+8
Daniel
Lyra
Kuraan
Noko
Nerefil
Shion
Kiryuu
Doreen
12 posters
Vérvörös Hold (FRPG)
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°451
Re: Vérvörös Hold (FRPG)
-Maradj itt egy kicsit.* Kéri Shiont, majd átmegy a szabóval a másik terembe, ahol megnézi a saját ruháját, ami egy elég kihívó darab lesz. elégedetten veszi le és csomagoltatja be. Egy szép nagy mályva színű dobozzal jön vissza.* - Na választottál már magadnak cipőt? Kezdek éhes lenni..
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
- Post n°452
Nerefil: * Ajkát harapdálja miközben iszik belőle kedvese , felér egy orgazmussal az érzés . * A lepedőt rendesen összegyűri mire végez az ivással K .* Meglepődik , mikor megnyalja a fiú. Kezét előrenyújta és magához húzza a fiú tenyerét amin még rajta van pár apró seb , megnyalja tenyerét lezárva a vér útját * -Ha nincs ellenedre ..fürdeni szeretnék .
Kiryuu- Hozzászólások száma : 830
- Post n°453
*Csendben figyeli, ahogy Ner lezárja a tenyerén a sebeket, majd feláll az ágy mellé lép és kinyújtja a kezét kedves felé, Felhúzza az ágyról és bekíséri a fürdőbe, a jacuzzi is tele van hintve rózsa szirmokkal, de még nincs benne víz. Így oda lép és megengedi bele a meleg vizet. Szótlanul felül a kád szélére az az csak félig, majd a vizet nézi, és azt ahogyan a rózsaszirmok újrakelnek a vízen. Gondolkozik, hogy még mit tehetne, Ner ért.*
- Post n°454
Nerefil: * Követi kedvesét a fürdőbe . * -Itt is rózsaszirmok ..hmm..nagyon romantikus hangulatban vagy. *Csókol bele kedvese nyakába hátulról . * -Daniel segített gondolom , de ez nem számít . Látom , hogy nagyon akarsz bizonyítani . * Simogatja meg kedvese vállait * Elkezd vetkőzni miközben a kád egyre több vízzel telik meg . *
- Post n°455
*Megrázza a fejét.* -Nem, ezt itt mind egyedül követtem el... A hajam, na az Daniel műve... *céloz a fonatra.* -Szeretnél valamit enni, inni?
- Post n°456
Nerefil: - Egyedül a te műved annak mégjobban örülök . Nem nagyok sem éhes sem szomjas. Épp az előbb csillapítottam a szomjam ..veled. * Nyalja meg K nyakán a két kis pontot ahonnan ivott . Ellép a fiú mellől és belemerül a fürdővízbe . Nagyon tetszik neki az öltelt , hogy rózsaszirmok vannak a vízfelszínen . * Nem akarsz te is fürdeni? *Kérdezi *
- Post n°457
-Próbálkozom. *Nézi ahogyan Ner vetkőzik majd elmerül a vízben.* -Ha szeretnéd, akkor mindjárt. *Ad egy csókot a lány homlokára, majd kisétál, a szobába, le a lépcsőn be a konyhába, kivesz a hűtőből egy doboz tejet,majd meg gondolja magát és két bögrét is visz, majd ezeket leteszi a jacuzzi peremére, ami elég széles, hogy ne boruljanak le.* -Merre? *teszi fel a kérdést, hogy Ner mögé vgay vele szembe másszon be. Miután megkapta a választ, elfordul, egy nagy törölközőért, majd a kád szélére teszi, Nernek háttal kezd el vetkőzni, így most jól látható, hogy szalaggal van össze fogva a fonata.*
- Post n°458
Nerefil: * Elvan a vízben , amíg a fiú lent van . * - Hmm..gyere mögém , hogy legyen mire dőlnöm . * Szemérmetlenül végigméri kedvesét , mikor öltözik . A fonott haj csak megkönnyíti a dolgát és így szabadon legeltetheti szemeit a meztelen testen . * Nagyot sóhajt ahogy haladnak le szemei Kiryuu izmos hátáról a feszes fenekekre amit most szívesen megmarkolna . * Mikor megfordul a fiú elfordítja tekintetét és ujját a vízbe mártva elkezdi kavargatni a vizet mintha eddig is ezt csinálta volna. *
- Post n°459
*Bemászik Ner mögé, a törölközőt felcsavarja és beteszi a feje alá, hogy haja ne érjen a vízbe. Átfogja gyengéden Ner hasát. Majd vesz egy mély levegőt.* -Elmegyek veled a bálra... ha szeretnéd. Illetve,... ha van kedved és energiád, akkor megtaníthatlak a táncokra....* Jobb keze ott marad Ner hasán, a ballal pedig a lány egy hajtincsével kezd el játszani.*
- Post n°460
Nerefil: -Nem kell jönnöd , ha nem akarsz jönni . Azért , hogy ne érezd magad jól nem akarlak elrángatni . Értékelem , hogy mostmár sokkal kompromisszumra készebb vagy . Hát Nokoval beszéltem meg , hogy együtt tanuljunk de elment Nemzőnek úgyhogy nem hinném , hogy bánná ha te vennéd át a helyét . *Mosolyog *Megsimogatja kedvese combját ami saját lába mellett nyúlik el a vízben. * Hátával a széles mellkason fekszik *
- Post n°461
-Ha szeretnél menni akkor szívesen elkísérlek, amúgy is ideje lenne már oda tolni a képemet.
Bara- Hozzászólások száma : 454
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°462
*kedvesen elmosolyodik, miközben erősebben gyúrja kedvese izmait* Ugyan.. Az én szüleimnél téged máris jobban szeret...*suttogja*
- Post n°463
Nerefil: -Rendben..de aztán nem lessz nyüszögés , hogy én akartam oké? * Keres egy tusfürdőt és kedvese kezébe adja * -Segítenél megfürdeni?
- Post n°464
-Nem lesz. *sóhajt fel. Majd a tusfürdőt elveszi és elkezdi mosni Ner hátát, nykaát derekát, mindeközben finoman masszírozza a lányt.* -Szeretlek....
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°465
-Persze... de.. *itt elhallgat és nem mond többet, becsukja a szemeit és inkább a masszírozásra koncentrál.*
- Post n°466
Nerefil: -Hmm ez kellemes..*suttogja élvezve a fiú kényeztető masszázzsal összekötöt fürdetését * Nem tudja hogy reagáljon kedvese vallomására. * -Tudom , én is..-mondja ki végül * Most hogyan tovább? Mit készítettél még elő mára?
- Post n°467
-Úgy őszintén jelenleg ebben kimerült a tudományom... esetleg egy késő esti vacsora a verandán? De főzni nem tudok, szóval az Merilre maradna... *nyel egy nagyot.* -vagy elmehetünk valahova.... a Club ahova elvittelek, ott enni is lehet és jó a zene... esetleg még azt, tusom javasolni... vagy nem tudom... DVD?
- Post n°468
Nerefil: *Elmosolyodik * -Mit szólnál ha holnap benénzénk abba a Clubba..hangulatosnak tűnt az a hely. Ma összebújhatnánk és nézhetnénk valami DVD-t . * Hátrafordul és ad egy csókot a fiú ajkaira * -Mondd mi a baj..nagyon feszélyezettnek tűnsz . *Sóhajt * -Ugye ehhez az egészhez nem füllött a fogad ? Tudom , hogy a rózsa nem a te stílusod ..meg az ilyen romantikus dolgok , de szerintem ha kicsit megerőlteted magad nagyon jó vagy benne és én őszöntén nagyon örültem neki mikor megláttam . *Simogatja meg a fiú kezeit.*
Shion- Hozzászólások száma : 280
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 09.
- Post n°469
Shion: -Legyen a sál. * Vonja meg vállát , száját huzogatja . Nagyon unatkozik és ezt nehezére esik nem kimutatnia főleg mikor a lány még elmegy külön egyekzedni a férfival az árról..legalább azt hiszi , hogy arról közben Doreen is ruhát próbál magának*
- Post n°470
-Nem ezzel van a bajom, csak már megint össze rúgtam a port az Őrzővel. *sóhajt fel.* -És az is frusztrál, hogy 10 fiút kell szülnöd.... most ez az első terhességed is kikészít, hát még majd a többi?! *sóhajt fel. Majd belecsókol Ner nyakába.* -Féltelek..... Jó DVD-zünk,te választasz... én meg dorombolok...
- Post n°471
*kérdőn néz kedvesére* De? Mi az a de? Mi a baj Kuraan?*néz rá kérdőn*befejezi a masszírozást, majd odasimul hozzá és átkarolja a férfi vállát szorosan*
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
- Post n°472
*Miután végzett mindennel, megfogja Shion kezét, elköszön a szabótól, és kisétál a fiúval az üzlet elé.* -Van kedved elmenni valahová? Vagy menjünk haza? *szembe fordul Shionnal.* -Ügyes voltál. *ad egy csókot a fiúnak.*
- Post n°473
- Szinte még meg sem ismertem, azt se tudom ki, éppen hogy kimentettem... erre fogja magát és Nemzőnek áll... csak ez zavar.... ha arra nem volt képes, hogy szemből pofába mondja nekem, csak úgy mindenki előtt bedobja... *morogja.* -Időm nem volt felfogni, hogy a vérem, erre meg elhúzza a csíkot.... csak ennyi...
- Post n°474
*elmosolyodik* Szerintem ott határozta el magát. Ezért nem mondta neked. Senkinek nem mondta. De tudom, hogy vissza fog jönni.*mosolyog* Higgy benne.*néz kedvesére szelíden* Bízz benne. Legalább neked is lesz időd.. Mert ha itt lenne tudnád mit tegyél? Tudnál vele beszélni? Mondanál neki bármit is, hogy mit tegyen és mit ne?*néz kérdőn kedvesére* Neki is fel kell dolgozni a dolgot. Nyugalomra van szüksége. Ha átgondolja majd visszajön.
- Post n°475
-Ahham.... biztosan.... De akkor is zavar... nem, nem tudnék neki mit mondani vagy nem tudom, beszélgetni biztos tudnék vele... *felsóhajt.* - Legalább jól érzi ott magát? Nem, csak éppen nem lesz testvériségi tag....