Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.


  Leírások; Információk

  Doreen
  Doreen
  Admin


  Hozzászólások száma : 524
  Join date : 2009. Aug. 01.
  Tartózkodási hely : Hol itt- hol ott :D

  Leírások; Információk Empty Leírások; Információk

  Témanyitás  Doreen Szomb. Aug. 01, 2009 10:14 pm

  A város:
  A várost csak Mocsok Citynek emlegetik, a valódi neve már rég elfeledett. Nagyjából, 5-6000 lakosa van. Szokványos város, egy nyüzsgő belvárossal és egy csendes, magán / társasházas külvárossal. (Az egyszerűség kedvéért az utcáknak nem lesznek nevei csak számozása, az az 10-100ig) 10-60ig a belváros számozása, 61 felett pedig a külvárosé. A várost hegyek veszik körül.
  Az északi oldalon az A Vérmező hegyen van egy ódon épület, ahol tanyát vertek történetünk jó vámpírjai.

  Fontosabb épületek:
  4 Kórháza van. Ezek egyszerűen Észak, Dél, Kelet és Nyugat-i egészség központ nevet viselik.

  Bloody Mary Club:
  A Vérvörös Klán által üzemeltetett Club. Innen jön a bevételük, amiből tudják finanszírozni a kiadásaikat.
  A Club áll egy nagyteremből és egy bárból, ide bárki beléphet aki szórakozni vágyik, illetve van még egy VIP terem is, ahova csak a nevesített vendégek léphetnek. Külön bárpulttal, itt enni is lehet. Box-os kialakítású, hogy a vendég csoportok el tudjanak különülni egymástól.

  A Kúria:
  Valamikor a 16 században épülhetett, ma is ugyan annak a családnak a tulajdonában van, mint akik építették anno annak idején. Körülbelül 40 helyiséggel rendelkező épület. Amelyhez tartozik egy hatalmas alagút rendszer, egy istálló (manapság garázs ként szolgál) illetve egy pár száz hektáros terület, melyet 6m magas és 2m széles kőfal vesz körül, a falak feketére vannak festve. A városaik nem is mernek arra menni. A villához is csak egy földút vezet a városból kivezető fő útról kell róla letérni. Idegen szem számára a hely nem is létezik, mivel álcázás van köré vonva így se a levegőből se a földről nem is látható. Amellett sűrű és rémisztő erdő veszi körül.

  1 emelet magas hosszúkás épület. Emeleten ként 20 helyiséggel. A földszinten van egy plusz helyiség. A fogadó tér, az az ide nyílik a főbejárat itt található a fő lépcső ami a bejárattal szemben van. A lépcső mögött van egy másik ajtó ami a belső udvarra vezet illetve egy rejtett lejáró ami az alagút rendszerbe. Továbbá innen nyílik a konyha az étkező. Illetve két irányba, két folyosó. A földszinten találhatóak meg a ház személyzetének a szobái illetve a vendég szobák egy része is. Az emeleten találhatóak meg az itt lakó vámpírok szobái.

  Továbbá az épülethez tartozik egy Tornaterem is amit a felszínről és a föld alatt is meg lehet közelíteni.
  5 helységből áll, bejárattól: Az előtér amin két ajtó van. Innen lehet menni a két öltöző felé, az öltözőkből lehet átmenni a nagy terembe az az Edzőtérbe, utána jön egy raktár és egy elsősegély szoba.

  A kert:
  A nagy kert vége a hegylábánál van ott található egy természetes tó és egy kis vízesés ami a hegyből fakad.
  Az előkert nagyjából 200 méter széles a háztól a kapuig.
  A Medence:
  A Kúriához tartozik egy 10m hosszú és 5méter széles medence is melynek 2 m-es a mélysége. A Medence közvetlen a Kúria mögött az az a hátsó kertben áll. Nincs lefedve, mert eddig senki nem akarták a harcosok nappal használni. Természetesen, le lehet fedni, de a szerkezet a le lett választva a nyárra való tekintettel, hiszen nagyon meleg van még éjjszaka is. Külön kérésre fel lehet állítani.


  Néhány infó a gonoszokról és a Vámpírokról is: (forrás: J.R.Ward - Fekete Tőr Testvériség köteteiből)

  A gonoszok:
  Alantasok Társasága:
  Gyilkosok rendje, akiket az Omega hívott életre, azzal a céllal, hogy a vámpírokat kiirtsák.

  Az Omega:
  Gonosz, misztikus alak, akinek legfőbb célja a vámpírtársadalom megsemmisítése, mert megharagudott az Őrzőre. Időtlen birodalomban létezik, hatalmas ereje van, ám életet nem tud teremteni.

  alantas:
  Az Alantasok Társaságának tagja, lélek nélküli ember, akinek az a célja, hogy kiirtsa a vámpírokat. Csak akkor hal meg, ha szíven szúrják. Ha nem, korlátlan ideig élhet. Nincs szüksége evésre vagy ivásra, és képtelen a szexre. Idővel a haja, a bőre és a szivárványhártyája elveszíti pigmenttartalmát, és kifakul. Haja szőke, arca fakószürke, szeme világos lesz. Babahintőpor-illata van. Beavatása után, amelyet az Omega végez el, mindig magánál tart egy kerámiaurnát, amelybe a szívét helyezik, miután eltávolították a testéből.


  A Vámpírokról:

  Az Örzö:
  Misztikus lény, a király, a vámpírarchívum őrzője, valamint az előjogok szétosztója legfőbb tanácsadója. Időtlen birodalomban létezik, és rendkívüli erővel rendelkezik. Képes életet teremteni. így hozta létre a vámpírok társadalmát is.

  átváltozás:
  A vámpír életének kritikus időszaka, ekkor válik felnőtté. Vért kell innia az ellenkező nem egyik tagjából, hogy életben maradhasson. A folyamat után már nem tud kimenni a napfényre. Általában húszas éveinek közepén következik be. Van olyan vámpír, aki nem éli túl az átváltozást, elsősorban a férfiak között. Az átváltozás előtt a vámpírok fizikailag gyengék, szexuálisan éretlenek, és nem fogékonyak a testi vágyakra, valamint nem tudnak láthatatlanná válni.

   Pontos idő: Csüt. Okt. 06, 2022 10:04 am