Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.

+6
Kiryuu
Daniel
Andreas
Rianna Wolf
Mesélő
Doreen
10 posters

Vérvörös Hold (FRPG)

Daniel
    Daniel

Hozzászólások száma : 428
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
    Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.

Vérvörös Hold (FRPG) - Page 3 Empty Re: Vérvörös Hold (FRPG)

Témanyitás  Daniel Kedd Aug. 04, 2009 7:04 pm

- Hogy meddig mennék el?*elvigyorodik, majd ismét füléhez hajol* Meddig engednéd, hogy elmenjek?*suttogja halk dorombolással* Hogyan? Mond el, hogy folytatom? Vagy azt szeretnéd, ha máshogy folytatnám?*suttogja*ekkor hallja meg az első ütést az ajtóra, mire felmordul és arra kapja a fejét*megforgatja szemeit, mert pontosan tudja ki van az ajtó előtt*a következő ütésre megfogja Ria derekát és a fürdőbe vezeti, majd oda beterelve rázárja az ajtót* Maradj itt... És ne gyere ki... Rendben?*szól be, majd a szobaajtó felé fordul*karbateszi a kezeit, majd a zár könnyedén nyílik és az ajtó gondolatától kitárul*dühös tekintettel néz Andreasra* Nem tudtad, hogy nem illik egy hölgyre rátörni az ajtót? Mit akarsz?*néz rá gorombán*
    Andreas
    Andreas

Hozzászólások száma : 42
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.

Témanyitás  Andreas Kedd Aug. 04, 2009 7:14 pm

*Képes lenne letépni Daniel fejét a beszólása miatt. De inkább nagy levegőt vesz.
    - Engem te ne oktass ki jó modorból. Akárhányszor kedves, udvarias, illemtudó vagyok Ria-val, mindig megjelensz. Elegem van. Különben is. Ha nem zárod az ajtót ez nem történik meg. -*egy pillanatra becsukja szemét, hogy képes legyen gondolkodni is és ne csak ölni.
    - Nem hagyom, hogy a halott kedvesed képére formáld őt. Ehhez nincs jogod. *- körmei még mindig tenyerébe mélyednek s vércseppek hullanak a padlóra. Halkan koppannak.
    - Én őt szeretem, és nem egy régi emléket. -*s mikor ezt kimondja érzi, hogy az a furcsa anyag az izzadtságával és dühével, vágyaival együtt áramlik ki szép lassan testéből. - A fenébe is, nem veled akarok beszélni. Rianna!
    Daniel
    Daniel

Témanyitás  Daniel Kedd Aug. 04, 2009 7:24 pm

- Már megbocsáss, de honnan veszed, hogy alakítani akarok rajta bármit is? Igaz, hogy hasonlít arra a nőre, akibe halálosan szerelmes voltam, de akkor is egy teljesen másik nő... Miért gondolod, hogy a világon csak te szeretheted őt?*néz rá gorombán*ahogy megérzi Andreas illatát összehúzza a szemöldökét*~már megint az a szag.. pedig K nincs is a közelben.. Ezek szerint... Nocsak..~*elvigyorodik* Andreas.. Te nem is tudod mekkora bajban vagy... Ebben az állapotban, amiben most vagy nem engedem, hogy Riának akárcsak a közelébe is menj.. Ezt jegyezd meg! Nem engedem, hogy a megvadult véred miatt bántsad a lányt! Ha vámpír lennél.. ha teljesen az lennél... Tudnál magaddal bánni.. Meg tudnád magad fékezni.. De az, hogy az emberi véred elködösíti az agyad... Majd ha lenyugszol beszélhetsz vele... Különben meg te is tudhattad volna nagyon jól, hogy fel fogom keresni.. Főleg azok után, hogy a te ötleted volt azt a CD-t Ria szobájában elrejteni.. Szóval nem vádolhatsz meg azért, mert most itt vagyok! Nincsen hozzá jogod! *mondja közömbösen, nyugodtan, továbbra is karbatett kezekkel* Add ide a CD-t.. Aztán menj a szobádba és nyugodj meg! Ha nem akkor majd én segítek abban, hogy lenyugodj. Garantálom, hogy pihenni fogsz végre.. Tudod még a vámpírokat is agresszívebbé teszi az álmosság.. Az emberekről nem is beszélve... Ria az egyetlen oka, amiért még nem a földön heversz eszméletlenül, vagy holtan.. Ezt nagyon jól jegyezd meg!
    Andreas
    Andreas

Hozzászólások száma : 42

Témanyitás  Andreas Kedd Aug. 04, 2009 7:40 pm

- Először is, nem kényszerítem semmire és sosem bántanám. Őt nem. Hogy téged széttépnélek, az már más kérdés. Különben meg. Én... Én... -*még jobban összeszorul az ökle és így már kezd fehéredni.
    ~Miattam. A fenébe is. Én. Nem ezt akartam. Miattam jött ide, miattam van itt....és....
    *Nagyon nagy levegőt vesz. Majd lassan megkerüli Daniel-t és előszedi a lemezt. A kezében tartja. Hosszú másodpercekig. Majd egyetlen határozott mozdulattal töri össze a tenyerében. Ami a markában marad azt tovább morzsolja. És tovább és tovább, és tovább. A végén mindössze pár miliméteres darabok maradnak belőle, amik a tenyerébe álltak bele.
    - Amikor segítettem a megmentésedben. Amikor az az alantas majdnem megölt. Azt mondtad, hogy lehet egy szívességem. Bármi.
    *De nem néz Danielre. Helyette némán figyeli az egyenletesen bal tenyeréből csepegő vért. Majd pár másodperccel később megszólal.
    - Most akarok beszélni vele. -* mondja majdnem nyugodtan. Majdnem közömbösen. Aztán mélyen a szemébe néz. - Ha száz évet kibírtál nő nélkül akkor ne sajnáld tőlem ezt az öt percet. Ennyihez már jogom van. -*amit a véréről beszélt el se jutott az agyáig. Talán majd ha teljesen lenyugszik.
    Daniel
    Daniel

Témanyitás  Daniel Kedd Aug. 04, 2009 7:48 pm

*figyeli a férfit, ahogy nagyon nehezen, de nyugalmat erőltet magára*~nem ember.. Ez a férfi biztos vagyok benne, hogy nem ember..~*erősen figyeli, majd bólint* Gondolom nem ez lenne az a kérés, amit ígértem...*néz rá komolyan* Azokat a szilánkokat add ide, aztán kérd meg, hogy lássa el a kezed, mielőtt seblázat kapsz..*mondja hidegen*odamegy Andreashoz kiveszi a kezéből a darabkákat, majd elhagyja a szobát, de az ajtóban még megáll* Azt ne feledd Andreas, hogy hölgyválasz van... Ha téged választ, fejet hajtok és nem megyek többé a közelébe, és hozzád sem lesz egy rossz szavam se... Ha engem, ugyanezt várom el tőled is...*néz rá komolyan, majd bezárja az ajtót maga mögött*visszamegy saját szobájába, ahol kidobja a CD maradványait, majd lefekszik hanyatt az ágyba és megfogja fejét*~ki kell mennem vadászni különben megőrülök.. De előbb még ki kell derítenem valamit...~*gondolja, majd felpattan és a laborba siet*
    Kiryuu
    Kiryuu

Hozzászólások száma : 830

Témanyitás  Kiryuu Kedd Aug. 04, 2009 8:01 pm

*Enyhén dührohamosan viharzik ki Daniel Laborjából, mielőtt még Dan kiment volna onnan. Egyenesen a pajtába megy. Láthatatlanná válva, majd a nappaliban bukkan elő. Döngő léptekkel, megy be a konyhába ahol a lány és a kutya van.*
    - A pofátlanságnak van egy bizonyos határa amit nem vagyok hajlandó eltűrni. *Megragadja Ner csuklóit és a falnak szorítja.* - Még is mi a jó fészkes fenét képzeltetek ti? *acsarogja*
    Nerefil
    Nerefil

Hozzászólások száma : 756

Témanyitás  Nerefil Kedd Aug. 04, 2009 8:06 pm

Nerefil: *Sessh buksiját simogatja éppen , amikor felfigyel a döngő léptekre * -Kiryuu? *Felnéz a vámpír arcára ,de nem túl sok jót tud kiolvasni vonásaiból.* A falnak szegezve állja királya pillantását * -Elárulnád , hogy mégis miről beszélsz? *Vagy már 4 órája történt az eset és reméli , hogy nem a videófelvételről van szó..ennyire hamar nem bukhattak le*
    Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Hozzászólások száma : 293

Témanyitás  Rianna Wolf Kedd Aug. 04, 2009 8:07 pm

Nem marad ideje válaszolni, Daniel gyorsan betereli a fürdőszobába és rázárja az ajtót. Első gondolata az, hogy nem törődik a felszólítással, de mielőtt lenyomná a kilincset, meghallja Andreas hangját. Kivételesen gyorsan győz a józan esze, és mégis marad. Kíváncsisága azonban nem hagyja, és hallgatózik, bár emellett a hangerő mellett akár a fürdő közepén is nyugodtan ücsöröghetne, akkor is hallana mindent. Kicsit megnyugtatja, hogy a CD ügye elrendeződött. Az Andreas vérére tett megjegyzést furcsállja. ~Majd rákérdezek. Talán...~ Örül, amikor végre lenyugszanak a kedélyek anélkül, hogy bármelyiküknek is komolyabb baja esett volna. Amikor hallja, hogy Daniel elmegy, odamegy a szekrényhez. Kötszert és fertőtlenítőszert vesz elő. Közben érzi, hogy gombóc gyűlik a torkában. ~Meg kell mondanom neki. Most nem úszom meg.~ Azzal kilép a szobába és Andreashoz megy. *Mutasd, hol sérültél meg?* Hangja kedves, de csak nehezen képes a másik szemébe nézni.
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Kedd Aug. 04, 2009 8:13 pm

-Ne tetesd nekem itt a hülyét. *mordul fel.* - Hol az az átokverte lemez és mi a francért írtátok ki? *szemfogai megnyúlnak, most aztán igazán dühös, de már nem a lemez miatt. Magára dühös, hogy a lány illata megint csak felperzseli az vérét és az érzékeit. Dühíti, hogy tehetetlenül kell ezt végig állnia, a lány csak játszik vele, egyszer közelebb engedi másszor meg el löki magától. Dühös önmagára is, hogy ennyire nem tud parancsolni az érzéseinek. Szinte az egész világra is dühös. Enged a szorításon, és a fejét Ner vállára teszi.*
    - Tudod, mikor beléptem ide még úgy voltam vele, hogy vissza kézből oda vágok neked egyet.... de .... nem tudlak bántani. Az őrületbe kergetsz... vagy már ott is vagyok...*hangja el csendesedik*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Kedd Aug. 04, 2009 8:29 pm

Nerefil: *Kész elveszett , és amilyen dühös a vámpír biztos kettéroppantja * -Nem tudom hol a lemez .*És ez most valóban igaz , mivel fogalma sincs , hogy Andreas vagy Rianna hova dugta el végülis a Cd-t. * Nagyot nyel , mikor meglátja a hatalmas szemfogakat , szemeit le is hunyja várva , hogy mikor harapja át torkát Kiryuu * Mikor eneged a szorításon a fiú kezeit kiszabadítja és a vámpír hátát kezdi el simogatni amíg az a feját vállára hajta* A simogatás érezhetően abbamarad egy pillanatra , mikor mejgeyzi Kiryuu hogy fekpofozta volna. Az apró kis test elkezd remegni Kiryuu alatt * Bántottál volna , ahogy Riát is? * Nagy levegőt vesz miközben próbál félelmén urlamat venni * -Sze..szerintem aranyos voltál. *Emeli a K fejét , hogy szemeibe nézhessen , de saját szemében ott a bizonytalanság nem akar semmilyen rosszt mondani amivel újra feldühíthetné a vámpírt *
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Kedd Aug. 04, 2009 8:37 pm

*Mély levegőt vesz, mikor megérzi, hogy Ner elkezd remegni.* - Nem tudnálak... *hangja suttogóra vált* - Akarlak.... *azzal hevesen és szenvedélyesen szájon csókolja a lányt. Keze ami eddig a falon pihent, átöleli Nerefil derekát, bal kézzel. Jobb kézzel pedig a combja hátulját simogatja. Készen arra, hogy ha viszonozzák gesztusát akkor felkapja Nert és elvigye az első puha és vízszintes alkalmatosságig.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Kedd Aug. 04, 2009 8:45 pm

Nerefil: *Válaszolni sem tud olyan hevesen csap le ajkaira a fiú* K alsóajkát kicsit megharapdálja majd eltválodik tőle , hogy levegőt vegyen * Azthiszem , hogy egyre jobban kedvellek..nem ...nem kéne elrontani ilyennel a dolgokat . Dühös vagy és túl vad ahhoz hogy megtegyük .
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Kedd Aug. 04, 2009 8:52 pm

-Ha most elküldesz.... vagy elmegyek és nem jövök vissza többet, vagy megfoglak és viszlek vízszintesbe. *Hozzá simul Nerefilhez, így érezni mennyire is vágyik a lányra. Közben elkezdi végig csókolgatni a lány nyakát, igyekszik, gyengéd lenni.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Kedd Aug. 04, 2009 8:57 pm

Nerefil: -Te most zsarolsz engem..Kiryuu..én ..én nem így akarom . * Ajakait harapdálja miközben a fiú nyakát támadja csókjaival * -Egy erőszakkal fog felérni ha most lefektetsz..szeretnéd , hogy végigbőjem az egészet? Nem akarlak elküldeni de továbbmenni sem? Hagyj egy kis időt mindkettőnknek hogy megérjen ez a dolog..kérlek..
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Kedd Aug. 04, 2009 9:11 pm

*Elengedi Nerefilt, majd ismételten bele mar a falba, a lány vállaira vakolat pereg. K lehajtja a fejét, hogy ne kelljen Nerefil szemébe néznie. Egy újabb kudarcot kell elkönyvelnie. A lány szavai célba találnak, nem akarja bántani, sem azt, hogy sírjon. De úgy fest soha senkit nem érdekel, az , hogy K mit érez vagy mit akar.*
    -Elküldeni nem akarsz, de engem sem akarsz.... Mit szeretnél térdeljek le és könyörögjek? Most vagyok olyan hülye, hogy megtegyem. *azzal elengedi a falat és letérdel a lány elé, igaz csak fél térdre* - Józanul... hülyeség... mert nem vagyok józan, csak épp most nem az alkohol borítja el az agyam... de vegyük úgy, hogy józan vagyok és kimondom, hogy szeretlek, *közben felhúzza Ner hasáról a pólót és apró csókokkal borítja körbe a köldökét.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Kedd Aug. 04, 2009 9:23 pm

Nerefil: * Megrázza a fejét * -Nem látod magad kívülről . A kezeddel a házat bontod utánna pedig csábítassz az ágyadba. Ne..nem akarom , hogy letérdelj..* elvörödik az arca , mikor mégis megteszi K.* Nagyot néz a vámpír vallomásán , majd elmosolyodik * -Köszönöm ..hogy elmondtad. *Hasa megremeg , néha kuncogást néha pedíg halk sóhajt lehet hallani ajaki közül * Kiryuu kérlek..*leül a földre megfogva a vámpír arcát * fél perccel ezelőtt mondtam el , hogy mit szeretnék de nem hallgatsz rám . Ezért kosaraztalak ki mindíg mert te egy lépcsőfok helyett rögtön tizet akarsz ugrani . Neked gyerekes..de én úgy akarlak megcsókolni , hogy ne legyen következménye..ne az legyen rögtön a rekaciód , hogy az ágyba viszel csak ennyit akarok..ismerkedni veled és a testeddel . Te mit szeretnél? *Néz a fiúra * Azon kívül h megdönts..vagy csak az az egy cél lebeg a szemed előtt?
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Kedd Aug. 04, 2009 9:31 pm

*Egész testén remegés fut végig, mikor Ner leül vele szemben és megint vissza utasítja. Nem tudja most mihez is kezdjen.* - Mit szeretnék? Téged, ne hidd, hogy csak az ágyba akarlak vinni és annyi. Rettegek bevallani, de legfőképpen magamnak, hogy az életem is össze akarom kötni veled. Nem csak egy alkalom, a végtelenségig ameddig csak élek addig... Ne tedd ezt velem, vagy küldj el a fenébe vagy ... inkább küldj el. Mondd, hogy menjek és megyek. *Kétségek gyötrik, de azért egy puha csókot ad a lánynak. szinte ez a búcsú, felkészült arra, hogy mennie kell.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Kedd Aug. 04, 2009 9:38 pm

Nerefil: Szóval tényleg komolyan gondolod..*nagyot sóhajt * Viszonozza a puha csókot és homlokát a fiúénak dönti * -Megengenéd , hogy belőled igyak? * Kérdezi meg komolyan * Tudod mindjárt itt az átváltozásom. De bbassza meg..miért küldenélek el? *Káromkodik ami ritkán szokása * - Tetszel nekem és ettől ennyire padlóra vagy zuhanva?
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Kedd Aug. 04, 2009 9:43 pm

*Mikor Nerefil megkérdezi tőle, hogy ihat e belőle, akkor fellobban benne a remény.* - Ez nem kérdés. *Oda hajol Ner füléhez* - Még soha senki nem ivott belőlem, és tied volt az életem első csókja is.
    *sóhajt egyet*
    - Hogy ne lennék padlóra zuhanva? Mikor majd meg veszek érted, te pedig ellöksz.... *Újabb csókot ad további szavak helyett. Tetszik neki a dolog és ha mást nem hát ezt engedi neki Ner.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Kedd Aug. 04, 2009 9:48 pm

Nerefil:-Nagy megtiszteletés ..hiszen a királyom vagy..és eléggé intim kérdés volt . Én kaptam az első csókod...mámint tényleg egyszer sem senkivel? *Néz meglepetten K-ra* -Rosszabb vagy mint egy kóborkutya. *Magához öleli a fiút * -Ha mégegyszer azt mondod , hogy ellöklek mikor már közelebb sem tudlak magamhoz húzni akkor biza Nító leszek jelentsen az bármit is. *Megcsókolja a fiút hosszan *
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Kedd Aug. 04, 2009 10:03 pm

*Szorosan magához öleli Nert és fordít a helyzetükön, immár ő ül a hátát a falnak támasztva és a lány az ölében van.* - Lehet.... ne feledd én inkább kóbor sárkány vagyok, mint kutya... szóval nem megyek még ki nem kergetsz. * a lány egy éjfekete tincsével kezd el játszani.* - Bár milyen ciki is a dolog, tényleg tied volt az első. *A Nító említésére kissé elkezd helyezkedni Ner alatt, úgy hogy a lány véletlen se lehessen Nító. Mivel kénytelen hanyatt fordítani. Bízva abban, hogy így nem tesz benne kárt* -Nem akarsz te Nító lenni, ami feloldva férfiatlanító...
    *majd viszonozza a csókot, hosszan és szenvedélyesen.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Kedd Aug. 04, 2009 10:14 pm

Nerefil: Igaz..sárkány . Ott a pont nálad . Akkor még egy ideig itt fogsz maradni . Mondjuk ha hetekig nem kergetlek el akkor mindvégig itt maradsz ? *Megrázza a fejét* Nem , mert kötelességeid vannak odakint. Szerintem nem ciki..legalábbis nagyon örülök , hogy valamiben én voltam neked az első. *Mosolyodik el boldogan *-Nos mostmár tudom mi a jelentése , úgyhogy tényleg ne akard , hogy Nitó legyek . Most mi legyen velünk? * Néz K-ra * Sessh a kutya mostmár előmer mászni , odasündörög a vámpírhoz és képennyalja K-t* -Szeret téged..ez annak a jele..*mosolyog Ner*
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Kedd Aug. 04, 2009 10:22 pm

-Nem tudom. *le néz a lányra* Még néhány percem lehet napkeltéig, szóval el kellene indulnom, ha nem akarok hamuvá égni. *Bár bízik abban, hogy a nappalt a pajtában töltheti.* - de a kanapédon is el alszom. Kötelességeim azok vannak tény, de nappal csak aludnom kell. *ekkor nyalja képen Sessh* - Ha már kedvel akkor alszom vele, úgy is kutyául érzem magam. *Megsimogatja a kutya fejét.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Kedd Aug. 04, 2009 10:28 pm

Nerefil:-Nem is rossz ötlet..legalább lesz társaságom..nem kell a kanapén aludnod..fenn vannak üres hálószobák . És ha jól emlékszem az egyiket belaktad már egyszer egy alvás alkalmával .Amúgy meg nagyon igazságtalan vagy. * Áll fel K öléből * Próbálsz lelkiismeret furdalást kelteni bennem..és piszkosul jól teszed a dolgod az a baj.
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Kedd Aug. 04, 2009 10:35 pm

*El vigyorodik, mikor Ner megemlegeti neki, hogy jól ért a lelkifurdalás keltéshez.* - Ez van. Maradok a kanapédnál, az emeleten túl nagy lenne a kísértés. *Még egy picit ülve marad és ebből a szögből veszi szemügyre Nerefilt. Majd lassan fel áll és a falnak támasztja magát.* -Rossz hatással vagy rám, az össze vér kiment a fejemből. *Magához húzza a lányt. Megint csak csók váltást követel. Közben beleszagol a lány hajába és figyeli az illatot. * - Közel van már az átváltozásod. Nem tudom meg mondani mikor de már itt liheg a nyakadban, ja nem az csak én vagyok... Azt hiszem inkább az ajtód előtt alszom, hogy ha ma akarna elkezdődni akkor kéznél legyek.

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 6:52 am