Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.

+6
Zien
Doreen
Devidrah
Kuraan
Bara
Lyra
10 posters

A Sárkány Rózsája (FRPG)

Kuraan
    Kuraan

Hozzászólások száma : 634
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.

A Sárkány Rózsája (FRPG) - Page 38 Empty Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)

Témanyitás  Kuraan Pént. Okt. 23, 2009 11:28 pm

*Még nem bolondult meg teljesen a lány illatától így rajta többet segít a friss levegő, elkezd kihátrálni, közben ő is acsarog, hogy zien biztosan menjen utána.*
    Zien
    Zien

Hozzászólások száma : 360
    Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 18.

Témanyitás  Zien Pént. Okt. 23, 2009 11:38 pm

*a kölyök után megy magabiztosan, főleg, hogy az hátrál, ami csak fölényét erősíti meg*ahogy kiér és a lány illata szinte teljesen eloszlik felőle visszatér épp esze is*értetlenül pislog párat, miközben abbahagyja az acsarkodást, majd megrázza magát és fejét*megfogja homlokát, ami kicsit lüktet*a friss levegő józanító hatása hamar jelentkezik nála* Uram isten.. Mit tettem majdnem.. Nem vagyok normális.*roggyan meg térde mire leül a hóba és mélyeket lélegzik, miközben fejét tenyereibe hajtja* Uram isten..*suttogja magában*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Pént. Okt. 23, 2009 11:42 pm

*Pár méterre Zientől ő is bele ül a hóba. Érezte tudta, hogy ha még pár percet benn marad, akkor tényleg verekedni fognak Ner-ért.* -Jöhettem volna később is... *dünnyögi, miközben fogja a fejét, jobb kézzel, kissé neki is fáj.*-Azt a rohadt... nem semmi a te kis macskád...
    Bara
    Bara

Hozzászólások száma : 454
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.

Témanyitás  Bara Pént. Okt. 23, 2009 11:43 pm

Gerun: Az igazságot, amit el kellett felejtenie, hogy az ellenség ne találja meg. Az emlékeit.*magyarázza készséggel* Miután legutóbb itt járt Devidrah-sama és magával vitte a hercegnőt elkezdtük a falu és a palota helyreállítását bízva abban, hogy a szövetség létrejötte után a gyógyítók faja ismét felvirágzik és mint ahogy azt a szövetség is kimondta remélem bízhatunk abban, hogy Uram megvédi e kis területet cserébe ellenszolgáltatásainkért.*hajol meg ismét*ő volt az a személy, aki a szövetség létrejöttét szolgáló iratot készítette és jelen volt a két fél beszélgetésén is, persze szépen visszavonulva, észrevétlenül*
    Nerefil
    Nerefil

Hozzászólások száma : 756
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.

Témanyitás  Nerefil Pént. Okt. 23, 2009 11:48 pm

Nerefil: * Elcsendesenek hamarosan a hangok , feláll az ágyról és felveszi a haorit , a palásot Zien szobájában hagyja és átbotorkál Anne szobájába. Bebújik a takaró alá vacogva , úgy remeg mintha lázas lenne..valakihez hozzákéne bújnia , hogy felmelegítshesse .*
    Devidrah
    Devidrah

Hozzászólások száma : 367

Témanyitás  Devidrah Pént. Okt. 23, 2009 11:50 pm

*Helyére kattan neki, hogy honnan is ismerős neki a férfi. ~Az iratokat, ez készítette.~ Tovább hallgatja a magyarázatot.* -A szövetség nem lett rögzítve. A papírokon még nincs ott a pecsétem. *Mondja a szokásos hangján. Ki akarja deríteni, hogy csakugyan Baraval való házassága a pecsétje ennek a szövetségnek. Hogy annak idején jól sejtette e a beszédmódból, hogy a lányt tekintik zálognak.*
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Szomb. Okt. 24, 2009 12:05 am

- Az.. Nem semmi.. jesszusom. Majdnem a torkodnak ugrottam. Ha később jöttél volna akkor már nem álltam volna le.*mondja* Jó ez így. Különben is.. Nem kell nekem ez.. Mármint.. Jó érzés volt.. veszettül jó.. De.. Tüzel.. Vagyis éppen termékeny. Nem akarom, hogy ilyen fiatalon teherbe essen. Főleg nem tőlem. Uram atyám. Egyáltalán nem vagyok a legjobb választás számára... Ez az egész nagyon rossz volt. Ha nem jössz ide.. te jó isten. Hol vannak a lányok? Nem akarom elrontani Nerefil életét. Hisz előtte még nagyon hosszú út van, de előttem? Nagyon szép, sőt egyenesen gyönyörű és eszméletlenül kívánom, de nekem már lement a napom.. Neki még csak most kezd el felkelni. Nem lesz ez így jó..*sóhajt*
    Bara
    Bara

Témanyitás  Bara Szomb. Okt. 24, 2009 12:18 am

Gerun:*meglepődik a férfi szavain* Már elnézést uram, de a pecsét akkor jött létre, mikor a Hercegnőt teherbe ejtette. Mármint. A házasság után.*magyaráz, majd egy lapot vesz át egy nőtől, aki előrébb lép*kitekeri az iratot, majd megmutatja*egy körben van egy háromszög aminek sarkai érik a kört azon belül dupla kör, aminek dupla vonala között írás van*az egész jel nem túl nagy, viszont vörösen izzik* Ezt a pecsétet én készítettem. Megmutatja, hogy a szerződés mikor nyeri el értelmét. Mikor a Hercegnő teherbe esett öntől a pecsét felizzott és ez nem fog kihunyni. Ahogy az Urammal megállapodtak a szövetség örök érvényű. Tudom, hogy csak szóban állapodtak meg. Még aznap délután elintéztem mindent, hogy másnap, mikor a nagyúr visszatér azonnal alá is tudják írni, de sajnos ez nem történt meg egészen négy hónappal ezelőttig. Így nem a kezével írta alá az iratot, hanem a tetteivel állta szavát. A szerződést természetesen csak a hercegnő, vagy a születendő trónörökös tudja majd felbontani. Reménykedjünk benne, hogy erre nem kerül sor.*tekeri össze az iratot, majd átnyújtja Devinek*

*továbbra is csak áll és hallgatja mi történik*térdei reszketnek és az összeesés fenyegeti*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Szomb. Okt. 24, 2009 12:25 pm

-Te tök hülye vagy! Erőd teljében vagy. Símán összeállhatsz vele, asszonyoddá tehetd, ha ő is akarja... De való igaz, nem most kellene azt a 100 évet bepótolnod. Különben meg illene hozzád, energikus, és szerintem képes lenne felrázni téged. Ha szereted, akkor szeresd szerintem.
    Devidrah
    Devidrah

Témanyitás  Devidrah Szomb. Okt. 24, 2009 12:33 pm

*Figyel és hallgat, nem kifejezetten tetszik neki amit hall, hogy lényegében a háta mögött köttetett meg a szövetség, de azon is megdöbben, hogy tényleg Bara volt az egész záloga. ~A házasság után?~ Észreveszi, hogy Bara nincs jól, így a tekercs helyett a lány után kap, még éppen időben, nem hagyja össze esni, fogja fél kézzel. Majd ezek után nyúl csak a tekercsért. Elveszi, majd úgy fogja, hogy ki tudja tekerni, elolvassa, megnézi a pecsétet.* -Csakugyan.... *jegyzi meg.* - A szövetség érvényes...a feltételek is tarthatóak...
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Szomb. Okt. 24, 2009 3:03 pm

*mélyet sóhajt* Kuraan. Nézz rám. Lassan már a kilencszázat taposom. Ez egyáltalán nem valami fiatal. Már eleget éltem. Volt egy asszonyom, aki mellett sokáig éltem. Nerefilnek is egy nálam sokkal fiatalabb férfira van szüksége, akivel leéli az életét. Tudom, hogy jól tartom magam, de lassan kiöregszem. Ki tudja mennyi van még hátra nekem. Valószínűleg sokkal hamarabb halok meg, mint ez a lány, és akkor mi lesz vele? Te is tudod, hogy az özvegyeket nem környékezik meg a faluban. Fiatalon egyedül marad. Szeretnék vele lenni, de jobban szeretném ha illő társat találna. Különben meg nem hiszem, hogy pont egy sárkányt akarna urának.*mondja komolyan* Különben is ami most történt.. Vonzódom hozzá, de ha nem lenne termékeny kétlem, hogy ez megtörtént volna. Sőt. Biztos vagyok benne, hogy fele eddig sem jutunk el. És az lett volna az ideális. Vendégként van nálam.
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Szomb. Okt. 24, 2009 3:09 pm

-Hülye vagy! Szerintem akkor is megpróbálhatnád vele, ahogy elnéztem ő is vonzódik hozzád. Miért ne lehetnél vele boldog addig amíg lehet? És nem így van, igen is elég sok özvegy talált magának új férjet. *akadékoskodik, de csap puszta jó szándékból.*
    Bara
    Bara

Témanyitás  Bara Szomb. Okt. 24, 2009 3:30 pm

Gerun: Persze a szövetséget az Ön aláírása is megköthette volna. Ha viszont most aláírja a Nagyúr is akkor már nem lehet felbontani. Feltörhetetlen lesz.*magyarázza* Ebben állapodtak meg közel tíz éve az urammal. Reménykedtünk benne, hogy Devidrah-sama is elégedett lesz a feltételekkel. Az uram csakis a lánya érdekében akarta ezt. Tudta, hogy a nagyúr nem hagyná, hogy a feleségének bármi baja essen. Tehát biztonságban lesz, mivel a képességei révén segíteni tud a férjének és erős utódokat fog világra hozni. Úgy gondoltuk ezek elegek ahhoz, hogy Gevidrah-sama kellően vigyázzon a biztonságára. Főleg, miután a hercegnő ereje kiteljesedik.

*kedvesébe kapaszkodik, de sok mindent már nem hall a beszélgetésből*kicsit szédül is*
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Szomb. Okt. 24, 2009 3:42 pm

*ránéz fiára* Kölyök vagy még, de legalább a szándékod őszinte és nemes.*mosolyodik el, majd mélyet lélegzik* Azt hiszem jobb ha a mai vacsorát lefújjuk. Megkérdezem tőle meddig tart ez az időszaka. És visszafogom magam!*néz rá Kuraanra* Menj és keresd meg a lányokat.*kel fel és leporolja magáról a havat, majd elindul befelé*a ház már valamennyire kiszellőzött, így könnyen vissza tudja fogni magát*először saját szobájába megy, de mivel ott nem találja a lányt, így elmegy lánya szobájához*az ajtó csukva van így csak bekopog* Sajnálom, ami az előbb történt. Én csak.. Nem is tudom mi történt velem. *hátával a falnak dől az ajtó mellett*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Szomb. Okt. 24, 2009 3:52 pm

Nerefil: * Fogvacogva tekeri magára a takarót , viszont mikor meghallja Zien hangját és illatát is megérzi azonnal fellángol testé és mostmár kitakarózik , hogy ne süljön meg az ágynemű alatt. * - Nekem szükségem lenne egy kis magányra pár napig..nincs olyan eldugott hely ahova senki sem jár ?
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Szomb. Okt. 24, 2009 4:04 pm

- Mennyi az a pár nap?*kérdi az ajtótól csendesen* Sajnos itt a faluban nincsen ilyen hely, és a férfiaknak elég jó az orruk.
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Szomb. Okt. 24, 2009 4:13 pm

-Vagy mehet hozzám, vagy Zien te jössz, és a lányok meg itt maradnak vele. Ehhez mit szóltok? *megáll az ajtóban.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Szomb. Okt. 24, 2009 4:17 pm

Nerefil: Két naptól tarthat egészen másfél hétig ez az időszak eltérő egyedenként és életkor függő is. * Beleharap alsó ajkába mikor megérzi Kuraan illatát , homlokán már gyöngyözik az izzadtság * -Az lenne a legjobb , ha a faluból valahova egy kis ideig eltudnék bújni.
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Szomb. Okt. 24, 2009 4:25 pm

*mélyet sóhajt, majd Kuraanra néz* Ki kell vinnünk a faluból. Itt túl sok a férfi a közelben.*mondja komolyan* Nincsen biztonságban, és a falu férfijai is megbolondulnak.*jelenti ki komolyan, majd gondolataiba merül* Kimegyek vele!
    Devidrah
    Devidrah

Témanyitás  Devidrah Szomb. Okt. 24, 2009 4:40 pm

*Gyengéden de erősen tartja Bara-t.* -Mi az baj van? *Kérdezi a lányt.* -Majd aláírom... Számító egy dög volt a ti uratok... *veti oda foghegyről. Gerunka dobja a papírokat.* -Itt maradunk, még megint jobban nem lesel, így nem kockáztatom meg az utazást.* -Gerun, velem jössz. *Bara-ra néz.* -felviszlek a szobádba. *Elindul a lánnyal a karjaiban, vissza a lány régi szobájába.* -Még valami, hívják be a katonámat. *Miközben halad felfelé végig gondolja a hallottakat.*
    Bara
    Bara

Témanyitás  Bara Szomb. Okt. 24, 2009 4:52 pm

Gerun: - Csupán a lányát szerette volna biztonságban tudni.*mondja komolyan*elkapja az iratot, majd bólint és megy a férfi után, de előtte parancsot ad, hogy szóljanak a katonának és lássák el illendően a vendéget*

*kedvesére néz halványan mosolyogva, miközben viszi*a nyakába kapaszkodik* Csak egy kicsit szédülök... Azt hiszem keveset ettem, vagy az itteni illatok.. Semmi komoly..*próbálja nyugtatni*
    Devidrah
    Devidrah

Témanyitás  Devidrah Szomb. Okt. 24, 2009 4:58 pm

-Nem örülök ennek. Enned kell. *Felérnek a toronyszobába. Leteszi az ágyra majd Gerunhoz fordul.* -Mondhat bármit, ez akkor is gerinctelenség volt, egy gyermeket feleségnek ígérni. *Szembe fordul Gerun-nal. Elveszi az iratot, lehúzza az egyik kesztyűjét, megvágja magát és vérével írja alá a szerződést.*
    Bara
    Bara

Témanyitás  Bara Szomb. Okt. 24, 2009 5:37 pm

Gerun:*elmosolyodik, ahogy a férfi a vérével hitelesíti a szerződést* Csupán csak nagyon jó emberismerő volt.. És.. volt egy mágusa is, aki a jövőben tudott olvasni.*mosolyodik el, ahogy összehajtja az iratot* Most hogy a szövetség dupla erősséggel jött létre engedje meg Uram, hogy népemmel a szolgálatába álljak Önnek és a hercegnőnek.*hajol meg mélyen*

*ahogy régi ágyába kerül tovább figyeli az eseményeket, de nem szól bele*felnéz kedvesére* Devidrah.. Az apám semmit sem tett ok nélkül. Biztos vagyok benne, hogy jót akart.*mosolyodik el* És.. Bármit is mondasz valóban létrejött a szövetség. Mindkettőnk tudta nélkül.*mosolyodik el* Én örülök ennek.*simítja kezét hasára, majd Gerunra néz* Jó újra látni. Ezek szerint tudtad, hogy nem haltam meg akkor.

Gerun: Igen Hercegnő. A járőrök látták a nagyurat a falu közelében, mikor visszajött elköszönni. Viszont hitelesen kellett játszanunk, hogy elmenjen a nagyúrral. Sajnálom, hogy annyi éven át hazudnom kellett önnek.*hajt fejet*
    Devidrah
    Devidrah

Témanyitás  Devidrah Szomb. Okt. 24, 2009 5:56 pm

-Szóval mágus....Remek, tör becsalva érzem magam. *Villan meg a szeme Gerun felé.*-Akkor hozz neki enni, és lásd el. Ma még nem evett. *Az ablakhoz megy és a mellett neki támaszkodik a falnak. Hangja és viselkedése a megszokott rideg.*
    Bara
    Bara

Témanyitás  Bara Szomb. Okt. 24, 2009 6:09 pm

Gerun:*elmosolyodik* Csupán az történt, amit a sors megírt. Ennek meg kellett történnie, akár magától, akár egy kis segítséggel. Hisz arról nem mi tehetünk, hogy mikor ön megsérült a hercegnő találta meg és hozta vissza az élők sorába.*mondja nyugodtan, majd az ágyhoz lép*egyet csettint, mire egy tálca jelenik meg a semmiből telerakva a hely ínyencségeivel*bőven elég két személynek is* A szakácsok a mai alkalomra kifejezetten önnek hercegnő elkészítették a kedvenc ételét, hogy kifejezzék örömüket a viszontlátás iránt.*teszi le a lány elé a tálcát, amin gusztusos, ínycsiklandó illatú ételek vannak, valamint vörösbor és szaké* Itadakimasu.*mondja, majd Devidrahra néz* Az étel bőven elég két embernek i, ha netán Ön is megéhezne. Ha nem bánják most lenne egy kis elintézni valóm, de amint végzem visszajövök. Ha kellek csak hívjanak.*hajol meg, majd elindul a csigalépcső felé*

*a tálcát nézi és szájából a nyál majdnem kicsorog az ételek láttán*szeme könnyes lesz az otthoni ételektől*szinte gondolkodás nélkül veszi kézbe a pálcikáit és azonnal enni kezd*

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 12:55 am