+6
Zien
Doreen
Devidrah
Kuraan
Bara
Lyra
10 posters
A Sárkány Rózsája (FRPG)
Zien- Hozzászólások száma : 360
Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 18.
- Post n°51
Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)
*az ellés szerencsésen és sikeresen véget ér*a nagy hírrel indul az edzőtérre*mikor odaér Kuraanra vigyorog* látszik rajta, hogy boldog*Tiamatra is rámosolyog kedvesen* Üdvözlöm hercegnő.*néz rá kedvesen és tisztelettel, majd Kuraanhoz fordul* Zavarhatok egy kicsit?
Lyra- Hozzászólások száma : 348
Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.
- Post n°52
*-Igen, anyám is mindig így állt a dolgokhoz. Ezt tőle tanultam.* A hosszúra nyúló csend őt is zavarja egy kicsit. *-Hát ez egy jó kérdés.* nevet Barával. *-Nem tudom. Az időjárásról már volt szó. Az életünket is boncolgattuk már egy kicsit. A férfiak se biztos, hogy jó téma, hisz neked már van párod. Valami ötlet?* néz kérdőn a lányra.
Tiamat- Hozzászólások száma : 67
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 07.
- Post n°53
*Legszívesebben a földbe döngölte volna a férfit, de még nem vesztette el a méltóságát, így türtőzteti magát. Az azonban egy pillanatra tisztán látszik, hogy most mit gondol Kuraan-ról.
- Családi ügy miatt sírtam. Apám haldoklik. Néhány perce hozták meg a levelet. -*lehunyja néhány másodpercre a szemét és folytatja. Ám a szomorúság helyett már elszánt düh villan a szemében.
- A gondot az jelenti, hogy apám nem sérült meg a legutóbbi háborúnkban és beteg sem volt. -*bár érthetően beszél, de elég halkan ahhoz, hogy a körülöttük gyakorló katonák ebből semmit se halljanak a fegyvereik zajától. Ekkor érkezik az új vendég.
- Nem is zavarok tovább. Csak elköszönni jöttem. -*bár kicsit csalódott. - Családi ügyek miatt távozom. Hosszú időre.
- Családi ügy miatt sírtam. Apám haldoklik. Néhány perce hozták meg a levelet. -*lehunyja néhány másodpercre a szemét és folytatja. Ám a szomorúság helyett már elszánt düh villan a szemében.
- A gondot az jelenti, hogy apám nem sérült meg a legutóbbi háborúnkban és beteg sem volt. -*bár érthetően beszél, de elég halkan ahhoz, hogy a körülöttük gyakorló katonák ebből semmit se halljanak a fegyvereik zajától. Ekkor érkezik az új vendég.
- Nem is zavarok tovább. Csak elköszönni jöttem. -*bár kicsit csalódott. - Családi ügyek miatt távozom. Hosszú időre.
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°54
*Ledöbben kissé.* -Ó, nem tudtam... részvétem... ahham.. gondolod, hogy mérgezés lenne? Ahham... hát.. akkor menj csak. *Zienhez fordul.* - Üdv. *kezet ráznak. Majd vissza fordul Tiamathoz, beletúr a hajába.* - Jobbulást neki...
- Post n°55
*figyeli a lányt egy ideig szomorúan* Őszintén sajnálom az apját hercegnő. Magam is tudom milyen érzés, mikor egy hozzánk közel álló megbetegszik, vagy netán távozik közölünk* Sajnos a kölykök*néz Kuraanra komolyan* nem érthetik ezt addig, amíg velük is meg nem történik. Remélem az édesapja hamar meggyógyul és ismét kiváló egészségnek fog örvendeni.*néz rá komolyan, majd meghajol előtte mélyen* Reménykedem a mielőbbi viszontlátásban.*mosolyog rá, majd Kuraanra néz* Visszavenném az egységemet.
Tiamat- Hozzászólások száma : 67
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 07.
- Post n°56
*Őszintén elmosolyodik.
- Köszönöm. Szebb jövőt a viszontlátásig. -*szintén meghajol, de már siet is vissza Kerdans-sal a szállásához, s összeszedi a holmijait.
*Néhány perc alatt végez. Majd az istállóba megy a lovához. Felnyergeli s már vágtat is, miközben Kerdans, mint egy óvó angyal száll mellette. A "testvérpár" gyorsan halad. Mindketten tudják, hogy mi történt. S azt is tudják, hogy ki áll mögötte.
~Ostoba kölyök. Eddig tartott a türelmem. -*gondolja magában Tiamat. Alig szövetkeztek a Fekete-sárkányokkal, éppen csak véget ért egy háború, s most hatalmi harcok kezdődnek. A Jade-klán egy új korszakba lépett. Egy új korba, melyet vérrel és tűzzel írnak majdan a belharcok viharának dallamai.
- Köszönöm. Szebb jövőt a viszontlátásig. -*szintén meghajol, de már siet is vissza Kerdans-sal a szállásához, s összeszedi a holmijait.
*Néhány perc alatt végez. Majd az istállóba megy a lovához. Felnyergeli s már vágtat is, miközben Kerdans, mint egy óvó angyal száll mellette. A "testvérpár" gyorsan halad. Mindketten tudják, hogy mi történt. S azt is tudják, hogy ki áll mögötte.
~Ostoba kölyök. Eddig tartott a türelmem. -*gondolja magában Tiamat. Alig szövetkeztek a Fekete-sárkányokkal, éppen csak véget ért egy háború, s most hatalmi harcok kezdődnek. A Jade-klán egy új korszakba lépett. Egy új korba, melyet vérrel és tűzzel írnak majdan a belharcok viharának dallamai.
- Post n°57
*Miután elmegy a nő vissza fordul Zien-hez.* -Na jól van... honnan a hét fenéből tudhattam volna, hogy az apja beteg? He? Vedd csak vissza, nekem 8, de akkor osztozunk, menet közben nem akarom átirányítani őket, a menetelés több idő lenne, mint befejezni az edzést.
- Post n°58
- Idióta vagy Kuraan! *vágja tarkón* Hogyan tudsz megsérteni így nőket? Az eszem megáll rajtad komolyan! Nem amiatt, hogy az apja beteg! Egyébként is! Nem csodálom, hogy mindenki otthagy az első eset után... *forgatja szemeit* Remélem, hogy hamar rendbejön az édesapja a hercegnőnek.*sóhajt* Rendben van. Maradjunk együtt. Nem árt, ha az egységek is kicsit összeszoknak.
- Post n°59
-Na! *Csattan fel a tarkó csapásra.* -Ezt most mé' mondod? Nem is hagynak ott az első alkalom után! *Halkabbra vált.* -Mellesleg ne az egységem előtt, ok? De most komolyan? hol bántottam én meg?
-Rendben, akkor kezdjük is.
-Rendben, akkor kezdjük is.
- Post n°60
*megcsóválja a fejét rosszallóan* Akkor a második után.*mondja halkabban* Ott, hogy idióta Casanova vagy ott! Mindegy.. hagyjuk. Remélem nálad jobbat talál majd.*vigyorog, majd nekikezd a közös edzésnek*
- Post n°61
-És akkor mi van ha Casanova vagyok? he? Tán féltékeny vagy csontikám? *Vigyorodik el pimaszan.*
- Post n°62
- Csonti?*néz rá kétkedve* Ne akard, hogy az egységeink előtt poroljalak el kölyök, mert megjárod!*néz rá komolyan*testalkatra ugyanolyanok, de számára előny Kuraanhoz képest több száz év tapasztalata*
- Post n°63
*Felsóhajt.* -Fene essen beléd, az előbb még fene nagy jó kedved volt most meg? Na jó inkább edzünk.... *belekezd az egysége képzésébe.*
- Post n°64
- Tényleg. Jó hogy mondod. Taigetosz megellett. Gyönyörű kiscsikói lettek. Kettő is. Nem gondoltam volna. Mindkettő tiszta apja.*vigyorog büszkén* Mindhárman jól vannak, de a közös istállóba egy darabig nem viszem még őket.*mondja az örömhírt, majd edzi is a katonákat Kuraannal vállvetve*
Noko- Hozzászólások száma : 380
- Post n°65
*mikor végre pihenő lesz mélyet sóhajtva megy az egyik fához, majd hátát nekitámasztva a törzsnek próbál pihenni*nem ül le*mélyeket lélegzik, hogy mielőbb lenyugodjon szervezete az erőfeszítés után*mindene fáj és ég, de nem adja fel*tudja, hogy másnap reggel szörnyű izomláza lesz mindenhol*
- Post n°66
-Na, Gratulálok. Kettő is. Szép... Jól sejtem, hogy az egyiket biztos, hogy meg tartod Nokonak? *Közben azért dolgoznak, és az egységüket is dolgoztatják.*
Devidrah- Hozzászólások száma : 367
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°67
*A szünet közben elsétál a kúthoz és iszik egy kis hideg vizet. Mivel feltörték a jeget így lehet meríteni a vízből. Majd vissza indul a helye felé, két kézzel túr bele a hajába, majd megropogtatja a nyakát, kicsit megmozgatja a vállait is. Majd vissza áll a helyére a pihenő letelt.* -Vissza a helyetekre, vívás gyakorlat következik. *Adja parancsba, majd két srác kiosztja a bokeneket, Nokonak is dobnak egyet figyelmeztetés nélkül, mégpedig hátulról.* -Mindig figyelj, a figyelmed sosem lankadhat, vagy ott halsz a csatamezőn. Ez jegyezd meg kölyök. *Közli rideg és tárgyilagos hangon. Majd megkezdi a bokenekkel való gyakorlatokat.*
- Post n°68
*ismét sorba áll, bár még nem igazán érzi magát kipihentnek de ez nem számít*~akor is kibirom!~*ahogy hátulról szabályosan hozzádobják a gyakorlókatanát az eléggé fejbevágja, de nem esik le a kard a földre mikor elkapja, majd fejét dörgöli meg az ütésnél*Devidrah szavaira csak meghajol, hogy értette*teljesíti a feladatokat, látszik, hogy a botokennel jobban tud bánni, mint puszta kézzel*
- Post n°69
- Igen! Jól gondolod. Most hogy harcos lesz belőle, vagyis majd este megtudom a pontos részleteket, hogy mi is az állás, de az egyik csikót neki szánom. A másikat pedig az öccsének. Két gyönyörű csődört két nagy reményű fiatalnak.*mosolyog* Ha jövőre is lesz csikó, akkor azt már elajándékozni fogom. Vagy Devidrahnak adom őket, hogy szétoszthassa a katonáknak. Jó ha minél nagyobb a lovasság.*kiad néhány parancsot, majd Kuraanra néz* Mit szólnál egy egység az egység elleni erőpróbához? Jó gyakorlatot tudnak szerezni a harc terén. A szabályok. Akit a botokennel halálos ponton érintenek az megadva magát félreáll. Mit szólsz?
- Post n°70
*Kemény és fárasztó edzést vezényel le, amiben ő is elfárad egy kicsit. Jó alaposan megdolgoztatva az egységét. Majd elbocsájtja őket, de Nokot nem engedi.* -Mára ennyi. Mehettek. Noko! Te maradsz. Van fél órád pihenni, még a többiek elpakolnak. *Addig megint csak friss hideg vizet iszik, majd bekocog a palotába, a szobájába, de a hálóterembe nem megy, be, az átizzad ruha helyezz felvesz egy szárazat, meg előtte meg is törölközik és iszik egy kis forró teát, hogy az is átmelegítse. Majd ahogy végzett a ruha cserével, elindul kifelé, most már nyugodt tempóban sétálva.* -Kezdjük az elejéről.
- Post n°71
-Örülhetnek akkor. Két ilyen értékes csikót ajándékba. *Szembe fordul Ziennel.* -benne vagyok, de akkor már mi is átmozgathatnánk magunkat. *Az egysége felé fordul és bejelenti a következő gyakorlatot. Illetve a szabályokat, majd miután Zien is megtette és megadták a jelet, harci állást vesz fel.* -Felőlem mehet, csonti. *vigyorog.*
- Post n°72
*amikor Devi kijelenti, hogy vége az edzésnek megkönnyebbül*indulna ő is, de az uralkodó hangja megállítja*felfigyel rá kérdőn, majd meghajol* Értettem uram.*mondja tiszteletteljesen*a többi katona gúnyosan vigyorog az új fiúra és előre nevetnek rajta, hogy milyen béna és mekkorát fog most szívni, de elpakolnak, aztán elvonulnak, miután Devi is elment*lábai erősen remegnek*a kúthoz m,egy és rátámaszkodik, bár kezei sem sokkal stabilabbak, de nem ül le*az egyenesen egy kiadós betegséghez is vezetne így kimelegedve*arcát viszont megmossa a jeges vízben*megdörgöli*nem állt még le lába remegése, mikor Devidrah visszatér*mélyeket lélegezve néz rá, majd bólint*~előről. Ki akar nyírni. Azért sem fogom megtenni amit akar!~*ruhája teljesen át van nedvesedve, hajáról hideg víz csepeg, nagy párafelhők hagyják el ajkait, ahogy kilélegez*megáll Devi előtt, majd várja az utasítást*~azért sem fogok neki örömet okoznmi! nem adom fel!~
- Post n°73
*ő is bejelenti az egységének, hogy akit csalááson kap az egy hétig szégyenpadon lesz utána pedig egy hétig kétszer keményebb edzést tart az eltunyult illetőnek, így nem mernek csalni*mikor kialakulnak az ellenfelek elindítja a hjarcot Kuraannal, majd felé fordul* Milyen mozgatást akarsz kölyök? Első vérig megfelel? élesben persze, hogy jó példával legyünk.*néz rá komolyan*
- Post n°74
-Természetesen, első vérig. Humm, fegyverrel vagy puszta kézzel?
- Post n°75
-Kezdjünk bele mielőtt megfáznál. Mellesleg, szerezd be a megfelelő eszközöket. *Küzdő állást vesz fel, majd Nokonak támad egy szép íves rúgással. Ami fejbe is találja a fiút. Nem mondd semmit csak megáll felette. Egy darabig nézi a vért majd megszólal.* -És így akarsz a hugom szeretője lenni? Az ágybeli teljesítmény nem elég, meg is kell tudnod védeni.