Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.


  Szabályzat! Olvasd El!

  Doreen
  Doreen
  Admin


  Hozzászólások száma : 524
  Join date : 2009. Aug. 01.
  Tartózkodási hely : Hol itt- hol ott :D

  Szabályzat! Olvasd El! Empty Szabályzat! Olvasd El!

  Témanyitás  Doreen Szomb. Aug. 01, 2009 10:32 pm


  Szabályzat! Olvasd El!

  Olvasd el! Mielőtt játszol!

  Szabályzat 1.0-s verzió!

  1) Tilos a káromkodás. A teljesen értelmetlen, obszcén, trágár és nyomdafestéket nem tűrő hozzászólásokat és topikokat kérdezés nélkül töröljük. A *-ozás, vagy más jellegű, jelentést nem módosító nyelvezeti eszközök használata ( $ S helyett, pontok beleillesztése, @ a helyett stb) sem megengedett. Kerüljétek a durva, közönséges nyelvezetet, a káromkodást, az nem erre a fórumra való!
  2) Itt senkit nem érdekel az ideológiád: Vagy is NINCS vallás, politika, etnikai szidás, emlegetés semmilyen formában sem!
  3) Nincs OFF-olás, csak az erre kijelölt Topicban.
  4) Ha valakivel vagy valamivel problémád van azt a Moderátornak vagyis Nekem jelentsd (Doreen). A többiek nem kíváncsiak a bajodra, ha olyan amit jó ha tudnak a többiek akkor azt megfelelő módon közlöm, az erre a célra létrehozott Topic-ban.
  5) A 0 hozzászólású topikok figyelmeztetés nélkül törlődnek 2 hét után. Amennyiben valaki egy olyan kérdés miatt nyit topikot, amely kérdésben már létezik összefoglaló topik, a moderátorok az egy kérdéses topikban figyelmeztetik a topik nyitóját, majd lezárják a topikot. Ezt követően az egy kérdéses topik törlésre kerül.
  6) Tiltott önkényuralmi jelképek, bármilyen politikai vagy vallási kérdés, pejoratív, gyűlölködő, dehonesztáló, gyűlöletkeltő, közösségi izgatásra alkalmas témák, kirekesztő és/vagy szélsőséges nézetek illetve illegális tartalmak mindennemű tárgyalása és megjelenítése tilos!
  7) Tilos a fórumon személyes adatok közzététele az illető jóváhagyása nélkül. Ilyen mások valódi neve, fotója, lakcíme, telefonszáma, és így tovább.
  Cool Aláírásod nem lehet több mint 2 sor. Kép kitétele nem engedélyezett. Amennyiben ezt megszeged, azonnal törlöm.
  9) Regisztrációtól számított 72 órán belül aktivitást kell jelezni. (Vagy ha tudod, hogy a regisztráció után x ideig nem tudsz jelentkezni, akkor küldj egy PM-et) Különben Boot-nak tekintelek és figyelmeztetés nélkül törlöm a regisztrációt.
  10) Nem tűrünk reklámot a fórumon. Ez nem az a hely, ahol reklámozni lehet.

  A Szabályzat nem ismerése nem ment fel a felelősség alól. Bármelyik pont megsértésért egy felszólítást kapsz. 3 felszólítás után automatikusan és figyelmeztetés nélkül törlésre illetve kitiltásra kerül a felhasználó neved. (IP cím alapján pedig kitilthatlak a fórumról!)

   Pontos idő: Csüt. Okt. 06, 2022 10:25 am