+5
Tiamat
Mesélő
Bara
Devidrah
Doreen
9 posters
A Sárkány Rózsája (FRPG)
Devidrah- Hozzászólások száma : 367
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°226
Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)
*Nem sokat szokott aludni, de most ez igen csak hosszúra nyúlik. *
Bara- Hozzászólások száma : 454
- Post n°227
*lassan tér magához*szemeit ahogy kinyitja látja, hogy az ablakon fény árad be*vagy elmúlt egy este, ami biztos, vagy még ugyanaz a nap van, ami nem igazán valószínű szerinte*nézi, ahogy a fény beárad, és testére siklik, majd meglát magán egy kezet, ezután megérzi, hogy valaki szorosan öleli magához*megnézi a kezet és már tudja, hogy kiről van szó*óvatosan hátranéz, majd lassan megfordul a férfi karjai között és figyeli arcát, ahogy alszik*nyugodt vonásait, amik most kiegyensúlyozottnak mutatják*~miért nem tud mindig így nézni? Ilyen arccal.. Mint egy angyal.. Egy fekete szárnyű, de gyönyörű angyal... Miért olyan hideg?~*kezével óvatosan a férfi arcához nyúl és egy fekete tincset a füle mögé seper, majd mélyet lélegzik*~annyira szép az arca.. Hogy lehet egy ilyen gyönyörű férfi ennyire érzéketlen és gonosz?~*keze ismét útnak indul*finoman megérinti Devidrah homlokát, szemöldökén végighúzza ujját, majd szempilláit birizgálja meg*~milyen hosszúak..~*ezután fülének ívét rajzolja körbe, majd orrán húzza végig ujját, ezután állának vonalán*majd ránéz a telt, kívánatos ajkakra*óvatosan érinti meg a két ajkat egyszerre, majd húzza végig ujjait rajtuk*
- Post n°228
*Az érintésekre felébred, de csendben marad és inkább teteti az alvást bár már csak arra ébred fel igazán mikor Bara az ajkain simít végig. Légzése egyenletes, bár egyszer mikor Bara végez arcának tanulmányozásával, mélyebben szívja be a levegőt, majd lassan engedi ki. Kinyitja a szemeit, ami most a fényben szinte ragyog, most nem sötét kék, hanem világosabb. Arca még mindig olyan mint mikor aludt, szemei ezt csak még inkább kedvesebbé teszik. Viszont szólni nem szól, mélyen hallgat. Úgy fest nem is akar most megszólalni. Majd egyik kezével megérinti Bara arcát megsimítja, és egy kósza kis rakoncátlan tincset a lány füle mögé tesz. Közelebb húzódik, de csak lassan, most nem akarja megijeszteni a lányt. Csókot lehel Bara ajkaira, majd felül az ágyban, egyik térdét felhúzza, és azon támasztja meg a kezét, beletúr a hajába, és szemeivel ruháit keresi, ami szanaszét van hajigálva a szobában. Ideje menni. Épp készülne kikelni az ágyból mikor hallja, hogy az előtérbe két szolga lép be, hallani az edények csörömpölését. Majd utána a tea, és a friss étel illatát.*
- Post n°229
*mikor a férfi kinyitja a szemeit elhúzza a kezét és mélyen elpirul, ahogy nézi*~miért olyan hideg, mikor ilyen gyönyörű? Ez egyszerűen hihetetlen..~*fejét kicsit lehajtja, hogy ne kelljen a férfi szemeibe nézni, ekkor érzi meg a finom simítást, hogy haját Devidrah a füle mögé tűri, majd ahogy a férfi közelebb csúszik hozzá elkerekedett szemekkel néz fel rá*a csók teljesen ledöbbenti*~most mégis mit gondoljak? Melyik vagy te? Vagy csak álmodom az egészet?~*mikor felül a férfi akkor veszi csak észre meztelenségét, és gyorsan feljebb húzza magán a takarót*ciklámen színben ég arca, főleg mikor látja, hogy a férfin sincsen ruha*nagyot nyel, mivel nem tudja mi történt*a kinti csörömpölésre odakapja ijedten a fejét, majd kicsit megnyugszik, ahogy a hang elül*ismét visszanéz Devidrahra, majd nyel egyet*felül ő is, majd szorosabban öleli magához a takarót, amit kezeivel morzsolgat idegesen* Uram..*mondja nagyon halkan, mikor a férfi ránéz ismét nyel egyet, majd lehajtja a fejét* Csak azt szeretném tudni, hogy mi történt... Nem emlékszem a tegnapi nap végére...*motyogja zavartan*
- Post n°230
*Leemeli a tekintetét Bararól és a hakamáját keresi szemeivel. Majd feláll és oda megy, miközben felölti a hakamát válaszol.* - Meg volt az első termékeny időszakod, én pedig kielégítettem a vágyaid. *közli hűvös hangon. Megköti, a hakama derekát és majd a Haorijáért nyúl. Haját előre símitja, mivel háttal áll Bara farkasszemet nézhet az ordító, fekete Sárkánnyal, ami kaszát tart a kezében. Majd eltűnik a lány szeme elől, mikor felkerül a sötét kék felső rész. Mellkasán nem fogja össze a ruhát, beletúr a hajába mint aki nem tudja merre is menjen. Végül hátranéz a válla felett.* -Egyél. *Azal elindul a másik helyiségbe ahol az étel van, ránéz a tálcára és az illatozó kancsóra ő maga is éhes.*
- Post n°231
*elkerekednek a szemei a férfi válaszára* Hogy mi?*lepődik meg, majd mikor a tetoválást látja nyel egyet* De..*teljesen lesokkolt* De..*suttogja, majd mikor a férfi elindul kifelé felkapja a fejét*Ne! Várj!*kiált és nyúl utána, mire kibillen egyensúlyából és lévén az ágy szélén ül leborul az ágyról*a takaró mivel köré van csavarodva teljesen meggátolja a mozgásban, így hátára érkezik, lábai szétállva egyik a levegőben, másik a padlón*egyik kezével az ágy lepedőjébe kapaszkodik, hogy tartsa magát másikkal e takaróba, hogy magán tartsa, feje pedig érdekes szögben az ágy és a szekrény között*nagyot koppan esés közben*nyöszörög kicsit, majd elkezd mocorogni, miközben szisszen párat*feltolja felsőtestét ülésbe és lábait is összeszedi, majd felül normálisan*haja a szemeibe lóg* Honnan tudja, hogy mi történt? miből ilyen biztos benne?*néz rá megrökönyödve*
- Post n°232
*Vissza fordul és végig nézi a lány esési attrakcióját, karma fonja a kezeit mellkasa előtt és kissé félrebiccentett fejjel nézi a lányt, ahogy az felküzdi magát. Olyan kis esetlen, de gyönyörű.* - Démon vagyok és nem utolsó sorban férfi is. Az illatod és az, ahogy könyörögtél az enyhülésért, minden kétséget kizárt. ~Na meg amilyen gyorsan reagált rád a testem is. Ha akartam volna se tudtam volna elmenni~ *majd fojtatja.* - Oylan forr voltál, hogy szinte égetted a bőröm. Viszont gyönyörű vagy orgazmus közben. *itt megenged magának egy fél mosolyt amit gyorsan le is töröl a képéről.* - Egyél és pihenj. *Hátat fordít és megint elindul kifelé. Majd megáll és vissza nézz-* - Szólíts a nevemen, nem uramozz, a feleségem vagy nem az ágyasom.
- Post n°233
*elvörösödik, mikor a férfi megemlíti illatát* Könyörögtem?*cincogja* Forró? *nagyot nyel, az utolsó szóra pedig paprikapiros lesz még a nyaka is* Nekem.. Nekem orgazmusom volt?*kerekednek el szemei hitetlenül és a hangja is vékony marad, majd végignéz magán* Istenem..*fogja meg fejét*vörössége nem csillapodik, mivel a férfi szavai cikáznak a fejében, majd hirtelen felnéz*~azt mondta gyönyörű voltam közben? Ez most kedveskedés akart lenni? Vagy nem? Nem tudom mit gondoljak erről a férfiról..~*sóhajt, majd felkászálódik állásba* Én nem értem.. Ezt.. Nem kellett volna nekem is éreznem, hogy közeleg a termékeny időszakom? *néz kérdőn a férfira, miközben követi ki a szobából*az ételre nem is néz*nincsen étvágya, majd hirtelen lecövekell és hasára teszi a kezét, majd ránéz aztán a férfira* Én most.. Most állapotos vagyok?*kerekednek el szemei*a névre tett utalást majd még később megfontolja*
- Post n°234
- Igen, nem kell félned, nem csak egy volt. De nem számoltam. *Hangjába most valahogy egy kis elégedettség is vegyül.* -Nem vagyok nő, szóval nem tudom. Ha nagyon érdekel akkor Keresd fel Kiarah-ot ő biztos tud neked erről mesélni. *A szeme sarkából figyeli ahogy a lány követi, majd megáll az ajtó előtt két lépésre.* - Nem tudom, azt neked kel érezned. Nézd ezek női dolgok amikhez én nem értek. Menj a húgomhoz, neki biztos van erre is valami praktikája. *Szembe fordul a lánnyal, de addigra ismét hűvös a hangja és az arcán a vonások is a megszokottra keményednek, a szemei viszont még mindig világosabbak, nem azok a rideg sötét kékek. Most inkább hasonlít a tenger színéhez.*
- Post n°235
*hallgatja a férfi szavait, mire kicsit elszomorodik* É-értem..*motyogja kicsit lehajtott fejjel*mikor a férfi visszafordul felé hűvösen hátrál pár lépést ijedtében, majd nyel egy nagyot* Rendben.. Mármint.. Felkeresem a húgát Devidrah-sama..*suttogja halkan, majd felnéz rá gondolkodó tűnődő tekintettel* öhm.. A.. A tegnapi katona... Hogy van? Majd szeretném megnézni a sérüléseit, hogy hogy gyógyulnak...*motyogja lehajtott fejjel de látszik, hogy nem ezt akarta kérdezni eredetileg*
- Post n°236
-Rendben. Nem kell engedélyt kérned, szabadon mozoghatsz, kérj meg egy szolgálót aki oda kísér. Mi az amit szerettél volna kérdezni, látszik rajtad. *karjait még mindig keresztbe fonja.* -Nem szeretem ismételni magam.
- Post n°237
*figyeli a férfit, majd nyel egyet és lehajtja a fejét* Én csak.. Csak.. Azon gondolkodtam, hogy melyik...*néz fel a férfira* Hogy melyik az igazi arca?*suttogja, Devidrah szemeibe nézve mélyen, elgondolkodóan, mintha a lelkét fürkészné zafír szemeivel, majd mélyet sóhajt* Sajnálom, ha megbántottam..*hajol meg hirtelen, majd visszaszalad a szobába*~hogy lehetek ilyen bolond? Még a végén megöl az ilyen ostoba kérdésekért.. Bár.. ha valóban örököst akar akkor talán nem... Mindenesetre nem kéne kísérletezgetni ezzel..~
- Post n°238
*Meglepődik a lány kérdésén és ez most olyan hirtelen jön számára,-nem is számított ilyen kérdésre-hogy ez arcára is kiül, szemei elkerekednek, és csak néz a lány után.* ~Melyik vagyok én?~ *Döbbenten néz a lány után, beletelik vagy egy percbe mire észhez tér, és eltűnik az arcáról a döbbenet. Mivel Bara a másik szobába menekült előle, így nem megy utána, most nem. Inkább megy a dolgára, ezen ráér még később is gondolkodni. De az ajtó előtt megdermed. ~De hisz mindent kiölt belőlem, csak a gyűlöletet hagyta meg.~ *Megrázza a fejét, majd elindul a saját szobájába, ahova be van neki is készítve a reggeli,eszik amjd átöltözik és elkezdi az újoncok kiképzését.*
- Post n°239
*egy ideig csak ül ágyán miután hallja, hogy a férfi kimegy, majd lassan visszamerészkedik a szobába, ahol az étel van*igaz még mindig nem éhes, de azért pár falatot leerőszakol a torkán*ezután visszamegy a hálóba*meglátja az egyik széken a ruhaanyagokat, valamint a szabó és varróeszközöket*~lássunk neki..~*odamegy, leül, majd az anyagok közül válogat*végül egy tűzpirosat választ ki magának*elkezd gondolkodni, majd egy elég merész darab jelenik meg tekintete előtt*~jól nézne ki de... Kellene egy próbáló is, akire feladhatnám, hogy lássam hogy néz ki.. vagy egy tükör, bár a próbababa jobb lenne..~*elgondolkozik*ekkor érkezik be egy szolgáló, hogy kivigye az étel maradékait*mikor menne kimegy hozzá és megállítja, majd mivel méreteik nagyjából egyeznek megkéri, hogy segítsen neki és a lány szívesen belemegy, majd később, mikor a ruha készülődik már halványan pirul Bara merész tervének láttán*a ruha nem több, mint egy hosszú szalag, mely körbetekerve a lányon és keresztezve két végét pont a megfelelő helyeken takar el, vagy csak sejtet, valamint azért elég szép részt hagy szabadon a viselője bőréből, konkrétan az egész hátát*mikor kész a mestermű a szolgáló lány megkönnyebbülten veszi le, majd veszi vissza ruháit és megy a dolgára*sokáig gondolkozik még, hogy felvegye-e vagy ne, végül inkább egy piros kimonót választ, amiben kimegy*út közben megkér egy cselédlányt hogy a szobájába vigyenek egy életnagyságú tükröt, majd tovább sétálgat*késő délutánra jár az idő*varrás közben is rengeteget gondolkozott, de akkor legalább valamennyire lekötötte a dolga most még csak nem is tudja elterelni a figyelmét*készakarva keresi a férfit és valószínűnek tartja, hogy az edzőtérnél lesz, ahol általában lenni szokott, bár nem biztos benne, hogy még mindig ott találja*elég sok időt elvitt a varrás*
- Post n°240
*Reggeli után átment a fürdőbe, ott a hidegvizes, dézsához ment, ami úgy van megoldva, mintha zuhany lenne. Ott felfrissítette magát, majd a kikészített bokalengetős hakamát vette fel és egy ujjatlan haorit. Azután az edzőtérre ment, mire Bara végzett a varrással addigra ő már a harmadik csoportnak tart kemény edzést. Ez a csoport kiskamaszokból áll 12 és 14 év körüliek. Nagy fegyelemmel követik le a mozgássort amit Devi bemutat neki. Majd enged nekik 10 perc pihenőt, addig kiosztatja a bokeneket, mivel a következő két órában katanaval való vívást fog velük gyakoroltatni. Az edzőtér felett ponyva van kifeszítve, hogy az edzőket védje a naptól, így Devi már félidőben levette a felsőjét, mert melege volt. Egy egy csoport között csak fél óraája volt piheni kivétel ez a csoport előtt mert akkor egy órája volt szabadon, ekkor evett, és pihent egy kicsit. Most viszont, a 10 perces pihenőjüket tartja. Közben ő is oda megy a kúthoz iszik egy nagyobb adagot, majd magára locsol egy adag vizet, kiengedi a haját és a fejére is locsol nem csak a felsőtestére, majd beletúr a hajába, hogy a víz jobban eloszoljon.*
- Post n°241
*nem éri meglepetésként, hogy a férfi még mindig az edzőtéren van, mikor megtalálja, de az annál inkább, hogy fiatalokat képez*az ifjak komolyan és ellentmondás vagy nyafogás nélkül végigcsinálják amit kell fegyelmezetten és pontosan, amin eléggé nagyokat pislog*látja, hogy Devdrah már levette felsőjét, így nyel egyet mikor még közelebb lép, de úgy érzi, hogy inkább meg is áll a ponyva mellett, az ifjakkal szemben, Devidrah háta mögött jó messze, majd leül a fűre*felhúzza térdeit és átkarolja majd ráhajtja fejét és figyel*megbabonázva nézi a férfi meztelen felsőtestét, néha tekintete fenekére is elvándorolnak, mire rákvörös lesz és inkább az ifjakat kezdi figyelni ismét, de figyelme gyakran visszatéved a férfira, így hamarosan ismét vörösödve fordul el*gondolatai, mikor racionálisan tud gondolkodni folyton a férfi viselkedése körül keringenek*mikor Devi szünetet tart feláll, majd a ponyva túloldalára megy, hogy elbújjon a férfi elől, bár gondolja, hogy a férfi pontosan tudja, hogy hol van és mikor érkezett meg, talán még azt is, hogy mit figyelt az edzés közben*erre a gondolatmenetre ismét elvörösödik*néha kipillant a ponyva mögül így látja, mikor Devidrah vizet locsol magára és az végigfolyik mellizmain, valamint haján, mire ajkai elválnak és kicsit kiszáradnak így megnyalja azokat, majd beharapja alsó ajkát*felnéz a férfi arcára, majd vörösödve ismét a ponyva mögé ül le és mélyet sóhajt*
- Post n°242
*Miután végzett az ivással az ifjoncok is vissza rendeződnek a soraikba, Devi is egy Bokent vesz a kezébe, majd mély bariton hangon elmondja a gyakorlat sor utasításait.* - Szúr, hárít, vág, hárít. Félfordulat és fellendít. *Mindezt gördülékenyen be is mutatja, mozgás közben beszél, nem akad meg ami jelzi, hogy már hozzá szokott a mozgás közbeni beszédhez. Aztán megáll és megvárja, a többieket, néhányukat nevükön szólítja és felhívja a figyelmüket arra, hogy valamit nem jól csinálnak.* - Nobu hol a könyököd, feszesen és magasan. Tifa, lendületet is vigyél bele, az ellenfeled, nem várja meg, hogy belelendülj, és nem fog kímélni mert lány vagy. *Ezek után kiemel még néhány suhancot akiknek nagyon szembe tűnőek a hibái, majd gyakoroltatja velük a mozgássort, közben, hogy legyen alapjuk, ha elbizonytalanodnak, ő is csinálja velük.*
- Post n°243
*mikor vége a szünetnek ismét előjön, majd visszaül előbbi helyére*figyeli a férfi mozdulatait és ahogy a kicsikkel bánik, és neveli őket, valamint segít*elgondolkodva figyeli, miközben azon gondolkozik, milyen érzés lehet, ha a férfi keze alatt van, mármint úgy mint ezek az ifjoncok, mivel látni, hogy ha közömbös is, de akkor is törődik velük*mélyet sóhajt, majd hasra fekszik és a földön könyökölve figyeli tovább a férfi mozdulatait*bánja, hogy reggel nem figyelte meg jobban az arcát, bár valamennyire még emlékszik rá*próbálja elképzelni, hogy milyen lehet az arca, ha mosolyog*~majd megpróbálom lerajzolni... Remélem nem veszi észre, de nagyon kíváncsi vagyok, de nem hiszem, hogy bármikor látnám mosolyogni.. Kivéve, ha az a mosoly gyilkos mosoly..~*sóhajt nagyot, majd hátára gördül*kezeit széttárja, haját szétteríti a földön és az eget figyeli*a felhőket nézi, hátha ki tud belőle venni pár formát*de ez csak otthonát juttatja eszébe, így inkább behunyja szemeit és próbál nem gondolni honvágyára és a fájdalomra, ami belehasít, mikor megjelenik előtte Gelon arca, amint a férfi a földeken dolgozik, mikor az élelmet viszi ki társaival a férfiaknak*a férfinak portól piszkos az arca, de szemei élénken csillognak, és úgy mosolyog rá, ahogy Devidrah valószínűleg sohasem fog*boldogan és gondtalanul*hirtelen ökölbe szorulnak kezei*~el fogom érni hogy akárcsak egyszer is, de lássam mosolyogni.. Csak tudnám, hogyan... Hát persze.. Kiarah!~*gondolja, majd felpattan és elkezd rohanni a palota felé*
- Post n°244
*A mögötte lévő hirtelen mozdulatra fel figyel és hátra pillant látja elszaladni a lányt, de most nincs ideje Bara hóbortjaival foglalkoznia. Így folytatja az ifjoncok edzését.*
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°245
Kiarah:
*A palota belsőkertjében sétál. Most nem férfias öltözetben van hanem egy lágy esésű világos zöld kimonóban. Éppen egy macska mellett guggol és azt simogatja.*
*A palota belsőkertjében sétál. Most nem férfias öltözetben van hanem egy lágy esésű világos zöld kimonóban. Éppen egy macska mellett guggol és azt simogatja.*
- Post n°246
*visszaszalad a kastélyba, majd az első szembe jövő szolgálótól megtudakolja, hogy merre van Kiarah-sama*mikor a szolgáló útba igazítja, hogy hol van a lány és az a hely merre található próbál nem rohanni, de nem nagyon bír magával*azonban hirtelen eszébe jut valami és előbb mégiscsak saját szobájába rohan fel a ruháért, majd átöltözik, de ráveszi vissza a fehér kimonót, így megy Kiarah keresésére*mikor megtalálja lasít, majd odasétál hozzá*
- Kiarah... Segítenél nekem? Szeretnék megtudni néhány dolgot...
- Kiarah... Segítenél nekem? Szeretnék megtudni néhány dolgot...
Doreen- Admin
- Post n°247
KIarah:
- Bara, természetesen. Mondd miben segíthetek? *Még egyszer végig simít a cica hátán majd feláll szembe a lánnyal.*
- Bara, természetesen. Mondd miben segíthetek? *Még egyszer végig simít a cica hátán majd feláll szembe a lánnyal.*
- Post n°248
*elvörösödve megy oda, miközben a kérdéseken gondolkozik* Nos.. Elsősorban nőies dolgokról lenne szó.. Aztán pedig.. Nos.. A nagyú.. Vagyis.. Devidrah-samáról..*motyogja* Ha nem baj..*áll meg négy lépés távolságra a lánytól* Az első dolog az az lenne, hogy.. Nem sértésnek szánom, de gondolom idősebb vagy nálam pár évvel.. Még nem volt termékeny időszakom.. Vagyis.. Ha minden igaz tegnap volt.. De.. Semmit sem tudok erről a dologról.. Gondoltam, talán tudsz nekem segíteni.. Hogy.. Honnan tudom, hogy lesz.. vagy.. Miből kéne rájönnöm, hogy közeleg? Milyen az, amikor van, és miért nem emlékezek semmire, amit a bátyád tet velem akkor? *néz rá kétségbeesetten*
Doreen- Admin
- Post n°249
Kiarah:
-Menjünk be a szobámba ott egy tea mellett kényelmesebben és zavar nélkül lehet beszélgetnünk. Így megfelel? *majd elindul a szobája felé. Odabent már gőzölög egy adag finom citromos fehér tea.* - Nos igen 700éves vagyok így volt már egy adag belőle. Nos kicsit váltoik a kedélyed, az erőd is meginog, és a hangulatod is az azt megelőző két napban, majd jön a termékeny időszak, mikor iszonyatosan elkezdesz vágyni egy férfira, szinte éget annyira vágyakozol. Ha a férfi jön és magáévá tesz az első orgazmust követően elmúlik és utána boldogan és kéjesen élvezhetted az aktust. Hogy miért nem emlékszel azt nem tudom, lehet nagyon kimerült voltál, a katona gyógyítása miatt. Gondolom, a következő kérdés, az lesz, hogy meg tudod e nézni, hogy terhes vagy e. Nos. *Feláll a párnáról amin eddig ült, és a szoba egy kisebb szekrényéhez megy. Ami tele van kis üvegcsékkel, elővesz egy kis üveg tálat és csepegtet egy lilás színű folyadékból bele.* -Tessék, csöppents bele három csepp véredet, ha elsárgul akkor terhes vagy ha nem akkor nem.
-Menjünk be a szobámba ott egy tea mellett kényelmesebben és zavar nélkül lehet beszélgetnünk. Így megfelel? *majd elindul a szobája felé. Odabent már gőzölög egy adag finom citromos fehér tea.* - Nos igen 700éves vagyok így volt már egy adag belőle. Nos kicsit váltoik a kedélyed, az erőd is meginog, és a hangulatod is az azt megelőző két napban, majd jön a termékeny időszak, mikor iszonyatosan elkezdesz vágyni egy férfira, szinte éget annyira vágyakozol. Ha a férfi jön és magáévá tesz az első orgazmust követően elmúlik és utána boldogan és kéjesen élvezhetted az aktust. Hogy miért nem emlékszel azt nem tudom, lehet nagyon kimerült voltál, a katona gyógyítása miatt. Gondolom, a következő kérdés, az lesz, hogy meg tudod e nézni, hogy terhes vagy e. Nos. *Feláll a párnáról amin eddig ült, és a szoba egy kisebb szekrényéhez megy. Ami tele van kis üvegcsékkel, elővesz egy kis üveg tálat és csepegtet egy lilás színű folyadékból bele.* -Tessék, csöppents bele három csepp véredet, ha elsárgul akkor terhes vagy ha nem akkor nem.
- Post n°250
*nézi a lányt amikor beszél* Nos..*pirul el* Nem hiszem, hogy észrevettem volna akkor ezek szerint.. Vagyis.. A mostani helyzet miatt.. Még nem volt ilyen így ennek a rovására írtam a hangulati kizengésemet.. Nem hittem volna, hogy valaha is képes leszek felemelni a hangomat valakivel szemben, de ez a történteknek is betudható volt.. Nem mindennap történt ilyen velem azelőtt...*motyogja* Az erőm szinte mindig is nagyon gyenge volt... És ritkán használtam.. Nem is éreztem semmi furcsát.. Sosem hittem volna, hogy ez eljön..*motyogja* Vágyni egy férfira... *sóhajt visszagondolva Gelonra* Mi van akkor, ha nem kaptam volna férfit?*néz rá kérdőn* Ha a bátyád nem tette volna... azt... Amit tett..*motyogja* Lehet hogy igazad van és a fáradtság miatt nem emlékszem.. Fura...*sóhajt ismét*a piros anyag átüt a fehéren, ahogy a levegőt beszívja* figyeli a lányt, ahogy azt a folyadékot hozza neki* Nem tudom.. Ilyen gyorsan kimutatná? *néz rá félénken* Te estél már valaha teherbe? Mi van akkor, ha állapotos vagyok, de nem akarok még gyermeket?*néz aggódva a lányra*