+6
Zien
Doreen
Devidrah
Kuraan
Bara
Lyra
10 posters
A Sárkány Rózsája (FRPG)
Lyra- Hozzászólások száma : 348
Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.
- Post n°776
Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)
Haza érve átöltözik a csíkos kimonójába, rendesen kifésüli a haját, majd mikor végzett, kimegy és felveszi a köpenyét és csizmáját is. Csendben követi Kuraant a palotáig, majd a férfi után belép a tanácsterembe ő is. Meghajol Devidrah felé, aztán kérdő pillantást vet Zienre, miközben megáll Kuraan mellett.
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°777
*Legszívesebben magához ölelné a lányt, és védelmébe venné. Bár nem tudja, hogy miért is lettek ide hívva, így csak lopva ránéz.*
Zien- Hozzászólások száma : 360
Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 18.
- Post n°778
*ahogy bejönnek biccent nekik* Lyra.. Ülj le kérlek.*mondja komolyan, majd mikor a lány megteszi mélyet sóhajt*Azt hiszem nagyon kíváncsi vagy, miért is kértem, hogy gyere ide, főleg a reggeli kis eszmecserénk után.. Nos.. Gondolom még nem sokat tudsz a fajunk történetéről.. Vagy egyáltalán semmit. Nem is akarom most ezt elmesélni, mert az napokig folyna.. Majd Kuraan mesél, ha kell, ő is tud épp eleget. A fontos tény az előző uralkodónk, a Fekete sárkány. A nevét senki sem ismeri. Mielőtt Devidrah uralomra lépett volna ő volt itt a vezér. Sokáig.*teszi hozz* Sok éven keresztül voltam az alattvalója... Pontosabban... Megbízott azzal, hogy az ágyasaira vigyázzak. És én meg is tettem, amire kinevezett. Évtizedeken keresztül vigyáztam azokra a nőkre akik erre a sorsra kényszerültek. Megkedveltem őket, ismertem őket, mindegyiküket.. Ismertem a történetüket, és legfőképp sajnáltam őket, tenni akartam értük valamit. Ki voltak téve az úr kényének-kedvének és aki teherbe esett tőle meghalt. Azonnal, ahogy kiderült.*meséli* Volt köztük azonban egy igen különös, úgy is mondhatnánk egzotikus nő... Nem mondom, hogy kivételezett vele a nagyúr, de sokszor hívatta az ágyába. Egy hadjárat során került rabszolgasorba és így az úr ágyasai közé. Akárcsak sokan mások is. Érdekes nő volt, mindig vidám és segítőkész.. Minden új lányt ő vigasztalt, és bátorította a többieket.. Nagy lelki ereje volt. Tiszteltem érte. Rendkívül becsültem.. Azonban egyik este reszketve jött hozzám és közölte velem, hogy állapotos lett a nagyúrtól. Rettegett. Nem akart meghalni, a gyermekét pedig bármilyen erőszakból is fogant meg akarta tartani.*meséli* Szerencsére éppen azelőtt nem sokkal kezdődött el a harc Devidrah nagyúr és az apja között a hatalomért. Jó lehetőség volt, hogy kimenekítsem az ágyasokat a palotából. Mindenkit sikerült kivinnem maradék nélkül aztán elbújtatnom őket. Sajnos azonban nem maradhattam velük sokáig, vissza akartam jönni és segíteni Devidrah-samának, hogy a hatalmat megszerezze, de kiküldtem a lányok mellé hozzám hűséges katonákat, akikben tudtam hogy az életemet is rájuk bízhatnám. Mindegyik teljesítette a kérésemet. A nők szerencsésen elmenekültek és letelepedtek. Sokan visszatértek a klánjukhoz, csapatukhoz, törzsükhöz, mások vándorútba mentek, sokan az őrökkel visszajöttek a háború elvonulta után, mivel ez volt az otthonuk eredetileg is. Az az egzotikus, mindig mosolygós nő is szerencsésen visszatért az övéihez, ahogy a katonáim tudósítottak róla. És a mai nap megtudtam, hogy annak idején egészséges leánygyermeke született.*néz rá Lyrára* Igen. Ez a lány te vagy Lyra. Az a nő, akiért megszöktettem az összes ágyast titokban pedig egy vízdémon volt, az édesanyád, Kaiyou.*fejezi be a történetet és a lányt nézi, vele együtt pedig Kuraant, majd Devidrahra is vet néhány pillantást, mivel a férfi eddig nem tudhatta, hogy mivel foglalatoskodott az előtt pár napig, míg ismét nem jelentkezett nála feladatteljesítésre*
Devidrah- Hozzászólások száma : 367
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°779
*Kívülre nem mutat érdeklődést, de belül kíváncsian hallgatja Zien történetét.* -Nem kell félned, senki nem fog az életedre törni emiatt. *Mondja a megszokott stílusában.*
- Post n°780
*Ledöbben a történet hallatán, majd a végén nagyot, nyel, hogy most akkor mi is lesz. Devi válasza megnyugtatja, hogy nem fogja megölni a lányt. de akkor most hogyan tovább?*
- Post n°781
Kíváncsian hallgatja a történetet, viszont ahogy kezd a vége felé közeledni, furcsa gyanú ébred benne. Megrázza a fejét, hogy elűzze a képtelenséget, azonban Zien nem kegyelmez. Döbbenten pillog először a férfire, majd óvatosan Devidrah felé fordul, miközben közelebb lép Kuraanhoz. A Nagyúr kijelentésére láthatóan megkönnyebbül. *-Ez akkor most mit jelent pontosan?* Szedi össze magát. Hangja nem remeg, arca is nyugodt már. Most egy érett, komoly nő áll Devidrah előtt, aki tudomásul vette a tényeket, és tudni szeretné a lehetőségeit is, hogy hogyan tovább.
- Post n°782
-A képességeidre szükségünk van. Tehát, jó lenen ha maradnál. Egyenlőre még saját házat nem tudok ajánlani, így Kuraan mellett kellene maradnod. A hatalmi harcokba, vagy a trón öröklésedbe nincs beleszólásod, kivétel ha úgy rendelkezem.
- Post n°783
*-Hatalomra nem vágyom. Épp elég az a felelősség a vállamon, ami a képességemmel együtt jár.* Kuraanra néz. *-Tehát minden marad úgy, mintha ez itt most meg sem történt volna. Ha jól értem. Nekem megfelel.*
- Post n°784
*hallgatja Devidrah szavait majd elmosolyodik* Mellékesen pedig félig meddig hazatértél és aki veled szemben áll a féltestvéred. És rajta kívül van még egy nővéred is Kiarah, persze ő is csak apai ágról.*teszi hozzá*
- Post n°785
Zien felé fordul, és bólint. *-Vér szerint van. A többihez idő kell... A Nagyúr nem rohant hozzám a hír hallatán és borult a nyakamba... És én tiszteletben tartom a döntését.*
- Post n°786
-Ha valmire szükséged van keress fel bátran. *Ennél többet nem tett, ez is már túlzott érzelem nyilvánításnak minősült nála.* -Szólíts a nevemen, Lyra, Ha már a húgom vagy. *Intett egy szolgálónak, hogy hívja ide Kiarahot és Barat is.*
- Post n°787
- Devidrah. Ha nem bánod én távoznék. Vár az egységem, aztán a gyermekeim is haza*mondja csendesen*
- Post n°788
Kíváncsian kezdi méregetni Devit. Arra már első nap rájött, hogy nem igen szokta kimutatni az érzelmeit, épp ezért az említett nyakba borulós jelenetet nem is várta volna el tőle. Viszont az eddigi teljes közönyből arra következtetett, hogy csak az eltűrt segítőből lépett előrébb az elfogadott szintre. Ez a kijelentése épp ezért meglepte. *-Rendben. Devidrah.* Mosolyodik el halványan.
- Post n°789
*Biccent egyet Lyra felé, majd bevárja, hogy a húga és felesége megérkezzenek.*
- Post n°790
*Csak néz ki a fejéből a sok információ hallatán.* -Amm.. akarsz maradni? vagy máshová akarsz költözni?
- Post n°791
Kuraanra pillant és egy igazi mosoly jelenik meg az arcán. *-Jó nekem ott, ahol vagyok. Ha nem bánod, hogy továbbra is elfoglalom az egyik szobádat.* Mondja kedvesen.
- Post n°792
*várja az engedélyt Devitől, hiszen hiába idősebb nála mégiscsak Devidrah az uralkodó*és nem most fogja elkezdeni az engedetlenséget*
Bara- Hozzászólások száma : 454
- Post n°793
*ahogy egy szolga közli vele, hogy kedvese hívatja azonnal felöltözik és követi is a szolgálót a tárgyalóba*kérdő pillantással lép be és néz végig a bent összegyűlt társaságon, majd kedveséhez siet és óvatosan hozzásimulva megfogja a kezét, miközben kérdőn néz fel rá*
- Post n°794
-Persze, örülök ha maradsz, az az .. ő.. addig ameddig szeretnél... *Mondja zavartan.*
- Post n°795
*Lyra döntését egy bólintással nyugtázza, majd mikor Bara bejön akkor megfogja a lány kezét majd elmondja neki miért is hívatta.* -Lyra a féltestvérem a húgom, apánk oldaláról. Ezért hívattalak.
- Post n°796
Nevetni támad kedve a férfi zavarán, de visszafogja magát, és csak egy halk kuncogás lesz belőle. *-Akkor jó...* Lép közelebb Kuraanhoz, és óvatosan megfogja a kezét. Ekkor jelenik meg Bara, így figyelmét felé és Devi felé fordítja.
- Post n°797
*mikor Devi kérésére egy bólintással felel csendesen elhagyja a szobát, majd elindul az egysége felé, így elhalad saját házuk előtt is*
Bara- Hozzászólások száma : 454
- Post n°798
*érdeklődve hallgatja kedvesét, majd Lyrára néz és elmosolyodik* Üdvözlet a családban.. És itthon is..*néz kedvesen a lányra*
- Post n°799
Viszonozza Bara mosolyát. *-Köszönöm...*
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°800
Kiarah:
*Összeszedi magát, majd miután felöltözött végig rohan a palotán, épp akkor ér oda, mikor Devi elmondja Bara-nak, hogy miért is lett hivatva, az álla a padlóba épül. Majd összeszedi magát, és belép.* -Szóval... most van egy kishúgunk? *Nézegeti Lyrat. Kuraan-nak biccent egyet.*
*Összeszedi magát, majd miután felöltözött végig rohan a palotán, épp akkor ér oda, mikor Devi elmondja Bara-nak, hogy miért is lett hivatva, az álla a padlóba épül. Majd összeszedi magát, és belép.* -Szóval... most van egy kishúgunk? *Nézegeti Lyrat. Kuraan-nak biccent egyet.*