Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.

+6
Kiryuu
Daniel
Andreas
Rianna Wolf
Mesélő
Doreen
10 posters

Vérvörös Hold (FRPG)

Nerefil
    Nerefil

Hozzászólások száma : 756
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.

Vérvörös Hold (FRPG) - Page 32 Empty Re: Vérvörös Hold (FRPG)

Témanyitás  Nerefil Szer. Aug. 26, 2009 8:32 pm

Nerefil: -Azért én sem vagyok önsanyargató..ami jó arra nehezen mondom , hogy ne csináld . *Bólint * -Igaz az alantasoktól nem vagyunk soha biztonságban , de készüljetek fel mert szerintem egyáltalán nincs jó célzó képességem .
    Kiryuu
    Kiryuu

Hozzászólások száma : 830

Témanyitás  Kiryuu Szer. Aug. 26, 2009 8:38 pm

-Dan majd megtanít, hogyan is legyen. *Megfogja Nerefil kezét és bevezeti a lőtérre.* - Üdv, mi már itt vagyunk. A kölyök is lassan befut szerintem, vagy lehet nyefeg még egy kicsit, Doreen-nél.
    Daniel
    Daniel

Hozzászólások száma : 428
    Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.

Témanyitás  Daniel Szer. Aug. 26, 2009 8:48 pm

*ahogy K-ék belépnek bólint* Rendben.. K.. Neked előkészítettem azt, amivel szoktál lőni.. A többiek kis kézifegyverrel kezdik... Én már kész vagyok a gyakorlással..*huzatja oda a papírt egy gombbal a lőtér végéből*az egész ember alakon egy luk van a szívénél*megnézi ahogy leszedi a csipeszről* Lehetett volna jobb is..*mondja* Majd holnap.. Vagy este még gyakorlok élő alanyon.. Megvárjuk őket, vagy addig elkezdjem? A lányoknak női fegyvert gondoltam mára, Shionnal tovább venném az anyagot. A berettát kezdeném el.*magyaráz K-nak, mintha tanácsot kérne*
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Szer. Aug. 26, 2009 8:57 pm

-Ebben te vagy a szakértő, mondjuk egy Glockot még nem adnék Shion kezébe, szóval egyetértek a választásoddal. *Ő maga felveszi a tálcáról a megszokott Glock 19esét és lead egy sorozatot, nem annyira tökéletes mint Dan-é de elég pontosan céloz és a halálos pontokra tisztán betalál.*
    Shion
    Shion

Hozzászólások száma : 280
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 09.

Témanyitás  Shion Szer. Aug. 26, 2009 9:03 pm

Shion: -Miért félsz attól , hogy hogyan mutatkozom be apádnak . Ha normális velem valaki azzal én is az vagyok , ha ad okot rá h ne így tegyek akkor van inkább a gond . Jah..túlélem..*feláll és felhúzza a lányt is , ad egy finom csókot a lánynak miközben elindulnak Danielékhez*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Szer. Aug. 26, 2009 9:07 pm

Nerefil: *Ránéz az előkészített fegyverekre kérdőn , felveszi és saját maga felé céloz de annyi szerencséje van , hogy nincs kibiztosítva*-Srácok segítene valamelyikőtök , hogy ezzel a bigyóval mit kell csinálni? *Néz segítségkérően K-ra majd Danielre *
    Doreen
    Doreen
    Admin

Hozzászólások száma : 524

Témanyitás  Doreen Szer. Aug. 26, 2009 9:08 pm

-Épp itt a probléma, *megfogja a fiú kezét* -Hogy ő nem normálisan fog hozzád viszonyulni, abban biztos vagyok, hogy becsmérelni fog és megpróbál megalázni. *Megáll és vissza húzza Shiont, átkarolja a nyakát és lábujjhegyre áll, hogy megcsókolhassa.* - Ne hagyd, amjd hogy felhúzzon. Most pedig, *az ujját a fiú szájára teszi.*- erről most ne beszéljünk többet. Mutasd az utat a lőtérre.
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Szer. Aug. 26, 2009 9:10 pm

-Na úgy fogd Nalla. Mert nem szeretném a csinos kis fejed kiskanállal össze szedegetni. *Megmutatja Nernek hogyan is kell tartani kibiztosítani és lőni, az elméletet pedig meghagyja Danielnek.* -Innentől vedd át testvér. Ehhez te jobban értesz.
    Daniel
    Daniel

Hozzászólások száma : 428
    Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.

Témanyitás  Daniel Szer. Aug. 26, 2009 9:22 pm

*elkerekednek szemei, ahogy Ner a pisztolyt felveszi, de K gyorsabb* Még jó, hogy nem biztosítottam ki..*fúj egyet*mikor K átadja neki a magyarázat folytatását elmondja, hogy a pisztoly mire képes példákkal, nem pedig mértékekkel*úgy gondolja azt jobban megérti a lány*elmagyarázza a golyókat, hogy mennyi való bele, hogyan tud tárat cserélni és hogy hogyan tartsa az ujjait, miközben lő, hogy a fegyver hátracsapó része ne vigye le hüvelykujját*elmondja, hogy milyen messzire tud vele lőni és beállítja fele távolságra a papírt, hogy azon gyakoroljon a lány* És még valami.. Ha ki van biztosítva, akkor ne lóbáld, hanem a csövét mindig a padlóra szegezd, ha nem használod.. Biztosabb... Most pedig hajrá. Ott a célpont.. Próbáld meg eltalálni a zöld karikákat.. Azok a létfontosságú szervek.. ha megsérülnek az illetőnek vége...
    Shion
    Shion

Témanyitás  Shion Csüt. Aug. 27, 2009 11:17 am

Shion: -Rendben..majd próbálom visszafogni magam , de ha nagyon sértegetni akar nem biztos , hogy sikerülni fog . *Viszonozza a lány csókját * .-Mostmár tényleg menjünk be ..mert várnak ránk biztosan . * Benyit , ekkor már nagyban tüzel K , Daniel pedíg Nernek mind valamit utánna már megy is el . * Daniel irányába halad * -Milyen szépségeket készítettél ki nekem? *Dörzsöli meg kezeit * -Remélem mostmár lőhetek is nem csak elméletezünk..
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Csüt. Aug. 27, 2009 11:23 am

*Bemegy Shionnal a szobába és figyeli a fiú ténykedését. Akaratlanul is a fenekét kezdi el nézegetni, hogy milyen formás és harapni való. Ekkor el is pirul. majd gyorsan össze is szedi magát és közelebb megy Danielhez, hogy ő is jól lásson és halljon mindent a magyarázatából, ám időnként ránéz Shionra is, hogy kekeckedik e K-val meg hogy legeltesse a szemét a fiún és a fenekén.*
    Shion
    Shion

Témanyitás  Shion Csüt. Aug. 27, 2009 11:29 am

Shion: *Mielőtt még válaszolhatna Daniel felkap egy fegyvert és a K melletti gyakorló állásba beáll . * Kibiztosítja a fegyvert és led egy sorozatot vele . Elég sok találata van ami majdnem a szivet eléri , egy kezdőhöz képest elég jól csinálja. * Érzi magán a lány perzselő tekintetét ,de úgy tesz mintha észre sem venné , hogy nézegesse nyugodtan továbbra is Doreen . Önbecsülésének ez nagyon jót tesz most .*
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Csüt. Aug. 27, 2009 11:32 am

*Figyelmesen végig hallgatja Daniel oktatását, majd figyelemmel kíséri a gyakorlati bemutatót is. Közben oda oda pillant Shionra, de ez nem kedvez a tanulásának, hiszen a mikor a fiút nézi, körülötte keringenek a gondolatai, és azok cseppet se ehhez az órához valóak. Így most már inkább Danielre fókuszál és arra, hogy mit mutat nekik.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Csüt. Aug. 27, 2009 11:37 am

Nerefil: *Miután megmutatja kedvese a helyes irányt , hogy hogyan tartsa a pisztolyt és Danieltől is megtudja a fontosabb elméleti dolgokat nekiáll lőni * Az első pár lövésnél kicsit meglepődik a pisztoly visszalökő erején majd megszokja . Eleinte annak örül, ha a papírt eltalálja majd az emberalakot is sikerül megcéloznia . *
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Csüt. Aug. 27, 2009 11:45 am

*Oda megy kedvese mögé lágyan de némi erotikával fűszerezve mögé simul és meg mutatja, hogyan is Tartsa biztosan a fegyvert és célozzon vele. Kezeit Ner kezei mellett vezeti el, és közben lehajol a lány füléhez és úgy mondja neki, hogy mit miért csinál.*
    - Na most próbáld meg. *de még mindig hozzá simul kedvese hátához. Legalábbis csípővel biztosan.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Csüt. Aug. 27, 2009 11:52 am

Nerefil: *Nagyot dobban a szíve mikor megérzi maga mögött kedvesét . Még gyorsabban kezd el száguldozni a vér ereiben , mikor a fiú hozzásimul és szinte simogatva húzza végig K a kezeit Nerén .*Megrpóbálja kedvese utasításit követni ,de most rosszabbul céloz , hogy még mindig ott van mögötte a vámpír . Lehajol a földre egy újabb töltényért de közben fenekét K csípőjéhez nyomja . Ha kedvese így viselkedik vele , akkor ő sem különb. *
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Csüt. Aug. 27, 2009 11:57 am

*Nagyot sóhajt és ellép Ner mögül, most nincs itt ennek az ideje helyette nagyot csap a lány fenekére, bár szíve szerint csípővel lökött volna rajta.* - Na, próbáld újra. *Eltávolodik Nertől és a falnak támasztja magát, közben végig néz a társaságom, Dan rosszalló tekintetére csak egy 200wattos vigyor a válasza.* - Mi van kölyök, nem megy éleslőszerrel? *kicsit megpiszkálja a kölyköt is.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Csüt. Aug. 27, 2009 12:03 pm

Nerefil:*Meglepetten nyikkan meg , mikor rácsap kedvese a fenekére . * Könyebb koncentrálnia , mikor már nincs ott kedvese mögötte . * Az emberalakot néha eltalálja és ezt nagy sikerként éli meg a saját részéről . *
    Shion
    Shion

Témanyitás  Shion Csüt. Aug. 27, 2009 12:05 pm

Shion: -Dehogy nem megy ez nagyon jól . A fagyveremre eddíg soha nem volt probléma , hogy rosszul sült volna el. *Vigyorog kétértelműen K-ra * -Ott a bizonyíték , hogy mennyire jólbánok a fegyveremmel. *Biccent Doreen felé akivel Dan fogalkozik éppen * -Valami kérdés még esetleg ?
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Csüt. Aug. 27, 2009 12:10 pm

*A kölyök magabiztos szövegére csak vigyorogni tud.* - Jól van. De inkább a lőlapod mutasd. A kis kézidet, meg majd Doreennek mutogasd. *vág vissza még mindig vigyorogva.* -Tudod, ha nem vagy éppen agy bajos, akkor még kedvelhetőnek is tudlak nevezni, kölyök.
    Shion
    Shion

Témanyitás  Shion Csüt. Aug. 27, 2009 12:17 pm

Shion: *Vigyorog K visszaszólásán * -Ne félj..Droeen fog még rajta..rajtam gyakorolni . Szeretnéd , ha a tiédet is fényestígené valaki mi? *Vigyorog , majd Ner felé biccent aki éppen lő ezért nem hallhatja a fiúk beszélgetését * -Kössz..*vakarja meg tarkóját K utolsó mondatától * Visszafordul , lő egy sorozatot majd leteszi a fegyvert és megmozgatja ujjait amik kicsit megmerevedtek *
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Csüt. Aug. 27, 2009 12:22 pm

*Vigyorog egy sort Shion válaszán.* - kissé pontatlan vagy, de annyira nem vészes, eddig a lőgyakorlat jobban megy neked mint a puszta kezes harc. De ne örülj nem szabadulsz tőlem, van még 5 hónapom addig harcost faragok belőled. *gonoszan elvigyorodik.* - Meghosszabbítom az edzéseidet plusz két órával. a Lő gyakorlatod után majd masírozhatsz vissza az edzőterembe, persze csak holnaptól.
    *Majd a többiekhez fordul. * - Nem tudom ti hogy vagytok vele de én éhes vagyok, és alantas verés előtt még ennék valami finomat.
    Shion
    Shion

Témanyitás  Shion Csüt. Aug. 27, 2009 12:27 pm

Shion: -Majd megedződök..*csüggedten néz K-ra mikor bejelenti , hogy még plussz két óra küzdelemre nyugodtan számítson * -Ha elveszed Nert akkor hidd el , hogy inkább vele szeretnéd tölteni azt a két órát..legalábbis a legelején még biztosan . Én is éhes vagyok...*csatlakozik az előtte szólóhoz.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Csüt. Aug. 27, 2009 12:34 pm

Nerefil: *Végez a lőgyakorlattal * Átnéz a szomszédos fakkokban , mikor K-éhoz ér látja , hogy a fiú lövései a szív körül elég pontosak , míg sajátja ehhez képest eléggé rossz , vállat ránt és úgy gondolja ,hogy van még pár száz éve pontosítani a célzásaon *-Már megint éhes vagy?*Csóválja meg fejét mosolyogva * -Mi hozta meg az étvágyad? *Sündörög oda K-hoz és megcsókolja *
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Csüt. Aug. 27, 2009 12:41 pm

-Ner velem jön a Kiválasztottakhoz. *Közben oda ér kedvese és átöleli majd a lány fejének támasztja az állát és onnan néz Shionra.*
    -Edzettem egy sort és üres hassal kóvályogni a kihalt utcákon nem olyan buli mint ha ettem is volna előtte, de *suttogóra vált és Ner füléhez hajol.* -Étel helyett szívesen nyelem a méz édes kincsedet is.... *belenyal a lány fülébe és utána ismételten Shionra segezi a tekintetét.* - Még 5 hónapig teljes időben edzelek, utána, egy évig napi két órában. Rád fog férni.

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 11:45 pm