Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.

+8
Daniel
Lyra
Kuraan
Noko
Nerefil
Shion
Kiryuu
Doreen
12 posters

Vérvörös Hold (FRPG)

Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Hozzászólások száma : 293
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.

Vérvörös Hold (FRPG) - Page 18 Empty Re: Vérvörös Hold (FRPG)

Témanyitás  Rianna Wolf Szomb. Szept. 26, 2009 12:17 am

Az ő keze is hasára csúszik, ajkai boldog mosolyra húzódnak. Aztán kíváncsian néz fel kedvesére. *-Nálatok hosszabb ideig tart a terhesség? Vagy valamit félreértettem? Mert másképp nem lehetnénk mi felkészültebbek...* Beérnek az ebédlőbe. Leül az asztalhoz. *-Merill, ez isteni!* Sóhajt fel, amikor megkóstolja az elé kerülő levest. *-Ezt meg kell majd tanítanod nekem...* Lelkesen, de óvatosan kanalazza a levest, nehogy egy cseppje is kárba vesszen. *-Amúgy, ahogy elnézem a dolgokat, már így is kezd benépesülni a kúria. És ahogy hallottam, az unatkozni se volt sok időtök.* Pillant kedvesére, majd gondol egyet, és a következő kanállal Daniel szája felé kezd közelíteni.
    Lyra
    Lyra

Hozzászólások száma : 348
    Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.

Témanyitás  Lyra Szomb. Szept. 26, 2009 12:28 am

*-De én...* Azonban nem tudja folytatni a tiltakozást, ugyanis rájön, hogy nincs használható érve. Így csak csendben pirul és hallgat. *-Akkor azt hiszem, előbb a főbb épületeket mutatom meg.* Indul meg Noko előtt. a fürdőből kilépve teljes csend és nyugalom fogadja őket, hisz az összes kiválasztott az Őrző lakhelye előtt imádkozik. Lyrának most semmi kedve arra menni, így az egyenes irány helyett jobbra fordul. Nem sokára elérnek egy kis dombhoz, melynek tetején egy zárt ajtajú, fehér, görög stílusú templom áll. *-Ez a kincstár. Itt őrzik a nép vagyonát. Drágaköveket, ékszereket és néhány, a másik oldalról származó értékes, jelentős tárgyat. Ebben a világban egyedül ennek az épületnek a belseje rejt színeket. Én magam még sose jártam bent. Az ajtaja már nagyon régóta zárva van és csak a direktrixnek és a Nemzőnek van hozzá kulcsa.* Szépen, összefogottan mond el mindent, amit a helyről tud. Hangja tiszteletet sugall, de egy kis kíváncsiság is rejtőzik benne. Nokora néz, hogyha a fiú szeretne kérdezni valamit, jelezze, hogy nyugodtan megteheti.
    Daniel
    Daniel

Hozzászólások száma : 428
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
    Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.

Témanyitás  Daniel Szomb. Szept. 26, 2009 12:38 am

*elmosolyodik* Jól sejted. a mi fajunk nőinél a terhesség 18 hónapig tart és nagyon veszélyes ez az időszak. Nagyon kell ilyenkor vigyázni rájuk..*mondja komolyan* Így mire Nernek megszületik a kicsije a mienk lassan egy éves lesz..*mosolyog* Annyi idő alatt azért valamennyi tapasztalatot lehet szerezni. És persze jó példát a többieknek..*mosolyog*csendesen hallgat, mikor kedvese megdicséri Merilt*a hűséges tudja, hogy ő mindig is finomnak titulálja az ételt, így nem várja el, főleg nem, mivel Dannek tele van a szája az étellel*már maga az a látvány dicséret, ahogy tömi magába*lenyeli a falatot* Nos.. Nem éppen..*mosolyog* Örültem néha, hogy ágyba kerültem nappal délben.*mondja kedvesének* Bár nem volt rossz az az egy hét pihenő, amikor elegem lett belőlük és elmentem. Jut eszembe. Ha szeretnél nászutat egy hetet eltölthetünk ott. Biztos vagyok benne, hogy imádnád...*mosolyog*meglepődik, ahogy kedvese felé közelít a kanállal így el is némul, majd ajkait kinyitja és mélyen Ria szemeibe nézve kapja be a felé kínált falatot*a légkör egy pillanat alatt változik meg körülöttük*a vidám, játékosból, komollyá és szenvedélyessé válik*szemei szinte parázslanak, ahogy kedvesét néz*
    Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Témanyitás  Rianna Wolf Szomb. Szept. 26, 2009 12:46 am

*-18 hónap? Az tényleg sok...* Csodálkozik el. *-Én nem tiltakoznék az ötlet ellen, de szerintem a többiek egyenesen lekötöznének mindkettőnket, csak hogy ne mehessünk el... Ahogy hallottam, nagyon rosszul viselték a távollétedet.* Egyenesen kedvese szemébe néz, míg odakínálja a falatot és Daniel elfogadja. Érzi ahogy megváltozik a hangulat. *-Nagyon szeretem, amikor így nézel rám... Ugye tudod...?* Mondja csendesen.
    Noko
    Noko

Hozzászólások száma : 380
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.

Témanyitás  Noko Szomb. Szept. 26, 2009 12:53 am

*mosolyog*csendesen követi a lányt, miközben tetőtől talpig végigméri*tetszik neki a látvány ezt nem tudja tagadni*mikor megállnak a kincstár előtt hallgatja a lányt érdeklődve és nézi az épületet* Szóval a Direktrixnek és a Nemzőnek.. Hmm..*tekintete a nyakában lógó medálra vándorol, majd a zárra, ami megegyezik a medál formájával*elmosolyodik* Köszönöm az információkat..*mondja komolyan, majd elmosolyodik hamiskásan* Szeretnél bemenni körülnézni, hogy mi van odabent?*emeli fel a kulcsot* Én kíváncsi vagyok és megnézem, szóval.. ha szeretnél.. Akkor csak nyugodtan gyere.*mosolyog, majd a medállal kinyitja a zárat és benyit*lenyűgözve néz végig a látottakon*temérdek arany, ezüst és gyémánt, az ékkövek halmokban állnak*beljebb megy, majd meglátja a kis üveges szekrényekben elzárt másik világi eszközöket*sokszor elmosolyodik, majd halkan fel is nevet a látottakon*egy örök darab marad számára a vasból készült diótörő, valamint a cipőfűző is*azonban sok más érdekesség is van itt, mint például: könyvek, iránytű, óra, evőeszközök*egy darab van amit mikor meglát csodálva néz végig*egy teljesen jó állapotban lévő hatalmas kézifegyver, amivel szigonyt lehet lőni*megvan minden tartozék*a fegyver, a vastag erős szigony és a hosszú feltekert lánc is, ami a szigony végéhez van erősítve*tiszta, használatra kész* Úgy látom ideát nem árt a fémnek a levegő... Nincs rajta egy szem rozsda se.. Bámulatos...*motyogja, miközben már másodszor járja körbe*
    Daniel
    Daniel

Témanyitás  Daniel Szomb. Szept. 26, 2009 12:59 am

- Az nem is vitás. mikor hazajöttem a bátyám a lábaimat karolva át kérte, hogy többé ne menjek el.. És akkor volt az, hogy az ünneplésben nálam aludt.. És.. Nos igen.. Abból következett az a kis félreértés is.. Mellesleg mit tett velem? Kuraan mindenre képes. Néha félek is tőle..*vigyorog*érzékien elmosolyodik kedvese szavain* Szeretek így nézni rád. Szeretem, hogy mikor így nézek rád nem állsz fel sikítva és szaladsz el attól rettegve, hogy elkaplak és megöllek.*suttogja* Ember létedre... Nagyon bátor vagy..*mondja duruzsolva, majd dorombolni kezd halkan*egy pillanatra sem szünteti meg a szemkontaktust* Imádlak úgy ahogy vagy..*suttogja és érzi, hogy szemfogai vészesen nyúlni kezdenek*
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Szomb. Szept. 26, 2009 1:04 am

Most még csak elkezdeni sem tudja a tiltakozást, Noko már a lépcsőn tart felfelé, hogy kinyissa a Kincstár ajtaját és bemenjen. *-Igen, érdekel.* Mondja végül alig hallhatóan, és a fiú után siet. A benti pompa és ragyogás láttán eláll a lélegzete egy pillanatra. Megigézve bámulja drágaköveket, ahogy szikrázik rajtuk a mindenhol jelen lévő fény. A másik oldalról származó tárgyak nem érdeklik annyira, bár a könyveket azért közelebbről is megnézi. A legtöbbön vámpírnév van, de akad néhány emberek által írott darab is. Figyelme végül visszatér a kövekhez. Egy igencsak felkelti az érdeklődését. Gyönyörű sötétkék az egész kő, benne apró aranyszemcsékkel. Lapis Lazuli olvassa el a feliratot. aztán visszamegy az ajtóhoz és ott várja meg a fiút.
    Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Témanyitás  Rianna Wolf Szomb. Szept. 26, 2009 1:12 am

Felnevet, ahogy elképzeli a kedvese által leírt jelenetet. *-Nyugodj meg, nem tett veled semmit. Csak közölte velem, hogy az övé vagy. Ja, meg előtte tett némi homályos megjegyzést arra vonatkozólag, hogy mi történhetett köztetek, de gondolom semmi.* Mosolyogva néz bele kedvese szemeibe. *-Miért kéne sikítanom és rettegnem? Ha halál járna azért, hogy a szemedbe nézek, akkor is megtenném mert gyönyörűek... Ilyenkor meg még annál is szebbek...* Súgja kedvesének. *És én ezt nem bátorságnak nevezném, hanem... igen... Megbabonáztál, megigéztél... És csak arra tudok gondolni, hogy átölelsz, megcsókolsz, és soha nem engedsz el... És hogy mindenem a tiéd...*
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Szomb. Szept. 26, 2009 1:17 am

*mikor sikerül elszakadnia a fegyvertől továbbmegy és körbenéz*látja, ahogy Lyra az egyik ásványt nagyon csodálja*miközben továbbmegy nézelődve rápillant az ásvány nevére és megjegyzi*továbbnézelődve megtalálja itt sok testvér naplóját vagy éppen másmilyen könyveket* Ezek hogy kerülhettek ide?*nem érti, majd megcsóválva fejét és visszamegy az ajtóhoz ahol a lány várja* Igazán szép kis gyűjtemény..*mosolyog* De menjünk tovább, ha szeretnéd..*mosolyog, majd bezárja az ajtót és elindul lefelé* Menjünk tovább.. Biztos van itt még sok látnivaló...
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Szomb. Szept. 26, 2009 1:25 am

Amikor Noko odamegy hozzá, bólint. Megvárja, hogy a fiú bezárja a kincstárat, aztán elindul tovább, mutatva az utat a Könyvtárig. Ez is egy fehér épület, egy barokkos stílusú udvarháznak tűnik elsőre. *-Ez a Könyvtár. Itt őrizzük a faj történelméről írott könyveket, és a harcosok életéről és tetteiről szólókat is. Mindegyik témának külön terme van. Ezeket az elkülönített Kiválasztottak írják az Őrző felügyelete alatt, de többet nem tudok a munkásságukról. Az első termek, ahol a fajról szóló könyvek vannak, nyilvánosak. A többi sincs lezárva, azonban csak engedéllyel lehet belépni oda.* Ismét Nokora néz várakozón.
    Daniel
    Daniel

Témanyitás  Daniel Szomb. Szept. 26, 2009 1:25 am

- Nos.. Ezt az egyet azért nem venném biztosra.*jelenti ki mosolyogva* De reménykedek benne.*elgondolkozik egy pillanatra* Miért is?*hamis mosoly jelenik meg ajkain* Talán mert vámpír vagyok. Vérszívó és nem telne sok időbe, hogy bármit megtegyek veled, ha akarod, ha nem.*mondja komolyan*elmosolyodik kedvese szavain, majd felkel*lehajol hozzá, majd tenyerei közé fogja az arcát* Akkor most engedd, hogy átöleljelek, megcsókoljalak és soha ne engedjelek el. Engedd, hogy mindened az enyém legyen és cserébe én odaadom neked a szívemet, a lelkemet és az életemet..*suttogja kedvese ajkaiba* És soha nem foglak elengedni..*csókolja meg, majd szorosan magához öleli*szenvedélyesek és hevesek ajkai, vére forr, érintései perzselőek*egyszerre kívánja háromféleképpen kedvesét*testét, lelkét és a vérét*
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Szomb. Szept. 26, 2009 1:30 am

*elgondolkozik* Gondolom nemzői vagy Őrzői engedéllyel..*mondja a lánynak, bár inkább kérdi mint kijelenti* Szereted a könyveket Lyra?*néz rá kérdő mosollyal*bár annyira nem érdekli, mint a kincstár, de azért kíváncsi, hogy mit írhatnak a testvérekről és ekkor eszébe villan, hogy az apja is egy a testvérek közül*~így többet megtudhatok róla.. És Danielről is.. Meg K-ról..~*hirtelen felvillanyozódik* Menjünk be.*mosolyog* Hol van a harcosokról szóló rész?*néz kérdőn a lányra*
    Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Témanyitás  Rianna Wolf Szomb. Szept. 26, 2009 1:39 am

*-Vámpír vagy. Ezt már korábban tisztáztuk. Nem zavar a dolog.* Figyeli ahogy kedvese felkel és odamegy hozzá. *-Ó teee...! Itt vagyok, és a tiéd vagyok.* Bújik szorosan Danielhez. A csókot ugyanolyan hevesen viszonozza, mint ahogy kapja. Vére már kedvese pillantásától izzani kezdett, most pedig már, az érintésektől egyenesen tombol.
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Szomb. Szept. 26, 2009 1:48 am

*-Azt hiszem, szeretem őket.* Már fel sem merül benne, hogy tiltakozzon, amikor Noko közli, hogy bemennek. ~Végül is ő a Nemző, neki szabad. Nekem meg ő adott rá engedélyt.~ Rendezi le magában a dolgot és követi a fiút a bejárathoz. Átmennek néhány termen. A falakat mindenhol a földtől egészen a plafonig könyvekkel telezsúfolt polcok takarják. Aztán megáll egy ajtó előtt, amin a testvériség szimbóluma látható. *-E mögött vannak a harcosokról szóló kötetek.* Mondja halkan, aztán odalép az ajtóhoz. Óvatosan próbálja kinyitni, hogyha esetleg bármi történne, el tudjon menekülni. De semmi baj nem történik, az ajtó halkan és könnyen kinyílik. Bent ugyanaz a látvány fogadja őket, mint a többi teremben. *-Tessék.* Engedi be Nokot. *-Nézelődj kedvedre.* Mondja, aztán picit megijed, mert rájön, hogy letegezte a Nemzőt. Nem adta meg neki a kellő tiszteletet. Sietve meghajol. *-Bocsásson meg a tiszteletlenségemért.*
    Daniel
    Daniel

Témanyitás  Daniel Szomb. Szept. 26, 2009 2:00 am

*dorombolásába morgás is vegyül ahogy kedvese hozzásimul*egy határozott mozdulattal kedvese feneke alá nyúl* Remélem jól laktál...*suttogja a fülébe, majd felkapja derekára és úgy tartja meg*sietve indul el a legközelebbi üres szoba felé, ami a biliárdszoba*bemegy, majd gondolatainak erejével bezárja az ajtót kulcsra*az ajtó mellett a falnak dönti kedvese hátát, de nem engedi le magáról*habzsolva falja ajkait* Jó így, Vagy kényelmesebb lenne az asztalon?*dorombolja fülébe, majd belecsókol kulcscsontjába*
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Szomb. Szept. 26, 2009 2:09 am

- Akkor nyomás..*mosolyog*füttyent elismerően, ahogy végignéz a könyvekkel telerakott polcokon* Az áldóját.. Nem semmi..*mondja nagyokat nézve* Itt aztán van mit olvasni...*mosolyog*ahogy elérik a szimbólumot elmosolyodik* Szinte eltéveszthetetlen..*mosolyog*a lány óvatos próbálkozásán ismét jót mosolyog, majd bemegy*bent is ugyanaz a látvány csak egy különbséggel*itt fehér helyett a fekete az uralkodó szín*mosolyogva lép be, majd az első szekrényhez lép*meglepődik a lány szavain, hogy letegezi és felé kapja a fejét csodálkozva* Nem ne... Ne kérj bocsánatot.. Nem voltál tiszteletlen. Sőt.. Szeretném kérni, hogy ha lehet, akkor.. Szólíts a nevemen. Rendben? Nyugodtan tegezz.. Nem vagyok én akkora úr..*mosolyog* Gyere.. Segíts kérlek.. Hogy vannak sorrendbe? Betű, vagy kronológia? Esetleg máshogy szabályozzátok?*néz rá kérdőn*
    Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Témanyitás  Rianna Wolf Szomb. Szept. 26, 2009 2:13 am

Tetszik neki kedvese hangja. *-Mindegy mit mondok, mert ez akkor is csábítóbb. Az ebédet meg be lehet fejezni később is.* Erősen megkapaszkodik Daniel nyakában. Nem mintha félne attól, hogy kedvese elejt, de így sokkal jobban érzi kellemes fűszeres illatát. Hallja, ahogy stabilan bezáródik mögöttük egy másik szoba ajtaja. Hevesen viszonozza a csókot, nyelvével milliméterről milliméterre fedezi fel kedvese száját. A kérdés hallatán felles, hogy hová is kerültek. amikor felismeri a biliárdszobát eszébe jut, mi is történt legutóbb azon az asztalon. ~K és Daniel kettesben részegen...~ *-Jó lesz így...* Suttogja kedvese fülébe, majd felsóhajt a csókra. Fejét hátra vetve élvezi a kényeztetést, közben kezei Daniel hátára vándorolnak, majd a hasát kezdi el simogatni.
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Szomb. Szept. 26, 2009 2:22 am

Felegyenesedik. *-Rendben.* Mondja óvatosan. Aztán felrémlik benne, hogy már a másik oldalon is megkérte erre a fiú. Csakhogy akkor még nem volt Nemző. ~Most viszont a Nemző kért meg rá.~ Teszi helyre a dolgot. Figyelmét a könyvek felé fordítja. *-Azt hiszem időrendben vannak, de még én sem jártam itt, szóval nem biztos. Ha megmon...dod, hogy mit keresel, akkor úgy lehet, hogy többet tudnék segíteni.* Amikor meghallja a neveket, bólint. Néhány polccal arrébb megy és ott kezd keresgélni. Az egyiket meg is találja. *-Tessék.* Nyújtja a fiúnak a könyvet. Egyetlen vaskos kötet, de úgy tűnik, teljesen teleírták már. Valószínűleg már a második kötet telik az írnokok tolla alatt.
    Daniel
    Daniel

Témanyitás  Daniel Szomb. Szept. 26, 2009 12:42 pm

*felmorran kedvese beleegyezésére*jobban nekitolja a falnak a lány kecses testét, hogy csípőjével is megtartsa így egyik kezével szabadon tud barangolni kedvese testén*ajkaival lassan letér kedvese szájáról és állát veszi célba, majd füléig szaladnak fel a csókok, végül fültövét kezdi kényeztetni*ahogy egyre közelebb kerül kedvese nyaki artériájához és ajkai alatt megérzi a vér lüktetését halkan morogni kezd élvezetesen, majd megnyúlt szemfogaival megcsipkedi kedvese bőrét nyakán*azonban ekkor hirtelen ledermed egy pillanatra*ahogy észhez tér mélyet lélegzik, hogy nyugtasson magán*fogai visszahúzódnak és a morgásból ismét dorombolás lesz*hozzásimul kedveséhez, majd ismét ajkait kezdi el csókolni*~sürgősen innom kell!~
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Szomb. Szept. 26, 2009 12:58 pm

*elmosolyodik* Nos akkor keresésre fel!*mosolyog a lányra* Kiryuu, Daniel, de a legfontosabb a Kuraan nevű harcos lenne.*mondja, majd nekilát keresgélni*Lyra megtalálja Daniel könyvét, míg maga Kiryuu-t ismeri fel és veszi le a polcról*tovább keresgél, majd örömmel kiált fel* Megvan! Itt van Kuraan!*mutat fel*könnyedén szökken fel a magasba, és a mozdulat közben kiveszi a könyvet a többi közül, majd visszahull a földre*haja és ruhája csak úgy lobog, ahogy lefelé esik*közben boldogan mosolyog*mikor leér a földre a szerzeményt azonnal felnyitja és belelapozva olvasni kezdi, mit ír apjáról a könyv*
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Szomb. Szept. 26, 2009 1:11 pm

Örül, hogy a fiú örül. Amikor Noko felugrik a könyvért, először szólni akar neki, hogy a másik teremben van állvány, de végül csendben marad. Megigézetten nézi a fiút, könnyed, elegáns mozgását, és őszinte örömét. Leül mellé, és egy darabig csendben figyeli. *-Ő kicsoda?* Teszi fel végül halkan a kérdést. Nem akarja megzavarni Nokot, de kíváncsi rá, ki, kik érdekelhetik ennyire a Nemzőt.
    Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Témanyitás  Rianna Wolf Szomb. Szept. 26, 2009 1:17 pm

Lábaival átkulcsolja kedvese derekát, hogy könnyebben tudjanak mozogni. A csókokra halkan sóhajtozik, majd dorombolni kezd. Amikor megérzi kedvese szemfogát a nyakán, felnyög, a morgás pedig tovább fokozza vágyát. Karjait Daniel nyaka köré fonja, és közelebb húzódik a férfihoz. Amikor ajkai ismét szabaddá válnak, ő kezdi el kedvese nyakát kényeztetni, fülét csókolgatni, harapdálni. Csípőjét kedvese ágyékához dörzsöli. Érzi, hogy már kezd nedvesedni.
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Szomb. Szept. 26, 2009 2:06 pm

*mosolyogva ül le, majd a lányra is mosolyog, mikor melléül*a kérdésre ránéz kedvesen* Az apám. Nemrég tudtam meg, hogy ő az igazi apám, mert.. Nos eddig nem a vér szerinti szüleim neveltek, hanem anyám szülei.. Vagyis.. A Direktrix szülei...*magyarázza* Kíváncsi vagyok, hogy mit írnak róla, mivel még nem ismerem annyira én sem. Ez a könyv..*mutatja fel a K nevével ellátott könyvet* szól a mostani királyunkról, a faj fejéről. Ez pedig..*emeli fel a harmadikat, amin a Daniel név olvasható* Az apám öccse. Vagyis családtag.*mosolyog* Találkozhattál is vele odaát.. Aki a sebeimet összevarrta miután... Szóval akkor..*mondja, majd ismét elmosolyodik*
    Daniel
    Daniel

Témanyitás  Daniel Szomb. Szept. 26, 2009 2:18 pm

*felnyög hangosan kedvese provokálására* Te kis bestia..*morogja csendesen fülébe, majd megharapja fülcimpáját finoman*csípőjét erősebben nyomja kedveséhez, így szinte odaszögezi a falhoz*elkapja kedvese kezeit, majd egy kézzel a falhoz szorítja kedvese két csuklóját a feje felett*vágytól égő szemekkel néz végig kedvesén, majd ismét letámadja ajkait, miközben kezével, amivel tartja fenekét kezdi el masszírozni*elégedetten morog*
    Kuraan
    Kuraan

Hozzászólások száma : 634

Témanyitás  Kuraan Szomb. Szept. 26, 2009 7:35 pm

- Ó hát persze... *nyugtázza kissé gúnyos hangon, majd csendbe marad és megpróbál ellazulni a masszírozásra. De ez beletelik néhány percbe.* -nem hiszem én azt... ébredj fel kedves, mert álomvilágban vagy... még hogy imád?! cöh....

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Szomb. Nov. 23, 2024 4:37 am