+8
Noko
Andreas
Kuraan
Kiryuu
Daniel
Shion
Nerefil
Doreen
12 posters
Vérvörös Hold (FRPG)
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°951
Re: Vérvörös Hold (FRPG)
Nerefil: -Mármint mi lesz mindig? * Fordul meg félig , hogy K-ra nézhessen * - Kiryuu ..nem én voltam aki otthagyta a másikat a házban . Saját akaratodból hagytál ott . Dühöngtem vagy ordibáltam veled akkor? Mert nem úgy emlékszem . Értem , hogy sajnálod..de egy Sms nem old meg semmit , tudom így sokkal könnyebb bocsánatot kérni és gyorsabb is nem igaz? Nos jó éjt , ha csak ennyit akartál .
Kiryuu- Hozzászólások száma : 830
- Post n°952
-Ner.. a francba is, te se könnyíted meg a dolgom. Jó, ha nem akarsz erről beszélni se békülni akkor menj. Úgy fest ez csak nekem fontos... igen, elmentem, mert nem bírtam a szemedbe nézni... *Még áll és vár.*
- Post n°953
Nerefil: * Szembefordul Kiryuuval , karbateszi kezeit * -Most mondd amit akarsz..meghallgatlak ,de húzd vissza asz agyaraid mert amit eddíg műveltél az mindenre hasonlított csak békülési szándékra nem . Nos? Mit szeretnél nekem mondani?
- Post n°954
*Nagyot sóhajt.* -Nem is voltak kint az agyaraim.... *dörmögi maga elé.* - Valami úton módon békülni szeretnék... Viszont öletem nincs, hogyan fogjak hozzá. Eddig minden próbálkozásom meg bukott nálad. Egyáltalán a közeledbe mehetek? *beletúr a hajába.* -Nézd, bánt a dolog, de úgy érzem, kivételesen nem csak én vagyok a hibás... *Nézi Nerefilt.*
- Post n°955
Nerefil: -Nem piszkálásból ,de eddig mivel próbálkoztál? Mert nem nagyon vettem észre a szándékot csak azt , hogy menekülsz a felelősség elől . Szóval szerinted én is felelős vagyok a dolgokért? Nem fogok azért bocsánatot kérni , mert szerettem volna veled hancúrozni . Felizgattalak..ahogy te is engem..nem tudom mi ebben a rossz . *Néz élesen kedvese szemeibe * -De ha gondolod ezek után akár tehetek fogadalmat is a megtartóztatásomra , hogy jobban érezd magad.
- Post n°956
-Miért mindig én jövök ki rosszul ezekből a beszélgetésekből? Nem, nem kell, csak tudod én kissé bonyolult vagyok, a kicsike skizóm, nem kifejezetten szereti ha felhúzzák és ott hagyják a vége előtt egy hajszállal*két kézzel túr bele a hajába.* - Kezdjük előröl. Szeretnék békülni. és bocsánatot is kérek.
- Post n°957
Nerefil: -Nem csak a "te kis skizód "nem szereti , ha otthagyják hanem én sem főleg ha alaptalan dolgokkal vádolnak közben . * Kiryuura néz * - Megígérni úgy sem tudod..de annyit próbálj megtenni már amennyire tudod ezt irányítani , hogy a kis háziállatkádat a hálószoba ajtaján kívül hagyod .
- Post n°958
-Chh... Ó persze. Tudod, csak úgy megy, hogy az ajtóban azt mondom, neki, hogy haver most maradsz, majd reggel megint vissza költözhetsz belém... Csak is így megy. *vált gúnyosra a hangja.*
- Post n°959
Nerefil: -Úgy látom semmi értelme veled beszélni . Azért , hogy majd rajtam élezd a nyelved nem maradok . * Meg sem várva Kiryuu válaszát leviharzik a lépcsőn . Átmegy a két házat összekötő kis folyosón . Felmegy a hálóba és kikapcsolja laptopát ezután visszabújik az ágyba tudja , hogy esély sincs arra , hogy a fiú most ide jöjjön bármennyire szeretne most hozzábújni . Elhatározza , hogy bármennyire is fog sóvárogni utánna ő nem fog rimánkodni érte ..majd ha K akar valamit akkor kezdeményezzen a fiú *
- Post n°960
*Ökle csattan a falon. Majd vissza megy a dobszobába, becsapja az ajtót, és egy darabig fel alá járkál odabent.* ch.. és még elvárja, hogy én menjek utána, frászt! *továbbra is fel s alá járkál. Majd kimegy a dobszobából nagyobb térben akar mozogni, így végig sétál a Kúrián teljes hosszában, emeletről emeletre.*
- Post n°961
Nerefil: * Nem gyorsan ,de sikerül elaludnia. Az éjszaka folyamán többször is felébred , most nincs ott K , így saját magát nyugtatgatva alszik vissza . Délig tart ez a felébredős fázisa utánna végigalussza a maradék időt napnyugtáig*
- Post n°962
*Hajnalban kezd lenyugodni.... majd áll a földalatti folyosó előtt, végül még sem megy, át a pajtába Marad a Kúriában, a régi szobájában fekszik le aludni. Bár napkelte előtt ébred. Végül, csak átbaktat a földalatti folyosón, a pajtába és elnyúlik Ner mellett, szorosan magához ölelve a lényt. Aztán vagy ki lesz rúgva vagy nem.
- Post n°963
Nerefil: * Megkönnyebbült sóhaj szakad ki ajkai közül , mikor megérzi a fiú illatát . Ajkain apró mosoly bújkál. Teste automatikusan közelebb férkőszik Kiryuuhoz . Arcát parancsolója nyakába temeti mélyeket lélegezve a megnyugtató illatból amit egész éjjel hiányolt maga mellől . * Ebben a helyzetben vagy 3 órát alszik és sikerül teljesen lenyugodnia. * Lassan nyitja fel szempilláit * -Álmodok..*motyogja és becsukja szemét , majd újra kinyitja * ..még mindíg itt vagy vagyis nagyon mélyed álmodok . * Lehunyja szemét hitetlenkedve abban amit lát , újra kinyitja szemét ,kicsit távolabb húzódik kedvesétől és ujjával körberajzolja K ajkát * -Túl valóságos vagy ahhoz , hogy álmodjalak .
- Post n°964
*Csendben alszik. Nem reagál Ner hangjára, de az érintésre megmozdul, ösztönösen közelebb húzódik. Majd résnyire nyitja a szemeit, pislog egyet, majd teljesen kinyitja a szemeit.* -Meow... *Majd vissza csukja a szemeit, és átöleli a lányt és aludna tovább.
- Post n°965
Nerefil: * Ujjaival beletúr kedvese hajába és nyakába is ad egy csókot a véna felé békítőleg ,de van még mit megbeszélniük ezért nem teljesen szent a béke . Fejét kedvese alkarjára hajtja és onnan nézi az alvó vámpírt * ~Mikor alszik..olyan nyugodt..~* Óvatosan húzza feljebb a takarót magukon egészen kedvese válláig húzza *
- Post n°966
*Már annyira nem álmos, de nem akar felkelni. Nem akar megint veszekedni a lánnyal. Inkább fekszik mé csukott szemmel fél álomban.*-Nem lehetne végig aludni az estét? *sóhajt fel.*
Noko- Hozzászólások száma : 380
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°967
Igen.. Azt hiszem teljes mértékben.*mosolyog*mikor Kuraan magához öleli hozzábújik, majd mélyet sóhajt* Teljes biztonságban érzi magát* Nem kell..*törli meg arcát halványan mosolyogva* Megleszek nélküle.*meglepődik, mikor megtudja, hogy zene nélkül nem tud aludni a férfi* Kellemetlen lehet... Jó lenne, ha valóban kinőnéd.. Soha nem volt még ilyen jó barátom, mint te.. Örülök, hogy anya megmentett.. Különben nem is létezhetnék, és mit ne mondjak az élet annyira nem szokott rossz lenni.. csak a pozitív oldaláról kell nézni mindig.. Te túlélted.. Én is túl fogom..*néz rá komolyan* És együtt legyűrjük a hajlamodat... *elvigyorodik* Nos.. Azt hiszem, hogy a züllöttségi kérdést letudhatjuk. nagyjából olyan szinten állok, mint te, csak kevesebb tapasztalattal. Jut eszembe...*óvatosan felül, majd lemászik az ágyról és felkel a falnak támaszkodva* Várj egy percet és jövök..*mondja, majd elindul ki a szobából*kiérve beirányozza a saját szobáját*~az a fülhallgató kéne.. Mindig nálam van.. a pakkomban.. Biztos ide is elhoztam.~*ahogy megy a folyosón az egyik résnyire nyitott ajtónál halvány cseresznyeillatot érez meg*nagyon finomnak találja, de nem tudja kihez tartozik, így óvatosan benyit*az ágyban egy lányt talál*fehér ruhában fekszik az ágyon, ami a kiválasztottakra jellemző*haja már kissé szétzilált, arca halvány*nagyon szépnek találja, de nem mer közelebb menni*~Ki lehet ez a lány?~ *dermedten figyeli az alvó szépséget, de közelebb nem megy egy lépéssel sem*~Talán Daniel, vagy Kuraan tudja...~ *lassan kihátrál a szobából, majd továbbmegy sajátjába*kevés kotorászás után meg is leli, amit keresett*kézbe veszi, majd visszamegy apjához*lassan besántikál a falnak támaszkodva a szobába, majd visszafekszik az ágyra*a kezében tartott kis vezeték nélküli fülhallgatót, valamint mp4 lejátszóját a kezébe nyomja* tessék.. nem tudom milyen számokat kedvelsz, de ez puha és kényelmes.. nem folyt meg a vezeték, ha alszol..*mondja mosolyogva* mellesleg ki az a lány a szomszéd szobában?
- Post n°968
Nerefil: -Sajnos nem. A testvériségnek nagy szüksége van rád..és nekem is . Rossz volt nélküled itt lenni ebben a hatalmas lakásban , ha máskor összekapunk ezért aludni gyere vissza ..vagy én megyek hozzád ez a másik választás . * Megkeresi kedvese ajkait és hosszasan megcsókolja , nyelvével bejárva K száját *
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
- Post n°969
-Kétlem, nem hinném, hogy te is pénzért adnád magad... *motyogja.*-Rendben, akkor leküzdjük... jó... Hát nem a leg kellemesebb, pláne akkor mikor vándorlok, és nem tudok zenét hallgatni.. de hát ez van... *Noko után néz. Figyeli az ajtót és fülel is, hogy ha baja van a gyereknek akkor utána menjen. Mikor Noko a kezébe adja a kis ketyerét, megnézegeti magának. Ahhaaam... rock, metal, gothic rock. leginkább... mert te? Amm.. gondolom a kiválasztott lehet ott aki a vérét adta neked. Igazából nem néztem be, de ha ismeretlen akkor ő lehet.
- Post n°970
*nyel egyet* Nos.. kelletni már kellettem magam pénzért..*néz Kuraanra, majd mosolyog a férfi egyetértésén* Goth van rajta pár szám.. Nightwish, ha gondolod, meg Nickelback számok is jó pár, de van a The Gazettől is. *sorolja* Csak hallgasd..*meglepődik* A kiválasztott?~eléggé sokat ihattam belőle, ha még mindig itt van és lábadozik.. Remélem nem lett komolyabb baja... Bocsánatot kéne kérnem tőle.. Bár nem most... hadd pihenjen.. majd.. ha felkel... Akkor mindenképpen.~*határozza el magát, majd mélyet sóhajt* Az a lány megmentette az életemet.. Igaz?*néz a plafonra*
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
- Post n°971
- Hu?! *Fel néz Nokora.* _mikor és mennyiért? *majd vissza teszi a fejét a párnára.* -Nyugi *legyint* -Én ebből tartom el magam... nem nagy cucc... De azért Te ezt ne rendszerezd! Jó, jók lesznek a zenék, hasonlatos az izlésünk, haj.. le se tagadhatnálak. Na! csak félig meddig, követelem az elismerést magamnak! Szóval felesben. Én haza hoztalak, ő meg vért adott neked. *ölt nyelvet Nokora.* -Amm.. köszönd meg neki, de csak óvatosan, mert én is csak meg köszöntem anyádnak... aztán... itt vagy te... *vigyorog.*
- Post n°972
- Veled a Bm-ben volt az első alkalmam, de csak vérért cserébe.. A tánc viszont pénzért ment.. ha nem emlékeznél...*lebiggyeszti ajkait tettetett szomorúsággal* most miért ne? Jó buli és még jól is keres vele az illető.. Igazán nem tilthatod meg ezt.. Különben meg a nyomdokaidba akarok lépni, ha már kiderült az igazság.. olyan nőcsábász leszek, mint te.. vagy nagyobb..*gondolkodik el vigyorogva* Csak ezzel a tetkóval lesznek bajok...*érinti meg a kötést nyakán* hasonlítunk, ezt Dan is megmondta már.. Hmm.. Dan-bácsi..*vigyorog a poénon* Szerinted mennyire lenne ideges, ha mostantól így hívnám?*vigyorog, majd hallgat* értem.. Nos.. Azt hiszem.. Szeretném tudni, hogy mi történt, mikor megtaláltál... Sok mindenre nem emlékszem, de nem most.. majd később.. Talán..*elvigyorodik* rendben.. Óvatosan fogom megköszönni neki, szóban és 10 méteres távolból.. meg fog felelni? Asszem most különben sem fogok egy darabig a nők közelébe menni.. De ki tudja mi lesz.. nagyon finom az illata annak a lánynak.. És szép is.. mintha.. Már láttam volna valahol..*gondolkodik el, de nem tudja megnevezni mikor vagy hol*mélyet sóhajt* Mindegy.. Úgy is rájövök majd.. De most tényleg aludjunk.. Kíváncsi vagyok hogy szuperál a füldugeszom.. ha beválik kapsz egyet karácsonyra!*vigyorog*
Rianna Wolf- Hozzászólások száma : 293
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°973
Félálomban hallja még, hogy Daniel valamit motyog, de nem érti a szavakat. A hangja viszont nyugtatólag hat rá. Nyugodtan alussza végig a nappalt, szorosan kedveséhez simulva.
Daniel- Hozzászólások száma : 428
Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.
- Post n°974
*mély álomba merül egy idő után*békésen alszik, hosszú ideje először* alkonyat előtt nem sokkal ébred*kedvesét szorosan karolja át*még félálomban van, mikor orrába beszökik a lány illata*mélyet szív belőle*ösztönei azonnal reagálnak is*a hosszú idő kedvese nélkül eléggé egyhangú volt, és most hogy itt van mellette vágya azonnal fellobban iránta*ismét mélyet lélegzik, majd mocorogni kezd óvatosan*egyik lábát felhúzza térdét ezáltal Ria lábai közé ékelve*fejével közelebb bújik kedveséhez és finoman megcsókolja vállát, majd kulcscsontját és nyakára is ad egy apró csókot*fogaival picit megcsipkedi kedvese bőrét az ütőér felett*mélyet sóhajt, ahogy férfiassága lüktetni kezd*kezével végigsimít kedvese oldalán le derekára, majd fenekére, és megmarkolva fenekét óvatosan közelebb húzza magához altestét, hogy az sajátjához dörgölődik*mélyet sóhajt, majd ismételten csókokkal halmozza el kedvese nyakát*
Rianna Wolf- Hozzászólások száma : 293
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°975
Halványan mozgást érzékel maga mellett, de még semmi kedve felébredni. Azonban valami nagyon nem hagyja, hogy ez a vágya teljesüljön, így lassan ébredezni kell. Félálomban már sejti, mi vagy inkább ki követel magának figyelmet. Ajkán mosoly jelenik meg, az újabb csókok hatására. Lassan kinyitja a szemét. *-Neked is jó reggelt!* suttogja. Hangja még álomittas.