+5
Tiamat
Mesélő
Bara
Devidrah
Doreen
9 posters
A Sárkány Rózsája (FRPG)
Devidrah- Hozzászólások száma : 367
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°401
Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)
-Az előző, parancsnok? Az Miszato apja volt..... *elég rossz előérzet fogja el, így nem vesztegeti az időt. Rá parancsol a fiatal parancsnokra hogy ha élni akar akkor igyekezzen különben darabokra tépi itt helyben. Nincs értelme az ajtót kidöntenie se előre rohannia, mivel ezt a részét nem ismeri a palotának erre sosem járt, mivel foglyokat nem volt szokása.* - A múlt nyáron... Gyilkossági kísérlet a palotámban és én erről semmit nem tudok. Itt fejek fognak hullani. *Hangja morgássá válik.*
Bara- Hozzászólások száma : 454
- Post n°402
*a fenyegetésre sietni kezd és nem ráérősen válogat a kulcsok között*megszaporázza lépteit* Állítólag ön ellen irányult, de először két ágyasát ölte meg.. Az asszony szerint az egyiknek a nyakát törte, a másiknak a szívét tépte ki... a másik két ágyas meg megnémult az ijedtségtől..*magyarázza*gyorsan nyitogatja az ajtókat már 10 méterrel is járhatnak a föld alatt, mikor leérnek az utolsó ajtóhoz, ami egy csigalépcső alján van*fáklyák világítanak végig az úton*gyorsan kiveszi a legnagyobb kulcsot, majd kinyitja és kitárja az ajtót Devidrah előtt*a kis gyertyafénnyel megvilágított hideg, nyirkos teremben a két őr összerezzen*mögöttük a sötétségben halk szaggatott légvételek hallatszanak* - Uram? *néz félénken Devidrahra* Mit kíván tenni a fogollyal?
- Post n°403
*Kegyetlen düh kezd benne tombolni mikor meghallja, hogy a két ágyast megölték, azokat ő tette, majd mikor szembetalálja magát Baraval és a két őrrel, a dühe a tetőpontjára ér, és végez a két őrrel, különös kegyetlenséggel.* - Takarodj felfelé, készíttess fürdőt és ételt. A kimonója ujjába törli a vért a kezeiről és óvatosan közelíti meg a lányt. *- Bara? *Most az egyszer nem rideg a hangaj, hanem gyengéd és óvatos. Leveszi a haoriját és a lány köré tekeri megszabadítja a láncaitól, ekkor veszi észre, hogy már kerekedik Bara hasa. Óvatosan felveszi, és elindul velé kifelé, a fürdőig meg sem áll vele, ott óvatosan megy bele a vízbe Baraval együtt, Kiarah segít neki, hogy megfürdessék és leápolják a sebeit.*
- Post n°404
- Igenis Uram!*azzal elrohan*
*elméje nincs tisztában azzal, hogy mi történik*csak hangokat hall és csörgést, majd érzi, hogy valaki mellé ér*furcsállja, hogy az illető nem a vak asszony*érzi hogy nem reszket mellette és az étel szagát sem érzi*ahogy valami anyag rátekeredik, majd erős karok emelik fel és egy meleg testhez szorítják összerezzen*nem tudja mit tegyen*keresi nyakán a pántot, de az már nincsen ott, csak a helye akár csuklóin*szorosan odabújik megmentőjéhez*ahogy átkarolja nyakát a férfi érezheti, hogy teste eléggé hideg*megérzi kezén a fosszú selymes tincseket* Devid..rah..*nyöszörgi halkan, mert beszélni nem nagyon tud*hamarosan érzi, hogy valami forró öleli körbe testét, ami égeti*sikítana a fájdalomtól de torkán nem jön ki hang*az onsen forró vize ezer tűként szúr bele kihűlt teste minden centijébe*szemeiből könnyek buggyannak ki, de még mindig nem nyitotta ki azokat*a négy hónapnyi sötétség után nagyon fájdalmas a fényben lenni*szorosan karolja Devidrah nyakát, mintha az élete függne rajta, majd lassan teste felmelegszik és a fájdalom eltűnik*
*elméje nincs tisztában azzal, hogy mi történik*csak hangokat hall és csörgést, majd érzi, hogy valaki mellé ér*furcsállja, hogy az illető nem a vak asszony*érzi hogy nem reszket mellette és az étel szagát sem érzi*ahogy valami anyag rátekeredik, majd erős karok emelik fel és egy meleg testhez szorítják összerezzen*nem tudja mit tegyen*keresi nyakán a pántot, de az már nincsen ott, csak a helye akár csuklóin*szorosan odabújik megmentőjéhez*ahogy átkarolja nyakát a férfi érezheti, hogy teste eléggé hideg*megérzi kezén a fosszú selymes tincseket* Devid..rah..*nyöszörgi halkan, mert beszélni nem nagyon tud*hamarosan érzi, hogy valami forró öleli körbe testét, ami égeti*sikítana a fájdalomtól de torkán nem jön ki hang*az onsen forró vize ezer tűként szúr bele kihűlt teste minden centijébe*szemeiből könnyek buggyannak ki, de még mindig nem nyitotta ki azokat*a négy hónapnyi sötétség után nagyon fájdalmas a fényben lenni*szorosan karolja Devidrah nyakát, mintha az élete függne rajta, majd lassan teste felmelegszik és a fájdalom eltűnik*
- Post n°405
-Oltsátok el a gyertyákat. *Adja parancsba, Kiarah is bemászik a medencébe melléjük és onnan segít Darat tisztogatni felmelegíteni és át masszírozni a lány izmait, hogy tudjon mozogni.* - Hogy érzed magad? *Még mindig a karjaiban tartja a lányt majd miután megtisztították testét és leszedték a kötést ami tetoválását takarta, egy puha és meleg anyagba burkolják, majd Devi ismét felveszi és átmegy vele a palotába a hálótermébe. Odakint farkasordító hideg van, de a palotában kellemes meleg, befekteti a lányt az ágyába és betakarja, amjd hamarosan meghozzák a meleg gyógyteát.* - Ki tette ezt veled? *kérdezi miközben kisímít egy tincset Bara arcából.*
- Post n°406
*csak távoli morajlásként hallja, ahogy a férfi gyertyaoltást parancsol*ahogy sötétebb lesz lassan kinyitja a szemeit*nem lát sokat de legalább már nem a tömlöcben van*ahogy kezd felmelegedni és tagjaiba is visszatér az élet mélyet lélegzik először is* Jól vagyunk..*suttogja halkan*torkát folyton erőltetnie kell hogy beszélni tudjon és hangja sem a régi*recés és durva ahogy a fém és a hideg kikezdte a torkát* Mindketten.... jól vagyunk..*suttogja halkan*ahogy rendes ruha kerül rá és puha ágyneműbe fektetik, majd meghozzák a meleg gyógyteát lassan kezd görcsös tartása is ellazulni*háta mögött felpakolják a párnákat, így ülve tud maradni, hogy igyon, bár a csészét eléggé remegve tudja csak tartani*szürcsöl egy kicsit majd összehúzza magát és megcsóválja a fejét, miközben lenéz a takaróra*a napfényt a sötét függönyökkel eltakarták és a kandallót begyújtották így kellemes esti fény világítja meg a szobát* Nem tudom..*suttogja*a tea átmelegíti torkát belülről így már könnyebben tud nyelni, lélegezni és beszélni is* Mikor elmentél.. vissza akartam menni a szobámba... az egyik folyosón valaki leütött... mikor felébredtem már a cellában voltam..*suttogja, majd leteszi a csészét és Devi felé fordul*belenéz szemeibe, majd elerednek könnyei csendesen*kezeivel a férfi arca felé nyúl majd végigsimítja finoman és gyenge próbálkozást tesz rá, hogy odahúzza magához* Annyira... boldog vagyok... Hogy itt vagy...*suttogja halkan*
- Post n°407
*MInden izma görcsösen feszül, a düh tombol benne, annyira, hogy vért akar most ontani. És már tudja kik vérét is fogja. De most enged Baranak, kicsit közelebb megy, hogy a lány elérhesse, de megvárja még a szolgálók távoznak a szobából, majd csak ezek után megy oda hozzá. Leül Bara mellé az ágyra, és figyeli, egy ösztön azt diktálja benne, hogy ölelje magához szorosan, és enged ennek az ösztönnek.* - Pihenj most, van egy kis dolgom. Hamarosan jövök. *Csókot ad Baranak és felkel, a szekrényhez megy ahol a fegyverei vannak, felvesz egy könyékig érő bőr kesztyűt mind két kezére, majd a karmos alkar-csukló páncélját, mely rettegett fegyvere a harctereken. Felveszi mindd a kettőt, és egy szó nélkül távozik. Az ágyasaihoz megy, a még életben lévő két nő reszketve borul a lábai elé, különösen, hogy meglátják uruk kedvenc fegyvereit. Belekapaszkodik a két lány hajába és felrántja őket a padlóról, majd kiparancsolja őket a küzdőtérre, odakint farkasordító hideg van, többen is összegyűltek a nyilvános kivégzésre. Devi körbenéz és parancsokat osztogat, hogy az előző fegyőr embereit azonnal hozzák elé, közben az ágyasai fejére olvassa haláluk okát.* - Merénylet az Úrnőjük ellen. Az ítélet: Halál. *ezzel együtt már ki is tépte az egyik ágyas szívét. A másiknak pedig feltépte a torkát. Így arra lassabb és kínzóbb halál vár még ki nem vérzik. Ezek után előkerítik neki a másik két katonát akik Barat őrizték, ők voltak a leghűségesebb emberei és 4beosztottja Miszató apjának, de ebből már csak kettő él, de ők is csak percekig, mint az utolsó ágyas ők is feltépett torokkal, illetve gyomorral végzik. Mivel egyenlőre csak ennyi gyanúsított van, így befejezi a kivégzéseket. Két eszes katonáját megbízza a nyomozással. Majd elmegy a fürdőbe megmosakodni, hogy ne véresen menjen vissza Bara-hoz. Fegyvereit is megtisztíttatja, majd vissza megy a szobájába, a fegyvereit elhelyezi a polcon. *
Tiamat- Hozzászólások száma : 67
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 07.
- Post n°408
*Tiamat ugyan nem lett Devidrah felesége, mint ahogyan azt apja remélte vagy elvárta volna. Á ma szerződés, vagyis Jade sárkányok és Fekete sárkányok közti szövetség létrejött. Hónapokig volt otthon Tiamat, mivel időközben megújul a háború s neki több ütközetben is részt kellett vennie. Pontosabban ő vett bennük részt, ismételten szembeszegülve apjával. Ám alig néhány hónap múltán híre kelt, hogy ki is lett a Jade-klán új szövetségese. A Türkiz-klán ezért alig három hónapnyi folyamatos csatározás után úgy döntött nem kockáztat tovább. Devidrah neve egyet jelentett a biztos halállal a klánok többségében. Csak néhány kivételesen erős haderővel rendelkező klán vezér engedhette meg magának, hogy egyenrangú félnek tekintse Fekete Sárkányt. A Türkiz-klán nem tartozik közéjük. A Jade klán ellen még győzhettek volna. De még így is túl nagyok voltak a veszteségeik. Végül egy döntetlen lett a háború eredménye, amiről azonban mindkét fél tudta, hogy a Jade-klán győzelme valójában. Ekkor indultak az első asszonyok a Fekete sárkány birodalmába. Mind termékeny, ám erős, harcos nők.
Négy hónap után ismét Devidrah kastélya felé vezet Tiamat útja. Ezúttal azonban trófeát is visz. Az egyik csatában ugyanis párbajban sikerült legyőznie a Türkiz-klán vezérének egyik fiát. S most a törékenynek tetsző nő egy másfél kezes pallost hordoz a hátán. De természetesen a rövid kardja most is nála van, ezúttal két tőr társaságában. Kerdans ismételten, mint egy hűséges és értelmes házikedvenc szerepében mutatkozik. A lovak és Kerdans talpa alatt halkan ropog a frissen hullott hó. Tiamat-ot ezúttal is két testőr őrzi. Ám a legutóbbi alkalommal ellentétben, most katonai ruháját vette fel. Bár ez is kiemeli bájait, ám ez több helyen bőr páncéllal védett, s ezen páncél darabok mindegyikén varászszavak olvashatóak. Csupán a selyem köpönyege jelzi származását, mely méregzöld színű s rajta arany mintákkal egy Jade-sárkány széttárt szárnyakkal mutatkozik.
Mire elér a palotához a kivégzéseknek vége. Illedelmesen és óvatosan megérdeklődi a helyzetet.
~Tehát így. A halálnak Fekete sárkánya. Bár ha ugyanez az én kedvesemmel történt volna magam sem lettem volna sokkal kegyesebb. -*de csak egy halvány mosoly jelzi egyet értését, s az is csupán egyetlen rövid pillanatra.
- Szólj uradnak, hogy Tiamat, a Jade-hercegnő megérkezett. S amint időt tud rám szánni, beszélni óhajtok vele.
~Ha már ide köt az egyesség, legalább a feleségeként kell itt élnem. Bármennyire is hideg, azért szorult bele érzelem. Egy ilyen trófea után már nem nézhet csakúgy át rajtam. -*akaratlanul is kiszalad egy rövid és halk sóhaj ajkain.
~Devidrah. Kegyetlenül szép férfi vagy. -*s figyeli ahogyan a hideg ám szomjas hóban terjednek a vérfoltok. Ha pár perccel korábban érkezik látta volna a haláltusájukat.
~Vajon értem is kész lenne ilyesmire?
Négy hónap után ismét Devidrah kastélya felé vezet Tiamat útja. Ezúttal azonban trófeát is visz. Az egyik csatában ugyanis párbajban sikerült legyőznie a Türkiz-klán vezérének egyik fiát. S most a törékenynek tetsző nő egy másfél kezes pallost hordoz a hátán. De természetesen a rövid kardja most is nála van, ezúttal két tőr társaságában. Kerdans ismételten, mint egy hűséges és értelmes házikedvenc szerepében mutatkozik. A lovak és Kerdans talpa alatt halkan ropog a frissen hullott hó. Tiamat-ot ezúttal is két testőr őrzi. Ám a legutóbbi alkalommal ellentétben, most katonai ruháját vette fel. Bár ez is kiemeli bájait, ám ez több helyen bőr páncéllal védett, s ezen páncél darabok mindegyikén varászszavak olvashatóak. Csupán a selyem köpönyege jelzi származását, mely méregzöld színű s rajta arany mintákkal egy Jade-sárkány széttárt szárnyakkal mutatkozik.
Mire elér a palotához a kivégzéseknek vége. Illedelmesen és óvatosan megérdeklődi a helyzetet.
~Tehát így. A halálnak Fekete sárkánya. Bár ha ugyanez az én kedvesemmel történt volna magam sem lettem volna sokkal kegyesebb. -*de csak egy halvány mosoly jelzi egyet értését, s az is csupán egyetlen rövid pillanatra.
- Szólj uradnak, hogy Tiamat, a Jade-hercegnő megérkezett. S amint időt tud rám szánni, beszélni óhajtok vele.
~Ha már ide köt az egyesség, legalább a feleségeként kell itt élnem. Bármennyire is hideg, azért szorult bele érzelem. Egy ilyen trófea után már nem nézhet csakúgy át rajtam. -*akaratlanul is kiszalad egy rövid és halk sóhaj ajkain.
~Devidrah. Kegyetlenül szép férfi vagy. -*s figyeli ahogyan a hideg ám szomjas hóban terjednek a vérfoltok. Ha pár perccel korábban érkezik látta volna a haláltusájukat.
~Vajon értem is kész lenne ilyesmire?
- Post n°409
*ahogy Devi a szolgák távozása után közelebb megy hozzá, majd leül mellé és átkarolja szorosan öleli körbe nyakát*kicsit megnyugszik de szomorúan hallja, hogy máris menni kell*bólint, majd elengedi és hátradől a párnákra*csak annyit hall, hogy a férfi kint valamit még csinál egy ideig, majd elcsendesedik*szerencsére Kiarah bent marad vele*hall valami zavargást az udvarból, de inkább nem is foglalkozik vele*mélyet sóhajtva néz Kiarahra* Mennyi ideig voltam... ott?*néz rá kérdőn, majd ismét kezeibe veszi a csészét és kortyol néhányat*jólesik számára, ahogy az ital felmelegíti testét belülről, majd körbenéz a szobában és ekkor jön rá, hogy hol van* Még mindig nem hiszem el, hogy ez tényleg megtörtént..*suttogja*
- Post n°410
*Még a szobában van az előtérben és teszi el a fegyvereit mikor Bara megkérdezi mennyi ideig volt oda. Miután végzett bemegy a hálótermébe és ő válaszol huga helyett.* - 4 hónapig voltál oda, *ekkor Kiarah veszi át a szót, még Devi bort tölt magának és iszik egy keveset. Majd átöltözik.*
- Miszato, az egyes számú ágyas apjának a keze volt a dologban. Valószínűleg ő vagy egyik beosztottja, ütött le őket. Azért nem tudtuk, hogy hol vagy, mert se én se a bátyám nem ismerjük a pince börtönjét a palotának, nem szokásunk foglyokat ejteni. Miszató apja nem régiben meghalt és új fogda parancsnok lett kinevezve, ő kérdezte meg Devitől, hogy mit akar tenni a különleges fogollyal, ez gyanússá vált neki. *Mondja Kiarah Baranak. Közben tölt neki még egy adag gyógyteát.*
*Átöltözött egy kényelmes és laza kimonóba és úgy ment vissza a hálótermébe, majd leült Bara mögé az ágyra.*
- Miszato, az egyes számú ágyas apjának a keze volt a dologban. Valószínűleg ő vagy egyik beosztottja, ütött le őket. Azért nem tudtuk, hogy hol vagy, mert se én se a bátyám nem ismerjük a pince börtönjét a palotának, nem szokásunk foglyokat ejteni. Miszató apja nem régiben meghalt és új fogda parancsnok lett kinevezve, ő kérdezte meg Devitől, hogy mit akar tenni a különleges fogollyal, ez gyanússá vált neki. *Mondja Kiarah Baranak. Közben tölt neki még egy adag gyógyteát.*
*Átöltözött egy kényelmes és laza kimonóba és úgy ment vissza a hálótermébe, majd leült Bara mögé az ágyra.*
- Post n°411
*figyeli a szavakat majd bólogat* Értem..*mikor Devi odaül mögé odakúszik, majd hátát a férfi mellkasának dönti*közben megköszöni az újabb teát* Csak azt szeretném kérni.. Hogy azt a vak asszonyt.. Őt ne bántsd.. Semmiről sem tehet... Ő mondta el egyáltalán, hogy miért vagyok ott és... Néha amikor az őrök váltották egymást mondott is néha pár szót...*suttogja, majd ismét kortyol a teából*ezután nem szólal meg egy ideig, majd felnéz Devire* A rajtaütés hogy sikerült? Látom a kérésem teljesítetted...*mosolyodik el, majd hozzábújik egy mély sóhajjal* Örülök, hogy jól vagy..
- Post n°412
*Elhelyezkedik Bara mögött.* - Jó nem ölöm meg. Mit mondott miért vagy ott? *Közben belekortyol a saját csészéjébe amibe a bor volt kitöltve.*
- Post n°413
- Azt mondta, hogy fél tőlem mert meg akartam ölni valakit...*magyarázza, majd ismét kortyol a csészéből a második tartalmát is elfogyasztva, majd leteszi a kiürült poharat* Jut eszembe... Van a palotában gyógynövénykert? Vagy valahol a közelben egy hely, ahol nőnek? Szükségem lenne néhányra a kicsi miatt... Nem tudom, hogy a hideg mennyire hatott rá.. Amennyire tudtam vigyáztam rá, de néhány növényre szükségem lesz hamarosan..*magyaráz*
- Post n°414
-Van, de tél van. Odakint majd térdig érő hó van. Bár én nem értek a gyógynövényekhez. Kiarah majd megmutatja neked. *Közben elkortyolja a bor maradékát. Kiarah tölt még Baranak a gyógyteából. *
- Post n°415
- Oh.. Tél?*pislog nagyot, majd elmosolyodik, ahogy eszébe jutnak a játékok, amiket a kicsikkel játszott még a faluban*a nagy hócsaták, ahogy egymást a hóba nyomkodták*erre elmosolyodik* - Nos.. Vannak olyan növények, amik a hó alatt megmaradnak.. Megfagynak de a hatásuk nem megy el..*magyaráz* Ha holnap lábra tudok állni, akkor keresnék is párat..*néz Devire kérdőn* Persze Kiarah is velem jönne.. Igaz?*néz a lányra kérdőn*
- Post n°416
-Persze, hogy veled megy. *Nem hagy más lehetőséget a lányoknak. Egy szolga kopogtat és elmondja, hogy Tiamat vissza tért, és majd beszélni szeretne a Nagy Úrral.* - Majd. *Nyugtázza a szolga szavait.* -Pihenj, a szobámban maradsz, kíséret vagy testőr nélkül sehová se mehetsz.
- Post n°417
*bólint* Rendben van.. Azt hiszem Kiarah a társaságodat gyakran fogom mostanában keresni... Ha nem baj..*mosolyog kedvesen a lányra, majd Devire*összehúzza magát, majd odakucorodik hozzá teljesen*fejét nyakába hajtja* Itt leszel, mikor felébredek?*suttogja álmoskás hangon a férfi fülébe*
- Post n°418
-Nem tudom, van egy kis dolgom. *Megvárják még Bara elalszik, addig vele maradnak a szobában, amjd kiután a lány elaludt kimennek.*
Kiarah: - Megölted őket?
- Igen.
Kiarah: - Na és most, nincs egy darab ágyasod se. *cukkolja bátyját.*
- Ez van.
Kiarah: - Mit tervezel a jáde sárkányokkal, és Tiamattal? Ha jól értesültem, az apja mindképpen a feleségednek akarja. De nem hiszem, hogy Bara mellé vennél még egy feleséget. Sőt ha a szimatom nem csal, azért választottad Bara-t, hogy ne kelljen a házasságok miatt fájlalni a fejed. csak éppen nem úgy sült el mint ahogy tervezted. *nevet fel.*
-Sokat a szöveg.
Kiarah: - szóval, mit akarsz vele tenni?
- Még kitalálom.
Kiarah: -Na ezt nem hiszem el, te mindig tudod kivel mit fogsz tenni, szóval mi a terved?
*ELmondja hugának mit tervez a lánnyal. Kiarah hümmüg egy sort. Így mennek át a tárgyaló terembe, megvitatni a két nappal ezelőtti harc eredményét és tapasztalatait.*
Kiarah: - Megölted őket?
- Igen.
Kiarah: - Na és most, nincs egy darab ágyasod se. *cukkolja bátyját.*
- Ez van.
Kiarah: - Mit tervezel a jáde sárkányokkal, és Tiamattal? Ha jól értesültem, az apja mindképpen a feleségednek akarja. De nem hiszem, hogy Bara mellé vennél még egy feleséget. Sőt ha a szimatom nem csal, azért választottad Bara-t, hogy ne kelljen a házasságok miatt fájlalni a fejed. csak éppen nem úgy sült el mint ahogy tervezted. *nevet fel.*
-Sokat a szöveg.
Kiarah: - szóval, mit akarsz vele tenni?
- Még kitalálom.
Kiarah: -Na ezt nem hiszem el, te mindig tudod kivel mit fogsz tenni, szóval mi a terved?
*ELmondja hugának mit tervez a lánnyal. Kiarah hümmüg egy sort. Így mennek át a tárgyaló terembe, megvitatni a két nappal ezelőtti harc eredményét és tapasztalatait.*
- Post n°419
*gyorsan álomba zuhan Devidrah közelsége által*egyenletesen alszik*nem ébred fel, mikor kimennek, de összehúzott szemöldökkel átfordul a párnákra*ülve alszik, ez még egy darabig emlékeiben marad*viszont, ahogy alszik é mocorog keresve a helyet, ahonnan jobban érzi a férfi illatát kezd csúszni lefelé fekvésbe*
- Post n°420
*Az estébe is belenyúlik a tárgyalás és megbeszélés, hosszan vitatják meg a saját és az ellenfél taktikáját, illetve a hibákat a hadműveletükben és az ellenében is. A vacsorát is ott fogyasztják el, miután végzett a megbeszéléssel vissza megy a hálótermébe, átmegy a hálószobába és mielőtt bebújna az ágyba ledobja a kimonóját neki melege van a szobában és amúgy is meztelen szokott aludni.*
- Post n°421
*ahogy mocorog egyre lejjebb csúszik*amikor Devi visszatér a szobába és befekszik mellé felé fordul és így úgymond majdnem fekvésbe is kerül*kezével ekkor nyúl először a torkához*majd pár pillanat múlva ismét és ismét*fejét teljesen hátra hajtja, hogy nyaka majdnem kitörik*kezével közben torkát kapargatja és a levegőt úgy veszi, mintha fuldokolna*egy pillanat múlva nyöszörögni és mocorogni kezd, majd hirtelen kinyitva szemeit felül*mélyeket lélegezve, pirosra kapart torkát tapogatva ijedten*egy ideig mozdulatlan, majd meggörnyed kicsit és felhúzza lábait ültében majd ráhajtja fejét*csak mély reszkető légvételeit lehet hallani arcát teljesen eltakarják tincsei*
- Post n°422
*Felébred a lány nyöszörgésére. felkönyököl.* - Bara.? *Megérinti a lány kezét.* - Nézz rám.
- Post n°423
*ahogy megérzi az érintést azonnal odafordul*így látni nyakán, hogy vörösre kaparta és arcán is látni a csíkokat, ahol könnyei végigfolytak*szemei fényesen csillognak*ahogy felfogja ki van mellette egy hirtelen mozdulattal a nyakába veti magát és elkezd i rázni az eddig visszafojtott sírás* Én sajnálom.. De.. Nem tudom.. megállítani... Sajnálom..*céloz a sírásra, ami már esedékes volt, hogy ki fog törni*
- Post n°424
*Hanyatt fekszik az ágyon és hadja, hogy a lány sírjon. Nem tudja ilyenkor mit kell tenni, így az ösztöneire hagyatkozik és magához öleli a lányt, szépen megfogja a lány derekát és elhasaltatja magán. nem mond semmit, csak csendben magához öleli Barat és hadja, had zokogjon. *
- Post n°425
*mikor lassan eláll a sírás és már csak csendesen csuklik néha kezét a férfi mellkasára teszi, majd figyeli a bőre alatt rejlő izmokat*óvatosan végigsimít rajtuk, majd felnéz gazdájuk arcára*feljebb mászik rajta, majd fejét nyakába dönti* Kérlek.. Segíts felejteni...*suttogja halkan a férfi fülébe* Szükségem van rád... Hogy tudjam ez nem csak egy álom..*suttogja halkan továbbra is, miközben finoman megsimogatja arcát, majd keze lesiklik nyakára és mellkasára* Kérlek..