és kezei is megégtek nem is kicsit* A konyhába kell mennem..
  Nerefil
  Nerefil

  Hozzászólások száma : 756
  Join date : 2009. Aug. 01.
  Age : 33

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Nerefil on Szer. Aug. 05, 2009 6:10 pm

  Nerefil: Nem hinném , hogy kisebb lenne a kísértés ha a szobám előtt alszol . Gyere fel az emeletre és valamelyik szobába feküdj el . * Viszonozza a csókot somolyogva* -Azért remélem , hogy maradt még vér az ereidben amit majd én is megkóstolhatok..
  Kiryuu
  Kiryuu

  Hozzászólások száma : 830
  Join date : 2009. Aug. 01.

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Kiryuu on Szer. Aug. 05, 2009 6:14 pm

  -Van még bőven. Efelől nem kell aggódnod. *egy sóhajjal, mutatja Nernek, hogy felőle akár indulhatnak is.* - Csak utánad.
  Nerefil
  Nerefil

  Hozzászólások száma : 756
  Join date : 2009. Aug. 01.
  Age : 33

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Nerefil on Szer. Aug. 05, 2009 6:21 pm

  Nerefil: -Rendben . Ezek szerint bővérű vagy. *Vigyorog * Felmegy a lépcsőn , őt követi a vámpr a vámpírt pedíg Sessh , kis mancsival lépcsőről lépcsőre húzza fel magát*- Ez a szoba volt multkor a tied. * Mutat a sajátja melletti helységre * Felveszi a labradort és megdögönyözi karjaiban * - Bánnád , ha csinálnék rólad néhány képet majd egyszer ? *Néz K-ra kérdőn*
  Kiryuu
  Kiryuu

  Hozzászólások száma : 830
  Join date : 2009. Aug. 01.

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Kiryuu on Szer. Aug. 05, 2009 6:26 pm

  *Felvonja a szemöldökét.* - Ez nekem új, bár a fénykép lényegesen gyorsabb mint a festmény.... Ha nemet mondok akkor is megteszed, szóval tök mindegy. Most totálisan védtelen vagyok. *Fáradt de szenvedélyes csókot ad Nerefilnek, majd a szoba felé fordul.* -Zuhanyt *Kifejezéssel elindul a fürdő felé.*
  Andreas
  Andreas

  Hozzászólások száma : 42
  Join date : 2009. Aug. 02.

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Andreas on Szer. Aug. 05, 2009 6:29 pm

  *Andreas meglepődik az öleléstől és komoly erőfeszítésekre van szüksége, hogy ne éljen vissza a helyzettel. Bármennyire is tiszteli Ria-t de a vágy is hatalmas erő. De eléggé tud uralkodni magán, igaz közben kiszáradt a torka. Sietős léptekkel távozik még mielőtt bármi hülyeséget csinálna, vagy megbántaná Ria-t.
  ~ Hol az a rohadt edzőterem. -*az elkeseredettsége fokozatosan vált át dühbe. Itt már nem csupán egy elvesztett szerelemről van szó. Sorra jönnek fejében az érvek, az elmúlt évek eseményei visszhangzanak fejében az apja által "megjövendölt" események. Melyek végül ide juttatták. Végül az egyik hűséges, leolvasva arcáról a düh és a csalódottság keverékét, az edzőterem Kiryuu által használt részlegét ajánlja. S valóban. Az itteni eszközök sokkal masszívabbak a többinél.
  - Most kell dühöngenem, amíg nem senki sincs a közelben. -*s morog magának. Majd neki esik a Kiryuu által használt boksz zsáknak. Ez a püfölgetés hajnalig tart, de minden erejét beleadja. A sebei ismét felszakadnak valamelyest s a kötések vörösödnek. Majd fáradtan zuhanyzik és zuhan az ágyba. Majd nem sokkal napnyugta előtt ébred fel csak. Az elmúlt napok alaposan lefárasztották így most nem álmodik. Mélyen alszik, s jelen állapotában a szervezete ennél jobb döntést nem is hozhatott volna.
  Nerefil
  Nerefil

  Hozzászólások száma : 756
  Join date : 2009. Aug. 01.
  Age : 33

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Nerefil on Szer. Aug. 05, 2009 6:33 pm

  Nerefil: -Kössz az engedélyt . * Ad egy búcsúpuszit K arcára majd saját szobájába veszi az irányt a kutyával a karjaiban* A szobában leteszi Sessh-t , majd ő is a fürdő felé indul el . Beáll a tusolóba ahol hideg vízzel frissíti fel magát , mégis mikor kikászálódik onnan eléggé fáradtnak érzi magát. * Felveszi hálóingét majd elvonszolja magát az ágyáig. * Nem..rosszkuyta..ott a helyed. *Mutat egy kipárnázott fekvőhelyre az ágy mellett ahova leheveredik az állat miután rászóltak*
  Kiryuu
  Kiryuu

  Hozzászólások száma : 830
  Join date : 2009. Aug. 01.

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Kiryuu on Szer. Aug. 05, 2009 6:37 pm

  *Ledobja a ruháit majd beáll zuhany alá. Megengedi a vizet, majd könnyít magán, egy óra zuhanyzás alatt 3szor is. Végül, egy törölközőbe csavarva kitámolyog az ágyig, és elnyúlik. Azonnal el is alszik, az alkohol és a fáradtság megteszi a hatását.*
  Nerefil
  Nerefil

  Hozzászólások száma : 756
  Join date : 2009. Aug. 01.
  Age : 33

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Nerefil on Szer. Aug. 05, 2009 6:42 pm

  Nerefil: *Elég nyugtalanul alszik , ahogy forog felszisszen , mert fáj a bőre mintha tele lenne sérülésekkel . Kezd melege lenni és kitakarja magát,majd felül de közben megszédül . Látása sem az igazi , feláll imbolyogva és elindul K-hoz *~Ez az istenverte átváltozás is most indul be..de szerencse , hogy itt maradt Kiryuu..~* Térdeesik a fiú ágya mellett *K..ébredj..*nyöszörgi*
  Kiryuu
  Kiryuu

  Hozzászólások száma : 830
  Join date : 2009. Aug. 01.

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Kiryuu on Szer. Aug. 05, 2009 6:52 pm

  *Nem akar felkelni, semmi ereje nincsen, inkább a másik oldalára fordul, de Ner hangja még is csak belekúszik a tudatába, így hasra fordulva félárbocra elemelt szemhéjakkal ránéz a lányra.* - Mi az? *dünnyögi fáradtan, majd maga is észre veszi mi is a helyzet, orrát megcsapja Ner illata.* -Fel tudsz még állni? *De már le is pattan az ágyról és óvatosan a kezébe veszi a lányt majd leteszi az ágy közepére. Félig ülő helyzetben mögé ül és a lány szája elé kínálja a csuklóját. Lehet a nyakával jobban járna Ner, de nem tudja, hogy akkor tudná e magát türtőztetni.*
  Nerefil
  Nerefil

  Hozzászólások száma : 756
  Join date : 2009. Aug. 01.
  Age : 33

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Nerefil on Szer. Aug. 05, 2009 7:04 pm

  Nerefil: *Ha nem kapná fel az ágyra K valószínűleg nem tudna felmászni . * Fájdalmasan felkiált és tese is megefszül , mikor szemfoga lassan és nem kis kínok között meghosszabbodik . * Eltolja szája elől K karját és nagy levegőket vesz , gyomra háborog és minden porcikája egyre jobban fáj . Érzékei is kiéleződnek így elemi erővel csapja meg a vár utáni vágy , érzi a férfi testében a vér pulzálását , mostmár mohón kap a csukló után és fogait mélyre vájva kezdi el korytolni a vért olyan mohón , mintha eddígi életében soha nem ivott volna.
  Kiryuu
  Kiryuu

  Hozzászólások száma : 830
  Join date : 2009. Aug. 01.

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Kiryuu on Szer. Aug. 05, 2009 7:08 pm

  *Mivel még soha senki nem ivott belőle, így csodálkozóan nézi, ahogy Nerefil még is csak ráharap a csuklójára. Kissé fájdalmas ahogy a lány belemélyeszti a fogait a húsába, de ezt nem mutatja ki. Szabadulni szeretne, csapdába ejtve érzi magát, de megpróbál veszteg maradni, hiszen Ner élete most tőle függ.* -Nyugalom, nem szaladok ... el... *közben jobb kezével átöleli a lányt a hasánál, hogy biztosan tartsa.*
  Nerefil
  Nerefil

  Hozzászólások száma : 756
  Join date : 2009. Aug. 01.
  Age : 33

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Nerefil on Szer. Aug. 05, 2009 7:20 pm

  Nerefil: *Halkan morog miközben megismeri a vér mámorító ízét .* Ahogy telik az idő annál óvatosabban kortyolgatja a vért közel 20 perc eltelte után elszakad a fiú csuklójától és hátával nekidől K mellkasának* -Nagyon köszönöm..*suttogja * szerencse , hogy itt maradtál mellettem..
  Rianna Wolf
  Rianna Wolf

  Hozzászólások száma : 293
  Join date : 2009. Aug. 02.
  Tartózkodási hely : az álmok birodalmában, ahol minden megtörténhet

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Rianna Wolf on Szer. Aug. 05, 2009 7:21 pm

  A merengésből korgó gyomra téríti magához. ~Mostanában egyre többet eszem. Mondjuk, mozgok is hozzá eleget.~ Azzal felkel az ágyról. Végignéz magán, majd úgy dönt nem öltözik át. Ha már felvette ezt a szép ruhát, élvezi még egy kicsit. A selyem érintése meg amúgy is jól esik a bőrének. Megfésülködik és elindul a konyhába. A bejárati ajtó mellett azonban ismerős alakba botlik, ismerős helyzetben. Bár még nem vágyott összefutni a férfival, a sorsot nem lehet kijátszani. *Te mindig ápolásra vagy segítségre szorulsz, ha összefutunk?* Megnézi Daniel sebeit. Igyekszik óvatosan hozzáérni, hogy ne okozzon további fájdalmat. *Be tudsz jönni a konyhába, ha segítek, vagy kihozzam a fagyit?* néz kérdőn.
  Kiryuu
  Kiryuu

  Hozzászólások száma : 830
  Join date : 2009. Aug. 01.

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Kiryuu on Szer. Aug. 05, 2009 7:27 pm

  *Hanyatt dől és nem szól semmit, Ner sokat ivott belőle, és már amúgy is igen csak fáradt volt. Így mikor a lány véghez csak egy erőtlen puszit ad neki és hanyatt dől.*
  -Nincs mit. Van ám szomjad. *suttogja.* -Lezárnád?
  Nerefil
  Nerefil

  Hozzászólások száma : 756
  Join date : 2009. Aug. 01.
  Age : 33

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Nerefil on Szer. Aug. 05, 2009 7:33 pm

  Nerefil: *A fiú mellé dől le az ágyon * -Olyan szomjas voltam hirtelen..én..bocsánat lehet , hogy tényleg sokat ittam . Nem akartalak legyengíteni ennyire. *Megfogja a fiú csuklóját , és megnyalja a kés kit sebet amitől eláll a vérzés * Odabújik K-hoz és elkezdi oldalát simogatni * - Bocsánat..*suttogja halkan és bűntudatosan*
  Daniel
  Daniel

  Hozzászólások száma : 428
  Join date : 2009. Aug. 01.
  Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Daniel on Szer. Aug. 05, 2009 7:35 pm

  *próbálkozna a felkeléssel, de nem nagyon megy neki, csak ha a falnak dönti a hátát*szedné össze a lapokat is, mikor Ria megjelenik* Óh.. Öhm.. Úgy néz ki mindig siralmas állapotban kerülök eléd.. Megpróbálok ezután jobban vigyázni magamra..*mosolyog kedvesen*nem kérdez semmit és nem is tesz utalást az Andreassal való beszélgetésére*majd ha akarja elmondja hogyan döntött* Azt hiszem megköszönném a segítséget... De nem kéne itt összefagyizni a szőnyeget, mert Merill megöl mindkettőnket... A konyháig csak kibírom..*mosolyog ismét, majd komolyra vált* Amúgy is.. Lenne megbeszélni valóm veled... Meg majd Andreassal is..*néz a kezében tartott papírokra* Furcsán hangzik, de mindketten egy cipőben jártok.. De majd a konyhában mesélek.. Nemrég jöttem rá csak én is..
  Kiryuu
  Kiryuu

  Hozzászólások száma : 830
  Join date : 2009. Aug. 01.

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Kiryuu on Szer. Aug. 05, 2009 7:41 pm

  -Semmi gond. *A simogatásra halk dorombolásba fog.* - Furcsa érzés volt. *Átfogja Ner derekát bal kézzel és jobbal pedig az arcát símogatja.* - EZ az én hibám is, nem kellett volna az a sok alkohol....
  Nerefil
  Nerefil

  Hozzászólások száma : 756
  Join date : 2009. Aug. 01.
  Age : 33

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Nerefil on Szer. Aug. 05, 2009 7:47 pm

  Nerefil: -Annyi szent , hogy rendesen betermeltetek az alkoholból . De miért ittatok annyit? Azt a részt azthiszem átugrotta Andreas . * Elmosolyodik a simogatástól * Magukra húzza a takarót és kényelmesen elhelyezkedik a vámpír kezei között*
  Kiryuu
  Kiryuu

  Hozzászólások száma : 830
  Join date : 2009. Aug. 01.

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Kiryuu on Szer. Aug. 05, 2009 7:50 pm

  - Nő a baj. Ha érted, miattatok nők miatt ittunk. Meg eléggé le kellet részegednünk ahhoz, hogy megtudjuk milyen is ha kipróbáljuk a másik csókját. * nevetnie kell, de közben el is fintorodik*
  Rianna Wolf
  Rianna Wolf

  Hozzászólások száma : 293
  Join date : 2009. Aug. 02.
  Tartózkodási hely : az álmok birodalmában, ahol minden megtörténhet

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Rianna Wolf on Szer. Aug. 05, 2009 7:54 pm

  *Akkor menjünk a konyhába, úgyis oda indultam. Gyere.* mosolyog. Segít felállni a férfinak, majd a fal segítségével eltámogatja a konyháig. A konyha üres, így leülteti Danielt az asztalhoz és nekiáll vaníliafagyit keresni. Amikor megtalálja, elkezdi bekenni az égett bőrfelületet. Előbb az arcát veszi kezelésbe, aztán a karját. *Szóval, mit szeretnél megbeszélni velem?*

  Ajánlott tartalom

  Re: Vérvörös Hold (FRPG)

  Témanyitás  Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Szer. Jan. 23, 2019 5:29 am