+8
Noko
Andreas
Kuraan
Kiryuu
Daniel
Shion
Nerefil
Doreen
12 posters
Vérvörös Hold (FRPG)
Kiryuu- Hozzászólások száma : 830
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°651
Re: Vérvörös Hold (FRPG)
*A fenekére mért csapásra össze szaladnak a szemöldökei a homloka közepén, majd bemegy a zuhanyzóba és eldönti, ma már nem megy vissza a Kúriába, sietősen de azért hosszan zuhanyzik, hogy a harc által rá került szagokat lemossa. Majd miután végzett meg törölközik és egy szál semmiben megy vissza a szobába, ezek után nyílt rohamot intéz, Ner keblei iránt.*
Shion- Hozzászólások száma : 280
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 09.
- Post n°652
Shion: *A lány beszólásán elmosolyodik de csak úgy , hogy a lány nem láthatja mert akkor éppen háttal van neki .* -Nem duzzogok..csak téged szeretnélek a karjaim között tartani erre meg lejegyelsz. * Doreenra mosolyog csintalanul * -Tényleg olvadsz a rósszfiúktól? * Simogatja meg kedvese combját * Odalra néz és meglátja a leopárdos pólót. * -Hm..ez meg kié? * Megfogja és megszakolja *-Pfúj...Kuraané ..hogy..kerül hozzád ..és ide az ágyba?
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
- Post n°653
*Nagyot sóhajt.*- Fűzőben nehezen varrta volna a hátam. Így hogy ne legyek meztelen, kaptam egy pólót. És mivel, még fájt a hátam mikor kész lettem nem akartam vissza venni a szoros fűzőm, ezét ebben a pólóban jöttem vissza. Nyugalom a szekrényéből vettem ki, nem használta. *Közben le emeli a jeges zacskót a fiú oldaláról.* -Na mindjárt jobban néz ki. *Majd a jeget leteszi a tálcár, és oda hajol a véraláfutáshoz, és kissé megnyalogatja. Majd felkúszik Shion mellé, át fordul a másik épp oldalára és hozzá bújik.* -Legközelebb jobban figyelj oda, nem akarlak torokba gombóccal várni haza, és guta ütést kapni fél percenként, hogy lesz e bajod vagy sem.*Miközben beszél megint csak apró köröket karcolgat a fiú mellkasára.*
A hozzászólást Doreen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 11, 2009 11:14 am-kor.
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
- Post n°654
Nerefil: *Lábait lóbálva várja kedvesét.* ~Sókáig fürdik..csak nem valamilyen nőies beütése van neki is..pedig nagyon nem annak tűnik.~* Feltűnik kedvese az ajtóban aztán egy pillanat múlva már 5 cm távolság sincs közöttünk. * Tetszik neki amit kedvese csinál vele , de kimászik K alól * -Azért a tetoválásra is kíváncsi vagy nem? *Leeszi a köntöst és hátatfordít K-nak * Eltűri ébenfekete haját az útból így teljesen jól látszik a minta ami a csípőjén van* -Nos..mi a véleményed?
- Post n°655
*Fél térden van a padlón és már igen csak harc kész.* -Remek csinos szép darab... Kuraan ügyes.... *Majd dönti is az ágyra Nert- de most úgy vigyáz azért rá mint a hímes tojásra. Miután elfektette kedvesét, vissza helyezkedik annak lábai közé, és belefog annak izgatásába, hogy minél nedvesebb és tágabb legyen. Mindezt addig folytatja, még Ner élvezetesen össze nem rándul. Ezek után fölé kerekedik, és csókokkal borítja be, majd finoman ráveszi kedvesét egy kis harapdálással, hogy cseréljenek helyet. Ő maga elfekszik és csípőjére igazítja a lányt. Majd egy határozott és erős mozdulattal, már benne is van.*- Tied a pálya.... *Suttogja fél ülő helyzetben a lány fülébe.*
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°656
*Edzés után úszni akarna menni, de az órára pillantva rájön, már felkelt a Nap így annak lőttek. A konyhába megy csinál magának egy Chappuchino-t, azt elkortyolgatja, majd beles a könyvtárba, szét néz a polcokon, hogy mit is kezdjen magával. Mivel nem talál semmi kedvére valót, így elindul fel a szobájába. Egy pillanatra megáll Doreen szobájának ajtaja előtt, majd tovább is megy. Zuhanyzik, és elnyúlik az ágyban, majd lustán felméri a plazma TV -t és az XBox 360ast. Végül lekecmereg a padlóra, és neki kezd Jáccani a Need for Speed legutóbbi verziójával. Majd miután kellő képen elfáradt bedől aludni.*
- Post n°657
Shion: -Nem kell aggódnod ennyire...de hozzátartozója a harcnak , hogy valaki megsérül benne . Én még jól jártam ,de ezt nem mondhatom el az alantasokról akiket meglőttem . * Halkan felmorran * -Ne kísérts Doreen..akartam egy nyugalmas éjszakát ,de ha te nem igényled akkor ...* az ő ujjai is elindulnak a takaró alatt a lány térdétől feleflén a combján.*
Doreen- Admin
- Post n°658
-Igazad van. *Elvackolódik Shion mellett.* - Pihenj akkor, nem akarom, hogy felszakadjon a sebed, még mindig érzem a válladon a véred illatát. *Megsimogatja Shion arcát.* - Szép Álmokat. *Fejét ráteszi a fiú mellkasára és kezét is.*
- Post n°659
Nerefil: * Halkan nyekken mikor kedvese az ágyra dönti.* -Téged nem is érdekel annyira a tetoválás..*mondja mosolyogva , felnyög mikor belekezd kedvese a kényeztetésbe . Elégedetten sikkant fel , mikor elélvez ..szíve hevesen ver teste pedig teljesen felkészült Kiryuu fogadására * A csókok megnyugtatják és lassan szívverése is a normális felé kezd közelíteni , nem nagyon kell noszogatni , mikor a helycseréről van a szó. * Felsóhajt , mikor elmerül benne parancsolója . Leereszkedik kedvese csípőjére teljes méretében magábafogadva urát . Reszketeg sóhaj szakad fel ajkai közül mikor megmozdítja csípőjét. Fel - le kezd lovagolni a fiú és néha beleveszi előre-hátra való mozgásokat is , hogy ne legyen olyan unalmas. Szemeit résnyire hagyja csak nyitva innen figyeli kedvese reakcióját.*
- Post n°660
Shion: -Nem csak magam miatt..hanem miattad is gondoltam erre. Mert túl perverznek tartassz meg olyannak aki csak azt akarja mindig , ezért gondoltam , hogy talán ma kicsit visszaveszek . De ha nem igényled a pihenést részemről rendben . csak szólj . * Elnyújtózik és megsimogatja a lány haját * -Gyönyörű vagy ..én asszonyom..* mosolyog boldogan*
- Post n°661
*Minden percét kiélvezi a dolognak, simogatásokkal dicséri kedvesét. Néhol hangosan sóhajt fel, néha halkan felnyög. Majd ő veszi át a vezető szerepét, és az általa diktált iramra fejezik be. Hangos sóhaj szakad fel a torkából mikor elélvez. A szobát belengi az ilyenkor már megszokott illat, ami egyértelművé teszi Ner kihez is tartozik. Gyengéden simogatja meg kedvese arcát, nyakát, kebleit, és végül hasát. Bár ekkor félelem kúszik fel a gerince mentén. Vajon mit hoz számukra a jövő.*
Doreen- Admin
- Post n°662
-Na! *csattan fel.* -Nem vagyok én asszony! Maximum kisasszony! *mosolyog látszólagos felháborodással egyetemben.* - Fiatal vagyok még, az asszony megszólítás, meg úgy öregít.... Ne veresd össze magad. *Sebek és foltok nélkül szeretnélek az apámnak bemutatni. Jut eszembe tudsz táncolni? Keringőt? *Könyököl fel Shion mellett.*
- Post n°663
Nerefil: * Mikor kezd már kissé fáradni , akkor kedvese besegít neki . Kissé vadabb ,de élvezetes tempót diktál K. Kedvese vállaiba kapaszkodik meg . Teste megfeszül és karmaival végigszánt kedvese kezén mikor eléri a gyönyör. Megnyalja a sebeket amit okozott K-n * Kifáradtan dől le kedvese mellé az ágyba * - Megérte annyit húzni az agyad és a sajátomat is..*húzódik mosolyra az ajka * amire várni kell az utánna sokkal édesebb . * Megcsókolja K-t és feljebb kucorodik az ágyon miközben légzését állítja vissza a normálisra * - Ühm..K..egy alantas honnan tudja megállapítani , hogy ki a vámpír és ki nem?
- Post n°664
*Szorosan öleli át Ner-t.* - Úgy ahogyan te, a szag alapján. Miért? *Kinyitja szemeit, amin egy pillanatra vörös derengés fut végig. Majd hirtelen fogást vált és Ner fölött helyezkedik el négykézláb, közel hajol Nerefilhez.* -Nm hűségessel szereztetted be azt a vackot, igaz?
- Post n°665
Shion: -Az asszonyom vagy..*húzza magához Doreent * -Mindegy hogy hogyan nézek ki ha az apádnak nem leszek szimpi bárhogy talál bennem kivetni valót . *Megrázza a fejét * -Nem..nem tudok keringőzni . Ha megyek arra a puccos bálra akkor nem árta megetanulnom igaz? *Fintorodik el*
Doreen- Admin
- Post n°666
-Nyáá.... *Bólogatni kezd.*- Igaz ami igaz, nem is ismered, de már tudod, mi is lesz. Na váltsunk témát. Igen, nem ártana megtanulnod. Ha nem vereted magad mozgás képtelenné holnap akkor elkezdhetlek tanítani. Valahogy fel kell vágnom veled, és azt csak a táncparketten tudom megtenni. *mosolyodik el kihívóan és gonoszkásan.*
- Post n°667
Nerefil: -Szóval szag alapján..értem . * Felpillant kedvesére , mikor K alá kerül * -KHm..de ..hűséges vette meg..egy hozzád hűséges egyed..* nem sokat ment a helyzeten ,de a szó szoros értelmében igaza van , hogy egy hűséges vette meg * -Nem akarok veszekedést..kimentem és ennyi..itt vagyok egyben nem? Akkor meg felesleges veszekedni.
- Post n°668
Shion: -Vlamennyire mozgásképes maradok akkor holnap , hogy tudjál tanítani néhány lépést . Pff..Doreen ez hiányzott már csak..* megfordul és magában ápolgatja a lány álltal oly sokszor megsebzett önbecslését*
- Post n°669
-A nagy frászt felesleges! Nem lehetsz ennyire felelőtlen! *emeli meg a hangját.* -Odakint háború dúl, te eszetlen! Mi van ha belefutsz egy alantasba és az elkap? Ez már cseppet sem játék, ami oda kint folyik, már nőket is ölnek, és gyerekeket is. Az otthonaikból rabolják el őket, a férfiakat durván meg kínozzák, de az utóbbi egy hétben már a nőket is megdolgozzák. Ne akard, hogy meg mutassam a fogam fehérjét. *morog Nerefilre. Szemfogai megnyúltak dühében és a szoba hőmérséklete is sokat csökkent.*
Doreen- Admin
- Post n°670
-Most meg mi a bajod? cöh... te szereted annyira nagyon a feltűnést... *kimászik az ágyból, felveszi a leopárdos pólót, mert az akad a keze ügyébe illetve egy francia bugyit és papucsba bújik.* - lementem a konyhába.... *Mondja a szobából kifelé menet. Lesétál a lépcsőn, a konyhában pedig leül a pulthoz egy bögre langyos mézes tejjel.*
- Post n°671
Nerefil: -Belefutottam egybe és nem tudott elkapni . * Néz kedvese szemeibe keményen ,de érzi , hogy ezzel az elszólásával nem segített a saját helyzetén . * - Nem fogok egész életemben 2 fal között élni csak az alantasok miatt . Nem ezért tanít Daniel lőni? *Megborzong a hallottaktól , majd kevesére néz * - Mert mi lesz ha a fogad fehérjét kimutatod? Te is megkínzol? * Egy gyors mozdulattal kicsúszik Kiryuu alól. * Magára kapja köntösén siettében * -Jó éjt..*indul ki a szobából megelőzve a további vitát*
- Post n°672
-Nerefil! *Kiált a lány után. Majd hallani lehet ahogy nagy erővel a falba csap. A vakolat szépen lepereg az ökle nyomán. Felöltözik. Lemegy a konyhába, majd az onnan nyíló földalatti folyosóhoz megy. Bevágja maga után az ajtót, úgy hogy még a fal is beleremeg, és az ottani ajtó felöl is lepereg egy kis vakolat. Át vágtázik, a Kúriába, és az edzőterembe megy, hogy ott adja ki a gőzt, mielőtt még átváltozna. Dühödten esik neki a boxzsákoknak.*
- Post n°673
Shion: * Nem sértődött meg hanem inkább csak szimpadiasan játszotta magát ezért is nem érti , hogy miért kapja így fel a vizet Doreen* -Én nem szeretem a feltűnést..ezt rosszul gondolod. Rendben..akkor menj..*Nyugodtan elfekszik az ágyban és hamar elalszik tekintve a mai napon eléggé elfáradt és teste regenerálódásához is pihenésre van szükség*
- Post n°674
Nerefil: * Nem fordul vissza neve hallatára. Hallja a döngéseket először , mikor beleüt a falba K , majd mikor az ajtót vágja be maga mögött parancsolója. * Készít magának egy bögre forró csokit és azt kezdi el kortyolgatni a kanapén. Mellészegődik Sessh és Haku is akiket megsimogat .Sessht az ölébe veszi és úgy dögönyözi meg a kis állatot * -Minek kell ezt így felfújni? Oké , hogy lehetett volna bajom..de nem lett..ami már megtörtént azon felesleges erőlködni.
Doreen- Admin
- Post n°675
-Awww... azt hiszem most én kaptam fel a vizet.... *nézegeti a bögréjét. Megissza a tejet és vissza megy a szobájába. Óvatosan csendben nyit be előbb bekukant, majd mikor látja, hogy Shion alszik, vissza fészkeli magát mellé az ágyba. Hátulról öleli át a fiút.* ~Úgy sajnálom, kissé ideges vagyok...~ *kér bocsánatot, ám csak gondolataiban.*