+6
Kiryuu
Daniel
Andreas
Rianna Wolf
Mesélő
Doreen
10 posters
Vérvörös Hold (FRPG)
Kiryuu- Hozzászólások száma : 830
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°401
Re: Vérvörös Hold (FRPG)
-Nem bántasz meg, gondoltam, hogy nem vársz meg. Meg különben is akinek várnia kellene ilyen esetben az én vagyok. de most nem fordított eset van. *Feláll és Ner után megy.* -Ki ne ugorj. *Mivel már Ner illata is reakcióra késztette a szervezetét és most, hogy még hozzá is ért így még inkább meredezik férfiassága.* - Na jó. *eggyel hátrébb lép.* -Akartam kérni egy búcsút csókot de inkább nem mondok semmit. Szóval. ne akarj kiugrani, szerintem Dan rövidesen ki enged, ha meg nem akkor aludhatsz az ágyon. Én megleszek a padlón vagy a gardróbban.
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
- Post n°402
Nerefil: *Nagyokat pislog* Nem akarok öngyilkos lenni..csak azthittem , hogy megtudok lógni innen az abalkon keresztül . Búcsúcsók? Olyan lehangoló vagy K .* Odamegy a fiú elé , felpipiskedik és nyakát átkarolva csókolja meg a fiút hosszan , szenvedélyesen * Arca kipirul és lábai is összecsuklanak ,de szerencsére puhára esik mivel az ágy mögötte volt * Veszélyes ez a szivar..és a mellékhatásai..eléggé fejbe vágott úgy érzem .
- Post n°403
*A csókon ugyan meglepődik, de viszonozza úgy ahogyan Daniel javasolta.* - Azt mondod lehangoló vagyok? de hisz te csókoltál meg és én vagyok lehangoló? *méltatlankodik, majd elnézi, ahogy Ner lehuppan az ágyára, tetszik neki a gondolat, hogy Ner ott van, de aztán észbe kap.* -Jól van, akkor ezek szerint te ott fogsz aludni. *Át megy az ágy másik oldalára levesz egy párnát és az egyik takarót is leveszi, majd az ajtó mellé teszi le. Úgy, hogy azért ne vágja fejbe senki, ha ki vagy befelé mozog a szobában.*
-Amm van törölköző és ha kell szolgáld ki magad, van pólóm bőven... aludhatsz valamelyikben. Ott vannak a gardróbban, a legfelső fiók.
-Amm van törölköző és ha kell szolgáld ki magad, van pólóm bőven... aludhatsz valamelyikben. Ott vannak a gardróbban, a legfelső fiók.
- Post n°404
Nerefil: * Aprókat bólint * -Lehnagoló vagy bizony . Búcsúcsók...és mi van , ha ez nem az lenne ..hanem jöhetne utánna másik csók is? De te nagyon feladtad a dolgot velem kapcsolatban , lehet , hogy nem is volt olyan komoly a dolog ha ennyire beletörődsz . *Megrázza fejét * Én a saját szobámban alszok . Daniel engedj ki . Már csókolóztunk is , úgyhogy miden feladatodat teljesítettük .
- Post n°405
- Szivem szerint nem adnám fel, hanem megpróbálkoznék a folytatással, is. Még ha az csak a csókokban merül ki akkor is. De te bele mennél? Úgy, hogy tudod, ebből hamarosan szakítás lesz vagy csak ez az egy alkalom? *törökülésben ül a padlón a lepedő és párna kupac mellett.* -Te! Ne húzd az agyam, mert nem állok jót magamért... *majd sóhajt egyet és kiscica szemekkel néz Nerefilre*
- Post n°406
Nerefil: * Vállat von * -Ennél már csak boldogabbak lehetünk ha csak kis időre is nem? Bár jobban szeretem , ha hoszabb időre tervezhetek valaki mellett . Nem húzom az agyad , ha azt tenném , akkor most a hálóingem húzogathatnám fel és mutogatnám a tangám . De mivel sejtésed sincs , hogy csipke vagy milyen alsóneműm van ezért nem mutogattam magam vagyis nem húzom az agyad.*Elvigyorodik K kiscica szemein és elvágódik az ágyon röhögőgörcsöt kapva * A vörös füstű veszélyes hatással van a lányra . Elősorban megoldja a nyelvét és gátlásait *
- Post n°407
-Ugye csipke.....* még mindig kiscica szemekkel néz. - Na tessék, most megint húzod az agyam, de ha így fojtatod megnézem!
- Sőt! *Elnyomja a megmaradt csikket ami magától égett el a hamutálban. Majd oda megy az ágyhoz és megáll Nerrel szemben.* - Szóval, nem kapsz többet ebből a szivarból az fix. *Majd elnyúlik a lány mellet.* - Hogy avn ez a csipke nem csipke és kis idő boldogság?
- Sőt! *Elnyomja a megmaradt csikket ami magától égett el a hamutálban. Majd oda megy az ágyhoz és megáll Nerrel szemben.* - Szóval, nem kapsz többet ebből a szivarból az fix. *Majd elnyúlik a lány mellet.* - Hogy avn ez a csipke nem csipke és kis idő boldogság?
- Post n°408
Nerefil: Igen , csipke . Csak , hogy ne kelljen megnézned . És nem fekete és nem is vörös hanem fehér színű , egyszerű de én így szeretem . * Nézi K-t ahogy közeledik felé * Miérttt? Miért nem kaphatok? Olyan finommm. *Végignéz K-n mikor lefekszik mellé . * -Köszönik szépen jól vannak . *Vigyorodik el jót nevetve * Egy párnát húz az arcába amibe belenevet majd a helyzethez képest megkomolyodik ami azt jelnti , hogy nem vihog mint egy egyszelős csak mosoly bújkál szája szélén miközben az ágyról lelógó lábai a levegőben járnak*
- Post n°409
-Csipke, hhmmmm..... *feleszmél, mikor Ner a szivarról beszél* -Azért mert rossz hatással van rád. De *közelebb hajol Nerefilhez és megnyalja a lány orrát, így érezni a leheletében is a füst finom illatát.* Ma csak 6 szálat pusztítottam el.
- Post n°410
Nerefil: Rossz hatással van rám ? * Egy ideig pislog az orrnyalást követősen majd hátára fordul és a párnát arca előtt fogja miközben újabb nevető roham kapja el . *Mikor elengedi a párnát szeme még nedves de most az örömtől * -Olyan sokat pusztítottál el és rád nem volt rosszhatással cica ? *Vigyorodik el * Bizony az vagy ezekkel a gyönyörű szemekkel meg a nyalakodásoddal az vagy.
A hozzászólást Nerefil összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 13, 2009 2:00 pm-kor.
- Post n°411
-És még dorombolni is tudok, de rám is rossz hatással van, mert itt fetrengek veled az ágyban. *Közben azért bepróbálkozik, egy csók lopással. Lsaan és szenvedélyesen.*
- Post n°412
Nerefil: Dorombolni? Csináld..*csillannak meg szemei , majd elkomorul * ennyire rossz velem egy ágyban lenni ? *Szonytolodik el ,de a csók azért vidít valamennyit rajta * Fogadja a csókot ami nagyon a szája ízének való , nem durva hanem szenvedélyes .* Beletúr a fiú hajába * Cica...*suttogja *..én belőlem is macska lett ahogy vámpírrá változtam?
- Post n°413
-Passzolok, *suttogja bele Ner szájába, majd belefog a dorombolásba, a csókot folytatja mert nem ütközött ellenállásba. Ezen felbátorodva, átöleli és magához húzza a lányt.* -meow.... *szakítja meg ezért a csókot, de folytatja is tovább.*
- Post n°414
Nerefil: * Megmolyogja a dorombolást , ujjaival megsimogatja a fiú torkát hogy ne csak hallja , hanem érezze is a dorombolást *Felnevet a fiú nyávogásán, mert a nagy testhez képest ez a hang kicsit ez a hang fura .* Fogadja a csókokat ,de viszonozni alíg marad ideje olyan heves K* Körmeivel megcirógatj a fiú hátát * Ezt szereti minden macska remélem te is.
- Post n°415
*Igyekszik intenzívebben dorombolni, de ennél jobban már nem megy neki. Bal keze lesiklik, Ner combjára, és megsimogatja a lány fenekét, majd a csipkés tanga ívét is. Erre egy elégedett morranás is feltör K torkából, majd keze a hálóing alatt elindul fel Ner derekán és hátán.Így kissé felhúzva a ruhát a hasán.*
- Post n°416
Nerefil: * Felsóhajt halkan , ajkába harap * Rossz cica..*néz K-ra szidva majd elmosolyodik * nem tanították neked , hogy nem illik más ruhája alá bebújni? * Felenevet mikor Kiryuu a hasát simogatja * Ez csiklandós nagyon..* menekül a simogatás elől kacagva *
- Post n°417
*Nyüszögni kezd, hogy Nerefil kifordul az öleléséből. Majd hátat fordít Nernek és összegömbölyödik, mint egy sértődött macska. A hatás kevdéért, apanszosan felnyávog.* -Meeoow.... *Hát igen rá is rossz hatással van a vörös füst*
- Post n°418
Nerefil: * Miután megmenekült K-tól panaszos nyávogást hall maga mögül .Megfordul és látja a fiút összegömbölyöldve ami mosolyt cal arcára * Oda kucorodik mellé és elekzdi simogatni K oldalát* -Mi a baj..kandúrom? * Engesztelően simogatja *
- Post n°419
*Intenzív dorobolás a válasz a simogatásra. Hasmánt elnyúlik, az ágyon és élvezi Nert simogatásait.* Sajnos boxere már igen csak szűkös számára.*
-Telhetetlen, ez a macska. nagyon nagyon... *beszél magáról egyesszám harmadik személyben*
-Telhetetlen, ez a macska. nagyon nagyon... *beszél magáról egyesszám harmadik személyben*
- Post n°420
Nerefil: Minden macska telhetetlen és szereti , ha foglalkoznak vele..úgy néz ki , hogy ez alól te sem vagy kivétel Kandúrkám . * Mosolyog * De kinek nem esne jól egy kis kényeztetés? * Kis köröket rajzol a fiú hátára aztán pedíg ujjaival végigköveti az izmokat a fiú karjain * -Erős cica vagy.
- Post n°421
*K enyhén megremeg és arcát a lepedőbe fúrja, amjd elnyúl a párnáért amit Ner használt hangtompítónak az az nevetés tompítónak, és beleharap, illetve karmol. Mikor a lány köröket rajzol a hátára, majd a karján az izmait cirógatja.*
- Post n°422
Nerefil: -Valami baj van ? *Kérdezi kissé ilyedten , mikor érzi a fiú remegését utánna meg a párnát akarja szétkapni * Héhahó..* fordítja maga felé K arcát* szólja , ha valami baj van ..vagy nem tetszik amit csinálok rendben?
- Post n°423
*Enyhén kétségbeesett szemekkel néz Nerefilre.* -baj az éppen nincsen ha csak azt nem nevezzük annak, hogy hirtelenjében kicsi lett a boxerem....
- Post n°424
Nerefil: Húúúúú..*csodálkozik el * te aztán gyorsan nősz cica .*Mosolyodik el , majd bátorítóan megsimogatj az arcát kedvesen és navívan * Ne aggódj..majd elmegyünk és veszünk egy nagyobb boxert neked rendben?
- Post n°425
*Nyüszögősre fogja a dolgot, és újfent bele harap a párnába. Végül nem bírja tovább felpattan és ki megy a fürdőszobába, bár enyhén imbolygó mozgással. Odabent hallani ahogy megindul a zuhany. K-nak nem kell sokat dolgoznia két perc bőven elég volt neki.*