Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.

+5
Tiamat
Mesélő
Bara
Devidrah
Doreen
9 posters

A Sárkány Rózsája (FRPG)

Kuraan
    Kuraan

Hozzászólások száma : 634
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.

A Sárkány Rózsája (FRPG) - Page 33 Empty Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)

Témanyitás  Kuraan Szomb. Szept. 12, 2009 10:59 pm

-Tudod, valahogy ez is beletartozik, a védd a sajátod dologba. *Még melegszik a víz, addig leveszi alkarvédőit, kilazítja a bőr ruha ujjait és elgyűri könyékig, de előtte még levette a kesztyűit is. Mire ezzel végez fel is melegedett a víz kellő képen. Leveszi a tűzről az edényt, ami sacc 40literes lehet, elcipeli Neheritig, az ő kenelében van egy másik edény, abba átönti, majd az üres edényt vissza viszi, hogy más is melegíthessen benne vizet.* - Most ne csapj le, tél van, ha elfelejtetted volna. *Szól rá a lóra, aki így leengedi a farkát, amivel bele akart nyúlni a vizes edénybe.* - Na azért. Ide adnád azt a kefét? *Mutat a lány mögötti polcon lévő durva szűrű kefére.*
    Tiamat
    Tiamat

Hozzászólások száma : 67
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 07.

Témanyitás  Tiamat Szomb. Szept. 12, 2009 11:05 pm

*Hallja az utolsó mondatokat az istállónál.
    ~Nincs mit tagadni. Most már féltékeny is vagyok. -ennek ellenére elegánsan, s úgy érkezik, mint akinek teljes a lelki nyugalma, amit egy kedves és jól begyakorolt, természetesnek tetsző mosollyal tesz hitelesebbé.
    - Üdvözletem. -*s jelentőségteljes két másodpercig szünetet tart, hogy biztosan felfigyeljen rá, mind Kuraan, mind pedig a jövevény.
    - Igazán nem illik megvárakoztatni egy hölgyet Kuraan. -*kedvesen búgó hangon beszél a férfihez, mintha már hosszú ideje ismernék egymást. - S kit tisztelhetek az ifjú nőben?
    Lyra
    Lyra

Hozzászólások száma : 348
    Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.

Témanyitás  Lyra Szomb. Szept. 12, 2009 11:21 pm

A Neheritért járó képzeletbeli piros pont tovább hízik, sőt kiegészül egy másikkal, ami már kimondottan a férfinak szól. *-Folt a zsákját, tényleg egy család.* kuncog a közjátékon, majd odaadja Kuraannak a kefét, amit kért. Ekkor azonban egy ismeretlen nő toppan közéjük. Kíváncsian végigméri a harcosnak tűnő lányt, majd kérdőn Kuraanra pillant. Így elsőre nem igen szimpatikus neki az idegen, nagyon mesterkéltnek érzi az egész lényét, mint aki állandóan megjátsza magát. Az ilyentől pedig mindig kirázta a hideg. De igazából itt most ő az idegen, így egy szava se lehet, amíg a nő nem köt bele nyíltan.
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Szomb. Szept. 12, 2009 11:26 pm

-Kösz. *Köszöni meg a kefét. Majd oda fordul mikor Tiamat megérkezik.* - Üdvözlet hercegnő. *hangja hivatalosra vált.* - Üzentem kegyednek, hogy amint lesz szabad időm meglátogatom. *Neherit közelebb hajol Tiamathoz és egy forró gőzpamacsot fúj felé bosszúsan, mert a nő miatt abba maradt a fürdetése. Majd dobbant egyet, hogy Kuraan vele foglalkozzon.* - Nyugszik. Celebrálnék egy bemutatást, de kissé foglalt vagyok... NA! *csattan fel, mert Neherit oldalba bökte a farkával.* - fejezd be, nem csak te vagy a világon. *Szól rá a sárkánylóra.*
    Tiamat
    Tiamat

Témanyitás  Tiamat Szomb. Szept. 12, 2009 11:36 pm

*Őszintén elmosolyodik a sárkányló viselkedésén.
    - Nem tesz semmit.
    ~Csak semmi hülyeséget Tiamat.
    - Kerdans is hasonlóan elvárja a figyelmet. Bár ő nem ilyen látványosan követeli. -* s lassan de biztosan látszik áttetszővé "maszkja", bár még csupán sejteti valódi lényét. - Tiamat vagyok. -*fordul a hölgy felé. - A Jade-klán képviseletében vagyok jelen.
    ~Egyelőre nincs okom féltékenykedni. Habár...áhh... még nincs okom rá. S különben is. Így inkább csak érdekesebb a helyzet.
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Szomb. Szept. 12, 2009 11:41 pm

A hercegnő megszólításon kicsit meglepődik, de ettől még nem gondolja meg magát a nővel kapcsolatban. Ráadásul, ahogy észreveszi, Neherit is az ő véleményét osztja. ~Kettő egy ellen. Nyerő arány.~ Neherit további reklamációján jót nevet, ez esetben sajnos Kuraan kárára, de ez van. Kedveskedve és reményei szerint nyugtatólag megsimogatja a ló fejét, Ezután fordul a hercegnő felé. Neheritnek hála, őszinte mosoly van az arcán, ha nem így lenne, első adandó alkalommal leköpné magát. Meghallgatja a bemutatkozást. Kicsit megnyugtatja, hogy nem a palota úrnőjét írta le ilyen hamar. *A nevem Lyra. Csak most kerültem ide. Kauraanak, a Nagyúr elé kell kísérnie, amint itt végez, ezért nem tudta még személyesen megkeresni önt, asszonyom.* Dallamos, tiszta altja éles ellentétben áll a nő előbbi negédes hangjával.
    Noko
    Noko

Hozzászólások száma : 380

Témanyitás  Noko Szomb. Szept. 12, 2009 11:49 pm

- Igen..*mosolyodik el* Teljesen véresen komolyan..*néz Kiarahra* Az igazság az, hogy mindig is epekedtem utánad... És most rettentően boldog vagyok, hogy teljesült az álmom és a vágyam is..*simít végig a lány derekán* Azért remélem emiatt még nem dobsz ki az éppen rám ruházott tisztségemből... Nagyon szívesen tölteném be még egy darabig.. Mondjuk még pár száz évig el tudnám viselni... Ha te is..*néz rá komolyan és csábítóan*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Szomb. Szept. 12, 2009 11:52 pm

-Héhahó! NA! Viselkedj, már legalább a hölgyek előtt! *Csattan fel ismét, mert Neherit megint csak hisztibe fog. Lyra orr simogatása kicsit helyre hozza, de azért még sértődötten szegi fel a fejét. Kuraan pedig megadóan sóhajt.* -Egy pillanat, *átmegy a kis helységbe ahol a vizet forralta és, hogy egy kis gyümölcsöt.* -tessék, de ha ilyen tempóban nassolsz tavaszig nem marad semmi. *Tiamat felé fordul.* -Nos, Kerdans egy sárkány és ahogy elnézem ő elég jól nevelt, én csikónak hagytam elkanászodni, ezt a bestiát. *Megint Tiamatra néz,* -Talán az ebéd után sikerül néhány percet szánnom önre. *Lyrafelé fordul* - Ide adnád, a puhábbikat? Az a piros ott a sarokban.
    Doreen
    Doreen
    Admin

Hozzászólások száma : 524
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.

Témanyitás  Doreen Szomb. Szept. 12, 2009 11:57 pm

Kiarah:

*Önkéntelenül is nevetnie kell.l* -Ez most komoly? Epekedtél utánam? Ez kedves. *beletúr tarkónál a fiú hajába.* -Ezt Baranak kell megköszönnöd... *kedvesen mosolyog.*- Tudod nem néztem volna ki belőled, hogy ..... megvallom, hogy ki tudod elégíteni az igényeimet, de erre igazán szépen rácáfoltál... Válj, erős harcossá, és akkor nem csak a titkos szeretőm lehetsz...*Ezt már Noko fülébe suttogja bele.*
    Tiamat
    Tiamat

Témanyitás  Tiamat Szomb. Szept. 12, 2009 11:58 pm

*Néhány pillanatig Kuraan-t nézte így kissé nehezére esett figyelni. Ez meg is látszik az arcán. Őszinte érdeklődés a férfi iránt, noha ez idáig igyekezett leplezni. Ám most nagyon is érezni hangjában az őszinteséget.
    - Csupán arról van, szó, hogy lesz egy közös programunk. Még tegnap fogadta el. S csak azért jöttem elé, mert -* egy pillanatra megakad. - nem tudtam, hogy vajon hivatalos ügy, vagy vajon más okból nem tudott jelen lenni. - a máz immáron nincs a hangjában, ám bármennyire is nyugodt halványan már hallani a világmindenség legerősebb érzelmének rezzenéseit, ahogyan néhány akkordot bele szó mondandójába.
    ~Mi történt veled Tiamat? Ennyiből még egy hülye is rájön, hogy miért vagy itt.
    Bara
    Bara

Hozzászólások száma : 454
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.

Témanyitás  Bara Szomb. Szept. 12, 2009 11:58 pm

*elmosolyodik, majd gyorsan felkel és egy csészével tér vissza, amiben gőzölög a tea* Tessék.. Igyál..*adja oda, majd ismét felkel és az ágyhoz megy*egy ideig matat rajta fölé dőlve, majd végül egy vastagabb takarót fog meg és húz le róla, majd odamegy vele kedveséhez és óvatosan betakargatja a lábától kezdve a csípőjéig* Kérsz még teát?*néz rá kérdőn*
    Devidrah
    Devidrah

Hozzászólások száma : 367

Témanyitás  Devidrah Vas. Szept. 13, 2009 12:01 am

*felkönyököl és elfogadja a teát, elkortyolja,ami kellemesen át melegíti.* -Igen. *Majd elvackolódik a takaró alatt, és onnan figyeli Bara-t, jó érzéssel tölti, el, hogy a lány gondoskodik róla. Máskor ilyenkor órákig vacogott a kandalló előtt, betakarózva.*
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Vas. Szept. 13, 2009 12:04 am

Figyelme gyorsan elterelődik a Tiamat hercegnőről, ugyanis Neherit hisztije mulatságosabbnak, épp ezért jobb programnak tűnik. Azért persze fél füllel hallgatja az eseményeket. Tapasztalt révén, nem kerüli el a figyelmét a lány viselkedésében és hangjában bekövetkezett változás. ~A hercegnőnek tetszik Kuraan?~ Eközben a férfi kérésére odaadja a másik kefét.
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Vas. Szept. 13, 2009 12:10 am

-Na jó. Elég. *Megfogja Neherit fejét és maga felé fordítja.*- Ha nem maradsz nyugton, itt hagylak és nem csutakollak le legalább egy hátig, illetve nasit sem kapsz. Értve vagyok?! *Neherit erre csak egy dühös pára gomolyagot fúj az arcába. Majd elcsapja a fejét. Végül még is csak vissza fordul Kuraan felé, és neki dörzsöli a fejét.* - Na, így már azért más. *Elveszi a kefét Lyra-tól.* -Köszönöm. Való igaz, de sajnálom, nem maradt időm, tegnap kiment a fejemből, hogy őrségbe vagyok beosztva. A hóvihar pedig oda kint kapott el minket, Neherit ezért is olyan hisztis. Amint módomban áll, természetesen pótolom, a hiányt hercegnő. *Végre sikerül elkezdenie, a csutakolást rendesen.*
    Tiamat
    Tiamat

Témanyitás  Tiamat Vas. Szept. 13, 2009 12:18 am

- Rendben ebéd után. Fölösleges szabadkozni. Kötelesség teljesítése miatt pedig igazán nem érdemes. A hóvihar pedig a természet döntése volt. -*egy kissé el is pirul, ám szinte azonnal, néhány légvétellel sikerül ezt az állapotot megszüntetnie. Nem szokta meg, hogy mások előtt felfedje érzelmeit. Olyanok előtt, akiket még csak nem is ismer.
    - Igaz, hogy Kerdans jól nevelt, de azért neki is meg vannak a hóbortjai. -* s mintegy hívószóra megjelenik a sárkány. Tiamat feleszmél.
    - Kerdans! -*inkább aggodalom semmint szigor hallatszik hangjából. A sárkány hozzádörgölődzik. - Igazán megvárhattál volna. -*s már neki is kezd az ápolásának. Mintha ott sem lennének a többiek. Külső szemlélőnek már-már testvéri gondoskodásnak tűnhet. Az sem tudja zavarni, hogy közben a ruhája is elázik néhány helyen.
    - Igazán lehetnél egy kicsit türelmesebb. -*s közben saját testével is melegíti a sárkányt. Aki kedvesen körbeöleli testével. Nem nehéz mivel közel öt méter hosszú. Tiamat egészen törékenynek tetszik a kígyószerű test ölelésében.
    Bara
    Bara

Hozzászólások száma : 454

Témanyitás  Bara Vas. Szept. 13, 2009 1:41 am

*hoz egy újabb csésze teát, miközben mögé ül, ahol a takaró nem éri és hozzábújva melegíti*maga nem fázik*a férfit akarja mielőbb felmelegíteni*mikor megitta a csésze tartalmát kedvese elveszi tőle, majd az asztalhoz viszi*leteszi, majd visszamegy Devidrahhoz és elé térdel, majd bemászik a takaró alá és szó nélkül hozzábújik elölről szorosan*egyik lábát átveti a férfi csípőjén, kezeivel pedig mellkasát karolja át, tenyereivel hátát simogatja* Mindjárt jobb lesz..*mosolyog rá kedvesen, majd egy apró csókot lehel ajkaira* Aludj kedves..*suttogja halkan*kicsit már rajta is látszik a fáradtság*
    Noko
    Noko

Hozzászólások száma : 380

Témanyitás  Noko Vas. Szept. 13, 2009 12:31 pm

*elmosolyodik* Gondoltam, hogy nevetni fogsz rajta, de nem érdekel.. Ez az igazság.*továbbra is simogatja a lány oldalát* Igen.. Nagyon is hálás vagyok érte neki...*elvigyorodik gonoszan* Nem is volt olyan rossz egy kezdőtől nemigaz?*vigyorog* Nos.. Az akarok lenni, úgyhogy igyekezek mindent beleadni..*mosolyog, majd megcsókolja szenvedélyesen a lányt*
    Devidrah
    Devidrah

Hozzászólások száma : 367

Témanyitás  Devidrah Vas. Szept. 13, 2009 1:58 pm

*Megissza az újabb csésze teát. Majd megnyugtatónak tartja mikor Bara hozzá bújik. Csendben egy szó nélkül hadja, hogy a lány szorosan bújjon hozzá. A tűz melege és a lány test melege is no meg a tea is kezdi lassan átmelegíteni, így ő maga is kezd elálmosodni. Átöleli Barat, majd lassan elalszik.*
    Doreen
    Doreen
    Admin

Hozzászólások száma : 524
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.

Témanyitás  Doreen Vas. Szept. 13, 2009 2:04 pm

Kiarah:

*Viszonozza a szenvedélyes csókot. Majd Noko főlé kerekedik.* - Nos... nem volt semmi egy kezdőtől, elismerésem... Jobb voltál, mint némely magas rangú katonai szeretőm.... Még valami, teljes diszkréciót kérek, a volt szeretőim fel vannak hatalmazva arra, hogy ha valaki azzal dicsekszik, hogy meg voltam neki, akkor azt a halálba küldje. *lehajol és megcsókolja Noko-t* Majd legördül róla, és mellette helyezkedik el. Felemeli a fejét és beleszagol a levegőbe. Majd nagyot sóhajt.* -Ezt nem lesz egyszerű eltitkolni... *mosolyodik el. Mivel még a padlón fekszenek, így kimonojával takarja be magukat.*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Vas. Szept. 13, 2009 3:08 pm

*A sárkány lovak ideges prüszkölésbe kezdenek a sárkány megjelenésekor.* -Hercegnő, kérem vigye ki innen Kerdans-t, mielőtt baj lesz, a hátasok nem kifejezetten szeretik az idegen lényeket, sem másokat. *Közben neki is be kell állnia Neherit elé, mert dühösen fújtat a sárkányra, és a nyelvén már tüzet forral.* - Nyugalom, hé.... nyugalom... *Miután Tiamat kimegy a sárkánnyal együtt, megnyugszanak odabent a lovak.* -A francba is, hogy senki nem mondta, hogy ide ne tegye be a lábát, pláne ne egy sárkánnyal?! *morgolódik magában, mert épp, hogy csak sikerült elkerülniük egy kis balhét és tűzokádást.* - Na ezért, mondtam, hogy ne menj egyedül a töbi hátas felé, de még milyen balhé lesz ha Citrint vissza hozzák, mert az ő helyén állt a sárkány....
    *Nagyot sóhajt és a lányra néz.*
    -Basszus, én se vagyok jó diplomata. Hiszen nekem kellett volna figyelmeztetnem.
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Vas. Szept. 13, 2009 3:34 pm

Amikor megjelenik a sárkány, nem bírja megállni, hogy oda ne nézzen. Kerdans fenséges jelenség, de hát mi mást vár a démon egy sárkánytól? De a hercegnő reakciója, akármilyen bensőséges kapcsolatot mutat is, kicsit erőltetettnek hat. ~Elmondása szerint Kuraan miatt jött ide. Eszébe se jutott, hogy a sárkányát kényeztesse, amíg meg nem látta, hogy Kuraan Neherittel foglalkozik. Vagy ha mégis tervezte, akkor sem itt. Na jó. Ez most nagyon rosszindulatú volt.~ Amikor Tiamat elázik, csak elhúzza a száját, de aztán erőt vesz magán és szólni akar a hercegnőnek, mert hát mégis csak tél van. Kuraan azonban megelőzi. Ekkor ő is felfigyel az istállóban eluralkodó hangulatra. Kicsit megijeszti ez az ellenszenv, de hát ilyen a természetük, Kuraan épp az imént ecsetelte. *-Aha, most már teljesen meg tudom érteni, miért tartottál vissza. Azt hiszem, tartozom egy köszönömmel.* Meghajtja fejét a férfi felé. Majd elgondolkodik. *-Nem lehet esetleg valahogy elűzni a sárkány szagát? Füstölővel, vagy valahogy máshogy? Vagy a füstölő szagára is így reagálnának a sárkánylovak?* Lehet, hogy hülyeséget kérdez, de szeretne valahogy segíteni.
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Vas. Szept. 13, 2009 3:39 pm

-Nos, egy próbát mindenképpen megér. A szoba ahol melegítettem a vizet, ott nézz szét, lehet van, vagy bár mi más amivel ellehetne tüntetni, mert itt nagy balhé lesz, ha megérzi a sárkányt. *Közben igyekszik gyorsan lecsutakolni Neheritet és megnyugtatni, mert még mindig idegesen toporog a sárkány jelenlété miatt.* -Nyughass, már nincs bent. Kiment és nem jön be többet, jó? Nyugalom... *Majd Lyra-nak kezd el beszélni.* -Találtál valamit? Zsémbes jószágok, de nagyon hasznosak. Okosak és féltékenyen nagyon.
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Vas. Szept. 13, 2009 3:51 pm

Átmegy a kis helyiségbe és elkezd kutatni. Közben hallja, hogy az állatok, de legalábbis Neherit még nem nyugodott meg egészen. Így sietve keresgélt tovább. *-Hát... Valamit találtam. * Megy vissza Kuraanhoz. A kezében néhány szál füstölő van és valami sárgás kőféle. *-A füstölőknek fűszeres illatuk van, de valószínűleg már nem olyan erősek, mint eredetileg lehettek. Kérdés, hogy ez jó-e vagy sem. És találtam egy kis ként is. A záptojás szag garantált...* Elhúzza a száját és fintorog is mellé. *- ...de fertőtlenítésre szokták használni. Nem is eredménytelenül. Melyikkel akarsz próbálkozni?*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Vas. Szept. 13, 2009 6:38 pm

-Próbáld meg a ként, én hozatok füstölőt. *Ott hadja egy kicsit Neheritet, majd kimegy az istállók elé, elcsíp egy szolgát és füstölőt kér, elmondja, hogy Lyranak vigye majd oda. Majd vissza megy az istállóba.* - Hamarosan lesz füstölő is. öhhhmmmm....bee.... *Iszonyatos szaga van a kénnek... *Vissza megy Neherithez és befejezi a lecsutakolását, a kén úgy fest annyira nem zavarja a sárkánylovakat, mint a sárkány szaga. Így lassan kezdenek lenyugodni, és csak horkantgatnak, hogy a kén se nyerte el a tetszésüket.* - Büdös, de legalább már nincs sárkány szag....
    ~Ha ezzel meg vagyok, Devidrah nagyúr elé viszem Lyra-t, aztán még ők tárgyalnak lerendezem a dolgot Tiamattal, ha ügyes vagyok, akkor pár perces késéssel ugyan de tartani tudom az edzést.~
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Vas. Szept. 13, 2009 7:25 pm

Először hát meggyújtja a kéndarabkák, és a Citrinnek hívott sárkányló helye közelében leteszi a földre úgy, hogy semmit se gyújtson fel. Majd az orra elé emelt kézzel figyeli a hatást, ami szerencsére inkább pozitívnak nevezhető. Amikor Kuraan visszajön, csak bólint a füstölőre, majd jót kuncog a férfin. Pechére. Sikerül letüdőznie a kénbűzt, minek következtében a kuncogás heves köhögésbe és fuldoklásba megy át. ~Nesze neked káröröm.~ *-Az nem kifejezés, hogy büdös...* nyögi, amikor végre újra szóhoz tud jutni.

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Szomb. Nov. 23, 2024 4:51 am