+8
Daniel
Lyra
Kuraan
Noko
Nerefil
Shion
Kiryuu
Doreen
12 posters
Vérvörös Hold (FRPG)
Noko- Hozzászólások száma : 380
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°876
Re: Vérvörös Hold (FRPG)
- Az apám és Daniel is itt nőt fel.. Úgy néz ki a férfiak annyira mégsem tudnak hozzászokni..*mosolyog*figyeli a lányt* Értem.. Nos.. Lehet, hogy tökéletes hely, de.. Reménykedjünk benne, hogy egy darabig még nem kell odamennünk. Nem? Mármint. Jó, hogy ott minden tökéletes.. De.. Biztos, hogy ott találkozhatok veled? *néz rá kérdőn* Vagy esetleg sosem találnálak meg? Mert akkor már nem lenne tökéletes..*motyogja felhúzva lábait és térdeit átfogja kezeivel, fejét térdére hajtja és előre néz* Mármint.. Úgy értem hogy... Szóval.. Nem érdekes..*hirtelen felkel* Mit szólnál, ha átmennénk egy kicsit? Vagy.. Készülnöd kell a szertartásra?*néz kérdőn rá*
Bara- Hozzászólások száma : 454
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°877
*figyeli egy ideig fiát és Lyrát, ahogy együtt sétálgatnak a fehér réten*mosolyog, majd átmegy a túloldalra, mivel minden dolgát letudta, most van egy kis ideje*kedvese szobájában jelenik meg*
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
- Post n°878
*Kint van a kertben a medencével szemez éppen, ledobja a ruháit csak a kiegészítői és a boxere van rajta majd fejest csobban a vízbe, és neki kezd úszni. Daniel ivása miatt a Kiválasztott teljesen kiment a fejéből. Szerencsétlen lány, pedig ott toporog a szobájában.*
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°879
Nerefil: * Nem nagyon tiltakozik a helyzet ellen . Hozzásimul parancsolójához és fejét Kiryuu vállára hajtja . * - Mit kell kipróbálnunk? * Kérdezi ártatlanul .Hozzárdörögi arcát a fiú nyakához miközben mélyeket szippant a férfias illatból .* -Merillel mi lesz ha mi elmegyünk a bálra? Akkor kire fog majd főzni ? *Mosolyog *
Lyra- Hozzászólások száma : 348
Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.
- Post n°880
*-Úgy mondják, ott találkozhatsz a szeretteiddel...* Meglepődik Noko elszólásán, de mélyen belül jól esik neki. *-Ha szeretnél, átmehetünk egy kicsit. Ez a szertartás már csak az első feleségről szól, igazából az a lényeg, hogy visszaérjek rá.* Ő is feláll és várakozón néz a fiúra.
Daniel- Hozzászólások száma : 428
Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.
- Post n°881
*elmosolyodik* Nos akkor ideje feleleveníteni a tudást.. Két nap múlva bálba megyünk.. Mindenki..*mosolyog* Mármint.. ha van kedved, akkor mi is elmennénk..
- Post n°882
*ahogy látja a kiválasztottat bólint neki, majd visszaküldi a másik oldalra és megköszöni hogy idejött, bár feleslegesen*csendesen kilép a szobából, majd követi kedvese vérének hívását és arrafelé megy*hamarosan lemegy a lépcsőn, majd kiér a medencéhez*meg is látja kedvesét, ahogy úszik a vízben*mosolyogva megy a parthoz, majd leül lábait maga mellé húzva, egyik kezével támaszkodva*
Kiryuu- Hozzászólások száma : 830
- Post n°883
-Tudod te az nagyon jól. *Kissé megmozdul Ner alatt.* -Itt eszünk utána, megyünk csak oda. Meg nem maradunk sokáig. *Simogatja kedvese hátát, és az oldalát is, és közben csókolja száját, és nyakát.*
- Post n°884
*Sokáig úszik, még mire úgy jön fel a felszínre, hogy Bara-t is észre vegye, oda úszik hozzá és kikönyököl a partra.* -szia... Ó a francba! *csattan fel, mert a lány most jut az eszébe.* -Dannak innia kellett, ezért nem végeztem el a dolgom...
- Post n°885
*elmosolyodik* Értem.. Ez remek hír.. Mármint.. Hogy csak addigra kell neked is visszajönnöd.. Akkor.. Induljunk is..*mosolyog, majd eltűnik és a kúriabeli szobájában jelenik meg*
- Post n°886
*-Rendben.* Követi Nokot, pár pillanattal később bukkan fel a fiú szobájában. Érdeklődve néz körbe, majd Nokora pillant. *-Mit szeretnél csinálni?*
- Post n°887
Nerefil :-Majd megltájuk , hogy mennyit maradunk . * Felsóhajt a csókokra * - Kiryuu biztosan szeretnéd , hogy viszonozzam amit most csinálsz vagy leállsz magadtól?
Rianna Wolf- Hozzászólások száma : 293
- Post n°888
*-Persze, hogy van kedvem!* Boldogan öleli át kedvesét. *-Nos, mikor szeretnéd kezdeni a felelevenítést?*
- Post n°889
*Abbahagyja amit csinál és kiemeli az öléből Nerefilt. Majd felkel az asztaltól és átmegy a konyhába. Belenyúl a hűtőbe és elővesz egy adag, hűtött Jaegermeistert, majd nagyot kortyol belőle, visszateszi, amdj nézi Meril mit főz, miközben a pultnak támaszkodik.*
- Post n°890
Nerefil: * Meg sem várj az ebédet inkább felmegy dolgozni Kiryuu dolgozó szobájába . * Bekpacsolja a laptopot és elkezdi rajta írni a különböző jelentéseket de így sem sokkal jobb*~Addig kellek az ölébe is csak amíg hajlandóságot mutatok a szexre ha már nem akkor rögtön nem foglalkozik velem csak arrébbpakol , mint egy játékszert . ~
- Post n°891
*Mikor kész a kaja, kimegy, de Ner nincs sehol, felmegy a dolgozószobába, mert gondolja, ott lesz a lány.* -Kész a kaja. *Oda megy Ner mellé lehajol és belecsókol a nyakába.* -Szeretlek.
- Post n°892
Nerefil: -Igen..szeretnél jól megkefélni..és ennyi . Előbb is mikor hajlottam rá addig oké volt a dolog ,de mikor már lekellett állnod röktön kitettél az öledből és elhúztad a csíkot . Én nem holmi játékszer vagyok K..*látszik , hogy rosszulesik neki de nem , nem ordítva vagy megrovón mondja hanem csalódott hangon *
- Post n°893
*ujjait kedvese ajkaira teszi mosolyogva hogy elnémítsa* Tudom.. Semmi baj.. Mit gondolsz ki küldte át a kiválasztottat, hogy segítsen?*mosolyog* A lányt a szobádból visszaküldtem.. Ma és holnap az ünnepély idejéig fel vagy mentve a kötelességed alól.. persze csak ha szeretnéd..*mosolyog* Remélem nem baj, hogy átjöttem meglátogatni téged..*néz rá kérdőn*
- Post n°894
- Nos.. Azt még én sem tudom.. Mondjuk.. Mutatok pár képet akkor.. És ki is mehetünk.. A lámpafényben látszódik, hogy milyenek a virágok itt..*mosolyog* A hűségesek szerencsére elég jól gondozzák a növényeket..*mosolyog* Mit szólsz hozzá?*néz rá kérdőn*
- Post n°895
*Bólint.* -Nem semmi baj, jó, hogy jöttél. Nem akarsz úszni? Noko? Ott volt még a szobámban?
Daniel- Hozzászólások száma : 428
Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.
- Post n°896
*elmosolyodik* Nos.. Akár most azonnal, ha van hozzá erőd.. Én már jobban vagyok.. És nem árt egy kis mozgás sem..*néz rá kedvesen* Aztán, majd beszerzünk neked valami szép báli ruhát.. Van egy nagyon jó üzlet nem messze.. Még este is nyitva tart.. Rendkívül jók az árui és szépek a ruhák..*magyaráz*
- Post n°897
Felcsillannak a szemei. *-Mutatsz fényképet is?* Néz Nokora kíváncsian. *-Igen, ki is mehetünk, szívesen megnézném a virágokat is. Meg a kertet is, ha körbevezetsz.*
Rianna Wolf- Hozzászólások száma : 293
- Post n°898
*-Persze, hogy van hozzá erőm.* Mosolyog kedvesére. Felül és fel is áll. *-Jó, mikor megyünk? Ugye te is jössz? Szeretném, ha ott lennél.*
- Post n°899
*elmosolyodik* Köszönöm a lehetőséget, de azt hiszem ebben a medencében nekem veszélyes lenne.. Nem tudok úszni, ahogy a halak, vagy te.. *mondja kicsit szégyenkezve*mikor fia kerül szóba elmosolyodik* Nos.. Igazából láttam ma odaát.. Az egyik feleségével sétálgatott, így átjöttem.. Úgy vélem nagyon jól érzi magát azzal a lánnyal. Mindig az ő társaságát keresi.*mondja*
- Post n°900
- Rendben van.. Mutatok képeket..*mosolyog, majd gondolkodni kezd* Megvan.. gyere..*mosolyog, majd elindul le a szobából* Maradj itt egy kicsit..*bemegy a laborba és az egyik külön laptopot elcsempészi egy kicsit, majd kimenve mondja Lyrának, hogy kövesse*az ebédlőbe mennek*ott leteszi a gépet, majd bekapcsolja, közben az asztalon lévő vázára mutat, amiben néhány szál rózsa van, mind más-más színben tündököl* Azok ott rózsák.. Van nagyon sok a kertben is.. ha gondolod szagold meg.. Isteni illatuk van.*mosolyog*ahogy betöltött a gép a netre fellép, majd a keresőbe beírja a keresett címszavakat*többek között virágok nevét, tájakat keres és mindet lementi képekben* Nos találtam néhány nagyon szép képet.. gyere.. Ülj ide mellém.*paskolja meg a maga melletti széket*