+6
Kiryuu
Daniel
Andreas
Rianna Wolf
Mesélő
Doreen
10 posters
Vérvörös Hold (FRPG)
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°801
Re: Vérvörös Hold (FRPG)
Nerefil: - Nem akarom , hogy éhesen kószálj..ha rendes élet kell akkor szólj nyugodtan..vagy ha esetleg vérre lenne szükséged akkor is. * Meglepetten elkerekednek szemei a fiú válaszán , hogy miből kóstolna meg legszívesebben . Piroskás árnyalatra vált az arca főleg mikután K belenyal a fülébe. Arcát kedvese mellkasába fúrja miközben tovább hallgatja a beszélgető feleket . Kezeivel a fiú hátát simogatja lazítóan , nyugtatóan.*
Shion- Hozzászólások száma : 280
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 09.
- Post n°802
Shion: -Kérlek..ezeket a dolgaitokat a szobán végezzétek el légyszíves . Arról nem is tudtam , hogy viszed magaddal a kiválasztottakhoz...nem kis teljesítmény tőled K , hogy rávetted erre . *Sóhajt *-Rendben...de azért nem vagyok olyan satnya mint aminek hiszel , betudtam neked vinni néha ütéseket .
Kiryuu- Hozzászólások száma : 830
- Post n°803
- Ha gondolod menj előre. *belecsókol Ner nyakába.* - Néha néha, egy ütést, de nem többet utána azonnal padlóra tudlak küldeni. Shion ez nem játék, odakint kegyetlen és véres háború dúl, az alantasok nem lojálisak. Ha elborul az agyad és hibát vétesz el, ők nem csak lecsapnak, hanem meg is ölnek. Odakint nem csak az orrod törik el, hanem meg is ölhetnek.
Andreas- Hozzászólások száma : 42
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°804
*Sikeresen nem találkozott senkivel. Bár elvileg még hallania kellet volna Doreent és Shiont, ahogyan szerelmet "vallanak" egymásnak, de még akkor nem múlt el teljesen a szivar hatása. Ahhoz még szüksége volt egy kiadós étkezésre Meril jóvoltából, aki egy furcsa mégis kellemes ízű teával tette helyre a férfit.
- Köszönöm. -* s ekkor döbbent le azon, hogy mit is tett.
- Najó. Asszem be kell vásárolnom Gigi-nek.
*Aznap még zuhanyozik majd alszik egy keveset. Aztán már reggelről elindul vásárolni. Amikor visszaérkezik a többiekel nem találkozik. Viszont Gigi előkerítése sem megy egyik pillanatról a másikra.
Hosszú órákon át keresgéli a macskát. Ami különösen komikus, mert a macska sosincs öt méternél messzebb, de mindig sikerül takarásba kerülnie. Olybá tűnik, hogy nagyon élvezi a dolgot. Ráadásul Andreas-t leszámítva bárki megláthatja. Mindig olyan helyen figyeli a hasaló, guggoló, térdelő, vagy épp négykézláb mászó férfit, hogy az ne vegye észre, de ő jól láthassa, na és persze az esetleges közönség is.
- Köszönöm. -* s ekkor döbbent le azon, hogy mit is tett.
- Najó. Asszem be kell vásárolnom Gigi-nek.
*Aznap még zuhanyozik majd alszik egy keveset. Aztán már reggelről elindul vásárolni. Amikor visszaérkezik a többiekel nem találkozik. Viszont Gigi előkerítése sem megy egyik pillanatról a másikra.
Hosszú órákon át keresgéli a macskát. Ami különösen komikus, mert a macska sosincs öt méternél messzebb, de mindig sikerül takarásba kerülnie. Olybá tűnik, hogy nagyon élvezi a dolgot. Ráadásul Andreas-t leszámítva bárki megláthatja. Mindig olyan helyen figyeli a hasaló, guggoló, térdelő, vagy épp négykézláb mászó férfit, hogy az ne vegye észre, de ő jól láthassa, na és persze az esetleges közönség is.
Daniel- Hozzászólások száma : 428
Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.
- Post n°805
*forgatja a szemeit, ahogy lőgyakorlat közben incselkednek egymással a párok*azt is észreveszi, hogy Doreen Shiont bámulja és az sem kerüli el a figyelmét, hogy K hogyan segít Nernek a pisztoly megtartásában*mélyeket sóhajtva próbálja meg leküzdeni szidalmait*mikor K és Shion elkezdenek beszélni szintén csendben tűr, majd mikor elkezdenek kekeckedni egymással felkapja töltött pisztolyát egy forgás kíséretében míg a saját lő papírjához kerül, ami a szoba legvégén mintegy 2 km-re van kibiztosítja fegyverét majd lead egy sorozatot mindez alig telik 1 mp-ébe aztán megint egy mp mire tárat cserél és végül a pisztolyt rászegezi a közönségre*mélyeket lélegzik* Ha szabad kérnem.. A holnapi edzésre K Dorennel Shion pedig Nerrel jöjjön.. Vagy mindenki külön külön... A lövészet nem játék.. Ha valaki kezdő és a figyelmét elterelik még gyakorló pisztollyal is hatalmas bajt okozhat!*néz rájuk szigorúan* Nem egyszer fordult már elő ebből baleset.. Szóval ha lehet kérnem ebben a teremben több fegyelmet.. Kint téphetitek egymást de a pisztoly nem játék!*néz végig rajtuk magából kikelve, hajtincsei között szikrák játszanak*mélyet lélegzik, majd leengedi a fegyverét, majd elteszi* És most menjünk enni! Holnap pedig ha kérhetem, tényleg több fegyelmet.*azzal fogja magát és zsebre vágott kezekkel kiviharzik a lőtérről*a papír amire kilőtte a töltényeket ekkor ér oda*mindegyik golyó eltalálta*több a szívét középen, ott kicsit nagyobb a rés, vagyis látszik, hogy egy ponton több golyó ment át*egy a nyakát találta el torkát szaggatva szét, egy a pisztolyt tartó csuklót és kettő a térdét*
- Post n°806
*Végig hallgatja Daniel szidását, amjd elindul kifelé Testvére után. Azonban a lőlapnál megáll és megnézi.* - Valaki pipa de nagyon. *Otthagyja a többieket és dan után megy. Vállon ragadja testvérét, és az egyik üresen állő terembe húzza be.* - Mesélj, valami nem stimmel veled, mi a gond? vagy ennyire ideges vagy Ria miatt?
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
- Post n°807
*Meg hallgatja Daniel szidalmait és lehajtja a fejét, majd meglepődik, hogy K mellé osztja be, nyel egy nagyot, majd mikor Dan kimegy és K is akkor oda megy Shionhoz.* - Hogy van az orrod?
- Post n°808
Nerefil: * Mikor elindulna kifelé Dannél akkor telik be a pohár . Nagyon néz a vámpír kiborulásán , de megérti mert neki is hiányzik a lány akkor Danielnek meg el sem tudja képzelni h mennyire hiányozhat másrészt pedig eléggé nem a lövészet volt a középpontban ebben igaza van Dannek. * Lemegy az étkezőbe és szól Merilnek , hogy számítson , hogy mindjárt jönnek a többiek is. * Kivesz egy ásványvizet a hűtőböl , felül a pultra és lábait elkezdi lóbálni *-Esetleg ne segítek valamiben Meril?
- Post n°809
Shion: * Meglepődik Dan viselkedésén , csak Doreen szavaitól tér vissza a valóságba * -Ja igen azt hiszem . Te nem vagy éhes ? *Húzza magához a lányt * -Mert az edzésen is nagyon ügyes és kitartó voltál....*mosolyog és belesuttog a lány fülébe * meg jó látvány hátulról ,de ezt ne áruld el senkinek .
Doreen- Admin
- Post n°810
*Mosolyog egy sort.* - de igen ennék valamit, mivel a reggelim nem hagytad elfogyasztani. *Lábujhegyre áll ad egy rövid puha csókot Shionnak, aztán kézen fogja és elindul vele kifelé, vagyis megpróübálja maga után húzni a fiút.*
- Post n°811
- Most meg mi van?*néz rá mogorván K-ra, mikor a terembe húzza, majd karbateszi a kezét és elnéz oldalra* Igen.. Részben nagyon hiányzik Ria és ezen nem segít, ha ti az óra közepén épphogy nem vetitek a padlóra magatokat, hogy dugjatok. A bajom ott kezdődik, hogy a lövészet nem játék. Ezt te is tudod.. Te és én már tudunk úgy lőni, hogy ne történjen baj.. Biztosak vagyunk magunkban, de a lányok és Shion igencsak kezdők.. mi van, ha Ner véletlenül elrántja a kezét, miután te a seggére csapsz? A golyó meg véletlenül Shion vagy ne adj isten Doreen fejében landol? Belegondoltál ebbe? Amíg nem biztos a tartás addig nem szabad zavarni őket..*néz rá, majd megnyugszik egy mély lélegzetvétellel* Mikor kezdtem a lövészetet majdnem meglőttem a mesteremet, mert egy nő hátsójára fókuszáltam.. Épphogy súrolta a golyó a kezét. *néz rá K-ra* Mellékesen meg.. Igen.. Rohadt mód ideges vagyok egyébként is... Akkor is ideges lennék Ria miatt ha nem éreztem volna meg a termékeny időszakának kezdetét egy együtt töltött éjszaka után, mikor elment és akkor is ideges lennék, ha ma nem azt álmodtam volna, hogy szülés közben leáll a szíve és odaveszik a kicsivel úgy, mint Kate. Remélem érthető, hogy kissé feszültebb vagyok, mint általában..*sóhajt egy nagyot, majd beletúr hajába* Sürgősen szükségem van egy kis harcra vagy konkrétan egy védett helyre, ahol károkozás nélkül robbanthatom fel magam...*néz K-ra* Ha ma sok alantas egyszerre támad ránk vidd a kölyköt olyan messzire amennyire csak tudod... Rendben?*néz rá komolyan*
- Post n°812
Shion: -Ez rágalom , ugyanis én hagytalak , hogy egyél..éppen ezért hagytalak ott , hogy nélkülem nyugodtan tudjál enni . *Mosolyog , követi a lányt egy ideig majd felkapja karjaiba és úgy viszi tovább egészen az ebédlőig . Ott leülteti az egyik székbe *
- Post n°813
*Sóhjat egyet, széttárja a karjait. Majd mikor Dan beszámol az álmáról és Ria termékeny időszakáról még egyet sóhajt.* - Kívánom, hogy az álmod ne váljon valóra. Valamit biztos lehet tenni a mai technológiával ilyen helyzetben is nem? Ebben te vagy otthon. *Sóhajt megint egyet és átöleli testvérét, hogy ezzel biztosítsa arról, hogy nincs egyedül a bajban.* - csak előtte szólj, és vállara dobom a kölyköt majd eltűnök onnan, csak te meg azon izgulj akkor, hogy ne szúrjanak ki velem és a sárkány ne akarjon elő jönni, mostanában és is elég frusztrált vagyok. Mellesleg ha Ria csakugyan terhes akkor azt meg kell ünnepelni! *Próbálja elterelni a szót.* -Na gyere te, időzített bomba együnk valamit.
- Post n°814
- Igen.. Lehetne tenni, de nagyon kockázatos.. Bár az, hogy Ria nagyrészt ember talán könnyít a dolgon, mert a donorvért is be tudja fogadni a szervezete... Tehát lehet pótolni, bár nem tudom, hogy a szíve hogy fog reagálni, de remélem minden rendben lesz.. *mikor K megöleli mélyet sóhajt, majd viszonozza és megveregeti K hátát* Kösz Tesó.. Azt hiszem erre most szükségem volt..*elvigyorodik* Ha azt mondom húzzatok innen, szerintem elég érthető lesz.. Nem? Akkor válj láthatatlanná és egy közeli ház tetején jelenjetek meg megint. Akkor a rohadékok rám fognak fókuszálni.. Utána gyertek vissza és intézzük el tisztességesen azért őket.. Szerintem Shionnak elég lesz annyi is, ha párat szíven döf, miután kap két amolyan alantas-féle pofont.. Utána szerintem ha hazajöttünk engedd ki magadból a sárkányt.. Repüljön egyet.. Aztán leápollak.. Vagy Ner.. Bár.. Inkább Ner..*vigyorog* Mellesleg.. Még közel sem biztos, hogy állapotos, csak, mintha azt éreztem volna... Fogalmam sincs.. Közel sincs olyan jó szimatom mint neked.*jegyzi meg, majd bólint* Menjünk enni.. De holnap ha a lőtérre jöttök tényleg legyetek komolyabbak. Nem akarok balesetet.. Elég képzett és tapasztalt vagy ahhoz, hogy ezt megérts és felfogd.. Rendben? Shiont és Doreent majd szabályozom én.. Téged már had ne kelljen vagy tényleg nem engedem be a kölyköt és Nert addig, míg te bent vagy.
- Post n°815
-Jól van meg értettem, de tudod milyen nehéz kiállni? Már ő is bele menne, erre még 22 óra és 12 perc van hátra addig? *megrázza a fejét.* - Rendben akkor a hatósugaradon kívülre dobatom a kölyköt de én a közeledben maradok, abból nem engedek, nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy valamelyik alantas aki túléli a robbanást megsebezzen vagy megöljön. Ebből nem engedek.
- MI lenne, ha addig még én a köylköt edzem te addig tanítanád a lányokat, hiszen SHionhoz képest le vannak maradva. Akkor könnyebb lenne mindenkinek. A másik meg, mi van az adat bázissal? Sehol egy harcos leszármazott? Píha nem igaz, hogy egyikünk se kefélt fére ennyire... *jegyzi meg vigyorogva.*
- MI lenne, ha addig még én a köylköt edzem te addig tanítanád a lányokat, hiszen SHionhoz képest le vannak maradva. Akkor könnyebb lenne mindenkinek. A másik meg, mi van az adat bázissal? Sehol egy harcos leszármazott? Píha nem igaz, hogy egyikünk se kefélt fére ennyire... *jegyzi meg vigyorogva.*
- Post n°816
*elvigyorodik* Nyugi.. Annyi már nincsen.. Mire visszajövünk a vadászatból minden előkészül, hogy Nert kiválasztottá avassák.. Utána megüljük az esküvőt, aztán máris viheted.. Csak még 10 órát adja neki..*vigyorog* Esküszöm gyorsan lerendezzük..*elgondolkozik* Rendben.. Legyen.. Maradj a közelben, de azért a kölyköt is figyeld.. Viszont annyira ne maradj közel.. Nem tudom mekkora lesz most a robbanás.. Nem szeretném, ha elérne titeket.. Nos.. Elsőre én is erre gondoltam, de mivel te Shionnak a figyelmét is elég rendesen el tudod terelni ezért gondoltam Doreenre.. Mindegy.. Majd lesz valami.. legfeljebb konkrét falat huzatok a pályák közé, hogy csak véletlenül se lássátok egymást, csak a célt. Még meglátom, mit teszek ez ellen, de tenni fogok rövidesen..*elgondolkozik* Van pár család, ahol harcosutódok vannak.. De vagy lányok, vagy nem változtak még át.. Van két srác, akik árvák.. Már átváltoztak, de még gondolkodnak rajta, hogy mit akarnak..*mondja, miközben elindulnak az ebédlő felé* Remélem hamar eldöntik, hogy mit akarnak..
- Post n°817
-Rendben, akkor nincs valami fényes helyzetünk. Shion miatt nem kell aggódnod, nem fogok bemenni a lő gyakorlataira. Nem fogom cukkolni közben. Mivel cserélni fogunk, még te Shiont tanítod én addig edzem a lányokat, és nyugalom Nerre se cuppanok rá, tudod, hogy az edzéseket komolyan veszem.
- Post n°818
- Tudom.. csak a lőgyakorlatot nem.. De asszem ez kölcsönös.. Én az edzéseidet nem szoktam valami nagyon komolyan venni.. De Shion egyikünkét sem, pedig eléggé fontos lenne, hogy mindkettőnkén figyeljen.. Asszem ez a felállás jó lesz... Már nem kell sokat várni.. Meg aztán Shiont sem mi kerestük.. Hátha lesz egy olyan tesóka, mint Ner aki önként jelentkezik.. Ki tudja.. Egyenlőre Shion fejébe próbáljunk tudást verni.. Ha ilyen marad nem szívesen taníttatnám vele az újakat...Bár ez még majd kiderül...*lép be az ebédlőbe*
- Post n°819
-Nem tudom te hogy vagy vele, de én ma hagyom laposra veretni, addig nem segítek neki még komoly bajba nem kerül. Az már biztos, kelleni fog neki egy nagy pofon egy alantastól. Látod Doreen pofonja is nevelt rajta egy keveset.
*Közben belépnek az étkezőbe. Helyet foglal az asztalfőn és megnézi a mai menüt a sültet és a rizst részesíti előnyben. *
*Közben belépnek az étkezőbe. Helyet foglal az asztalfőn és megnézi a mai menüt a sültet és a rizst részesíti előnyben. *
- Post n°820
Nerefil: * Még mindig bent molyol a konyhában . Kis rágyőzködés után Meril hagy neki egy -két dolgot amit megcsinálhat ,de csak tényleg nagyon egyszerű dolgokat bíz Nerre . * Bekapcsolja a rádiót és a zenére elkezd táncolni miközben fő az étel , így gyorsabban telik az idő . * Elsőnek Shion és Doreen érkeznek meg utánna Daniel és K. Úgy dönt , hogy inkább a konyhában marad , különben ha kimenne biztosan Kiryuu ölében végezné előbb vagy utóbb?
- Post n°821
Shion: *Addíg egy falatot nem eszik amíg Doreen jól nem lakott. Már az etetés végén járnak , mikor betoppan Daniel és K * - Hol hagytad az oldalbordád? *Vigyorog K-ra , majd újra a lány etetéséhez fog *
- Post n°822
- Kifejezetten jó ötlet.. De azért a saját lábán tudjon járni.. *ekkor szólal meg Shion* Na jó.. Az egyik lábán legalább...*vigyorog K-ra, majd leül*szed valamit az ételből, nagyon nem is figyel*gyorsan bekanalazza, majd felkel* Még van pár dolgom indulás előtt.. K.. Készítsd fel Shiont.. Adj két tőrt a kezébe, de mást ne nagyon.. És Shion.. Ha kint az utcán azt mondjuk, hogy takarodj haza akkor láthatatlanná válsz és itt az udvaron jelensz meg! Nincsen hiszti! Ha nem fogadsz szót és nem öl meg egy alantas akkor én hasítok szíjat a hátadból! Remélem világos voltam.*néz a kölyökre komolyan, hogy még csak eszébe se jusson visszavágni, csak helyeselni*a választ megvárva fogja magát és kimegy az étkezőből*
Doreen- Admin
- Post n°823
*Tiltakozni se tud Shion ténykedése ellen, ugyanis mikor kinyitja a száját a fiú azonnal beletesz egy falatot így csendben elfogyasztja amit felkínálnmak, neki, majd mikor már tele van akkor megfogja a fiú kezét és megálljt parancsol neki, ekkor toppan be K és dan.* -Elég, nem kérek többet. Shion! fejezd be, ne cukkold Kiryuu-t különben itt hagylak, és a saját szobámban töltöm a nappalt is. Unom már, hogy folyamatosan provokálod. *Megfogjaa fiú áőllát és maga felé fordítja, amjd egy falat krumplipürét nyom a szájába, hogy ne tudjon válaszolni.* -Egyél.
- Post n°824
-Talán, hagyom. *Figyeli a szóváltást, és körülnéz, hogy Ner merre lehet, így felkel az asztaltól és bemegy a konyhába.* - Mi a szösz? Felcsaptál kuktának? *Ner mögé megy és átkarolja, majd belecsókol a lány nyakába.* - Mi jót ténykedsz? Inkább gyere enni, Meril már szeretne minket kirugdosni innen.
- Post n°825
Shion: -Értettem uram. *Vigyorog Danielre ,majd megkomolyodik és megint bólint * Morcosan néz Doreenre , majd a következő falat elől elfordítja fejét* - Miért őt véded? Bezzeg amikor ő cukkol engem akkor az nem zavar téged? *Még mindig nem fordul a lány felé *-Vondd vissza amit mondtál..