+8
Daniel
Lyra
Kuraan
Noko
Nerefil
Shion
Kiryuu
Doreen
12 posters
Vérvörös Hold (FRPG)
Daniel- Hozzászólások száma : 428
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.
- Post n°651
Re: Vérvörös Hold (FRPG)
- Nem tudom a pontos részleteket... Csak annyit, hogy azt az alantast kergeti, aki megölte az egyik testvérünk állapotos felét. Nagy a valószínűsége, hogy a gyermek apja nem a nő parancsolója volt, hanem Kuraan, de ezt nem tudom biztosra. Viszont azt tudom, hogy volt körük egymáshoz.*magyaráz* Meg akarja bosszulni.*kortyol megint az italból* Nos akkor eszünk valamit?
Rianna Wolf- Hozzászólások száma : 293
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°652
*-Értem. Azt hiszem. Bááár... Nem úgy van, hogy a szerelmes férfi nem enged egy másikat a felesége közelébe?* Rázza meg a fejét értetlenül. *-De szerintem inkább a fiával, és a születendő gyermekével kéne jobban törődnie. De nem akarok beleszólni.* Sóhajt, és leül kedvese mellé. *-Igen. Jól esne valami finom.*
- Post n°653
*bólint* Igen.. Szerintem is.. De majd meglátja. Remélem időben észhez tér...*sóhajt nagyot, majd elmosolyodik* Rendben.. Akkor együnk valamit..*felkel, majd a konyhába megy*az ajtóból megkéri Merilt, hogy melegítsen nekik valamit vacsorára, aztán nyugodtan menjen aludni*ezután visszamegy kedveséhez egy plusz pohárral*leteszi kedvese elé, majd az palackért nyúl* Bort? 85-ös évjárat.. A legjobb..*vigyorog kedvesére*
- Post n°654
*-Elhiszem neked, de köszönöm, most nem kérek. Inkább valami gyümölcslevet... Alkoholmenteset, ha lehet.* Néz kedvesére.
- Post n°655
*bólint* Rendben van.. Bár.. A terhes nőknek kifejezetten jót tesz naponta egy kevés bor.*kel fel* De ahogy szeretnéd.*megy a bárhoz, majd kinyitja* A választék széles.. Milyet szeretnél?*néz hátra kérdőn*
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°656
-Igen, elkísérlek. Mikor kell menni?
Noko- Hozzászólások száma : 380
- Post n°657
*elmosolyodik* Amint elkészülsz indulhatunk is.*kel fel az ágyból, így látni, hogy ő már a fehér ruhában van, frissen fürödve*katanájáért megy* Ezt..*veszi fel és a kardra néz* Megtarthatom?*néz apjára kérdőn*
- Post n°658
*-Szőlőt, és akkor az majdnem stimmel.* Mosolyog kedvesére. *-Én mondjuk épp az ellenkezőjét hallottam, de amúgy sem igen szoktam inni.*
- Post n°659
-Én már készen vagyok, felőlem indulhatunk. *Bólint.* -Igen megtarthatod.
- Post n°660
*előveszi a szőlőt, majd odamegy kedveséhez, és tölt a poharába* Tessék.*ül le mellé* Ahogy szeretnéd. A gyümölcs is egészséges...*mosolyog*
- Post n°661
*felvonja szemöldökét apja kinézetén* Jó.. Akkor legalább azt megvárjuk, míg a fagyit felszívja a képed..*vigyorog*addig mondjuk valami más ruhát? Esetleg? Nem miattam.. *mondja védekezően* Csak gondoltam illőbb lenne, de te tudod.*vigyorog*felköti a katanát a derekához* Hé Kuraan... Kösz.*mondja komolyan, mosolyogva*
- Post n°662
-Én is úgy gondoltam, hogy előbb legyen szalonképes a képes felem, más öltözet. Nincs másom. *tárja szét a karjait* -Szóval ha így nem vagyok jó, akkor mást kell keresned...
- Post n°663
*-Pontosan.* Mosolyog kedvesére, miközben megemeli poharát. *-Egészségedre!* Mondja, majd iszik egy kicsit, mintha tényleg bor lenne. Közben Meril is végzett a konyhában, és tálalta a vacsorát.
- Post n°664
*elvigyorodik* Szerintem Danieltől lehetne kérni valamit, de ahogy jónak látod.. Csak gyere.*vigyorog*
- Post n°665
- Egészségedre... És a kicsiére is.*mosolyog megemelve poharát majd kiüríti a bort*mikor leteszi a poharat már Meril jön az étellel*szed kedvesének kérés szerint, majd magának* jó étvágyat...*mosolyog, majd elkezd enni*
- Post n°666
-Akkor essünk túl rajta minél hamarabb! *Menet közben már beitta a bőre a fagyit, még kissé piros, de az hamarosan elmúlik.*
- Post n°667
*-Jó étvágyat!* Lassan eszik, el-elmerengve, és kicsit fáradtnak is érzi már magát.
- Post n°668
*mélyet sóhajt* Rendben. Menjünk!*nyakába akasztja a medált, majd behunyja szemeit és koncentrálva máris a másik oldalon terem egy domb tetején*várja, hogy apja is megérkezzen*látni innen, hogy egy hatalmas színpadot állítottak fel, amin a feleségek vérpiros ruhában állnak*nyel egyet, majd látja, hogy a Direktrix tart felé*az Őrző is megjelent, lent áll egy hatalmas trónuson*
- Post n°669
*Követi Nokot odaátra, a dombon fia mellett bukkan fel.* -Na, ne cövekelj le, haladjunk. Csak addig akarok itt lenni még muszáj.
Bara- Hozzászólások száma : 454
- Post n°670
*mikor meglátja fiát megjelenni a domb tetején megörül és elindul felé*mikor megjelenik Kuraan is meglepődik, de csak még jobban örül, főleg, mikor elindulnak* ahogy odaér köszönti őket egy mély meghajlással* Örömünkre szolgál, hogy eljöttek a feleségek bemutatására.*egyenesedik fel* Kérem kövessenek.*mosolyog, majd megfordul és elindul a színpad felé, ahol az Őrző és kiválasztottak is várakoznak*ahogy odaér fiát leülteti a trónusra, majd elkezdődik maga a ceremónia*minden a megszokott rendben zajlik le, semmi nem zökkenti ki őket a kerékvágásból*látja, hogy fia a kiválasztottak között erősen kutakodik, mire elmosolyodik*~Lyra nővért keresi.~
- Post n°671
*az egész szertartás hosszú és érdekes, de valahogy figyelmét nem tudja lekötni teljesen*ahogy a trónusba került azonnal Lyrát kezdte keresni a lányok között tekintetével*~piros ruha.. Lyra ágyán is volt egy ilyen ruha, mikor benéztem.. Itt kell lennie.. Vagy az nem az ő szobája volt? Istenem.. Hol lehet?~*figyel azért annyira, hogy minden kérdésre illendően válaszoljon*az első feleség bemutatásánál kicsit elszontyolodik*
Őrző: Talán nem tartod méltónak e kiválasztottat első feleségednek?
- Nem.. Mármint.. Nem így gondolom. A kiválasztotta gyönyörű. Megfelelő és kiváló választás az első feleség helyének betöltésére.*válaszolja udvariasan, mire az Őrző ismét a szertartásra koncentrál*egy csendes sóhajjal nézi tovább a kiválasztottakat*
Őrző: Talán nem tartod méltónak e kiválasztottat első feleségednek?
- Nem.. Mármint.. Nem így gondolom. A kiválasztotta gyönyörű. Megfelelő és kiváló választás az első feleség helyének betöltésére.*válaszolja udvariasan, mire az Őrző ismét a szertartásra koncentrál*egy csendes sóhajjal nézi tovább a kiválasztottakat*
A hozzászólást Noko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 03, 2009 11:23 pm-kor.
Lyra- Hozzászólások száma : 348
Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.
- Post n°672
A leghátsó sorban áll, de jól látja Nokot. Észreveszi, hogy keres valamit, vagy valakit. Nem mozdul a helyéről. Szerencsére a bemutatás rendben zajlik, és mind a Nemző, mind kísérője elfogadja az első feleséget. A ceremónia végével nincs több dolga most, majd csak holnap kell segítenie felkészíteni Paminát. A többi feleséggel együtt indul vissza a szállások felé. Bár előtte még lopva Nokora néz.
- Post n°673
*mikor vége a szertartásnak az utolsó pillanatban találkozik pillantása Lyráéval*egy pillanatig nézi, majd a lány elfordítja tekintetét, ahogy tovább megy*ahogy a lányok eltűnnek megkapják az utasításokat az Őrzőtől a következő találkozás időpontjával*ezután illedelmesen elköszön, majd apjával együtt visszamegy az ő világukba* Köszönöm, hogy velem jöttél.*néz rá kicsit fáradtan és mélyet sóhajtva leül az ágyra* Nos.. Azt hiszem jobb lesz ha a holnapi találkozó előtt rendesen kipihenem magam...
- Post n°674
*mosolyog, majd pá falat után eszébe jut a nem túl régi étkezés, aminek végén a biliárdszobában kötöttek ki*eszébe jut kedvese hevessége, csókjai és hangja*a látvány ahogy gondolataiba férkőzik erős szívdobogást idéz elő mellkasában, ágyékában lüktetést, torkában halk majd egyre fokozódó dorombolást*nyel egyet, majd kedvesére néz*villájára egy falatot tűz, majd kedvese ajkaihoz közelít vele, miközben mélyen a szemeibe néz*
Lyra- Hozzászólások száma : 348
Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.
- Post n°675
Noko is pont akkor nézett felé, mint amikor Lyra a fiúra pillantott. Hirtelen hevesebben kezdett el verni a szíve, így gyorsan elkapta a tekintetét, és a többiek után sietett. A szállására érve levette vörös ruháját, és ledőlt az ágyára. Azonban még sokáig nem bírt elaludni. Amint lehunyta a szemét a Nemző szemeit látta maga előtt.