+6
Kiryuu
Daniel
Andreas
Rianna Wolf
Mesélő
Doreen
10 posters
Vérvörös Hold (FRPG)
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°901
Re: Vérvörös Hold (FRPG)
Nerefil: *A királyné megszólításra meglepődik nem kicsit * -Inkább csak Ner , ha lehet . *Mosolyog kínosan a férfira * Felfigyel Danielre és odamegy hozzá. *-A legjobb kezek között voltam ..így természetes , hogy meggyógyultam . *Ad egy puszit Danielnek a homlokára köszönet képpen * Elvigyorodik *-Igen..nagyon elkéne már a bevatás . * Tovább megy és leül Doreen mellé * -Szia..kössz a tegnapit , hogy segítettél . Te hogy vagy? *Néz a lányra , arra céloz , hogy megemésztette -e már amit Shion csinált *
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
- Post n°902
-Persze. *Kissé megint elkomorul, mivel sejti miről is fognak beszélgetni, így a reggelijét félbe is hadja, mert már nem éhes.*
*Megörül mikor Ner leül mellé, de a kérdésre megint csak el komorodik és csak túrkálja az ételt.* - ... Igen, jól vagyok. *válaszol szűk szavúan és inkább belekortyol a baracklevébe.*-és te hogy vagy?
*Megörül mikor Ner leül mellé, de a kérdésre megint csak el komorodik és csak túrkálja az ételt.* - ... Igen, jól vagyok. *válaszol szűk szavúan és inkább belekortyol a baracklevébe.*-és te hogy vagy?
Kiryuu- Hozzászólások száma : 830
- Post n°903
*Leül az asztalfőre és neki lát a reggelijének, egy darabig beszélgetnek Kuraan-nal, majd bólint Danb-nak a beszélgetésre.* - Felőlem.
Noko- Hozzászólások száma : 380
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°904
*kis albérletes, de jó állapotú házában van*éppen majszolja a reggelijét, miközben a gépe monitorát nézve gondolkodik*nézi a begépelt szöveget, majd még egy perc és megnyomja az elküld billentyűt* Remélem jó címre küldtem el... *sóhajt, majd a reggeli ramen-t bevégezve felöltözik*bézs színű pólót vesz fel, egy laza farmert*felköti katanáját, majd felveszi a hosszú bőrkabátot, ami eltakarja a kardot*beletúr tincseibe, majd kikapcsolva a gépet az ajtóhoz lép* Indulás!*lép ki*bezárja az ajtót, majd a 10 emeletes ház 8. emeletén a korláton átugorva láthatatlanná válik és a ház melletti sötét utcán jelenik meg* Merre is van az a Bloody Mary?*veszi elő a papírost, amin egy térkép van*egy kis ideig nézegeti, majd összehajtva zsebre vágja és láthatatlanná válik*a klub melletti sikátorban jelenik meg ismét*mikor a vészkijárat kinyílik láthatatlanul kihasználva gyorsaságát bemegy, majd elvegyük a tömegben*
- Post n°905
Nerefil: -Köszönöm , jól vagyok . *Mosolyog .* Eléggé csendes és komor most az étkező és a hangulat ami ott uralkodik *-Az istenért! Beszéltessetek már..kezdem úgy érezni magam , mint egy temetésen pedig senki sem halt meg .*Csattan fel * -Nah jó..ha senki nem beszél , akkor én fogok . Azon gondolkoztam , hogy csináltatok egy tetoválást magamra. *K-ra néz vigyorogva *-Szóval retteghetsz , hogy milyen mintával magamon fogok visszatérni .
Doreen- Admin
- Post n°906
*Összerezzen Ner kirohanásán. Majd megissza a barack levét és fel áll az asztaltól.* - Bocsássatok meg de ki kell mennem. *Magára eröltet egy mosolyt. Azzal kimegy az étkezőből és megéll az ajtó mellett a falnak dőlve.*
- Post n°907
-Nana! Mi, az hogy varratsz magadra valamit? *hanyatt dől a széken*- Még is mire gondoltál?
Daniel- Hozzászólások száma : 428
Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.
- Post n°908
- Ugyan Ner.. Örülök, hogy már jobban vagy és ez mindennél fontosabb.. Főleg ha K fele vagy..*mosolyog*csendesen eszeget, majd Ner szavain meglepődik* De majd csak a beiktatás után rendben?*vigyorog* Nem hiszem hogy az Őrző örülne neki..*Doreen után néz*egy percig még eszik, majd eltolja az ételt* Nos.. Nekem most mint mindig ezer meg egy dolgom van.. Szóval K ne feledd majd szeretnék veled beszélni, de most vár az Őrző! További jó étvágyat!*köszön el, majd kimegy ahol Doreen is távozott*miután becsukódik az ajtó ránéz a lányra, majd megfogja a karját és óvatosan magához öleli, majd megsimogatja a hátát* Nyugalom.. Nincsen semmi baj rendben? *nyugtatgatja* Nincsen semmi baj.. Shiont ezentúl én fogom képezni. Embert faragok belőle.. K-t messze el fogja kerülni és amíg azt szeretnéd téged is. *engedi el, majd elindul a labor felé* Gyere.. Menjünk be.. Beszélgessünk.
Doreen- Admin
- Post n°909
*Nagyon jól esik neki dan törődése, és annak is nagyon örül, hogy a laborba mennek, mert most közel van a síráshoz is. Kramateszi a kezeit és úgy követi Dan-t a háta mögött megy. A laborban végre meg mer szólalni.* - Egy darabig még nem szeretnék vele találkozni, őszintén szólva kissé félek most tőle. *A széken ülve maga alá húzza a lábait és átöleli a térdeit.* - Ezek után kissé meginogtam abban, hogy akarok e tőle valamit. Ha mindig ilyen lesz.... *sóhajt.*
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
- Post n°910
*Figyeli Dan-t majd mikor kimegy közelebb hajol K-hoz, de ettől függetlenül úgy teszi fel a kérdését, hogy mindenki jól hallhassa.* Te.. Ez még mindig akkora pedál, mint mikor elmentem?
- Post n°911
*mélyet sóhajt, majd egy papírzsepit nyom a lány kezébe, aztán tölt egy kis krémlikőrt a bárpultnál egy nagyobb pohárba és a lánynak adja* Tessék.. Idd meg.. Nem olyan erős, de talán jobb kedved lesz.. Bogyóknál mindenesetre jobb..*leül vele szembe* Elhiszem.. Amit Shion tett az mindenki számára meglepő volt.. Még ő is megijedt saját magától. Megértem ha kerülni akarod. A fiút mostantól szigorúan fogom nevelni. Leszokik arról, hogy ennyire fent hordja az orrát. A probléma az, hogy nem ismeri a világot, és túlságosan is nagyra van magával meg az új erejével. El fog tartani egy ideig, mire tényleg normális gondolkodó egyénné nevelem, de remélem sikerülni fog. Nem tesz ilyet többé. Viszont a szertartáson ott lesz és szeretném ha te is megjelennél. Nem kell aggódnod nem fog történni semmi.. És.. Igazából azt hiszem a kölyök miattad tette azt, amit. Éreztem mikor beléptem az ebédlőbe a féltékenységének a szagát. Egy új vámpír, aki szerelmes és féltékeny és még csak a gondolkodás szikrája sincs meg benne elég komoly problémákat tud okozni.. Viszont téged szeret és most össze van törve, mert úgy gondolja utálod. Nem tudom megmondani, hogy mit tegyél vagy mit ne, ezt neked kell eldöntened. Csak ne félj tőle.. Tudom ez elég nehéz, de ha még lejjebb süllyed magában és depresszióba esik, az nem csak őt fogja megviselni. Viselkedj a közelében természetesen.. Mintha nem lenne ott.. Rendben? Csak ennyit szeretnék kérni.*néz a lányra miközben felkel a székről*Ha szeretnél maradj itt nyugodtan még egy kicsit. Nekem viszont most mennem kell.*néz rá, majd egy kedves mosolyt küld felé*Minden rendbe jön..*suttogja megszorítva kicsit a lány vállát, majd kimegy*szobájában átöltözik, majd felkeresi az Őrzőt, akitől kap egy kisebbfajta fejmosást, majd a többi részletet is elmondja, mielőtt Dant visszaküldené*
Doreen- Admin
- Post n°912
*Elfogadja az italt és bele kortyol, kellemesenégeti az alkohol a torkát, és a pohár után ellazul. Bólogat Dan mondandójára.* -Igyekszem. Persze ott leszek. Megpróbálok. *csak ennyit válaszol Dan kijelentésiere és kérdéseire, majd mikor da meg szorítja a vállát mély levegőt vesz, fel áll a székről el rendezi a ruháját és vissza indul az étkezőbe. Az ajtóban nyugodt arckifejezést ölt magára és vissz aül a helyére, figyeli a többiek beszélgetését és közben befejezi a reggelijét.* - Milyen tetoválást akarsz? Szeretnék hozzád én is csatlakozni, persze csak ha nem baj Ner.
Shion- Hozzászólások száma : 280
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 09.
- Post n°913
Shion: *Már fél napja bevan zárva a szobájába .Nem tehet rólla ,de nem bírja tovább és elmegy Wc-re , hatalmas megkönnyebbülést jelent számára. * A szegényes reggelit is elfogyasztja ,de nem nyavajog örül , hogy legalább kapott valamit.*
- Post n°914
Nerefil: -Hékás! *Néz kedvesére * -Mostmár minden apró mozzanatomról bekell számolnom és megvárni , hogy te engedélyezd? Csak egy kis apróságot szeretnék magamra tetetni . Nyugi Dan csak a beavatás után tetetném magamra. *Tovább eszik ,majd Doreenre néz mikor megjön a lány * -Gyere ide és elmondom , akkor neked. Rendben..örülök , ha jön valaki velem . *Mosolyog , mikor leül a lány elsuttogja a fülébe , hogy milyen mintát szeretne és hova de olyan halkan , hogy kedvese érzékeny füle ne hallhassa meg *
- Post n°915
-Nem is kicsit, talán még nagyobb lett mióta nem vagy itt és neveled. *Nevet fel Kuraan beszólásán.* -Igen Nalla, be kell számolnod, ha már te kamerán kísérheted végig a ténykedéseim, akkor nekem meg ez jár. Valami valamiért.! *Hegyezi a fülét, mikor Doreen vissza jön és kedvese a lány fülébe súgja bele a választ.* - Héé! Halljam csak! Ner!
- Post n°916
*Nem fojtja el a feltörő nevetést, mikor K rátámaszkodik az asztalra és onnan intézi szavait kedveséhez. Majd ahogyan Ner válaszol és mindezek előtt elfordul és suttogóra fogja.* - Hát ez nem semmi, ez a nő! Minden tiszteletem, Te K ha meguntad lepasszolhatod nekem. *nevet és a könnyeit törölgeti, amdj feláll az asztaltól és a lányokhoz megy.* - becsszóra nem mondom el neki, de mit tervezel. *Majd Doreen-hez fordul.* - Neked a szárnyak igazán szépen mutatnának a hátadon. Igazán kis szabad lelkűnek tűnsz nekem.
- Post n°917
Nerefil: -Ti férfiak túl kíváncsiak vagytok . *Mosolyog Kureenre majd kedvesére *-Muszály elmondanom neki különben megeszi a kíváncsiság ..és nekem nehogy pont a nászéjszakánk előtt vesszen nyoma . *Odamegy kedveséhez , beleül az ölébe * -Egy bébi sárkányra gondoltam aki téged jelképezne...és mondjuk a derekamon lenne. *Doreenre néz *-Tényleg..te mit szeretnél magadnak?
Doreen- Admin
- Post n°918
-A szárny ötletnagyon is tetszik. Sőt egy egész hátas szárny párt szívesen fogadnék, de nem tollasat hanem bőrt, mint ami a sárkányoknak van. Mivel nem akarom, hogy angyal szárnykanak nevezzék vagy madárnak nézzenek. És különben is szeretném elhagyni a jó arisztokrata kisasszony imidzsét. Bébi sárkány? Nem akarok kötözködni, de K kicsit nagy egy bébi sárkányhoz nem? *mosolyodik el, amjd nevetni kezd K arckifejezésén.*
- Post n°919
*Nagyot néz, előbb Nerefilen amjd Doreen-en.* - Na nézd már Tesó lázadnak a nők. *Magához öleli Nerefilt és bele csókol a nyakába.* - A bébi sárkány miatt én sem ugrálok, minimum felnőtt sárkányt, és mehet a derekadra.
- Post n°920
-Na, majd áttúrom a szobámat, remélem még megvannak a cuccok. Ha gondoljátok felvarrom én nektek a mintát amit szeretnétek. A testvérek többségének én varrtam a tetoválásait. Na? És én még pénzt sem kérek érte, két puszival is beérem. *Kacsint a lányok felé. Bár feltűnően Doreen közelében ácsorog a falnak támaszkodva*
- Post n°921
*frissen fehér ruhában megy be a laborba, mert előzőleg kifelé látta, hogy üzenet jött*megnézi, majd elvigyorodik* Remek.. Végre..*mosolyog, majd a nyakláncot piszkálgatva nyakában megy az étkezőbe talpig fehérben leengedett hajjal* Gyerekek.. Egy jó hír.. Lesz egy új tagunk.. Nokonak hívják.. 4 éve változott át.. Volt dolga alantasokkal és van fegyvere is. Azt írta, hogy megbízik abban, bár azt nem mondta, hogy mi az. Szeretne csatlakozni a csapathoz. Ma a klubban fog várni minket. Kíváncsi vagyok a kölyökre. Másrészt.. Ünnepi öltözet.. Az Őrző vár mindenkit aki jönni akar a beavatásra.. A Kriptában lesz, fél óra múlva mindenki legyen kész!*néz körbe*
- Post n°922
Nerefil: -Én olyan kis aranyos chibisre gondoltam..* vállat ránt * de ha felnőttet szeretnél rajtam látni akkor az legyen. Úgyis te többet fogod nézni szerintem , mint én . *Mosolyodik el , viszonozza a nyakba csókot K nyakának mindkét oldalán a vénáknál. *-Tényleg? Tudsz tetoválást csinálni? Ez nagyszerű? *Mosolyodik el * -Mit szólsz K ..ismerősöd alá feküdnék..mármint a tűje alá..és ha ott akarsz lenni akkor meg is nézheted , hogy semmi mást nem csinálunk . *Észreveszi , hogy Kureen küldi a jeleket Doreen felé ,de nem mondhat semmit a lányra .Megérti , ha már nem szereti bátyját és inkább másik férfi után néz.* -Tyűha gyarapszunk ! Mi? Fél óra múlva már kezdődik a szertartás?*pattan fel kedvese karjai közül*
- Post n°923
- Ha egyszer mondom, hogy tudok varrni.
-Hajajjj.. tudod, hogy nem vagyok jóban az öreglánnyal... meg különben is nincs ünnepi öltözetem. Ha nem bánjátok én kihagyom. Ti csak menjetek, amúgy is van egy kis dolgom. *Félre vonja Dan-t.* - Hol van Maxill sírja? Illetve Shinomáé? Tiszteletemet kellene tennem. *suttogja öccsének.*
- Post n°924
-Rendben, ha Kuraan varrja a tetoválásod legalább akkor szem előtt vagytok. Akkor ezt megbeszéltük. *Ekkor lép be Dan.* - Na ne ki kell rittyentenem magam? Mit követel mibe menjünk? *néz testvérére, majd mikor Kuraan mentegetőzni kezd kirakja öléből Nert és oda megy a két sráchoz.* - Menj csak.
-Na gyarapszunk, végre.
-Na gyarapszunk, végre.
- Post n°925
- Igen Ner.. Fél óra.. Szóval hajrá!*mosolyog* K! Te is készülődj.. És te is Doreen, ha jönni akarsz.*néz rájuk, majd mikor bátyja félrehúzza mélyet sóhajt* Oda temettük őket, ahova a többi elhunyt harcost szokás.*néz rá* Mindketten harcosok voltak a maguk módján. Szóval mindketten ott vannak.*néz rá kedvesen, majd megfogja bátyja vállát* Sok sikert testvér.*néz rá, majd kimegy az étkezőből*felszalad a lépcsőn Shion szobájába*kopogás nélkül megy be* Szevasz kölyök.. Remélem tanultál ma és sokat térdeltél..*vigyorog* Most pattanj fel. Vegyél ünnepi viseletet! A Kriptába megyünk és a húgod kiválasztottá avatjuk, aztán megtartjuk a bevésést. Mindkettőn ott a helyed, mivel a húgodról van szó! Végig mellettem leszel, és csendben maradsz. Akkor beszélsz, ha én azt megengedem! Világos?*kutakodik a fiú ruhái között, majd az ágyra dobja a fekete köpenyt*