+8
Noko
Andreas
Kuraan
Kiryuu
Daniel
Shion
Nerefil
Doreen
12 posters
Vérvörös Hold (FRPG)
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°176
Re: Vérvörös Hold (FRPG)
-Bunkó! *szól Shion után.* -Igen emlékszem, hatalmas botrány volt, de nagyon irigyeltelek miatta. Igen a kis fruskára is emlékszem, csorgatta a nyálát érted, utána meg lehordott mindennek. Köszönöm, *mosolyog* -Te is jól festesz ebben a szerelésben. *Arra, hogy Shion mit tett el komorodik.* - Túl hülye és forró fejű. Megtámadta Kiryuut, de Ner közbe avatkozott, így majdnem megölte a saját húgát és királynéját. Érthető, hogy neheztelek rá. *Sóhajt egyet.* -Részegen aranyosabb volt. Ha nem attól féltem volna, hogy milyen lesz ha kijózanodik lehet mellette maradok alvás közben.
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°177
*Felemeli a fejét felnéz Nokora majd Doreenre.* - Ügyes. *Majd vissza teszi a fejét.* - Fáj a hasam.... *nyöszörgi.*
Doreen- Admin
- Post n°178
*Oda ül Kuraan mellé és megsimogatja a hátát.* -Nagyon? Hozzak valamit? Fájdalom csillapító vagy valami mást?
- Post n°179
-Ahhum... az jó lenne, meg tej... meg meg....őőő... nem tudom, enni kéne valamit... *hozzádől Doreenhez és halkan dorombol neki, hogy a lány símogatja a hátát.*
Doreen- Admin
- Post n°180
*Kimegy a konyhába tejért, elmegy SHion mellett de nem foglalkozik vele, a polcról levesz egy nagy bögre tejet.* - Meril erre van valahol fájdalom csillapító? *Mikor ad egyet neki a hűséges meg köszöni. Majd a bögre tejjel és a fájdalom csillapítóval kimegy a konyhából.* Tessék, egyed, igyad. *Teszi le a pirulát és a tejet Kuraan elé. MAjd ő is helyet foglal mellette.*
- Post n°181
*Mohón lecsap a fájdalom csillapítóra és elkortyolja a tejet is. Majd hatalmas szemekkel néz Doreenre.* - Köszi. *Majd megint nekidől a lánynak, hogy símogassa a hátát.*
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
- Post n°182
Nerefil: * Lábaival a fiú csípőjét öleli át , és a háta mögött összekulcsolja lábait . Kezeivel pedig a nyakában kapaszkodik * Kis fájdalmat érez ,de ez szinte eltompul a kélyes érzés mellett * -Folytasd kérlek.* Suttogja és belecsókol kedvese nyakába *-Szeretlek..
Kiryuu- Hozzászólások száma : 830
- Post n°183
*Elégedetten felmorran, hogy végre teheti a dolgát, így erősen tartja Nert és egy gyors és enyhén vad tempót kezd e diktálni, mivel nem akar nagy fájdalamt okozni Nerefilnek így nem húzza sokáig a dolgot. Mikor végez, erős fúszeres, és emelett Kra jellemző illat tölti be a teret körülöttük.* - Bocs, hogy ilyen rövid volt, de nem akartam, hogy fájjon. *Csókolja körbe a lánynyakát, száját állát, fülét.*
Doreen- Admin
- Post n°184
*Mikor vissza dől hozzá Kuraan, akkor megint elkezdi símogatni neki a hátát.* - Jobb már? *Valahogy nem tudja érdekelni, hogy ehhez mit fog szólni Shion. Őt is leápolta mikor baja volt.*
Shion- Hozzászólások száma : 280
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 09.
- Post n°185
Shion: -A bunkó már egy fokkal jobb annál , hogy lebuziztál . * Morogja vissza az ajtóból . * Megfogadja Noko tanácsát és kenyert eszik meg kis kekszet d inni nincs kedve * ~Azt a faszkalapot meg ápolgatja bezzeg~ * Elfekszik a pulton de így pont látja , hogy Doreen mit csinál Kuraan-nal * Lecsukja szemeit és úgy kezdi el simogatni hasát és közben azt képzeli , hogy a lány teszi vele amitől máris jobb kedve lesz *
- Post n°186
-Sokkal. Többet se mentem meg a kölyköt az ziher. Pláne ha így bunkózik. *morogja. Majd elfekszik Doreen ölébe.*
Doreen- Admin
- Post n°187
-Hogy? Hogy érted, hogy meg mentetted? *Hadja, hogy KUraan elkényelmesedjen az ölében.*
- Post n°188
-Tegnap mikor a BMbe voltunk és ki lett ütve alkohollal, akkor két golyót is felfogtam amit neki szántak. *Morogja, de ez a nyitott konyha ajtóban is jól hallható.* - Finom az illatod. *Néz fel mosolyogva Doreenre.*
- Post n°189
Nerefil: * Kevdese minden lökésénél élvezetesen felnyög * Elégedetten , nagyon elégedetten dől kedvese mellkasának még gyors pulzussal * - Majd ha lesz több időnk akkor kicsit többet romantikázunk.. de itt ez így volt rendjén . * Megbrozong mikor kedvese a füle körül csókolgatja * -Sokat jelentett , hogy türelmes voltál..köszönöm , hogy kituttad várni ..és nem adtál le rólam . *Megszagolja magát és tetszik , hogy K illata és az a finom fűszeres illat is érezhető belőle *Mikor elválnak egymástól megmossa saját magát majd kedvesét is mosná de pár karmolást lát rajta *-Nem fájnak?
Doreen- Admin
- Post n°190
*Köpni nyelni nem tud arra amit Kuraan mondott neki, golyó fogó lett, és Shion vlük részegedett le.* - Tudod most ki is löknélek innen meg nem is. Azért, mert ti itatátok le, dobnálak, de mert megmentetetd maradhatsz.
- Post n°191
- Nem, dehogy. Majd behegednek, nem kell aggónod. *Hadja, hogy Ner megfürdesse.* - Szeretlek. *elzárja a vizet és felveszi ölbe kedvesét, hogy az a lábait össze kulcso9lhassa a derekán majd egy nagy törölközőt kerít és azt maguk köré csavarja, úgy megy ki Nerefillel a fürdőből át a szobába.*
- Post n°192
Shion: * Kezd felmenni benne a pumpa . Leszálla pultól és odasétál Doreenékhez * Megfogja a lány arcát és lekapja a lányt hevesen miközben Kuraan az ölében pihen így egyenes adásban láthatja * -Szevasz öreg..*vigyorog Kuraanra mikor elváltak már az ajkaik * igen..szépen leitattál azzal a valamivel . Csodállom , hogy még élek . De te nagy hős vagy ám.*veregeti meg Kuraan vállát* Amennyi nőt megdugtál egy óra alatt a Bm-ben az tényleg teljesítmény Kuraan. További jó napot Doreen . *Rá sem néz a lányra , vidáman és mostmár teljesen jólérezve magát megy ki az étekzőből majd fel a lépcsőn *
Doreen- Admin
- Post n°193
*Levegőt sem tud venni mikor Shion lekapja.* - KUraan meg bocsájtasz? *Ahogy a fárfi felemeli a fejét az öléből, megfog egy marék jégkockát és Shion után megy.* -Shioooon... *szólal meg lány érzéki hangon. Majd enyhén riszálva megy fel a lépcsőn a nagy adag jéggel a kezépben amit a háta mögé tett.* - állj meg....most... *még minig csábítóan beszél.*
MIkor Shion megáll akkor megkerüli a lépcsőn, hogy ő legyen felül, viszonozza a csókot közben kioldja gyorsan a fú nadrágját, és elhúzza a bőrétől a boxert, majd bele ejti a jeget az alsóba és gyors léptekkel hadja ott a srácot.* - Udvariasság és fegyelem. Amég ezeket nem ismered ne közelíts hozzám. *Azzal eltűnik az étkező ajtajában.*
MIkor Shion megáll akkor megkerüli a lépcsőn, hogy ő legyen felül, viszonozza a csókot közben kioldja gyorsan a fú nadrágját, és elhúzza a bőrétől a boxert, majd bele ejti a jeget az alsóba és gyors léptekkel hadja ott a srácot.* - Udvariasság és fegyelem. Amég ezeket nem ismered ne közelíts hozzám. *Azzal eltűnik az étkező ajtajában.*
- Post n°194
Nerefil: * Készségesen bújik kedveséhez * - Én is nagyon..és előbb ezt a zuhany alatt bizonyítottuk is egymásnak . * A szobában leszáll kedveséről . Megtörli először K-t majd saját magát a hatalmas törölközőbe * - A tegnapi megbeszélés jól sikerült? Mármint tudod valami olyasmit mondtál , hogy beszéltek majd arról , hogy milyen pozícióban dolgozzon majd itt az új fiú meg stb . * Odamegy fehérneműs szekrényéhez és elkezd válogatni a darabok közül *
- Post n°195
*ő is elkezd öltözködni.* - Nem sokat, Dan nagyon ki volt ütve, gyanítom, hogy még mindig alszik. De annyi biztos, hogy az edzéseken részt fog venni, aztán majd ma kiderül visszük e vadászni ma este. Ne nézz így, Kuraan ki van ütve, Shion alkalmatlan, még... remélem össze kapja magát. Dan sincs a legjobban, vadászni meg kell, újabban már nőket is rabolnak azok a szemetek. Muszáj ritkítani a soraikat.
- Post n°196
Shion: * Furcsállva néz a lányra aki magát kelletve közeledik felé * Tetszik neki a csók , mikor kibontja nadrágját a lát szívesen a falnak vágná és ott helyben nekiesne .* Mikor a jég belekerül a nadrágjába felszisszen de sikerül gyorsan kiszednie onna * Az ebédlő ajtajáig megy * -Álszent vagy baby..te nagyon is szereted a rosszfiúkat ..ezért gerjedsz rám . * Kacsint a lányra * - Különben ha igaz lenne a kis szöveged akkor nem lenne a lábad között Kuraan..vagy ha udvarias vagyok és fegyelmezett az oké..de emellett több csajt döngetek az nem zavar téged? Hallod Kuraan..megyek veled a Bm-be..ott majd párat felszedünk.* Eltűnik mielőtt még válaszolhatna is valaki neki * Az edzőterembe megy edzeni . Egyáltalán nem ideiges vagy dühös csak kicsit ráakar gyúrni , hogy jobban tapajnaka majd rá a csajok este a Bm-ben *
- Post n°197
Nerefil: -Kivinni egyből? Ez egy öngyilkossággal felér . *Megrázza a fejét * - Nem akarakom , hogy kimenj vadászni így , hogy nincs segítséged hanem még valakire neked kelljen vigyáznod. Inkább várd meg mikor Daniel is már jobban lesz , akkor az akcióitok is sikeresebbek lesznek hidd el .
Doreen- Admin
- Post n°198
-Na jó, eddig tartott a türelmem betelt a pohár. *Lerogy a székére ahol eredetileg ült.* - Miért nincs egy normálsi férfi eze a bolygón?! Lehet át kellene pártolnom a nőkhöz? *két kézzel túr bele a hajába. MAjd erőt vesz magán és Shion után megy.* -Ezzel szerintem lezártunk mindent igaz? *megáll az edzőterem ajtajában.* - Kössz, hogy kimentettél. Hálás vagyok. További szép napot és jó csajozást. *hadja becsukódni az ajtót majd elindul vissza a könyvtár felé.*
- Post n°199
-Sajnos ez nem olyan egyszerű. Jó ideig nem voltunk kint, és nagyon megszaporodtak. Muszáj lesz kimennünk. Viszem magammal Danielt ha jól lesz. *Közben felvett egy fekete bokalengetős nadrágot és egy fehér hosszú ujjú pólót, mert reggeli után edzést fog tartani.*
- Post n°200
Shion: * Nem szívesen szakítja meg az edzést de mégis megteszi * A lány után megy. Elkapja Doreen kezét és a lafhoz nyomja a lányt .* -Tisztázzuk a dolgolat akkor. Te voltál aki elhidegült..meg is éretelek hogy ezt tetted. De mit vársz ezek után tőlem? Direkt provoklsz Kuraan-nal és ha nekiesek akkor szétveretem magam plussz én leszek az erőszakos vadbaraom hülye bunkó meleg és a többi . Törhetem magam téged az nem érdekel ...meg miért baj ha szeretnék esetleg más csajt ?Hmm? Te még a nagy szakításunk előtt az a szemétládát az öledben simogattad ahelyett , hogy velem tetted volna. Ha én vagyok a komád akkor nem úgy ltt volna norlmális hogy legalább rámnézel ..mert a pátyolgatást nem várom el . Nem hazudok , mert kívánlak . * Cspőjét a lányénak nyomaj így érezheti Doreen , hogy a jég sem lohasztotta le egyáltalán * -Itt helyben szivesen megraknálak..nem nem modhatom ki mert udvariatlan és nem is tehetem meg mert akkor fegyelmezetlen lennék mi? Bocs ,de én csak egy egyszerű szegény ficsúr voltam eddigi életembe ..nekem nem volt olyan jó dolgom mint egyeseknek . *Néz a lányra * -Sajnálom , ha hiányolod belőlem a puccot és a fényűzést ,de ha ez kell nállam nem fogod megtalálni . * Löki el saját magát a faltól *