+8
Noko
Andreas
Kuraan
Kiryuu
Daniel
Shion
Nerefil
Doreen
12 posters
Vérvörös Hold (FRPG)
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°201
Re: Vérvörös Hold (FRPG)
Nerefil: -Rendben..de tényleg vidd Danielt . Mert nem gyerekjáték ami kint folyik..és a tegnap erre nagyon is jó példa volt. * Sóhajt . Felvesz egy hosszú melegítőnadrágot és egy pólót hozzá . * -Nem zavarlak ha bemegyek ma is az edzésedre vagy inkább később menjek ha már végeztél Shionnal?
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
- Post n°202
-Te nem vagy normális. Ha a pucc kellene szerinted veled jöttem volna?! *emeli meg a hangját.* - Nagyon tévedsz Shion, a lehető legrosszab az aranyozott bőrtön és az, hogy nem lehetssaját akaratod és úgy bánnak veled mint egy rongybabával. De te ezt honnan is tudnád, és a te hibád, hogy ez lett, te sem vagy jobb mint akik elől el menekültem, te is csak egy madzagon rángatsz a vágyaidnak megfelelően. Csak mellé te nyíltan vagy agresszív, ó bocs nem lelki fájddalmat kapok tőled hanem fizikait is. Igaz. Sajnálom. *Vissza fogja a hangját, és hidegen néz Shionra.* - Menj, csinálj amit akarsz. Bocsássd meg, hogy meg zavartalak. *Próbálja tartani magát de már közel van a síráshoz, de semmi képpen nem akar előtte sírni.*
Kiryuu- Hozzászólások száma : 830
- Post n°203
-Nem én edzem Shiont. Az Dan reszortja, én még mindig hülyére verném. Téged, Doreent és Nokot edzem mostz, meg Kuraan is jön ha bírja már. *Rédben viszem Dant. ha meg nem bírja akkor ti kaptok dupla edzést és itthon maradok. Gyorsan tanulosz, kezdesz rájönni, hogyan is kell érzelmileg zsarolni. *megcsókolja lágyan, Nerefilt.*
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°204
-Meril vinnél fel enni valót a szobámba? egy személynek valami könnyűt és finomat. Köszönöm. *Vissza ül egyenes helyzetbe, hogy végre hat már neki a fájdalom csillapítója.*
Shion- Hozzászólások száma : 280
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 09.
- Post n°205
Shion: -igen , ócsárolj még..csak az hiányzik nekem . Alázz porig mert azt szeretem , ahogy minden férfi . *Morgja a lánynak * - Miylen madzagon ránngatlak? Szerinted én azt akarom , hoyg Kuraant simogasd...ez a vágyam szerinted? Hm? Úgy beszélsz istenem..mintha egy pedofil állat lennék és minden nap megerőszakolnálak . Gondolj csak vissza , hogy nem egyszer te másztál rám ..és mikor ellenkeztél vagy nem akartad? FEJEZD BE!* Ordít rá a lányra * -Milyen lelki meg fizikai fájdalmat okoztam neked mondd? Te nem ismered a fájdalmat..miután nekirontottam a hugomnak Daniel megismertetett vele . Megérdemeltem tudom , amit ti láttatok az nem fájdalmas volt csak megalázó , annyira összevert hogy már nem tudtam neki ellenszegülni . És a bevatatás után még megkorbácsoltak . IGen , ez fizikai volt..de te nem áplotál hanem egy másik férfit simogattál lent nah azt már lelki fájdalom volt. Ezek utén mondd el nekem , mikor emeltem rád kezet..mikor értem más nőhöz? Tudtom szerint SOHA! *Kezei remegnek idegességében * Otthagyja a lényt és megy az edzőterembe zúzni *
Noko- Hozzászólások száma : 380
- Post n°206
*csendesen eszik, miközben figyeli a kialakuló helyzetet*~Shion.. Ezt nem szabad.. Ejnye-ejnye.. Rosszul állsz a dolgokhoz.. na majd én segítek...~*mosolyog, majd mikor kivonulnak követi az illatukat az edzőteremhez* További jó étvágyat Kuraan!*köszön még el tőle, majd beéri a két fiatalt, akik jól hallhatóan veszekednek*hallja Shion kitörését, majd mikor az edzőterem ajtaja csapódik előlép*lassan odamegy Doreen mögé, majd ráteszi vállára a kezét*mikor a lány megfordul finoman magához öleli, majd az ajtóra néz* Csss... *suttogja szelíden* Nyugodj meg... Tudom, hogy rosszul hangzik, de amit mondott az az elejétől a végéig szín igaz... Tegnap éreztem, hogy az egész felső teste be volt kötve gézzel és vérszag vette körül.. *simogatja a lányt* lassan enged az ölelésen majd belenéz a lány szemeibe* Doreen. Amit most kérdezek tőled arra megfontolt választ várok. Rendben?*mikor a lány bólint folytatja* Szeretnéd, ha segítenék neki, hogy azzal titeket segítselek? Ha azt mondod igen, megpróbálok hatni rá. Ha azt mondod nem, nem mártom bele magam. Mit válaszolsz?*néz rá komolyan, kérdőn*látszik, hogy az arisztokrata vér azért még benne folyik, de már egyáltalán nem annyira, hogy az orrát fennhordja*
Doreen- Admin
- Post n°207
*Most nagyon örül Nokonak de szégyelli is magát, hogy ezt végig hallgatta. Így mikor a srác magához öleli akkor kibukik belőle a sírás.* - Nem tudom... foggalmam nincs mit kellene tenni, én ehhez nem értek. Nem tudom, hogy kezeljem le ezt a helyzetet. *hüppögi.*- Félek tőle, de ugyanakkor szeretem is... *felnéz a srácra könnyes szemekkel mikor az fel ajálja neki a segítségét.* - Mit veszíthetek azzal, hogy segítesz, a semmin kívül.... *Belekapaszkodik Nokoba.* - Én is akarok mozgás teret szabadságot, de mellette, hogyan? Ha már férfival szóba állok máris elborul az agya.... *zokog.*- Tudod tegnap mikor olyan szelíd volt, örültem neki, jó volt vele lenni, és megvárni még elelszik, de ilyenkor....
A hozzászólást Doreen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 31, 2009 10:08 pm-kor.
- Post n°208
*Feltápászkodik és elindul öccse szobájába. Nem kopog csak bemegy becsukja az ajtót és befekszik öccse mellé, majd magához öleli.* - Köszi, hogy össze varrtál. Te hogy vagy?
- Post n°209
*figyeli és hallgatja a lányt* Tudom kicsi lány.. Tudom..*suttogja nyugtatóan a fülébe* Ne aggódj.. Minden rendbe jön.. Becsület szavamra..*suttogja, majd a gyűrűt Doreennek mutatja* Az apám emlékére és a családom jó hírére esküszöm.*mondja komolyan, majd ismét magához öleli és elkezdi a fejét simogatni, valamint hátát* Gyere.. Menjünk innen. Van valami olyan hely itt, ahol szeretsz lenni?*néz rá kérdőn, kedvesen*
Doreen- Admin
- Post n°210
-A könyvtár....*megpróbálja vissza fojtani a könnyeit.* - Mondd miért nem tud mindig olyan szelíd lenni, mint tegnap amikor részeg volt? Akkor még jó volt mellette lenni, és hozzá bújni. De ilyenkor meg félek tőle. *szipog.*
Daniel- Hozzászólások száma : 428
Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.
- Post n°211
*nagyon kómásan nyitja ki szemeit, mikor Kuraan a nyakába veti magát* Hát te?*ásít hatalmasat, majd a gondolatok kezdenek összegyűlni a fejében* Oh.. Hogy az.. Nos.. Nagyon szívesen..*mosolyog* A tesóm vagy, szóval ha tudlak megmentelek.. De inkább a Direktrixnek köszönd az életed.. Rendeget vért adott neked.. Aztán a műtét után is ott maradt veled és ápolt...*ül fel lassan* Talán van köztetek valami?*néz rá kérdőn*
- Post n°212
- Akkor irány a könyvtár, kicsi lány..*mosolyog, majd finoman átkarolva a lány derekát elindul*mivel nem tudja az utat a lány vezetésére bízza magát*út közben egy hűségessel meleg teát rendel a könyvtárba, majd mikor beérnek lenyomja a lányt egy fotelba és helyet foglal mellette egy másikban*kicsit felé fordítja a saját fotelját, majd óvatosan megfogja a lány kezét és finoman cirógatja, míg a teát meg nem hozzák*tölt Doreennek, majd a kezébe adja* Tessék.. Jobban fogod magad érezni..*ad egy zsepit a lánynak, majd mélyet sóhajt a kérdésen* Nos.. Nem tudom, hogy miért van ez... Nem ismerem még annyira a fiút, de megpróbálok majd rájönni. Viszont.. én arra gondolok, hogy mivel még nagyon fiatal, most hirtelen erős lett, és valószínűleg te vagy az első nagy szerelme nem tud mit kezdeni magával.. Fogalma sincs, hogyan viszonyuljon hozzád, és mivel ő nem volt arisztokrata így kétlem, hogy sokat tudna arról, hogy mi is az.. Azt hiszem még nem jött egyenesbe magával és nem tudja, hogyan cselekedjen.. Nem akar megsérteni, mégis mindig sikerül.. Nagyon szeret és ezt ő így mutatja ki.. De majd segítek neki.. Rendben?*mosolyog kedvesen* Mosolyogj a kedvemért kicsi lány.. csak egy iciri-picirit..*könyörög* Ha nem mosolyogsz puszit kérek!*vigyorog*
Doreen- Admin
- Post n°213
*Bólogat Noko válaszára, majd mikor azt kéri, hogy mosolyogjon akkor bizonytalanul, de elmosolyodik.* - Jó, legyen így....
- Post n°214
*Még egy kicsit bújik öccséhez, az összevarrás miatt, majd mikor a Direktrix kerül szóba elfordul és egy párnát kezd el ölelgetni.* - Olyan ünneprontó vagy. *Vackolódik az ágyban.* - ááá... seeemiiiii..... *hátranéz a válla felett és öccse szúrós pillantására megszólal.* - Csak meghúztam egyszer- kétszer- háromszor- hússzor....vagy többször? nem emlékszem... Mé' baj?
- Post n°215
Shion: * A boxzsákot nyúzza egy ideig utánna a súlyzókhoz megy. Kinyom 150 kg-ot , addíg csinálja míg nem égnek izmai a karjában . Ezek után a futógépre pattan fel és fut 17 km-t . * Rendesen sikerül lefárasztania magát , enyhén remegő tagokkak indul el szobájába. * Ott lefürdik és másik ruhát vesz fel , majd önkényesen beköltözik Noko szobájába átcipelve takaróját és párnáját *
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
- Post n°216
Nerefil: -Hmm..akkor jobb ha még egy ideig Dan edzi és kerül téged . Rendbe...mi?? Dupla edzés? *Vakarja meg tarkóját kínos vigyor közben * - Érzelmileg zsarolni..én? *Mosolyodik el *-Ugyan miről beszélsz? *Viszonozza a csókot * - Ha nagyon meghajtassz akkor este semmiféle huncutkodásra ne számíts..talán megmaszírozhatsz..azt engedem . *Nevet * -És cserébe én is megmaszírozlak hogy tetszik? *Indul ki a szobából a lépcső felé *
- Post n°217
- Csak komoly..*motyogja, majd szúrós pillantást vet bátyjára, mintha legfeljebb egy 10 éves gyerek lenne, aki morcos* Szóval?*mikor bátyja igazat vall egyre jobban kerekedik el szeme, majd homlokára csap és hanyatt vágja magát* Ne..*sóhajt nagyot, miközben kezeivel arcait dörzsöli* Nem baj, hogy az utóbbi akárhány száz évben a direktrixet kúrogattad.. Az eszedbe se jutott, hogy a nő mindig termékeny? Idióta.. Szerinted hány gyereke lehet tőled ezek után? Remélem volt annyi eszed, hogy védekezzél, mikor őt rakod nagyvidáman.*mélyet sóhajt* Mindegy.. Legalább K-nak nem kell annyit dolgoznia Nemzőként, mert te elintézed az utódhiányt egymagad egy nővel, ráadásul anélkül, hogy Nemző lennél.. Komolyan ideálisabb lennél a posztra.. A helyedben ezt megtárgyalnám az Őrzővel.. K biztos, hogy nagy szívesen bele menne, bár Ner miatt most már kétlem.. mindegy.. A többivel azért elszórakozhatnál...*néz rá komolyan, majd ismét sóhajt* Menj és készülj az edzésre.. Én meg alszok még, mert kétlem, hogy most lábra tudnék állni... K viszont kinyír téged, ha lekésed az edzést.. Shiont is el kéne intézni valahogy mára.. Mindegy.. Majd visszanézem a felvételeket... Aztán majd eldöntöm, hogy mit csinálok vele... De most ha nem hagysz aludni benyúlok a párnám alá és nagyon rosszul jársz, ha megtudod mi van ott...*néz rá komolyan* További kellemes időtöltést Kuraan!*küldi el finoman bátyját*
- Post n°218
-Védekezni? Azt meg minek? Elég hosszú ideje kúrogatom és még egyszer se lett terhes tőlem... *itt hangja elhalkul és szomorúra vált.* - Megy a halál Nemzőnek, nem vagyok én díszpinty se tenyész csődör. Nekem ugyan minek kellene részt vennem K edzésein. *Néz csodálkozóan testvérére.* - Jól van, megyek már. Amúgy is csak egy selejt vagyok nem több.... *Felkel az ágyról, nagyon maga alatt van, oda battyog az ajtóhoz, meg fogja a kilincset, és kimegy a szobából. Elindul, de félúton meggondolja magát és benéz Noko szobájába.* - Hé kölyök jössz inni valamit? *Hangján még mindig érezni, hogy nincs jó kedve és, azt is, hogy maga alatt van.*
- Post n°219
Shion: * Felnéz , mikor kinyílik az ajtó ,de csak Kuraan az ezért visszafekszik az ágyba * -Mi van? Már megint leakarsz itatni? Úgy látom nincs jó kedved..csak nem otthagyott Doreen? * Feláll , csak egy boxer van rajta * - Tudod mit? Rám is rámfére most egy kis pia..lehet , hogy megint szánalmas leszek és reggelre veszettül fog fájni a fejem ,de nem érekel.
- Post n°220
*elmosolyodik* Na.. Így már mindjárt más...*nézi a lány mosolyát, majd lassan felkel* Gyere...*nyújtja felé a kezét, majd felsegíti és finoman átöleli derekát egyik kezével, majd elindul visszafelé a szobába*csendesen megáll a lány szobája előtt, majd lehajolva egy finom csókot lehel homlokára, miközben feje búbját simogatja*menj és aludj egy nagyot.. Attól megnyugszol rendben?*mosolyog* Holnap majd benézek. Álmodj szépeket..*simogatja meg megint feje búbját, majd amikor a lány bemegy a szobába ő is elindul sajátjába*az ajtó előtt találja Kuraant és Shiont kettesben, de most nem tűnik vészesnek a helyzet* ~Nocsak.. Csak nem kibékülnek még a végén?~*mosolyog* Csak nem békültök?*vigyorog, mikor odaér* Nos.. Azt hiszem nem fogok közétek állni ebben a meghitt percben.. Jó szórakozást!*vigyorog, majd bemegy szobájába*mélyet sóhajtva megy a bárhoz*iszik egy bourbont, majd befekszik ágyába*feje alá teszi karjait, majd nézi a plafont*nem tud elaludni*
Doreen- Admin
- Post n°221
-rendben. *Jól esik neki törődés.* - Köszönöm, neked is szép álmokat. *Azzal bemegy a szobájába, lezuhanyzik, majd a Nerefiltől kapott vaj színű felül csipkés kis combközépig érő hálóruhát vesz fel. Meg egy hozzá illő csipkés tangát. Megfogja a kispárnáját és egy selyem köntöst ami a háló ruhához illik, felveszi, majd a kispárnát magához ölelve elindul Noko szobájába. Addigra már a fiúk nincsenek ott. Aprót kopog majd benyit.* - Itt aludhatok? Most nagyon nem szeretnék egyedül maradni, de ha gond akkor vissza megyek a könyvtárba olvasni. *Hangja most félénk.*
- Post n°222
*csak sóhajt bátyja szavain, majd forgatva szemeit int* Inkább nem is akarja tudni. Keress valaki mást.. Bocs de ma nagyon nem vagyok semmilyen kedvemben.. Majd inkább holnap megbeszéljük..*motyogja, majd azelőtt alszik vissza, hogy bátyja elhagyná a szobáját*
A hozzászólást Daniel Howl összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 02, 2009 1:23 am-kor.
- Post n°223
-Mi a franc? *nyög fel Shion láttán. majd a kezdeti meglepettség után újra meg szólal.* - Felőlem. Ha Noko nem jön akkor mehetünk is. A biliárd szobába, ott a legtöbb a pia. *Azzal elindul, és aki jön az jön alapon megy lefelé a biliárd szobába. Odabent csinál magának és Shionnak is egy-egy fém pohárba Bourbun-Skotch-Tequila koktélt. Egyiket Shion kezébe nyomja, másikat elkezdi kortyolni* - Igyad, de óvatosan! Van ízlésed kölyök. csak érzéked nincs hozzá.... *Utal Shion és Doreen kapcsolatára.*
A hozzászólást Kuraan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 02, 2009 1:28 am-kor.
- Post n°224
*figyeli egy darabig a plafont, a repedéseket tanulmányozza, mikor meghallja az apró kopogást, majd nyílik az ajtó és a keletkező kis légáramlat Doreen illatát hozza*felül kérdőn, majd elkerekedett szemekkel néz a lányra* Doreen?*nézi a lengén és elég vágykeltően öltözött, kispárnát szorongató lányt* Itt aludni? Hát.. Izé.. Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne... Mármint..*teszi hozzá mentegetőzve a lány szomorúságát látva* Shion bármikor betoppanhat a szobámba, ha visszajönnek..*mondja, majd felkel és a szekrényéhez sétál*ahogy mozog láthatni lapockáján a szárnyas farkast ábrázoló tetoválása*kivesz egy lenge pólót, majd felveszi, és a lányhoz megy* Szeretném megkérdezni tőled kicsi lány, hogy aludhatok-e a szobádban ma este?*elmosolyodva néz rá lágyan, majd megcirógatja az arcát, majd finoman átkarolja a hátát*bezárja saját ajtaját remélve, hogy az ágyában elég illat maradt, ami kielégíti az éjszakai vendégek kívánságait, majd Doreen szobájához megy, és kinyitva előtte az ajtót beengedi, majd jól körülnéz*mikor nem lát senkit ő is bemegy, majd bezárja az ajtót*
Doreen- Admin
- Post n°225
*Noko kérdésére félénken de ugyan akkor örömmel bólint. Mindegy neki, hol csak ne legyen egyedül.* -Redben. * Mikor Noko átfogja a derekát akkor kissé neki dől. Így mennek el a szobájáig. Majd mikor bemegy, és nem hallja Noko lépteit akkor kérdőn fordul vissza, de megnyugszik, mikor a fiú még is csak belép a szobába. Felmászik az ágyra, nem akarva kellemtlen helyzetbe hozni, ám még is, négy kéz láb mászik be az ágyba csak úgy puszta megszokásból. Majd a közepén elvackolja magát, de ebben a hatalmas bútoron olyan kicsinek tűnik.*