Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.

+8
Daniel
Lyra
Kuraan
Noko
Nerefil
Shion
Kiryuu
Doreen
12 posters

Vérvörös Hold (FRPG)

Kiryuu
    Kiryuu

Hozzászólások száma : 830
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.

Vérvörös Hold (FRPG) - Page 25 Empty Re: Vérvörös Hold (FRPG)

Témanyitás  Kiryuu Szer. Szept. 30, 2009 8:25 pm

*Keze serényen masszírozza a lány keblét, közben megemeli a csípőjét, is kissé, egymás után többször, jelezve Nernek, kissé emelkedjen fel, és akkor a farmer is lekerülhet. *-Nahát, hogy mennyire felforrt a véred, és hogy dobog a szíved.. hmmm.... *lassú és szenvedélyes csókot vált Nerefillel, majd belenyal a lány fülébe is.*
    Nerefil
    Nerefil

Hozzászólások száma : 756

Témanyitás  Nerefil Szer. Szept. 30, 2009 8:38 pm

Nerefil: * Elégedetten sóhajtozik kedvese tetteire * Segít levenni Kiryuunak a farmert .* - Nem csak a heves támadás tud izgató lenni . Nem tagadom , hogy jól csinálod. * Megcsipkedi kedvese bőrét a mellkasán , majd lejebb halad hasára már szelídebben . Keze a boxer alá is bekutakodik , rámarkol parancsolója férfi mivoltára * - Te sem panaszkodhatsz..gyűlik a vér itt rendesen . *Suttogja kedvese fülébe *
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Szer. Szept. 30, 2009 8:44 pm

-Mmmmm... mit tagadja, épp bővérű vagyok most odalent, vigyázz, a fejemből lassan mind odalentre csoportosul. *Dorombolja Nerefil fülébe. Majd hanyatt dől, hogy jobb keze is szabad legyen, ujjai besiklanak Ner jobb belső combján a tangáig, de mikor éppen hogy megsimítja a puha anyagot, lassan vissza húzza simogatva a tenyerét, ezt még kétszer játssza el, majd megsimogatja a lányt a legérzékenyebb részén és érzi, hogy a kis anyag már egyáltalán nem száraz. Erre még inkább megkeményedik.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Szer. Szept. 30, 2009 8:59 pm

Nerefil: -Miért vigyázzak? Ez a célom..mármint csak keretek között. Nem akarom , hogy elveszítsd a fejed. *Suttogja , kis félelem és utalás is van az utolsó mondatában Kiryuu sárkányára * Viszont ez hamar elmúlik , mikor kedvese elkezd játszani velem . * .-Kiryuu..*suttogja mikor már a fiú többedszerre is csak kerülgeti a forró kását és a lányt csak egyre húzza fel azzal , hogy nem ér hozzá . Pontosan érezheti Kiryuu , hogy mennyire sikerült felizgatnia a lányt . * Nerefil felnyög , mikor végre hozzáér kedvese * -Ilyen nedves még nem voltam..*nyel nagyot miközben kezdvese hasát simogatja , de ez átmegy kissé karmolászásba mikor kedvese érzékeny pontján játszadozik vele*
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Szer. Szept. 30, 2009 9:05 pm

*Morog és dorombol Nerefil által elmondottakra.* -Akkor mi legyen? Meglovagolsz? Hmm..? Nem kell félned, a sárkány nem fog bántani... *itt elhallgat, becsukja a szemeit és nem mondd tovább semmit. Mivel a sárkány is kinyilvánítja éppen, hogy vágyik Nerefilre és jó kis gyík lesz, csak had vegyen részt ebben ő is. Így csak sóhajtozik, és csípőjét Neréhez dörgöli.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Szer. Szept. 30, 2009 9:27 pm

Nerefil: -Szeretnéd , ha én lennék felül? Hmm..és ha senki sem lenne felül? * Belemarkol kedvese fenekébe mikor hozzá dörögölőzik , megcsókolja Kiryuut. * Megszabadul a hálóingtől és a tangától is és négykézláb támaszkodik , combjait széjelebb nyitja * -Nem lenne kifogásod ez elenn a póz ellen igaz?
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Szer. Szept. 30, 2009 9:29 pm

*Megrázza a fejét, hogy jelezze nem lenne kifogása, közben belemar a kanapé karfájába, hogy fékezni tudja az indulatait, és vágyait.* -te vezetsz... *mondja rekedten, és mintha kissé torzabb lenne a hangja.*
    Daniel
    Daniel

Hozzászólások száma : 428
    Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.

Témanyitás  Daniel Szer. Szept. 30, 2009 11:04 pm

*kedvese egy-egy szavára, vagy nevetésére felnéz, majd jót vigyorog*hallgatja kedvese kommentjeit és nevetését, amitől a munka annyira nem is rémes, mint eddig*~csak a társaság hiányzott..~*mosolyog*mikorra a klub zár ő is kész van és figyeli a kettőst*mélyet sóhajt, ahogy Kuraan elmegy, majd Noko komor képét látja* Szia! *mikor elmegy felkel ő is és kedveséhez megy* Tudom mi történt.. Ne aggódj.. Minden rendben lesz.. Nokoval beszélek.. Kurant meg tudom hol van..*vigyorog gonoszkásan* Mivel tudtam, hogy ennyire idióta, mikor összevarrtam legutóbb gondom volt rá, hogy egy nyomkövető csipet ültessek be a bőre alá.. Nem érzi, teljesen észrevehetetlen és biztonságos helyen van.. Tudom merre jár és mi van vele..*mosolyog* Tudom nem udvarias és eléggé gonosz dolog is, de nem tudtam mást kitalálni. nem akarom a bátyámat még egyszer elveszteni és a fiának is szüksége van rá.. Jut eszembe.. *előveszi a telefonját és tárcsázza Kuraan számát*
    Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Hozzászólások száma : 293
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.

Témanyitás  Rianna Wolf Szer. Szept. 30, 2009 11:16 pm

*-Ez azért tényleg nem egy fair dolog. De legalább nem vész el többet. Rendben, beszélj vele, velük.* Elengedi kedvesét, hogy nyugodtan telefonálhasson. Visszaül a fotelba, ott várja meg, mi lesz.
    Daniel
    Daniel

Témanyitás  Daniel Szer. Szept. 30, 2009 11:29 pm

*a telefon cseng egy darabig, majd üzenetrögzítő kapcsol be*kinyomja* Na jó.. Ezért is jobb a chip. Azt nem hagyja otthon, mint a telefont, amit adtam neki..*sóhajt* Akkor majd otthon megpróbálom.. Biztos a külön házában van már..*mondja* Induljunk.. hamarosan pirkad.. nem akarok itt maradni nappalra..*néz kedvesére, majd felkel és a kabátokhoz megy*felveszi sajátját, majd kedvesére is felsegíti a kabátot és felkínálja kezét neki*elindulnak*mielőtt kiérnek vált pár szót Guy-al, majd kint autóba ülnek*elindul haza gyors tempóban, mivel él a napkeltétől, bár az még másfél óra múlva van de nem akar kockáztatni, így inkább száguld, amit midig is szeretett*
    Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Témanyitás  Rianna Wolf Szer. Szept. 30, 2009 11:39 pm

Látja, hogy kedvesének nem sikerült utolérnie Kuraant. *-Akkor menjünk haza. Ott meg tudod nézni chipet.* Felveszi a kabátot. Élvezi a tempót, de hamar hazaérnek. Az előtérbe érve Danielre néz. *-Akkor te még beszélsz Nokoval, igaz? Kellek én oda, vagy inkább a szobádban várjalak meg?*
    Daniel
    Daniel

Témanyitás  Daniel Szer. Szept. 30, 2009 11:43 pm

- Nem tudom.. Azt hiszem én megyek lógni a telefonon.. Viszont ha Nokoval tudnál beszélni annak örülnék.. Azt hiszem tudom mi a baja.. De ahhoz Kuraanra van szükség, hogy felviduljon..*néz kedvesére* Beszélj vele kérlek..*mosolyog rá kedvesen, majd megcsókolja* Szeretlek.. Az utolsó étkezésnél találkozunk rendben? Mindent bele..*suttogja, majd elindul a laborba*
    Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Témanyitás  Rianna Wolf Szer. Szept. 30, 2009 11:56 pm

*-Rendben, akkor megkeresem. Hátha tudok én is segíteni valamit. Melyik az ő szobája?* Viszonozza a csókot. *-Én is szeretlek. Rendben.* Amikor megkapja a választ, elindul fel Daniel szobájába. Lerakja a kabátot, aztán megkeresi a mondott szobát. Az ajtó előtt megáll és bekopog. *-Szia! Ria vagyok. Lenne kedved beszélgetni egy kicsit?*
    Daniel
    Daniel

Témanyitás  Daniel Csüt. Okt. 01, 2009 12:45 pm

*elmosolyodik* Imádlak!*suttogja, majd elmondja melyik szobában találhatja meg a fiút*a laborban rátapad a képernyőre és figyeli merre lehet bátyja* Megvagy...*vigyorog, mikor látja a jelzést*Rendben. Nézzük csak mik vannak arrafelé..*megnézi hogy milyen körzetben, milyen címen található a ház és a házhoz tartozó készülék számát is gyorsan elő tudja keríteni* Remek.*mikor tárcsázza a számot akkor kezdenek a redőnyök leereszkedni*várja, hogy a vonal túlsó végén felvegyék a telefont, és remélhetőleg bátyja vegye fel*
    Noko
    Noko

Hozzászólások száma : 380
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.

Témanyitás  Noko Csüt. Okt. 01, 2009 12:48 pm

*egy ideig ül az ágyon és gondolkodik*végigjáratja az eshetőségeket, de nem jut semmire*mélyet sóhajtva dől végig az ágyon, mikor kopogást hall ajtaján*meglepődik elsőre a hang tulajdonosán, aztán mikor eszébe jut a lány parancsolója azonnal egyértelművé válik minden* Persze... Gyere csak be nyugodtan.*szól ki, de nem ül fel*katanával a csípőjén fekszik kiterülve az ágyon és a plafont nézi*
    Kuraan
    Kuraan

Hozzászólások száma : 634
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.

Témanyitás  Kuraan Csüt. Okt. 01, 2009 2:35 pm

*Már éppen félálomban volt, mikor a telefon neki kezdett csörögni. Kelletlenül felül és felveszi.* -Ki a halál vagy? *morran bele.*
    Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Témanyitás  Rianna Wolf Csüt. Okt. 01, 2009 5:30 pm

Bemegy a szobába és bezárja maga mögött az ajtót, de nem megy beljebb. Végig néz a fiún. *-Tudod mit? Kezdem a közepén. Valami bánt, legalábbis rágódsz valamin. Ha nincs kedved beszélni róla, akkor elküldhetsz. De akár hangosan is gondolkodhatsz, és hogy ne nézzenek bolondnak, itt maradhatok, és meghallgathatlak. Mit szólsz hozzá?* Hangja kedves és érdeklődő.
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Csüt. Okt. 01, 2009 8:33 pm

Nerefil: - Én vezetek mi..hmm..jó lenne. * Vigyorodik el . * -MIt szólnál , ha te hátulról lennél..? *Húzza föl szemöldökét kérdőn * -Ha nem elég egyértelmű..akkor mondom úgy , hogy kutya pózban . * Megcsókolja kedvesét * - Mélyebb a hangod , mint szokott lenni..
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Csüt. Okt. 01, 2009 8:42 pm

*Nagyot nyel az ajánlatra. Mélyeket lélegzik, majd kinyitja a szemeit, és mosolyog csak a hangja mélyülését illetően. Majd megint becsukja a szemét, kicsit, aztán lassan fordít a helyzetükön. Majd hozzásimul Ner hátához, most már nyitva a szeme, mivel Ner nem láthatja így hogy vörösek. Szólni nem szól, csak buzgón és szerelmesen szereti Nerefilt, simogatja és csókolgatja.*-Jöhetek? *kérdi mély és rekedt hangon, nagyon is.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Csüt. Okt. 01, 2009 8:51 pm

Nerefil: - Csak rád várok már. *Suttogja vágyakozva * A kanapé karfájába kapaszkodik meg , hogy tudja tartani az ütemet majd kedvese tempójával. *
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Csüt. Okt. 01, 2009 8:54 pm

*Az engedélyre azonnal reagál és be is csusszan. Majd vacillál, hogy lassan vagy úgy ahogy szereti, de megpróbál lassú lenni. Biztos ami fix, nehogy Ner bepánikoljon.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Csüt. Okt. 01, 2009 9:00 pm

Nerefil: * Elégedeten nyög fel , mikor kedvese kitölti belülről . Kellemes borzongás fut végig testén , mikor elkezd mozogni Kiryuu * -Mmm...nagyon finom. *Sóhajt fel* -Nyugodtan markold meg a csípőm , hogy mélyebbre tudjál lökni. Nem fogok megijedni.
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Csüt. Okt. 01, 2009 9:03 pm

-Biztos vagy benne, mert akkor nincs megállás... *suttogja. Lök egy határozottabbat.* -Nos?
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Csüt. Okt. 01, 2009 9:11 pm

Nerefil: -Igen..ez jó , *felnyög * több , mint jó. * Karmait a kanapéba mélyeszti , válla fölött hátranéz a fiúra * -Mutasd meg , hogy ki hordja kettőnk közül a nadrágot..és ki az úr az ágyban . Vagy ha szeretnéd átveszem én az irányítást. * Tolja csípőjét K-hoz *
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Csüt. Okt. 01, 2009 9:23 pm

*Felmordul, és megadja Nernek amit kér, nem is kicsit. Mindent megtesz azért, hogy a kanapé huzatja, szana és szét szakadjon, kedvese karmai alatt. Mellesleg úgy dorombol, mint egy sportkocsi.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Szomb. Nov. 23, 2024 9:27 am