Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.

+8
Noko
Andreas
Kuraan
Kiryuu
Daniel
Shion
Nerefil
Doreen
12 posters

Vérvörös Hold (FRPG)

Doreen
    Doreen
    Admin

Hozzászólások száma : 524
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.

Vérvörös Hold (FRPG) - Page 15 Empty Re: Vérvörös Hold (FRPG)

Témanyitás  Doreen Csüt. Szept. 03, 2009 9:44 pm

-Ebben nem vagyok biztos. Tegnap nagyon össze vesztünk, zengett az edzőterem is úgy veszekedtünk, meg kértem Nokot, hogy ne kelljen egyedül aludnom, ő meg beivott és bejött a szobámba. Látta, hogy Nokoval alszom, azóta teljesen rossz következtetéseken van... Nem hsizem, hogy beválna....
    Bara
    Bara

Hozzászólások száma : 454
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.

Témanyitás  Bara Csüt. Szept. 03, 2009 9:53 pm

*amikor a férfi belép imádkozik az ősökhöz, az Őrzőhöz, és mindenkihez, akihez csak tud, hogy lelke tettei miatt sose kerülhessen az Árnyékba*csak az ölelést veszi észre, mire ijedten rezzen össze és nyílnak ki szemei, majd hátranéz Kuraanra*szemeiből patakzik a könny*nézi egy ideig a férfit, majd lehajtja fejét* Annyira sajnálom, hogy nem mondtam el.. Annyira sajnálom, de úgy féltem.. Rendkívül rossz anya vagyok..*suttogja* És nőként is csődöt mondtam, akárcsak kiválasztottként, vagy direktrixként.*suttogja* Annyira szeretlek, hogy belehaltam volna, ha nem láthatlak többé, miközben téged egyáltalán nem érdekellek mint nő, bármit is tettem. Megbuktam már sokszor, mégsem adtam fel. Most megtanultam a leckét. *suttogja majd elhatározza magát* Soha többé nem akarok senkinek sem ártan. Visszamegyek és a további életemet elszigetelve töltöm a ..............-ban. *felkel, majd szembefordul a férfival* Imádkozni fogok, hogy az életetek forduljon jóra.*suttogja* Légy boldog Kuraan. *suttogja* Mindig is szeretni foglak. De most búcsúzom. Isten veled harcos.*néz rá a direktrix elszánt, komoly tekintetével, majd egy pillanat múlva semmivé válik*
    Kuraan
    Kuraan

Hozzászólások száma : 634
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.

Témanyitás  Kuraan Csüt. Szept. 03, 2009 9:57 pm

*Értetlenül néz fel a nőre, aki nem hadja szóhoz jutni.* -Ne....* De már nincs kinek mondania. Áll a Kriptában és Bara hült helyét nézi, majd két kézzel túr bele a hajába. legszívesebben össze törne valami, de semmi nincs a keze vagy a lába ügyében.* -Na ebben is vér profi vagyok.... *Vissza kullog a Kúriába.*
    *A medence előtt megáll majd gondolkodás nélkül bele csobban háttal, mint egy vizihulla, elég sokáig lebeg a víz felszínén, és csak néz ki a fejéből.

A hozzászólást Kuraan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 04, 2009 10:06 am-kor.
    Daniel
    Daniel

Hozzászólások száma : 428
    Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.

Témanyitás  Daniel Csüt. Szept. 03, 2009 10:24 pm

*elmosolyodik, mikor bátyja a nő után megy, majd felkel*~Ideje utána nézni, hogy Shion mostanában mivel tevékenykedett...~*felkel, majd lemegy a laborba és elkezdi nézni a felvételeket*érzi, hogy egyre dühösebb lesz*a karos görgős szék műanyag karfáját összegyűri*fogait egyre jobban csikorgatja és morog*~kerüljön a kezeim közé..~*acsarogni kezd, ahogy az edzőterem előtt kiabál a lánnyal*~még jó hogy mondtam neki, hogy kerülje el. Kijár a verés megint.. Ha begyógyulnak a sebei úgy néz ki nem tudja, mi az a normális viselkedés! Azt hittem elég lesz az a figyelmeztetés, de Shion különösen idióta.. Nem árt neki a verés!~*határozza el, miközben próbálja nem szétverni a szobát dühében, hanem továbbnézni a viselt dolgait*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Pént. Szept. 04, 2009 1:52 pm

*Úgy ahogy van vizesen betámolyog Daniel laborjába.* - Elment az akármicsodába, az az izé, ahol vezekel vagy mi a frac... most mit kezdjek vele?! Oda nem tudok utána menni? Meg miért kellene nekem utána menni? Különben se akartam vele együtt élni, de dühít, hogy cseszett szólni, hogy Noko az én vérem.... lesmároltam a kölyköt a BM-ben.... *véletlen se mondaná, ki, hogy a fiam. Közben csurog róla a víz, nem is kicsit.*
    Daniel
    Daniel

Témanyitás  Daniel Pént. Szept. 04, 2009 2:00 pm

*elégé ideges mindenre, mikor Kuraan beszabadul hozzá*odanéz, majd forgatja a szemét a szavain* Egy idióta vagy és sajnálom szegény nőt, hogy belédesett. Tudod meg tudom érteni minden egyes lépését, mert totálisan igaza van! *emeli meg a hangját* Ha nem kefélnél agyba főbe mindenkivel, hanem a valagadon ülnél nyugton, most nem kellene nekem itt nyafognod. Elegem van abból, hogy mindenkinek a problémáit nekem kell megoldanom. Légy önálló és gondolkodj el! Nem én élek helyetted! És örülnék, ha nem csöpögtetnéd össze a padlót!*kiabál bátyjával*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Pént. Szept. 04, 2009 2:09 pm

-Te beszélsz?! Bazd.... Te meg a bolhából is elefántot csinálsz! Csezd meg ha olyan életed éltél volna mint én te se lennél jobb! Ó bocs neked tökéletes volt minden a kis bigéddel. Te nem szenvedtél hiány bazd semmiben, és nem vágták a pofádba, hogy szarra se vagy jó... *Dan hozzá állása miatt most jön elő belőle több év frusztrációja amit eddig lenyelt vagy elnyomott.*- Ó bocs, hogy az öcsém van és épp hozzád mertem fordulni. Igaz a vér nem kötelez semmire....
    Nerefil
    Nerefil

Hozzászólások száma : 756

Témanyitás  Nerefil Pént. Szept. 04, 2009 2:49 pm

Nerefil: -Hát , hogy megmondjam az őszintét talán a Nokoval való alvás nem a legjobb ötlet volt ,de ezen már nem tudunk változtatni . Higyjél nekem..működni fog..ha pedig nem bírod ki akkor maximum a nyakába borulsz . * Megsimogatja a lány arcát * -Azt szeretném , ha mind a ketten boldogok lennétek rendben? A bátyám nehéz eset..de nagyon szeret téged...kéne csiszolni a modorán..de szerintem ez elnézhető neki vagy nem tudnád?
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Pént. Szept. 04, 2009 2:54 pm

-Elnézhető lenne, ha nem lennének percenként düh kitörései, és nem lenne olyan bunkó, hogy kőbaltának is elmehetne az őskorban. *nagyot sóhajt.*

A hozzászólást Doreen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 04, 2009 3:06 pm-kor.
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Pént. Szept. 04, 2009 3:02 pm

Nerefil: * Doreen megjegyzésén pislog kettőt , majd elkezd szakadni a nevetéstől * -Igen..ezaz..te kellesz neki . * Nevet még mindíg miközben könnyeit törülgeti le arcáról * - Azért szerintem vannak aggodalmai veled kapcsolatban ..mert arisztokrata vagy . Beszélnetek kéne mikor már kicsit összevagytok megeledve , hogy miket vársz el meg milyen szokásaitok is vannak , mert az az igazság hogy mi egyáltalán nem ebben a szellemben nevelkedtünk fel .
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Pént. Szept. 04, 2009 3:06 pm

*Összekulcsolja a kezeit a tarkóján és felnéz a plafonra.* - Szeretném magam mögött hagyni azt a világot, de a bunkóság akkor sincs az ínyemre. *Mosolyog, hogy Ner nevetett a megjegyzésén.* - Miért is? Bár mennyire is nem tűnik úgy, tudok egy pár oltást. *kacsint a lányra.* - Shionhoz meg kell is. csak ő felkapja rajta a vizet, bár eddig nem tudtam neki egyet se beadagolni.
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Pént. Szept. 04, 2009 3:26 pm

Nerefil: -De ha még nem is mondtál neki ilyet , akkor honnan tudhatnád , hogy felfogja rá kapni a vizet? Jó..tényleg nem egy nyugis típus Shion . Van egy kissé perverz beállítottsága ,de most nagyon felvan spanolva és ideges ezért inkább kerüljétek a vitákat , mert egy kis szikrától is robbanhat .
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Pént. Szept. 04, 2009 3:32 pm

-Azt vettem észre. *fintorodik el.* - Vittem neki kekszet meg tát, és kissé kirtikus voltam vele, a viselkedését illetően, erre felkapta a vizet és megint alaposan össze szólalkoztunk. *Hanyatt dől a széken.* - Nem tudom mit kezdjek vele.... Amm... nem mehetnénk el vásárolni?
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Pént. Szept. 04, 2009 3:54 pm

Nerefil: -Értem ..szóval kicsit kritikus . Nem állok senki pártjára ,de neki most nem kritika kéne , hanem egy kis odafigyelés ha meg bunkó volt tényleg alaptalanul akkor pedig húzni kell az agyát pár szép darab ruhával amíg meg nem puhul. *Mosolyodik el. * -Tőlem indulhatunk is. * Beszól Merilnek , hogy mennek és urának is mondja meg , hogy elmentek . Nagyot néz amikor egy platina bankkértyát a kezébe nyom Meril *-Köszönöm. *Kimegy és felvillantja Doreennek a bankkártyát *- Költekezhetünk.
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Pént. Szept. 04, 2009 3:58 pm

- Na ez jól hangzik, még sosem voltam. Vagyis igen, de azt nem nevezném szabd programnak, na mind egy. Mivel megyünk, hol merre hogyan?
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Pént. Szept. 04, 2009 4:01 pm

Nerefil: -megkérünk egy hűségest , hogy vigyen el minket egy éjszaka is nyitvatartó ruhabolthoz . Van pár , mert mostanában van nem egy elvetemült ember aki éjszaka vásárol szerencsénkre. *Msolyodik el , megfogja Doreen kezét és maga után húzza *-Van nállam telefon más nem is kell .
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Pént. Szept. 04, 2009 4:13 pm

-OKé. Akkor legyen így. *összeszedte lábait és felvette Nerefilel a tempót.* -Gyors vagy... *Mondta miután már nem úgy lobogott a királyné után mint egy zászló.*
    *Az üzletbe ahol mentek sok minden volt, mi szem szájnak ingere, az az minden ami szép és dögös.*
    Kis ruha a vacsorákhoz
    A fekete farmerjéhez
    Ruha alá
    Szintén farmerhoz
    És ebben a darabban jön haza a vásárlásból.

Igen csak tetszik neki a sok ruha amit beszereztek, farmerok, rövid nadrágok, szoknyák, minden mai csak egy nőnk kell ruha téren.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Pént. Szept. 04, 2009 4:23 pm

Nerefil: * Látja , hogy Doreent kikapcsolja a vásárolgatás és nagyon bele is merül . Egymás után próbálják fel a ruhákat . Vesz egy sokat sejtető hálóinget , 5 pár magassarkút , hogy ne legyen olyan kicsi párjához képest . Emellett még egy harisnyatartót is vesz combfikszes fekete harisnyával , két szoknyát és egy nadrágot . * Belga csokiból is vesznek pár dobozzal és csak ezután indulnak haza * -Nos Doreen *mosolyog rá * máskor is számíthatok rád , ha vásárlásról van szó?
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Pént. Szept. 04, 2009 4:27 pm

-Tudod nem is olyan rossz. Szóval Persze! *Mosolyodik el lelkesen.* - Humm.. Belga csoki.... na most csorog a nyálam, hogy ez nekem miért nem jutott eszembe! *Az utolsó étkezésre érnek csak vissza amire általában mindenki oda ér, az az megjelenik, ha nincs különösebb gondja baja. Lepakolják az előtérben a csomagokat. Doreen az egyik új beszerzésű darabban megy az étkezőbe. Mely egy szép fűző, muszlin ujjakkal.*
    Shion
    Shion

Hozzászólások száma : 280
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 09.

Témanyitás  Shion Pént. Szept. 04, 2009 4:38 pm

Shion: * Unalmasan telt a napja . Leszenvedte magát az ebédlőbe ,mert muszály kajálnia de nem nagyon tetszett , hogy van most társasága.Yoshimoto , a hűséges éppen ott lébatlankodik. Tejet ivott pont mikor beléptek a lányok az ajtón . Oldalra pillantott és már köpte is a tejet sugárban a szemgben lévő hűségesre azaz Yoshimoto-ra .* Megtörölte a száját és újra a lányra nézett elkerekedett szemekkel * A nadrágjában valami megmoccant azonnal *

A hozzászólást Shion összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 04, 2009 4:51 pm-kor.
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Pént. Szept. 04, 2009 4:42 pm

Nerefil: -Tied lehet az egyik doboz csoki , ha gonolod. *Mosolyog * De csak ha jó kislány leszel..*vigyorog * és elcsábítod a bátyám , bár ebben a szerelésben tuti. *Lepakolnak az előtérben és ezután mennek csak be az ebédlőben . Jót kacag bátyja reakcióján . *-Tetszel neki..*súgja Doreen fülébe , majd meglöki kicsit hátulról , hogy induljon el *
    Daniel
    Daniel

Témanyitás  Daniel Pént. Szept. 04, 2009 4:49 pm

- De nem volt olyan életem.. Még jó. Te voltál a barom, aki elszúrta, szóval inkább magaddal kéne ordibálnod erről! Nem én szöktem meg! Ha nyugton tudtál volna maradni a seggeden már akkor, talán most nem kéne itt nyavalyognod! De nem! Miért is? Hiszen te Kuraan vagy.. A hatalmas nőfaló! Sosem bírtad volna komolyan venni az életet ezért lett ez most is! És örülhetnél neki, hogy én még a bolhából is elefántot csinálok, de már nagyon elegem van belőle! Igaz! Egyáltalán semmire sem kötelez! Úgyhogy nyugodtan békén is hagyhatsz! Utálom a nyafogást és hogy ebben a házban még akkor sem tudnak egyesek komolyak lenni, ha muszáj lenne! Méghogy én nem szenvedtem hiányt.. Te nem tudod milyen érzés az, mikor elveszted azt, akit a világon a legjobban szeretsz a gyerekeddel, úgyhogy nekem ilyet ne mondj! Lehet, hogy sok mindenen mentél át, de az semmi ahhoz a kínhoz képest! A tested meggyógyul, de a seb a lelken talán sosem! Úgyhogy a helyedben gondolkoznék. És kétlem, hogy akkora fájdalmaid lettek volna valaha is, mint amekkorákat most él át az a szerencsétlen nő, csak mert volt olyan bátor, hogy elengedjen. Ő is megunta a hülyeségeidet! Csodálom, hogy még a többiek nem!*úgy kiabál, hogy kihallatszik az előtérbe hangja*
    Kiryuu
    Kiryuu

Hozzászólások száma : 830

Témanyitás  Kiryuu Pént. Szept. 04, 2009 4:52 pm

*A vita felére toppan be a laborba.* -Sajnálom de Kuraan-nak kell igazat adnom, bár csak azt hallottam, hogy a testvérek segítsék egymást, és titeket a véretek is kötelez. *Morran rájuk.* -Fejezzétek, be. Dan higgadj már le a fenébe is, mióta Ria idekerült kifordultál magadból, és azt ne is említsem, hogy most, hogy nincs a házban úgy viselkedsz mint egy ideg beteg?! Vegyél visszább az arcodból!

A hozzászólást Kiryuu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 04, 2009 4:57 pm-kor.
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Pént. Szept. 04, 2009 4:55 pm

*Nézi Shion reakcióját és nevetnie kell rajta, amit nem is rejt véka alá, és feltör belőle. Kezét a szája elé kapja és úgy nevet. Majd elmegy Shion mellett. Megkerüli az asztalt és srégen szembe ül vele, hogy ha megint kiköp valamit akkor az ne őt találja el. Mikor leül még akkor is kuncog. Haja most féloldalasra van fésülve, jobb szemével egy vonalban van most a választéka.* - Sziasztok. *köszön kuncogva*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Pént. Szept. 04, 2009 5:04 pm

-Tudod mit, dögöljön csak bele. *köpi öccsének. Majd láthatatlanná válva eltűnik, hallani ahogy kivágódik a bejárati ajtó majd becsapódik és utána néma csend.*
    *Valahol a hegyekben ölt testet. Elkeseredett, és csalódott. Majd rádöbben mit is vágott öccse fejéhez és eltátja a száját.* - A francba....

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Hétf. Nov. 25, 2024 10:38 am