Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.

+8
Daniel
Lyra
Kuraan
Noko
Nerefil
Shion
Kiryuu
Doreen
12 posters

Vérvörös Hold (FRPG)

Lyra
    Lyra

Hozzászólások száma : 348
    Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.

Vérvörös Hold (FRPG) - Page 11 Empty Re: Vérvörös Hold (FRPG)

Témanyitás  Lyra Kedd Szept. 22, 2009 10:34 am

Úgy érzi, sokáig kell várnia a Direktrixre. Visszamegy a szállására, hogy pihenjen és imádkozzon. Azonban nem tud rendesen koncentrálni. Folyton egy aranyszínű szempár jelenik meg lehunyt szemei előtt. Hallja a fiú hangját... az ígéretét, hogy megpróbál segíteni rajtuk. ~Bárcsak, kérlek...~ vesz egy pillanatra más irányt imája és gondolatai. Azonban gyorsan úrrá lesz magán, s folytatja az Őrzőhöz szóló imáját.
    Bara
    Bara

Hozzászólások száma : 454
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.

Témanyitás  Bara Kedd Szept. 22, 2009 10:57 am

*elmosolyodik, majd kedvese ajkaira teszi ujjait* Semmi baj. ha ez igaz, akkor vissza kell mennem, hogy segítsek az új nemzőnek a beilleszkedésben és az előkészületekben is. De amikor ott nem kell a segítségem visszajöhetek, ha szeretnéd.*néz rá kedvesen*elmosolyodik a férfi utolsó szavain* De nagyon becsületes és határozott. Örülök neki, hogy ilyen fiúnk van.*mosolyog* És remélem a következő sem lesz másmilyen.
    Noko
    Noko

Hozzászólások száma : 380
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.

Témanyitás  Noko Kedd Szept. 22, 2009 11:04 am

*mélyen és csendesen alszik*álmatlanul*nem vesz észre semmitt*szinte inkább ájunt, mint alvó*csak később ébred fel, miko már a nap még nem kelt fel*elindul megkeresni K-t, hogy elkérje tőle a Nemző medálját* Szeretne átmenni már most, hogy megtudja milyen az a hely, ahonnan az apja elszökött és még Daniel is kirugatta magát*~nyugodt és békés. Egyértelmű. A lehető legjobb most nekem..~
    Kuraan
    Kuraan

Hozzászólások száma : 634

Témanyitás  Kuraan Kedd Szept. 22, 2009 11:45 am

Persze persze. Tök hülye... De látszik, hogy az én vérem... ki mástól öökölhette volna ezt a fajta hülyeségét... ehh... Hát remélem a következőt nem csesszük el... *Megsimogatja Bara hasát.* -?emj csak el leszek itt. Majd a soámba iányítsd a Kiválasztotatt aki jön, holnap.
    Kiryuu
    Kiryuu

Hozzászólások száma : 830
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.

Témanyitás  Kiryuu Kedd Szept. 22, 2009 1:21 pm

-Virágot?... olyan jó kérdéseid vannak. Még egyszer sem adtam neki, szóval azt mondod egy kis virág, csoki meg ilyenek beválik? Azon ne múljon, elhalmozom én virággal ha csak ez kell! Mi nee.... *nyüszög.* -Szóval a bál.... s legyek Úriember? Ehh.... Na jó, túlélek egy bált vagy nem? *Néz bíztatásért danielre.* -Jó, szóval, csak őt elégítsem, ki és ha le akar velem feküdni, akkor bilincseltessm magam vele az ágyba... remek, bár már ezt úgy is szerette volna... emlegette már... *felsóhajt.*-Ez nem lesz egyszerű... sajons... *Bólint.* -Igaz nem tartana semmiből. megtalálnom, de ehhez most nincs erőm, és talán neki is jó lesz egy kis idő, hogy lenyugodjon... de azt mondd meg mikor menjek az Őzőhöz? Mert most nem tudok.... Este meg itt lesz a Kiválasztott..... *nyüszít fel.*-Mellesleg ide adnád a telefonom? Megrendelném a virágokat Nernek... Ha most ilyen nehéz vele, mi lesz ha *itt kissé elhallgat, az esélyeket latolgatja,*-ha megszületik a baba.... *itt szinte cincog.* - Mondd, te nem félsz? Én nagyon.... rettegek... minden napom... mielőtt elalszom zakatol az agyam... rettegek mi lesz ha nem élik túl.......
    Nerefil
    Nerefil

Hozzászólások száma : 756

Témanyitás  Nerefil Kedd Szept. 22, 2009 7:26 pm

Nerefil: * Felnevet kínjában * - Nem tudom egyáltalán , hogy áldás vagy átok , hogy én vagyok a királyné . A poszt érdekel engem a legkevésbé . Ha egy átlagos harcos lenne akkor ugyanígy szeretném . *Pinykire néz * - Rajta is múlik a dolog nem csak rajtam , ezt ne felejtsd el . Ő a kiválasztottakat választotta , tessék itt a lehetőség , hogy kiszórakozza velük magát . * Mondja kissé indulatosabban * -Ezt a témát zárjuk le , majd az illatékessel megbeszélem a dolgokat . Van élet nélküle is ha esetleg úgy adódna ..*áll fel a székből* és vagyok olyan talpraesett , hogy ha kell egyedül nevelem fel a gyereket .
    Shion
    Shion

Hozzászólások száma : 280
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 09.

Témanyitás  Shion Kedd Szept. 22, 2009 7:29 pm

Shion: -Nah most már mehetünk az edzőterembe gyakorolni , mert K is lenyugodott úgy néz ki . * Indul el oldalán Doreen-nel*
    Mesélő
    Mesélő

Hozzászólások száma : 33

Témanyitás  Mesélő Kedd Szept. 22, 2009 7:31 pm

Pinky:

-Látszik, milyen tapasztalatlan is vagy.... És mondd miből tartanád el magatokat? A mifajtánknak veszélyes a terhesség, hamarosan ágyba kényszerülsz, ha meg akarod tartani a kicsit, aztán ott van még a szülés, egyedül nem éled túl, szükséged lesz az apára... és utána? Egy csecsemőt nem hagyhatsz magára. Higgadj, le és gondold át a dolgot. Hidd el nem bántásból mondom, de gondolkozz el egy kicsit.
    Azt is gondold, végig, hogy a fajnak szüksége van K-ra. Az övé a legerősebb vérvonal, és az Ő vére még tiszta.
    Doreen
    Doreen
    Admin

Hozzászólások száma : 524

Témanyitás  Doreen Kedd Szept. 22, 2009 7:33 pm

-Ahham... milyen csodás egy bestia... *néz a lépcső felé, ahol Daniel felvitte K-t. Belekarol Shionba.* -Humm... neked még öltöny is kell.... El kell majd mennünk a városba, ismerek egy szabót aki rövid idő alatt készít kiváló öltönyöket, de kissé drága...
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Kedd Szept. 22, 2009 7:40 pm

Nerefil: - Megoldám . Naív vagyok talán *vállat ránt * - A vérvonalat én szennyezem be úgy látszik , mert én már nem vagyok tiszta vérű ahogy semelyik civil vámpír sem . * Nyelveivel végigsimít megnyúlt szemfogain ami egyrészt az idegesség miatt , másrészt az éhség miatt nyúlt meg . Felkap egy újabb szelet pizzadarabot és megeszi , valamennyivel csökken éhsége mikor még iszik rá egy pohár gyümölcslevet is ,de nem múlik el csak egy bizonyos szinten marad . * - Megfürdök . A szatyorban amit hoztál van hálóruha vagy innen kell valamit kerítenem?
    Shion
    Shion

Témanyitás  Shion Kedd Szept. 22, 2009 7:43 pm

Shion: - Doreen eszed be sem jusson a közelébe kerülni , ha átváltozik Kiryuu ..ígéred meg! *Néz szigorúan kedvesére* -Felőlem menjünk ahhoz a szabóhoz..úgyis unni fogom magam . * Vonja meg vállát*
    Mesélő
    Mesélő

Témanyitás  Mesélő Kedd Szept. 22, 2009 7:44 pm

Pinky:

-Nerefil, gondolj a Babára a francba is... ráadásul szomjas is vagy! Van... egy macis combközépig érő darab. Remélem megfelel.... *Hangosa felsóhajt.* -Pihenj inkább, és holnap gondold át a dolgot...
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Kedd Szept. 22, 2009 7:46 pm

*Panaszosan fel sóhajt.* -Jó rendben... Ammor menjünk, most, felhívom Komachit, hogy megyünk... MA Nerefil úgy sem jön táncolni, akkor előtte menjünk el, válaszzuk ki az anyagot és vegyen rólad méretet...
    Shion
    Shion

Témanyitás  Shion Kedd Szept. 22, 2009 7:57 pm

Shion: -Menjünk. *Sóhajt * -De akkor közben szórakoztass engem ..ha nem akarod , hogy bealudjak . Miért , hol van Ner?
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Kedd Szept. 22, 2009 8:04 pm

Nerefil: - Köszönöm a ruhát , megfelel. * Kiveszi a szatyorból és ezzel megy be fürdeni . Gyorsan lezuhanyzik és megtörli magát egy , a fürdőben talált törölközővel ezután felveszi a hálóinget . Bebújik az ágyba aminek minden négyzet milimétere kedvese illatát árasztja .*
    Mesélő
    Mesélő

Témanyitás  Mesélő Kedd Szept. 22, 2009 8:07 pm

Pinky:

-Itt maradjak, vagy menjek el? Kell a társaság? *Nézi az ágyban fekvő lányt.* -Őszintén szólva aggódom érted...
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Kedd Szept. 22, 2009 8:09 pm

-Házon kívül van, amjd jön. Hamarosan. Na akkor menjünk is. Yoshi majd elvisz minket autóval, na akkor ne is késlekedjünk, Kistigris. *Tereli el a szót Nerefilről, amjd belenyal a fiú nyakába és húzza kifelé, a főbejárat előtt már ott áll az autó. Doreen nél egy adag ékszer amit el fog cserélni Shion öltönyére.*
    Daniel
    Daniel

Hozzászólások száma : 428
    Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.

Témanyitás  Daniel Kedd Szept. 22, 2009 8:34 pm

- Igen. De ne egy akkora csokrot, hogy nagyobb legyen, mint ő. Pár szál valami... Csak te add neki és lehetőleg ne hozzávágd, hanem add neki és közben kezdheted is a bocsánatkérést.. Ne halmozd el, de azért örülnek a kedveskedésnek... Túl fogod élni. Ha egy alanast túlélsz, akkor a bál semmi nem lesz. Csak tényleg legyél normális, és mutasd meg neki, hogy igenis te vagy az, akire vágyik. Viselkedj rendesen.*meglepődik, hogy a bilincses téma felmerült már* Nos.. ha felmerült, akkor nyugodtan belemehettek. Ha esetleg tudod magadról, hogy nem bírnád ki már az elején is kikötheted magad.. Jó. Elmondom a programot. Most alszol egy nagyot!*simít ismét végig fején* Aztán meglátogatjuk az Őrzőt, utána meg megkeressük Nert. Addig beszélek is vele. Jó lesz így? Különben meg holnapra ígérte a kiválasztottat.. Addig van még idő. Pihenj! *elmosolyodik* Ha nyugodt vagy mellette és odafigyelsz rá nem lesz olyan nagy agyrém.. De akkor tényleg el kell kényeztetned. Higgy a tapasztaltabbnak és az okosabbnak. Fogadd meg szépen a tanácsokat.*mélyet sóhajt az emlékekre* Nos. Mi az, hogy rettegek. Az nem kifejezés arra, amit érzek, ha eszembe jut, főleg, hogy Kate-et elvesztettem már így. Az az egy vigasztal, hogy Ria ember. Könnyebben túléli, könnyebb vért adni neki. Talán kevesebb lesz a probléma is a szülésnél. De neked nem kell aggódnod. Ha Nert megtalálom megvizsgálom. És a szülésnél is mindent megteszek. Nem hagyom odaveszni egyiküket sem. Rendben? Ner erős lány. És fiatal. Ezek nagyon sokat segítenek. Ne aggódj.*paskolja meg a fejét mosolyogva* Nem lesz baj. Rendben? Csak.. Mostmár tényleg pihenj...
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Kedd Szept. 22, 2009 8:43 pm

Nerefil: -Megleszek egyedül is. * Mocorog az ágyban . * -Nyugodtan rendezd a dolgaidat a Bm-ben vagy menj haza . Csak túlélem az éjszakát egyedül . És ez a ház is elvan látva techinkával szóval esetleg csak én tehetnék magamban kárt.
    Bara
    Bara

Hozzászólások száma : 454
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.

Témanyitás  Bara Kedd Szept. 22, 2009 8:44 pm

*mélyet sóhajt, majd bólint* Rendben van. Ha a kiválasztott elment átjöhetek hozzád?*néz rá kérdőn*
    Kiryuu
    Kiryuu

Hozzászólások száma : 830

Témanyitás  Kiryuu Kedd Szept. 22, 2009 8:45 pm

-Jójó..pár szálas csokor... oké...Mindjárt gondoltam, hogy nem célba dobós a virág átadás, ennyire nem vagyok hülye?! Már megbocsáss, de egy alantas habos piskóta egy bálhoz képest! *Sóhajt.* -rendben akkor a bilincs is meg lesz engedve... nekem végem... De jó... *fancsalodik el.*- Oké, de ha hamu marad csak belőlem a látogatás után akkor, az a Te lelkeden szárad, és nevelheted a gyerekem! Rendben... te vagy a tapasztaltabb.... *felsóhajt.* - Bízom benned... Hé Dan, szólj ha tudok segíteni... Nekem a legtisztább a vérem.. szóval, ha kell akkor szívesen adok. Iiiggeeeeniiss apuuu! *nyújtja el az utolsót.* -Neked kell ébreszteni, mert a telefonom nincs itt, amúgy se kelnék fel rá.
    Shion
    Shion

Témanyitás  Shion Kedd Szept. 22, 2009 8:46 pm

Shion: -Rendben..*sóhajt beleegyezően . Kissé felélénkül mikor belenyal nyakába a lány és elmosolyodik , egy csókkal viszonozza a lány kedvességét. * -Hmm..minek hozod ezt a sok ékszert? Nem fogom felvenni azt tuti..ezt már nem vállalom be.
    Mesélő
    Mesélő

Témanyitás  Mesélő Kedd Szept. 22, 2009 8:47 pm

Pinky:

-Pont ettől félek. Ne tégy hülyeséget rendben? *Elővesz egy papírt és egy tollat.* -Itt a számom ha baj van, oké? *Azzal semmivé foszlik és vissza megy a BM-be.*
    Kuraan
    Kuraan

Hozzászólások száma : 634

Témanyitás  Kuraan Kedd Szept. 22, 2009 8:49 pm

-Persze, felőlem itt is lehetsz mikor a Kiválasztott is itt van. *csillan fel a szeme.* -Na jó, ha nem akkor nem... *megöleli BArat és hozzá dörgölőzik.* -Jössz amikor jönni akarsz.
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Kedd Szept. 22, 2009 8:53 pm

-ÓÓ... ezt nem neked szánom... *gyorsan belesüllyeszti a kistáskájába, majd a hátára csapja.*- Na akkor menjünk ne várakoztassuk meg. *mosolyodik el. MAjd az autóban, hozzábújik Shionhoz, félóra autó út után egy nagyon elegáns üzlet előtt állnak meg, amjd az üzlet feltárul és lemennek a pincébe, ami szintén elég elegáns, de itt már minden a vámpíroknak megfelelően van berendezve. Shiont beállítja a tükör elé, amjd Komochival kissé arébb vonul és bezsélnek egy kicsit, az ékszerek kéz alatt gazdát cserélnek. MAjd a férfi méretet vesz SHionról, utána anyagokat hoz és szinmintákat, hogy választhassanak, Doren a sötét mintás anyagot választ ami igen finom és drága anyagú. Közben inget és cipőt néznek SHionra.* -Csizmár avgy cipőt szeretnél?

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Szomb. Nov. 23, 2024 5:49 am