+8
Noko
Andreas
Kuraan
Kiryuu
Daniel
Shion
Nerefil
Doreen
12 posters
Vérvörös Hold (FRPG)
Daniel- Hozzászólások száma : 428
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.
- Post n°801
Re: Vérvörös Hold (FRPG)
*Kuraan szavaira nagyon nagy gyanú fogja el* Halljam! Találkoztál vele.. Mit mondtál neki, vagy ami még rosszabb mit tettél vele? Ha nem felelsz most, kapsz olyan fájdalomcsillapítót Kuraan, hogy az agyad balettozni fog a koponyádban!*emeli fel összeszorított öklét bátyja képe elé komolyan* Szóval?
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°802
*Az arcán látszik, hogy csak nem régen hegedt be, felemeli a kezeit, és hátrálni kezd.* -Nézd, én komolyan ne akartam balhét, ködösen emlékszem csak, hogy félálomban mit csináltam, de nem a csajjal. Nyugi! Asszem azt hiszi bemelegdtél....erről én tehetek, de rendbe hozom oké? *Közben folyamatosa hátrál. Kapott már a héten elég verést, még az 250éves fizikuma is megelégelte.*
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
- Post n°803
Nerefil: * Miután otthagyja a férfi teljesen magába zuhan . Már a fájdalom amit testében érzett is elhalványodik az emlékek mellett . De ezeknek az emlékeknek nem K van a középpontjában . Egy iszákos , koros vámpír akit régebben a nevelő apjának hívott. Akit parancsolója tett vele kísértetiesen hasonlít az emlékeibe vésődött pillanatakról a férfivel csak annyi különbséggel , hogy ott nem fajult tetlegességig a dolog . * Remegve áll fel és bevonszolja magát a fürdőbe ahol kicsit megtisztálkodik , eddigre a vérzés leállt. * Hosszú melegítőnadrágot és kapucnis felsőt vesz magára és egy sportcipőt. * Lemegy a két házat összekötő kis járathoz és leül az ajtó túl oldalára és reméli , hogy egy ideig nem jön senki ide. *
Andreas- Hozzászólások száma : 42
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°804
*Andreas pár perccel később tér magához. Talán negyed óra telhetett el. Sziréna hangját hallja. Még érzi félig öntudatlan állapotban, hogy beteszik a mentő autóba és homályos foltokban látja, hogy fölé hajolnak, de aztán minden elsötétül. Túlélte. De nincs magánál.
*Nem tudja, de a rendőrségen mégis van szíve a kapitánynak. Az "órabérét" ugyan nem adta meg sohase Andreas-nka ám ezúttal fizetik a kórházi költségeket. De az is lehet, hogy csupán szeretnék megtartani kedven "hulladék felelősüket", azért, hogy még könnyebb dolguk legyen, s a kapitányság továbbra is eredményesnek tűnjön az ő munkája által.
*Nem tudja, de a rendőrségen mégis van szíve a kapitánynak. Az "órabérét" ugyan nem adta meg sohase Andreas-nka ám ezúttal fizetik a kórházi költségeket. De az is lehet, hogy csupán szeretnék megtartani kedven "hulladék felelősüket", azért, hogy még könnyebb dolguk legyen, s a kapitányság továbbra is eredményesnek tűnjön az ő munkája által.
Rianna Wolf- Hozzászólások száma : 293
- Post n°805
Gondolataiba mélyedve indul fel a lépcsőn, de még a felénél, ha jár, amikor meghallja Daniel és az idegen hangját a folyosóról. Megtorpan és némán hallgatózik egy kicsit. Amikor megérti a lényeget, legalábbis, ami számára lényeges, nagyon megkönnyebbül és boldogan elmosolyodik. Csak pár pillanattal később jut el a tudatáig, hogy ezek ketten össze akarnak most verekedni. Miatta. Futva teszi meg a lépcső maradékát és nagy lendülettel fordul be a folyosóra. *-Hagyjátok abba, de azonnal!* Robban a két férfi közé, majd nagyot fúj. Azért lépcsőn futni nem egyszerű. Előbb az idegent méri végig, majd kedvesére pillant. Végül visszafordul az idegenhez. *-Kezdjük az elején, rendben? Rianna vagyok.* Hangja már sokkal nyugodtam, mint az előbb.
Kiryuu- Hozzászólások száma : 830
- Post n°806
*Csendben ül a dobszobában, immár nem a széken hanem a padlón és a fejét fogja, szaggatottan veszi a levegőt és még mindig remeg. Fél ténylegesen nagyon fél, hogy fájdalmat okozott Nernek és, hogy nem tudta vissza fogni a sárkányt. Szeretne vissza menni, de nem mer Nerefil szemei elé kerülni.*
*Végül csak egy sms-re futja.* Sajnálom, nem akartam.... én... nem kerülök a szemed elé, még te nem hívsz...
*Majd maga mellé ejti a készüléket, és a térdeire támasztott kezeiben tartja a fejét.
*Végül csak egy sms-re futja.* Sajnálom, nem akartam.... én... nem kerülök a szemed elé, még te nem hívsz...
*Majd maga mellé ejti a készüléket, és a térdeire támasztott kezeiben tartja a fejét.
- Post n°807
- Hogy MICSODA? Én nem vagyok homokos, de te tuti hogy beteg vagy! Inkább nem is akarom tudni, hogy mit látott.. És inkább ne beszélj vele, majd én megmagyarázom neki.. *néz rá dühösen és már éppen adna neki egy állast, mikor Ria beérkezik közéjük*meglepetten pislog, majd leereszti a kezét*arcán tétovázás látszik* Ria.. Nem volt semmi köztem és eközött az idióta között.. Mellesleg hadd mutassam be Kuraan-t a testvériség 50 éve elveszett fekete bárányát, aki a balhécsinálásban a legjobb és mellékesen vér szerinti testvérem is.. Félig.. *magyarázza* Ez az állat még a saját fiát is megcsókolta.. Bármit is tett én nem egyeztem bele... Esküszöm.*néz a lányra magyarázkodva, majd Kuraanra egy segíts-vagy-menekülj-de-nagyon-gyorsan-és-messzire kifejezéssel az arcán*
- Post n°808
-Mi van?! *csattan fel.* -Ad egy, akkor még nem tudtam, hogy a véremből van, ad kettő, te vittél magaddal, és ajánlottad fel, hogy aludjak veled, édes öcsém! *Majd úgy áll, hogy Ria teljesen takarja, legalább is, valamennyire.* -Igen ez a robbanó idióta az öcsém, és épp rámkeni a sarat, holott ő hívott piálni.... *morogja.*
- Post n°809
Hallgatja előbb kedvesét, majd a Kuraannak hívott férfit. Ahogy kezdenek összeállni előtte az események, nem bírja ki kuncogás nélkül. Végül elneveti magát. *-Így már értem. Dan, igazán megtanulhattad volna már, hogy veszélyes együtt lerészegedned egy férfival...* mondja végül, a K-val történtekre célozva. *-Néhányan csúnyán félreértettünk néhány dolgot, és...* Kuraanra néz. *-Amikor utánam jöttél, ezt akartad elmondani, igaz. Akkor azt hiszem, tartozom egy bocsánat kéréssel.* mosolyog a férfira. *-És részemről ezzel le van tudva a dolog.* Néz nyomatékosan kedvesére.
- Post n°810
*figyeli kedvesét, nevetése megnyugtatja* Rendben van.. Tudom, hogy nem kéne, de muszáj volt.. Nem akartam rögtön hazaértemkor a nyafogását hallani. *néz Kuraanra* Ha a nőddel végre kékágra vergődsz akkor majd én is le tudom a dolgot, addig viszont K kezébe adlak. Vagy megyünk Riával valamerre... Úgy egy hónapig.. Hogy tetszik? A helyedben már most mennék megkeresni.*vigyorog gonostan bátyjára* És igen.. Ezt fenyegetésnek szántam drága bátyám...*mondja eléggé bunkón vigyorogva, majd kedvesére nézve megszelídül arca*odalép hozzá, majd lehajol*két tenyerébe fogja kedvese arcát, lehajol, majd megcsókolja* Üdv itthon édes drága leelan... Nagyon hiányoztál..*suttogja halkan*még mindig fogja kedvese arcát*ismét lehajol a szavak után, majd szenvedélyesen csókolja mostmár meg kedvesét, és kezeivel szorosan magához karolja*ahogy Ria viszonozza a csókot abban a pillanatban hangosan dorombolni kezd*
- Post n°811
*Támadó állásból fel egyenesedik és meg vakarja a tarkóját.* -Igen.. épp ezt akartam elmondani, mikor leesett, hogy te lehetsz Ria... Köszönöm. *Figyeli egy darabig a kialakuló helyzetet.* -Ne szólj bele az életembe! HÉ! Mielőtt szóbára mentek, add meg a címet. Utána majd megyek a dolgomra. Nem kell félned, beszélek mind kettővel és elkotródom innen, nem kell félned, legközelebb csak a halálom napján ha hallasz felőlem. A címet hagyd meg Meril-nél. *Hangja, egyszerre sértett, csalódott és bánatos is. Mint ahogyan érzelmei is. Elindul a szobája felé.*
- Post n°812
Fogadja az első csókot. *-Te is hiányoztál nekem.* mosolyog vissza Danielre. A második csókot már hevesen viszonozza, azonban Kuraan szavai visszarángatják a valóságba. Értetlenül néz a távozó férfi után, aztán kedveséhez fordul. *-Ez most mire volt jó? Mi ez az egész? elmesélnéd nekem, hogy miről maradtam le? Mert azt hiszem elég sok mindenről. De előbb rendezd ezt a dolgot a testvéreddel. Nem tett semmi olyat, ami miatt el kéne mennie.* Hangja és tekintete is komoly.
- Post n°813
*elmosolyodik kedvese szavain* Tudom.. Én is azt terveztem... Viszont.. Kérlek addig várj a szobámban.. Szeretnék utána mondani valamit.. Meg ha éhes vagy reggelizhetünk is..*mosolyog, majd ismét megcsókolja kedvesét* Sietek..*mosolyog, majd megfordul és bátyja után szalad* Kuraan! Várj már meg te nagyon hülye!*kiált utána, majd a szobájában éri utol*hátulról átöleli bátyját* Ne mondj semmit rendben? Most ne mondj semmit..*mondja a vállába* Örülök, hogy béke van ismét.. *mosolyog, mikor elengedi, majd elé lép* Sajnálok mindent, amit mondtam, csak nagyon aggódtam Ria miatt, de semmi baja.. Szóval.. Azt hiszem most már én is normális leszek.. *mosolyog* Legalábbis próbálok az lenni jó? De akkor próbálkozz te is.. Bara a kiválasztottaknál van.. Nokonak pedig ez a címe...*ír gyorsan pár szót egy papírra, majd az asztalon hagyja és visszalép Kuraanhoz* Nem tudom meddig maradsz itt testvér.. De tudd, hogy ha hülye is vagyok és tahó.. És te is bármit is teszel vagy mondasz.. Vér a véremből, hús a húsomból..*mosolyog* Nemigaz?*öleli meg ismét és megveregeti a hátát*érezni rajta a határtalan boldogságot és nyugalmat, ettől a három csóktól, és hogy Ria a közelében van* elengedi bátyját* De most mennem kell.. Sok sikert a fiaddal és a direktrixszel.. Ha segítség kell itt leszek. De most van egy kérdésem Riához..*kacsint, majd megveregeti Kuraan vállát* Mindent bele harcos!*int, majd kimegy a szobából egyenesen sajátjába kedveséhez*
- Post n°814
*-Rendben, a szobádban várlak.* Viszonozza a csókot, majd elsiető kedvese után néz, amíg az el nem tűnik az egyik szobában. Ekkor ő is elindul Daniel szobája felé. Bent leül az ágyra. Egy térdig érő fehér lenvászon nadrág és egy kék-fehér csíkos rövidujjú blúz van rajta, aminek V kivágása van. Örül, hogy végül minden rendbe jött, és ehhez nem kellett vámpírvérnek folynia. Halkan dúdolni kezdi azt a dallamot, amit Daniel az Őrzőhöz szóló imaként azonosított.
- Post n°815
*Nem áll meg, semmi kedve az öccsével beszélni. De Dan csak nem hagyja menekülni. Az ölelésen meglepődik nem is kicsit, szinte szoborrá dermed annyira. Majd csak fülel a magyarázaton és a többin. Mikor öccse elé lép, elfordítja a tekintetét nem néz a szemeibe. *-Ahha.... jó.... *nyugtázza, Bara hol létét illetve a címet ahol Nokonak lennie kell.* -Nem maradok sokáig..... *Mondja csendesen. A második ölelésnél már felenged.* -Az.... *De most sem bőbeszédű.* -Kösz.... *Mikor Dan elindul kifelé, ő előveszi a kis zsákját, és a szokásos holmit teszi bele, 3boxer, aztán a dugi pénze, amit a BM-ben keresett. Komolyan arra készül, hogy el megy és vissza se jön egy jó ideig. Miután össze pakolt lezuhanyzik, majd átöltözik, a szokásos szaggatott cuccaiba. Átmegy Noko szobájába, feleszi a katanáját. Egy kicsit megáll és nézegeti, emlékek sora villan be előtte. Igen ez a darab jól szolgálta. Csak akkor nem mikor meg akart halni. Inkább a pengét vissza tolja a Saya-ba, majd megfogja és magával viszi, még egyszer vissza megy a szobájába és megnézi a címet. Majd kér egy fuvart, biztos ami fix. Legalább addig is van ideje gondolkoznia. Yoshimoto viszi el a kért helyre. Kezén a karmok, csizmájában a tőrei, és jobbjában a katanával elindul a házhoz, a kétméteres kő kerítéssel nem vacakol lendületből mászik át rajta, minek is vesződjön a kapuval. Felsétál a házig, majd kopogás nélkül megy be, az etikett sose volt az erőssége.* -Hahóóóóóóó!! *Kiáltja el magát odabent. Mivel nem kap választ így abba az irányba indul el, ahonnan hangok szűrődnek ki, így a nappaliba lyukad ki ahol egy idősebb nő öl.* -Üdv.... Noko merre van?
A hozzászólást Kuraan összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 15, 2009 8:47 pm-kor.
- Post n°816
Nerefil: *Megcsörren a telefonja ,de csak sms jön , mikor meglátja h kitől jött inkább nem nézi meg a tartalmát még . * Bedugja a fülhallgatót a telefonba és elindítja a zene lejátszást . Hanyagolja az érzelgős vagy szomorkás számokat . A vidám , pörgős dalokat részesíti most előnyben *
Kiryuu- Hozzászólások száma : 830
- Post n°817
*Válasz nem érkezik, így lassan feltápászkodik, és neki kezd dobolni. Alice Nine -Rainbows c számával indít, majd the Gazette, Slipknot és más egyéb kemény rockot kezd el jáccani.*
Shion- Hozzászólások száma : 280
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 09.
- Post n°818
Shion: * Kicammog a víz a alól és felöltözik . Hagyja Doreent tovább aludni mivel tegnap is sokat dolgozott a lány . * Lemegy az ebédlőbe , hogy egyen valamit ..utánna vagy K vagy Daniel veszi kezelésbe úgyis . *
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
- Post n°819
*Hiába minden próbálkozása, az óra kegyetlenül csipog, és ki kell másznia az ágyból, hogy felkeljen és kikapcsolja, miután ez is meg volt, még egy pár percig ül csendben a füldön és néz ki a fejéből. Végül nagy nehezen feltápászkodik és lesétál az étkezőbe, odalent bele ül Shion ölébe és elvackolódik aludni még egy kicsit.* -Nyáá... *majd le is csukja a szemeit.*
- Post n°820
Nerefil: * Közel 1,5 óra zenehallgatás és magányos gubbasztás után megunja a dolgot. Kiveszi füleiből a fülhallgatókat és a zenét is leálllítja . A kis folyosón végigsétál amíg be nem ér a Kúriába. * -Sziasztok...* köszön öccsének és Doreennek , majd bemegy a konyhába és felül a pultra kedvenc helyére. * Ott lóbálja egy ideig a lábát , időközben kivett egy narancsleves dobozt és azt iszogatja *
Shion- Hozzászólások száma : 280
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 09.
- Post n°821
Shion: * Beigazítja ölében Doreent * -Nyugszik , fekszik .* Simogatja meg a lány hátát. Köszön Nernek is , majd folytatja a reggelit. Néhány finomabb falatot Doreennek ad *
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
- Post n°822
*Még álmos fejjel, csukott szemekkel ül SHion ölében, csak az orra miatt tudja, hogy ki kell nyitnia a száját. Nerefilnek motyog egy sziát, amdj mikor nem kap falatt akkor vissza fúrja a fejét Shion vállba és még szundizik egy kicsit.*
Mesélő- Hozzászólások száma : 33
- Post n°823
Noko anyja:*mikor meghallja maga mögött a férfi szavait összerezzen, majd hátranéz*éppen fekete sálat kötögetett*Noko neve hallatára egyébként is piros szemeiből ismét folyni kezdenek a könnyek, hüppögni kezd, majd kitör belőle* Nem tudtam mit tenni.. megkötöztek.. Aztán azt mondták, ha szólók valakinek megölnek engem is.. Leütötték és elvitték, de nem tudom kik.. Én próbáltam ellenkezni.. Az a szegény fiú..*sír fel keservesen*
- Post n°824
*Felmordul.* -MI? Azt a rohadt.... *próbálja fékezni a dühét de nem megy neki, így a telefon asztal bánja, mikor fel egyenesedik, haja az arcába hullik, majd bal kézzel hátra simítja.* -Mikor vitték el? Valaki látta, hogy merre? Ez aztán a nagy szülői szeretet, Nokot elvitték maga meg itt kötöget halál nyugodtan?! Nem csodálom, hogy elmenekült maguktól! *rivall a nőre.*
Mesélő- Hozzászólások száma : 33
- Post n°825
Noko anyja: - A hűségeseket is elkapták mind... Annak a fiúnak senkije nincsen, csak én... De mikor idejött dühös volt. Nem tudta elmondani mit akar, mert azonnal ránktörtek.. nem tudtunk védekezni... Vártak már rá.. Szegény fiú.. még alig élt... Szegény... szegény Noko...