+6
Kiryuu
Daniel
Andreas
Rianna Wolf
Mesélő
Doreen
10 posters
Vérvörös Hold (FRPG)
Daniel- Hozzászólások száma : 428
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.
- Post n°351
Re: Vérvörös Hold (FRPG)
- Nos lényegében az is.. Középkori arisztokrácia, akik megragadtak az időben.. Viszont a technikát azért követték, csak a társadalmat nem..*magyaráz* Az alantasok? Mivel nemrég felrobbantottam a központjukat így egy ideig nem hiszem hogy szervezkedni vagy vadászni fognak... Most a rendet építik újra és hatalmi harcok is vannak, mivel kinyúlt a főalantas is..*magyarázza, majd megérzi, hogy csörög a telefonja és előveszi* K? Megbocsátasz nekem?*néz Riára, majd felkel és egy csendesebb helyre, az irodába húzódik vissza*mikor bezárja az ajtót felveszi* Mesélj Testvér.. Mi a baj?*mondja kedves majdhogy nem vidám hangon*
Kiryuu- Hozzászólások száma : 830
- Post n°352
*Átkozza magát azzal, hogy most el fogja cseszni Dan jó kedvét* - Dan... öm... izé... az van, hogy beszélek az Őrzővel, azt hiszem hamarabbra kéretem magam vagy nem tudom. Minden esetre az a biztos, ha .... átköltözőm a lakásba... bár azt most Shion bitrokolja... vagyis Nernek kellene egy ház, de nem akarom, hogy egyedül legyen odakint,... a francba is. *mély levegőt vesz.* - Jó összegezve, költözöm. AZ edzésekre vissza jövök de csak arra. *itt elhallgat és megvárja testvére válaszát.*
- Post n°353
*elgondolkozik a hallottakon*tudja, hogy mi a gond erre elmosolyodik* Ha ennyire odavagy érte inkább a pajtába kéne költöznöd hozzá.. K.. Ne légy ennyire gyáva sőt gyerekes.. Már bocs... Tudom, hogy miben állapodtatok meg, mert megnéztem a felvételeket, de ez neked így komolyan jó? Kétlem.. És amennyire láttam neki sincs ínyére a dolog, de ahogy gondolod.. Mindenesetre nekem is hírem van... Két hét múlva napforduló lesz... Az arisztokrácia bált rendez biztosan és megyünk.. Te is én én is.. Én már tudom kit viszek magammal és tudom, hogy kinek örülnék, ha magaddal hoznád.. Mellesleg nem ártana táncleckéket is vennie.. Nálad pedig nincsen vámpír aki jobban táncol.. Bűvöld el a tehetségeddel és fogd vissza a farkadat... Ha hazamegyek beszélünk, de ne is álmodj arról, hogy engedem, hogy elköltözz.. Persze.. Hogy még több gond legyen a nyakamba... Azt már nem.. Összegezem.. Vagy szólsz te Nernek, hogy bál és megtanítod táncolni, vagy én hívom magammal és biztos vagyok benne, hogy egy nemes ficsúr legalább rá fog cuppanni... Szerintem neked jobban örülne ismerve az arisztokratákat.. Viszlát otthon tesó!*mondja, majd leteszi a telefont és kikapcsolja*vigyorogva megy vissza Riához*
- Post n°354
*Nincs ideje arra, hogy megmondja Dan-nak, hogy ez már veszett ügy ugyan is azt nem láthatta, mikor az utcán szakítottak vagyis, hát K mondta ki, hogy ezt inkább hadják, mert nem fog menni neki. Első dühében a falnak vágja a telefont.*
-Rohadt bál, cseszek rá és nem érdekel. Vissza megy a fűre a bakancsáért és az edzőterembe megy át mezítláb. Ott neki kezd edzeni, de elég dühödten, a fejéből most kiszállt a szivar hatása, sajnos túl gyorsan, a sárkány túl gyorsan oszlatja ezeket el benne. Addig edz, még minden izma égni nekm kezd és sípolva nem veszi a levegőt.*
-Rohadt bál, cseszek rá és nem érdekel. Vissza megy a fűre a bakancsáért és az edzőterembe megy át mezítláb. Ott neki kezd edzeni, de elég dühödten, a fejéből most kiszállt a szivar hatása, sajnos túl gyorsan, a sárkány túl gyorsan oszlatja ezeket el benne. Addig edz, még minden izma égni nekm kezd és sípolva nem veszi a levegőt.*
Rianna Wolf- Hozzászólások száma : 293
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°355
*Akkor ez azt jelenti, hogy egy darabig nyugi lesz?* Amikor a férfi feláll a telefonnal csak bólint neki, hogy menjen nyugodtan. *Itt megvárlak.* ígéri. Észre veszi a vigyor kedvese arcán, amikor visszaér. *Mi történt, aminek ennyire örülsz? Ki hívott?* kíváncsiskodik.
- Post n°356
*bólint a lány kérdésére mielőtt elmegy, majd mikor visszaér letelepszik ismét mellé* K volt az.. És megmondtam neki, hogy készüljön a bálra... Úgy bele van esve Nerefilbe mint vak ló a szakadékba.. Viszont k elég gyors tempót diktál a sárkány miatt... Ez viszont nem tetszik Nernek, szóval balhé van, de szerintem csak K nem elég kitartó, mert Ner mindig visszautasította eddig.. Vagyis ő azt hiszi, mert nem vette észre a jeleket.. Valamit tennünk kell, különben K idegbajt kap.. Ner pedig.. Nos neki sem lesz sokkal jobb... Beszélnél vele a kedvemért? Próbáld meg rávenni a bálra mindenféleképpen.. Talán ott sikerül őket összehozni valahogy.. Én pedig majd K-t rugdosom el oda.. Legfeljebb elkábítom és odahurcolom, de ha ez így megy tovább én a falat fogom miattuk kaparni.. Komolyan mint egy rossz latin szappanopera olyanok ezek ketten de tényleg...*panaszkodik a lánynak* Pedig szerintem Ner csak az ismeretlentől fél, bár nem tudom.. K biztosan nagyon figyelmes lenne vele.. Látom rajta... úgy néz rá, mint egy szerelmes vámpír... A király pedig.. Nos neki a legnagyobb csapás a visszautasítás, de majd a lelkére beszélek...*mosolyog* Szeretnél még maradni?
Shion- Hozzászólások száma : 280
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 09.
- Post n°357
Shion: * A lány felkínált nyakát csókokkal borítja be . Benne akad a szussz , is amikor a lány rámarkol legérzékenyebb testrészére és combjai között elkezdi kényzetetni * -Isteni amit csinálsz .* Dörmögi buján a lány fülébe * Ha nem segítene a lány a ruha levételében akkor biztosan , hogy tépné a ruhát Doreenről főleg amikor megérzi a lány csábító illatát* Jobbja előre csúszik a lány mellkasán és belemarkol a csábító halmokba , majd elkezdi maszírozni * Másik kezével pedíg simogatva halad lefelé a lány hasán. A lány vánuszdombján eljátszik egy ideig izgatva és csikizve egyszerre a lányt *
A hozzászólást Shion összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 12, 2009 12:50 pm-kor.
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
- Post n°358
*Sessh halkan nyüszít a távozó K után , majd szomorkásan besonfordál a házba és felmegy az emeletre a kosarába ahol aludni szokott Ner mellett *
Nerefil: * Hallja mikor megérkezik helyére a kutya , orrrát megcsapja K illata ami a kutyából árad* ~Csak ez kellett , hogy még ő is rá emlékeztessen ~*Sóhajt fel fusztráltan*
Nerefil: * Hallja mikor megérkezik helyére a kutya , orrrát megcsapja K illata ami a kutyából árad* ~Csak ez kellett , hogy még ő is rá emlékeztessen ~*Sóhajt fel fusztráltan*
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
- Post n°359
*Halk nyögdécselésbe fog, Shion kezének útja következtében, ajkai szétnyílnak és úgy vesz a levegőt. felbátorodik, és most már biztosabban és határozottabban kezdi el masszírozni,a fiú hímtagját. csombjait még jobban szét nyitja, hogy Shion előtt még jobban fel kínálhassa magát.*
- Post n°360
Shion: * A lány nyögisei felkorbácsolják vágyát arról nem is beszélve mikor a lány folytatja a kényeztetését * Halakan , férfiasan felnyög * Ha..ha továbbra is folytatod ezt..és elmegyek. *Ezért inkább elveszi a lány kezét öléből * Ujjaival lejebb halad lassan , rátalál a lány titkos helyére és elkezdi kényeztetni miközben hátulról szeretkezést imitálva dörgölőzik a lányhoz *
Doreen- Admin
- Post n°361
*Először el bizonytalanodik, mikor Shion elveszi a kezét, de utána feltalálja magát, és hátranyúl a fiú nyakához és tarkójához, majd oldalra hajtja a nyakát, hogy még közelebb érezhesse magához. Mikor Shion ujjai, megtalálják le eldugodtam helyeit hangosan felsóhajt, majd halkabb és kisebb kélyes sóhajok szakadnak fel a torkából, szája csókra szomjazik, így még jobban hátraveti a fejét, hogy megkapja amit akar. Mind eközben már olyan nedves, hogy a lepedőt is átitatta.*
- Post n°362
Shion:*Tetszik neki ahogy a lány fejét hátravetve hozzá simul és sóhajtozik . Mikor csókra szomjazik , megadja a lánynak.* Magával szembe fordítja a lányt és ledönti az ágyra * -Biztos , hogy ezt akarod? Még most állíts meg , mert később erre nem lesz lehetőséged . *Feltüzelt öle a láynéhoz nyomódik ahogy felette van és majd eszét veszti a vágytól , magáévá tegye Doreent*
Doreen- Admin
- Post n°363
-Igen. *Mondja határozottan, túl akar ezen lenni, ha másban nem hát ebben had dönthessen szabadon, ha ez az este után vissza kerül a kalickájába, legalább ez az egy emlék életben tartja majd, hogy szabadon tehette meg, szabad akaratból azzal akit ő választott. Így megemeli csípőjét, hiszen már ég a vágytól, hogy magába fogadhassa shion-t, noha nem tudja mi vár rá. Hiszen amit hallott az csak annyi volt, hogy ez egy csodálatos dolog, fájdalomról szó sem esett.*
- Post n°364
Shion: *Mélyeket lélegzik , mikor a lány memeli csípőjét és próbálja nyugtatgatni magát , hogy finoman bánjon vele és ne ösztönei után vadul szeresse a lányt * Visszanyomja az ágyra a lányt és magát beigazítva kezd el benyomulni óvatosan és lassan , hogy megszokhassa valamennyire méreteit a lány * Mikor elér az akadályhoz lehajol és megcsókolja a lányt és hirtelen elmélyed benne és nem mozdul meg egy idieig *Lehet , hogy kicsit fáj..de nyugodj meg ez idővel elmúlik..*csókolja meg a lányt újból és kezeivel is elkezdi simogatni Doreen testét*
Doreen- Admin
- Post n°365
*Mikor Shion beléhatol, fájdalmat érez, a fiú méretei miatt, de túl teszi magát rajta, ám mikor szüzessége elveszik, éles fájdalmat érez, és könnyei kicsordulnak, ám mikor Shion elmondja neki, hogy erre számítson, és semmi baj nem lesz megnyugszik, hogy akkor nem vele van a baj. be bizonytalanul megkérdezi.* -Ez... ez... normális... hogy fáj? *közben körmei belemélyedtek a fájdalom hatására Shion hátába és még mindig kapaszkodik, mint egy riadt kismacska.*
- Post n°366
Shion: * Letörli a lány könnyeit *-Teljesen normális..de azért ugye nem fáj borzasztóan ? * Arcával hozzádörgölőzik a lányéhoz mint egy hízelgő macska , hogy oldja a lány feszültségét és hogy a hatás teljes legyen elkezd hozzá dorombolni * A lány nyakának mindkét oldalára ad egy-egy csókot * Szólj ,ha már nem olyan rossz itt..*simogatja meg a lány alhasát * Megvárom amíg emlúlik a fájdalom..rendben?
Doreen- Admin
- Post n°367
*Mikor Shion hozzá dörgölőzik, patakokban indulnak meg a könnyei és szorosan hozzá bújik. Majd megpróbálja összeszedni magát, hogy folytathassák. De kell neki egy két perc. Erőtlenül felel a fiú kérdésére.* -i..Igen... *mélyet sóhajt, hogy el tudja folytani könnyeit, nem fájdalmában sír hanem boldogságában, hogy valaki törődik vele, és őszintén teszi ezt.*
- Mondd lehetséges az, hogy..... beléd szerettem? *suttogja shion fülébe*
- Mondd lehetséges az, hogy..... beléd szerettem? *suttogja shion fülébe*
- Post n°368
Shion: Css...*megilyed mikor a lány egyre jobban kezd el sírni * csak nem megint fájdalmat okoztam neked? *Kérdezi aggódva * -Vegyél nagy levegőket..igenn..ügyes vagy. *Mosolyog , majd meglepődik a lány kérdésén * -Remélem , hogy így van ..nekem nehéz ellenállni. * Vigyorog poénkodva * És akkor legalább viszonozva lennének az én érzelmeiem is. *Lassan megmozdítja csípőjét miközben a lányt figyeli , hogy okozott-e neki fájdalmat * -Fáj még? Hagyjam abba?
Doreen- Admin
- Post n°369
-ne, vagyis nem kell, folytasd kérlek. *erőtlenül el mosolyodik, és megcsókolja bátortalanul Shiont.* -szoríts magadhoz és ne engedj el... *majd megmozdítja magát, hogy mozgásra ösztönözze shiont, noha még kissé kellemetlen neki és kicsit fáj is még, de tetszik neki, és ami a legfőbb boldog.*
- Post n°370
Shion:-De ha fáj akkor szólsz rendben ? * Altestével lassan kezd el mozogni ,de mikor belekezd akkor ösztönei is elekezdenek éledezni újból . Arca egyre kipirul ahogy néha kicsit erősebbet lök miközben halkan nyög.* Megmarkolja a lány csípőjét és még jobban magához húzza * Gyönyörű vagy..*suttogja a lány fülébe , majd megcsókolja *
Doreen- Admin
- Post n°371
-rendben. *Ahogy egyre hevesebben mozog a fiú úgy ő is egyre jobban élvezi, végül nem tudja tovább bent tartani, és nyögdécselni kezd, néha kicsiket sikongat különösen ha orgazmust él át, ekkor, ívbe feszül a háta, fejét hátraveti és bent akad még a levegő is a torkában, majd egy kéjes sikollyal felenged.*
Rianna Wolf- Hozzászólások száma : 293
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°372
Hallgatja kedvesét, időnként bólogat. *Igazad van Nerrel kapcsolatban. Kedveli K-t, tetszik neki, szerintem szereti is, de magától a kapcsolattól fél. Még soha nem volt férfivel, még csak nem is járt együtt valakivel, mert a bátyja nagyon vigyázott rá. Ezért fél attól a tempótól, amivel Kiryuu halad, meg talán a rang is feszélyezi egy kicsit. Ezt a sárkányos megjegyzésedet viszont nem értem.* Ismét bólint. Elmosolyodik. *Persze, hogy beszélek vele. A bálon pedig biztosan ott lesz, mint a király partnere.* Felnevet a hasonlaton. *Nagyon találó. Anno végig néztem néhány latin sorozatot, tényleg kezdenek lassan úgy viselkedni. Kerülgetik egymást, félre értik a másikat, reménytelenül szerelmesek mégis veszekszenek, civakodnak, aztán kibékülnek, csak hogy kezdődhessen minden elölről.* Megrázza a fejét. *Nem, mehetünk. Minél hamarabb beszélsz K-val, annál nagyobb esélyed van meggyőzni.* Hamar visszaértek a kúriába. Egy gyengéd csókkal búcsúztak el, majd Daniel elindult megkeresni K-t, Ria pedig a szobájába ment és leült a laptopja elé. Három új horoszkóp várt rá. Neki látott a munkának, és közben felhívta anyját, hogy megnyugtassa, minden a legnagyobb rendben van.
- Post n°373
*Mivel már minden izma égett és a tüdeje is sípolt olyan feszített tempóban edzett, így kifulladva nyúlt el a padlón.A hifiből a kemény rock basszusai zengik be a termet. A zene olyan hangos, hogy a saját légvételeit se hallja és pont ez a célja. Vissza akar menni a párnázott falhoz, hogy néhány ütés és rúgást bevigyen, de most pillanatnyilag mozdulni sem bír, így még egy kicsit fekve marad, becsukja a szemeit és hallgatja, az agresszív kemény rockot. A the Gazette,Ruki is épp egy olyan számot énekel ami jól illik K hangulatához.
Hiába edz annyira felhergelte magát és a kielégítetlenség is kihozza belőle a sárkányt, így kivágódik az edzőterem ablakán ami most tárva nyitva áll, hogy szellőzőn. Majd mikor gurulva földet ér felordít, lényegében most ő hívja a sárkányt, hogy tessék lássék, hisztizzen mert utána legalább kiütve alszik, és nem rágódik a saját hülyeségein. A sárkány elő is jön, hatalmas szelet kavarva és ordítva bukkan elő a forgószélből. Majd a szokásos kör, ordít néhány vérfagylalót, majd mivel megint nincs semmi elfoglaltsága az üres udvaron vissza is vonul K-ba.*
Hiába edz annyira felhergelte magát és a kielégítetlenség is kihozza belőle a sárkányt, így kivágódik az edzőterem ablakán ami most tárva nyitva áll, hogy szellőzőn. Majd mikor gurulva földet ér felordít, lényegében most ő hívja a sárkányt, hogy tessék lássék, hisztizzen mert utána legalább kiütve alszik, és nem rágódik a saját hülyeségein. A sárkány elő is jön, hatalmas szelet kavarva és ordítva bukkan elő a forgószélből. Majd a szokásos kör, ordít néhány vérfagylalót, majd mivel megint nincs semmi elfoglaltsága az üres udvaron vissza is vonul K-ba.*
- Post n°374
Shion: * Elégedett a lány élvezetével , hogy sikerölt ennyire elengedien magát. Egy idő után ő sem tudja tartani magát. Hevesen kezd el döfködő mozdulatokat tenni csípőjével és egy perc sem telik el mire megjárja a mennyországot.* Fáradtan fordul le a lányról *
Doreen- Admin
- Post n°375
*Miután végeztek, szorosan bújik Shionhoz, és hamarosan el is alszik, nagyon fáradt, ez a mai nap sok izgalmat hozott neki amibe kellemesen elfáradt. Álmában úgy kommandózza magát Shionra mit a megretent kismacska akit először vesznek kézben és körülötte kutyák ugrálnak. *