+5
Tiamat
Mesélő
Bara
Devidrah
Doreen
9 posters
A Sárkány Rózsája (FRPG)
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°826
Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)
-Oké, szerintem már elég. Nem gondolod. Ezzel lassan már engem is kifüstölsz, nem csak a sárkány szagot... *Befejezi Neherit csutakolását, és most szárazra törölgeti és dörzsölgeti.*
Bara- Hozzászólások száma : 454
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°827
*elmosolyodik, majd lassan ő is elalszik a férfi karjaiban*az egész estét nyugodtan és békésen alussza át*
Lyra- Hozzászólások száma : 348
Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.
- Post n°828
*-Ezzel teljesen egyet tudok érteni. Mármint azzal, hogy el kéne oltani, mielőtt félre értesz.* Azzal odamegy a bűzforráshoz és eloltja. *-Uhh.* Látja, hogy Kuraan lassan végez, így inkább kimenekül az istállóból szellőzni és friss levegőt szívni. A bejárat előtt várja meg a férfit.
Noko- Hozzászólások száma : 380
- Post n°829
*elvigyorodik, mikor Kiarah fölé kerekedik* Köszönöm.. Dicséretnek veszem ezt.. Azt hiszem.*elkomolyodik, majd kicsit felül* Kiarah. Nem vagyok bolond. Nem dicsekedni akarok veled. Tudom, hogy mi történne, ha ez kiderül, én viszont nagyon jól érzem még magam, hogy a fejem a nyakamon van, és pillanatnyilag te rajtam. Nem akarok ezen változtatni. A dicsekedés meg azoknak való, akiknek véletlenül valami összejött, de nem harcoltak érte... Igaz engem is a véletlen segített, de az már nem a véletlenen múlt, hogy itt maradtam. Teljesíteni fogok neked a harctéren és az ágyban is. Azt akarom, hogy te akarj majd velem dicsekedni.. Vagyis.. Inkább azt, hogy másra rá se akarj nézni..*suttogja komolyan* Mindenféle téren az elégedettségedet akarom elérni. Nem játszadozásból vagyok itt. Kellesz nekem úrnőm..*néz rá vágytól izzó szemekkel, majd elmosolyodva visszafekszik*mikor magukra húzza a takarót Kiarah elmosolyodva karolja magához* Hamarosan már nem kell az illatok miatt aggódnod.. Ígérem.*suttogja a lány fülébe*
- Post n°830
*Miután végzett Neherittel és a szolgálók is elkezdték kiszellőztetni az istállót, kimegy a lány után.* - Meg vagyok. *Éppen az alkarvédőit és kesztyűit veszi vissza.* -Na akkor menjünk a palotába, a fogadó terembe bekisérlek, utána elmegyek jelentést tenni Devidrah-samanak. Rendben?
Devidrah- Hozzászólások száma : 367
- Post n°831
*Napkeltekor ébred mint általában mindig, nyújtózik egy jót. Meg simogatja Bara-t, majd óvatosa kikel mellőle, a lányt felemeli és az ágyba fekteti, majd ő maga elkezd felöltözni. Az előtérben épp akkor tálalják a reggelit mikor kilép oda, így leül enni.*
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°832
Kiarah:
-Rendben, csak figyelmeztettelek. Nem szeretném, ha fejetlenül végeznéd. *Noko mellkasára teszi a fejét.* -Dicséretes, de most ideje lenne aludni, ez a vihar sok tenni valót hagy majd maga után. *Játékosan megnyalja a fiú nyakát, majd vissza teszi a fejét, és alváshoz készül.* -Jó éjt.
-Rendben, csak figyelmeztettelek. Nem szeretném, ha fejetlenül végeznéd. *Noko mellkasára teszi a fejét.* -Dicséretes, de most ideje lenne aludni, ez a vihar sok tenni valót hagy majd maga után. *Játékosan megnyalja a fiú nyakát, majd vissza teszi a fejét, és alváshoz készül.* -Jó éjt.
- Post n°833
*mikor az ágyba teszi kedvese ő is felébred bár még eléggé álmos, de vissza már nem tud aludni*felvesz egy köntöst, majd kedvese után megy és csatlakozik hozzá* Jó reggelt..*mosolyodik el, amikor odamegy hozzá, majd egy kis puszit ad arcára és leül mellé* Jó étvágyat..*szed magának egy kicsit* Baj lenne, ha ma veled tartanék, amíg az edzésemet Kiarah meg nem kezdi? Meg utána is? Nincs kedvem csak úgy tengni és őrökkel a sarkamban mászkálni egész nap..*motyogja halkan*
- Post n°834
*Fogadja a puszit és csókkal honorálja.* - Felőlem. Az esti vihar valószínűleg már megint sok kárt okozott... *hangja tárgyilagos még mindig.* - reggeli után a tanácsterembe megyek, jelentést várok a vihar károkról. Az el fog tartani ebédig. *majd eszik tovább.*
- Post n°835
*-Menjünk.* A férfi szavaira csak bólogat, hogy rendben. Közben mélyeket lélegzik. ~Nos, egy életre megjegyeztem, hogy a ként nem szabad letüdőzni.~ Mire a palotához érnek szerencsére már nem kapar a torka. A csípős tiszta levegőnek köszönhetően pedig ruhájából és hajából is nagyjából kitisztult a kénszag. A fogadó teremhez érve megáll. *-Akkor itt várok.* Szemében némi bizonytalanság csillan, de sikerül úrrá lennie rajta. ~Ráérek akkor kétségbe esni, ha már lesz rá okom.~
- Post n°836
- Ha hagysz alszok is, de nagyon nem akarod, hogy aludjak..*vigyorog a nyalásra, amit a nyakába kap a lánytól, majd magához öleli és mélyet sóhajt* Aludj jól Kiarah..*suttogja, majd lassan elalszik*
- Post n°837
- Értem... Nos.. Ha gondolod, hogy valamiben esetleg tudok segíteni.. Akkor szívesen vállalom.. Nem akarok unatkozni, ha ebben a tartományban mindenki ilyen szorgos.. Mégha a királynőjük vagyok is akkor sem. Tenni szeretnék valamit.. Segíteni neked, ha tudok..*néz rá komolyan*gyorsan megreggelizik, majd felöltözik* Persze.. Csak ha engeded..*egy vörös vastag kimonót vesz fel, aminek a dekoltázsa eléggé mély, de alatta a fehér alsóruha takarja kebleit és mellkasát, hogy ne fázzon meg* Nem baj ha sokáig tart.. Ha megengeded ott maradok.. Végigülöm és nem mondok semmit sem. Csendben leszek végig... Ígérem.
- Post n°838
- Ha van ötleted, amivel tehetünk a viharok pusztítása lenne, nyugodtan szólj. *Feláll az asztaltól és a tanácsterembe megy.*
- Post n°839
-Rendben. Igyekszem vissza. *Azzal futva indul Devidrah elé.* -Nagyuram, jelentenék. Tegnap oda kint ért el a vihar és belefutottam egy nőbe, aki képes szelídíteni a viharon, gondoltam, lehet jól jönne a képessége. így elhoztam, a fogadó teremben várakozik. *Mondja mindezt miközben féltérdre ereszkedett, hogy köszöntse a királyát.*
- Post n°840
- Igyekszem valamit kitalálni.*mosolyog kedvesen, majd megy a férfi után, vagyis ahogy az ajtón kiérnek mellé lép és úgy halad végig* Tudod.. Gondolkoztam azon a tetováláson...*simít végig a nyakán, ahol a félkész pillangó helyét átvette a sárkány* Azt hiszem.. Neked is nagyon jól állna egy sárkány a nyakadra...*motyogja csendesen*egy karcsú, tekergőző sárkány... Ha szeretnéd, majd megrajzolhatom, hogy mire gondoltam...*néz rá óvatosan*meglepődik, mikor megjelenik Kuraan* Úgy néz ki a probléma valamennyire megoldódott.. Én azt mondom egy próbát megér..*néz kedvesére*
A hozzászólást Bara összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 13, 2009 9:05 pm-kor.
- Post n°841
*NIncs ellene kifogásom, mellesleg. Itt a szokás si úgy diktálja, hogy hasonló jelet viseljenek a házastársak. Rajzold meg.
*Meghallgatja Kuraan-t, majd elindul a fogadó terem elé.* -Ajánlom, hogy igazad legyen, különben megnyúzlak, hogy engedély nélkül hoztad ide. *Megvárja Bara-t, majd vele együtt lép be a fogadó terembe. Végig méri a lányt, majd szemben vele helyet foglal. Egy szolgáló jön be, friss meleg teát tölt mindenkinek. Majd távozik.* - Nos, Kuraan szerint meg tudod szelídíteni a viharokat.... *itt el hallgat, és várja, hogy a lény folytassa.*
- Post n°842
*bent helyet foglal kedvese mellett, majd kedvesen mosolyog a lányra, miközben finoman de észrevétlenül megfogja Devidrah kezét és óvatosan megszorítja, majd reménykedve, de mosolyogva néz rá*
- Post n°843
Nem mozdul a helyéről, csak fejét forgatja körbe, hogy azért lássa, hová is került. Amikor megjelenik egy ismeretlen férfi, oldalán egy gyönyörű lánnyal, először nagy szemekkel megbámulja, azonban a szavak hamar észhez térítik. ~Szóval ő Devidrah nagyúr. A lány meg valószínűleg a felesége.~ Meghajol üdvözlésként mindkettejük felé, és csak ezután szólal meg. Először nem akar egyenesen a Nagyúr szemébe nézni, mert nem tudja illendő-e, de végül mégis úgy dönt. ~Így láthatja, hogy nem hazudok.~ *-Igaz, amit mondott, Nagyúr. Képes vagyok enyhíteni a viharok erején. A vihar erejétől és saját kipihentségemtől függően többet vagy kevesebbet.* Hangja nyugodt, és ő maga is, bár a nagyúr félelmetesnek néz ki.
- Post n°844
*figyeli a lány szavait, majd kedvesére néz* A kipihentségen tudok segíteni.. És mostanában egyre kevesebb energiát vesz ki belőlem.. Ha ezzel segíthetünk a tartományon az csak jó lehet... *mondja kedvesének* Egy alkalmat megér...*mondja*reménykedik benne, hogy tényleg igaz, így nem kell többé a dunyhás szekrényben aludnia, talán az ágyban a paplan alatt is elég lesz*
- Post n°845
*Figyeli a lányt, és cseppet sem barátságosan, ám mikor Bara megszólal felé fordul, és szúrós tekintete megenyhül. Arcvonásai kisimulnak, de még mindig érzelem mentes.* -Egy próbát megér. Láttad a tartományt, igaz? Nos, térjünk rá arra, hogy miért akarsz nekünk segíteni? Illetve mit kérsz cserébe? Kuraan-hozott ide, hum...
Doreen- Admin
- Post n°846
Kiarah:
*Még szorosabban bújik a fiúhoz.* -Aludj csak, én is ezt teszem. *Most nem ébred fel hajnalban csak reggel, mikor már az étele is kihülőben van. Lustán nyújtózkodik nagyokat.*
*Még szorosabban bújik a fiúhoz.* -Aludj csak, én is ezt teszem. *Most nem ébred fel hajnalban csak reggel, mikor már az étele is kihülőben van. Lustán nyújtózkodik nagyokat.*
- Post n°847
Észre veszi, hogy az Úrnő jelenléte tényleg a segítségére lehet. ennek ellenére nem bízza el magát. Az sose vezet jóra. *-Láttam a falut, és az idáig vezető utat.* Elgondolkodik a kérdésen. *-Belefáradtam a vándorlásba, és szerettem volna megpihenni, letelepedni valahol. Kuraan felajánlotta ezt a lehetőséget, amikor látta az erőmet. Képességeimhez mérten bármiben szívesen segítek. Cserébe mindössze szállást kérnék. Egy helyet, ahol élhetek.*
- Post n°848
*korán kelt*mivel Kiarah még aludt nem akarta felébreszteni*gyorsan felöltözött, adott egy csókot a lány ajkaira, majd betakargatta és lerohant a fürdőbe*átsikálta magát erősen*a korai órában még senki sem látta, csak kuktás társainak tűnt fel, hogy nem a szekrényben aludt, de azt kimagyarázta a reggeli készítés közben, hogy a vihar egy zugban kapta el reggel azért is fürdött, hogy átmelegedjen*ezt elhitték és nekiálltak a reggelinek*ő vitte fel a reggelit Kiarahnak*csendesen szétpakolta az ételt, ahogy szokás, majd rohant vissza a konyhába*mintha mi sem történt volna dolgozott egész reggeli alatt, majd utána, míg az edzésre el nem indult, hogy részt vegyen rajta*
Doreen- Admin
- Post n°849
Kiarah:
*Lustán és lassan kel fel, sajnálja, hogy már egyedül van, de ez a dolgok rendje. Felkel felöltözik, de csak viszonylag lengén, elfogyazstja a reggelijét, majd egy palástot vesz fel és csuklyát a fejére, így megy át a motyójával a fürdőbe, hiszen Noko illata még ajta van. Megfürdik, majd az edzéshez öltözik, elég sokat késik, de a gyerekek nem bánják mivel játszhatnak a hóban addig is. MAjd elkezdi az edzésüket.*
*Lustán és lassan kel fel, sajnálja, hogy már egyedül van, de ez a dolgok rendje. Felkel felöltözik, de csak viszonylag lengén, elfogyazstja a reggelijét, majd egy palástot vesz fel és csuklyát a fejére, így megy át a motyójával a fürdőbe, hiszen Noko illata még ajta van. Megfürdik, majd az edzéshez öltözik, elég sokat késik, de a gyerekek nem bánják mivel játszhatnak a hóban addig is. MAjd elkezdi az edzésüket.*
- Post n°850
*Végi hallgatja a lányt.* -Méltányos ár. Akkor Kuraan gondjaira bízlak, ha már ő hozott ide. A szállásod az ő házában lesz. A viharok is többnyire abból az irányból jönnek. Rendezkedj be. Vacsora idejében várlak az étkezőben mind kettőtöket. Addig meghallgatom a kárjelentést. *Noha hangja nem tükröz érzelmeket, de ahogyan beszél még is csak érezni lehet abban, hogy érdekli mi történik a népével és komolyan gondolja, hogy a lány segítsen neki, hogy élhessenek. feláll, majd az ajtóhoz megy. Bevárja Bara-t.* -Biztos jönni akarsz?