Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.

+8
Noko
Andreas
Kuraan
Kiryuu
Daniel
Shion
Nerefil
Doreen
12 posters

Vérvörös Hold (FRPG)

Daniel
    Daniel

Hozzászólások száma : 428
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
    Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.

Vérvörös Hold (FRPG) - Page 16 Empty Re: Vérvörös Hold (FRPG)

Témanyitás  Daniel Pént. Szept. 04, 2009 5:27 pm

*mikor K bejön és tesz még rá egy lapáttal már szikrázik a haja és ordít, teljesen kikelve magából*szemeit vörös köd üli meg, és olyan vörösen égnek a zöld helyett, mint K-nak szokott* Igen! Segítsük egymást, ha valóban rá van szorulva, de amit egyedül cseszett el, azt oldja is meg maga! Elegem van, hogy mindenkinek a bajait nekem kell megoldanom! Egy kicsit élni is szeretnék! Riát ebbe ne keverd bele! Nem fordultam ki magamból! Különben ez pontosan igaz rád is! Mióta Nerefil itt van állandóan csak nyafogni tudsz! Ner így, Ner úgy.. Egyszer sem köszönted meg, hogy gondolkoztam helyettetek! Egyszer sem köszönted meg, hogy megmentettem az életét és még csak annyit sem mondtál, hogy le vagyok szarva magasról, mikor elintéztem neked, hogy ne kelljen görcsölnöd, mert Nert 40 nővel csalod! De nem! Soha nem vártam el köszönetet senkitől, mert ez a munkám, de azért jól esett volna! *ordít teljes torokból* Szóval engem te csak ne merj elítélni! Minden nyöszörgés nekem jött! Dan tedd ezt! Daniel tedd azt! Oldjam meg ezt, csináljam meg azt! Elegem van!*Kuraan egyetlen rövid kis mondattal folytja belé a szót*teljesen elcsitul és szemei is visszaváltoznak zölddé* Szóval így..*suttogja dermedten* Rendben van. *ránéz K-ra, majd Kuraan után* Elmegyek! *jelenti ki komolyan, többet nem mond, majd kinyomja lábával a gépet*kiteszi a telefonját zsebéből, és egy másikat tesz el, amiből előbb kiveszi a GPS-t, majd némán kimegy a laborból K-t megkerülve*felmegy szobájába, majd összetesz néhány holmit, főleg harci eszközöket*további szavak nélkül lemegy a garázsba majd vörös porschéjába száll be*maga mellé teszi kevés holmiját, amint magával hozott* kinyomja a kocsiban lévő nyomkövetőt, majd mikor kinyílik a garázs kilő*nem köszönt el senkitől, nem érdekli senki, de azt is tudja, hogy nem fog visszajönni most egy darabig*csak száguld az éjszakában nem törődve semmivel*
    Kiryuu
    Kiryuu

Hozzászólások száma : 830

Témanyitás  Kiryuu Pént. Szept. 04, 2009 5:35 pm

*Döbbenten mered Kuraan hűlt helyére. Majd utána Danielre. Figyeli, amit tesz és mondd. De nem tesz semmit. Mivel erre most nincs szó, meg tudja érteni, hogy ezek után kis levegő kell neki. Kuraan kis rövid mondata belé és bele folytotta a feltörni akaró vitát Dannal. Így testvére után némán távozik a laborból. Át megy az étkezőbe, ahol már javában tart a vacsora előkészülete.
    Bemegy, üdvözli kedvesét. Majd leül a helyére.* - Daniel elment. *kis hatás szünetet tartott.* - Innentől fogva én irányítok mindent, nem érdekel senki magán jellegű hasfájása, sem az, hogy hogy hanyatlik a pár kapcsolata. Kérdés? *közben Shionra néz.* -Veled lesz még beszédem négy szem közt.*
    Shion
    Shion

Hozzászólások száma : 280
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 09.

Témanyitás  Shion Pént. Szept. 04, 2009 5:48 pm

Shion: * Teljesen levan döbbenve a lány öltözködésén , de nagyon tetszik neki . * Fejét lehatja , de nem tudja megállni , hogy lopva fel ne nézzen Doreenre majd feladja a próbálkozást és végigméri a lányt ,de ez nem sokat segít rajta mivel ettől áll , mint a cövek egyre keményebben *-Szia..
    Nerefil
    Nerefil

Hozzászólások száma : 756

Témanyitás  Nerefil Pént. Szept. 04, 2009 5:49 pm

Nerefil: * Mosolyog a helyzeten , majd leül enni . Nem sokkal ezután megérkezik K is. * Ad egy csókot kedvese ajkaira ,de a kijelentésen elhül * -Mi az , hogy elment? Hova , miért és meddig? *Néz rá kérdőn * Megrázza fejét , mert nem sok jót sejt *Shion csak forgatja szemeit mikor közli vele K , hogy beszélgetni szeretne vele , visszafordítja tekintetét Doreenre *
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Pént. Szept. 04, 2009 6:05 pm

- Besokallt és elment. *feláll az asztaltól.* - További kellemes estét. Reggel mindenkit várok az első étkezésnél. *hangja és fellépése tiszteletet parancsoló és ellent mondást nem tűrő. A konyhán keresztül távozik, a konyhában meg mondja Merilnek, hogy az adagját a pajtába vigye. Ő maga felmegy az emeletre a Kúriában, egyenesen egy kétszárnyű sárkány koponyákkal díszített szoba felé megy. Belép az ajtón és gondolatának erejével meggyújt néhány gyertyát, a helységben van néhány polc egyik könyvekkel teli, vagyis kódexekkel van tele, ami a történetüket tartalmazza. Van benne egy mahagóni íróasztal egy kandalló és nagyjából ennyi a berendezés, végig simít az asztal lapján. Azóta nem járt itt mióta utoljára szólalkozott össze az apjával. Most leül az asztal lapra és körben néz. Akár, hogy is, most, hogy Dan elment beláthatatlan időre, tényleg minden a nyakába szakad amit, már réges régen el kellett volna vállalnia és foglalnia. Bár a szoba meg változott, a legújabb technológiás számító gép volt az asztalon és körülötte. Akták és egyébb papír kupacok volta most itt. Na igen, ezeket most át kell néznie.* -Francba....
    Doreen
    Doreen
    Admin

Hozzászólások száma : 524

Témanyitás  Doreen Pént. Szept. 04, 2009 6:33 pm

*Döbbenten hallgatta végig Kiryuu-t. Majd miután elment, a hűségesek meghozták a vacsorát. Egy darabig csend volt.* - Finomat főztél Meril. *dicséri meg a hűségest.* - Amm... Ner vacsi után ráérsz? Meg kóstolhatnánk a Belga csokit. *próbálja oldani a döbbent csendet.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Pént. Szept. 04, 2009 6:38 pm

Nerefil: *Kedvese után néz nagyot sóhajtva * ~Nem lesz neki könnyű egyedül..de ha segíteni akarnék biztosan elutasítana..de egy próbát talán azért megér . Csak nem harapja le a fejem , ha megkérdezem~*Doreenre néz és elmosolyodik * -Csak mértékkel , mert meglátszik utánna , ha csokiztunk és nem dolgozzuk le .
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Pént. Szept. 04, 2009 6:51 pm

-óóó... szerintem, le fogjuk dolgozni. Szerinte nem is kicsit. *Mosolyog, lenéz a tányérjára, amjd felnéz Shionra, még mindig mosolyogva, majd vissza Nerefilre.* - Mikor megyünk legközelebb, azt a harisnya tartót még sem kellett volna ott hagynunk. Azon gondolkozom, mit kellene beszerezni a bálra. * A fűzője dekoltázsából egy tollat vesz elő, amjd egy szalvétára ír valamit és oda adja Nerefilnek.*
    ~~ Vacsi után beszélgethetnénk oda kint. Illetve, hát ha tudnánk segíteni K-nak. A választ amjd vacsi után beszéljük meg ok?^^
    Shionnak gúvadnak a szemei, mennyire igazad volt ^o^~~
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Pént. Szept. 04, 2009 6:53 pm

*Átolvas egy adag aktát és közben azon gondolkozik kit, hogyan vonhat bele a munkába, hogy segítsenek neki, és ez az egész ne nyomja agyon. Minden tisztelete Danielé, hogy ezt egyedül vitte.*
    Shion
    Shion

Témanyitás  Shion Pént. Szept. 04, 2009 7:04 pm

Shion: * Halkan felmordul élveztesen , mikor a lány dekoltázsából elővesz egy tollat de azért közben villant rendesen Doreen . * Hugának ad egy puszit , mert érzi , hogy ha nem kapja meg a kielégülést azonnal akkor felrobban . Mikor elhalad Doreen mellette a lányt sem hagyja ott elköszönés nélkül . Megjogja a szék háttámláját , hajol és belesúg a lány fülébe. * -Szeretlek . *Megnyalja a lány nyakát oldalt és huncut vigyorral a képén tűnik el , hogy minél hamarabb könnyíthessen magán *

A hozzászólást Shion összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 04, 2009 7:10 pm-kor.
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Pént. Szept. 04, 2009 7:11 pm

Nerefil: * Figyeli Doreen és Shion viselkedését is. * Elveszi a szalvétát és elolvassa . Összegyűri kezében mikor Shion felé közelít és megpuszilja , nagyot néz mikor belenyal a lány nyakába és elég hallhatóan mondja , hogy szereti .Figyeli Doreen reakcióját nagyon * Kinyitja a szalvétát és végigolvassa , majd felnéz a lányra aggódva * -Igen..segíteni kéne K-nak..
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Pént. Szept. 04, 2009 7:13 pm

*Nagyokat néz mikor Shion rátámaszkodik a széke támlájára, pláne akkor mikor a fülébe súg, és utána bele is nyal. Pislogva néz Shion után.* - Hogy is volt, hogy két nap kell neki? *Néz csodálkozva Ner-re.* - Szerintem, holnap az első étkezésnél kellene fel ajánlkozni neki, ehhez mit szólsz? *Majd vissza néz az ajtóra és megérinti a nyakát.* - Egy új ruha is elég?
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Pént. Szept. 04, 2009 7:20 pm

Nerefil: -Őszintén megmondva nem gondoltam volna , hogy ennyire beléd van zúga..tudtam , hogy nagyon szeret . De ez a vakló és a szakadék esetét is meghaladja , hogy egy napot nem bír ki nélküled. * Elmosolyodik Doreenen * - Felkínálkozol neki a reggelin? Vagy csak húzod tovább az agyát? Egy tanács..ahogy láttam , hogy elég nyitott rád...és ilyenkor a legsérülékenyebb a férfi..ha visszautasítják . Akkor kínáld fel magad , ha kész vagy vele újrakezdeni..ezek után szerintem lesznek kompromisszumlehetőségeid nála szóval jól gondold meg , hogy mit akarsz ..szabadságot vagy kevésbé legyen perverz..legyen kedvesebb vagy dúrvább. *Megtörli száját egy szalvétába * -Keressük meg Kiryyut. Mitszólsz? *Mosolyodik el , feláll megvárja míg Doreen is és együtt indulnak el kedvese keresésére *
    Shion
    Shion

Témanyitás  Shion Pént. Szept. 04, 2009 7:23 pm

Shion: *Saját szobájában könnyít magán . Elég ha a lányra gondol az új szerelésébe és megint vérrel telíődik a lába között * Lezuhanyzik és közben ha kell nyugtatja magát és visszaállítja a rendes vérellátottságot agyába *
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Pént. Szept. 04, 2009 7:36 pm

-Ajjj félére értesz! ... Nem Shionnak akarok felajánlkozni, hanem úgy gondoltam, hogy K-nak fel ajánlani, hogy ha tudok valamiben segíteni akkor osszon ki nekem is feladatot. *Közben megy Nerefil után.* - Amm.. elég dühösnek tűnt biztos jó ötlet felkeresni a Parancsolód? Shionnal még nem akarok foglalkozni, legalábbis, a két nap letelte után, persze ez csak akkor érvényesül ha ki bírom. Hiányzik már nagyon, és a mosatni viselkedése, egyáltalán nem segít az elhatározásom meg tartásában.... ajj.... *Elmennek a csomagok mellett* - Öm nem kellene ezeket elvinni?
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Pént. Szept. 04, 2009 7:42 pm

Nerefil: *Megvakarja tarkóját zavartan * -Bocs , akkor nagyon félreértettelek . Bátyó nagyon szerelemes beléd kérlek ne törd össze. Ha mást szeretsz vagy nem kell már neked mert erőszakos túlságosan neked inkább mondd meg neki , minthogy reménykedjen kérlek . Igen , jótlet felkeresni K-t biztos sok feladta van és én könnyíteni akarok rajta . * Megállnak a csomagok mellett . * -Az az igazság , hogy egy harisnyatartót elraktam , hátha jó lesz nekem vagy neked . Felpróbálom gyors és utánna megyünk rendben? *Behúzza a lépcső alá a lányt *-Nézd , hogy jön-e valaki. *Letolja nadrágját és egy szál tangában parádézik , majd felhúzza a cobmfix harisnyát ami feket és a csipeszek segítségével hozzácsatolja fehérneműjével *-Nos mit gondolsz jó?

A hozzászólást Nerefil összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 04, 2009 7:48 pm-kor.
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Pént. Szept. 04, 2009 7:47 pm

-Ajj... kell nekem Shion. Mondtam, kedves királyném, kérem mosson fület. Mert az előbb említettem, hogy szeretem a bátyját. Nos...*Figyeli Nert. majd takarja még ő a lépcső alatt öltözködik, miután kész, hátra néz a válla felett.* Szerintem így állíts be K elé, örülni fog neked, az biztos. *Miután végeztek és Ner kijön a lépcső alól elindulnak találomra.* -Várj csak, esetleg nincs egy dolgozó szoba ebben a házbna? Apámnak is van, gondolom akkor a Királynak is lehet, nem?
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Pént. Szept. 04, 2009 7:55 pm

Nerefil: -Jó..jó csak biztosra akartam menni. *Mosolyog* -Rendben , nem is rossz ötlet ,de attól tartok , hogy akkor felrak az asztalra és ott helyben nekem esik .De egy próbát megér. *Mosolyog kacéran * Nadrágja helyett egy rövidebb szoknyát vesz fel ami alól kilátszik a harisnya teteje és látszik , hogy fel van valamire fogatva . Vagyis egy nőcsábász férfi már sejtheti , hogy mit rejt a szoknya alatt . * -Huhha ez jó kérdés..ha van dolgozószobája akkor sem mutatta meg eddig . De bennem van a vér..úgyhogy csak megtaláljuk . * Elindulnak a szatyrokkal a kezükben , bekopogtat egy nagy mahagóni ajtón amit eddig észre sem vett, ez nem sikeres . Tovább haladnak beljebb a folyosón , egyszer csak sárkény koponyás ajtóval találják magukat szembe * -Bizarr..szerinted ez eléggé dolgozószobás ? *
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Pént. Szept. 04, 2009 8:00 pm

*Elindulnak fel a lépcsőn. * - Várj egy kicsit, előbb ezeket leteszem a szobámban, egy pillanat. *Elszalad Shion ajtaja előtt is, majd csak az ajtóba teszi be a csomagokat és rácsukja az ajtót, ezek után futva megy vissza Nerefilhez.* -Meg is vagyok. Akkor mehetünk. *Ezek után tovább indulnak és egy sárkány koponyás ajtót találnak a folyosó végén.* - Hát őő.. hátborzongató az biztos. Egy próbát megér, nem? Nyiss be te végül is a te Parancsolód.
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Pént. Szept. 04, 2009 8:02 pm

*Most már az asztal mögött ül és a papírokat nézegeti és tologatja.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Pént. Szept. 04, 2009 8:08 pm

Nerefil: -Várj...*kiment belőle egy doboz belga csokit , megvárja , hogy Doreen visszaérjen * -Ha goromba lesz akkor fegyverként fogjuk ezt használni...*emeli fel a csokit * azért az oroszlán barlangjába nem árt soha valamilyen ezközzel felkészülve bemenni. *Mosolyog* Az ajtó előtt állnak , majd bekopog és benyit meg sem várva a választ . Meglátja kedvesét az asztal mellet *-Úgy látom , hogy jó helyen járunk . *Mosolyodik el * -Kedves parancsolóm ..*lép beljebb * segíteni szeretne ez a két szép hölgyemény neked. Lenne valami nekünk való feladatod?
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Pént. Szept. 04, 2009 8:12 pm

*Ner mögött lép be a szobába.*
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Pént. Szept. 04, 2009 8:17 pm

*Fel néz a papírokból és meg akad a szeme, Doreen uj szerelésén. Hümmög egyet elismerően, majd kedvesét is végig méri, és észreveszi a harisnyatartó kilátszó részét. Erre már füttyent.* - Lesz feladat nektek is. De mára azt hiszem befejeztem, a szemem is jojózik, ettől a sok papírtól. Maradjunk a reggelben, jó? Hosszú volt ez a mai nap. *Fel áll az asztaltól és érzi, hogy meg kordul a gyomra.* - éhes vagyok... *Oda megy Nerefilhez és fáradtan megcsókolja, közben átfogja a lány derekát. Majd elengedi.* - Jól nézel ki kis lány. *mondja Doreen-nek.* - Megyek enni, Te jössz velem vagy még maradtok csevegni?
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Pént. Szept. 04, 2009 8:26 pm

Nerefil: -Rendben . Akkor majd holnap jövünk segíteni . * Viszonozza a csókot , beletúr kedvese hajába közben * - Ha vérre vágysz nyugodtan szólj nekem..*Mondja kedvesének* -Nocsak..féltékennyé akarsz tenni? *Mosolyog doreenre , belemarkol kedvese fenekébe * -Ezt még megbeszéljük otthon rendben? *Odaadja a belga csokit *-Csak vacsora után ehetsz belőle rendben?*Öleli fél kézzel kedvesét , a lányra néz * -Maradjak még egy kicsit beszélgetni..vagy *K-ra néz mosolyogva *
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Pént. Szept. 04, 2009 8:30 pm

*Ner vállára teszi a fejét, mint aki nagyon álmos, de közben dörgölőzik a lánynak a fejével. A csokit elvette bal kezébe tette ami Ner derekát fogja át, közben jobb kezével ki is bontja. De ekkor már csak az álla van a lány vállán kivesz egy darabot és azt Ner ajkai közé teszi, a dobozt Doreen felé nyújtja, majd mikor a lány is vett belőle akkor ő is bekap egy darabot. *

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Hétf. Nov. 25, 2024 8:42 am