+8
Noko
Andreas
Kuraan
Kiryuu
Daniel
Shion
Nerefil
Doreen
12 posters
Vérvörös Hold (FRPG)
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°501
Re: Vérvörös Hold (FRPG)
Nerefil: -200 évvel idősebb vagy nálam az Istenért! * Sóhajt és fejét az asztalra teszi * -Igen..talán . De mire lenne jó , ha tudnád az eredményét . Ahogy én látom te felesleges tehernek fogod fel az egészet . Én viszont vállalom ha teherbe ejtettél ha kiállsz mellettem ha nem akkor is.
Shion- Hozzászólások száma : 280
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 09.
- Post n°502
Shion: *Elvyorodik * -Önjelölt kaparófa vagyok , ha esetleg hegyezni akarod rajtam a körmöd. Nem nagyon ismertem azt a kis arisztokrata lányt , mert mikor az ölembe pottyantál már akkor is lázadó voltál már. *Megy a lány mellett le a lépcsőn.*
Kiryuu- Hozzászólások száma : 830
- Post n°503
-Úgy érzem rövid úton megint a fejem fogom a falba verni. Nem felesleges teher, csak éppen felesleges kockázat még ilyen korán. Jó, hogy kettőnk közül csak én aggódom miattad. Kellett nekem megnősülni.* Morogja magának.* - Nők.... *sóhajt fel.* - Csak a baj van veletek...
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
- Post n°504
-Ez igaz, mindig is próbáltam lázadozni, de az amikor össze találkoztunk az volt az eddigi legnagyobb és sikeresebb is. *mosolyodik el.* - Akkor ezzel is meg volnánk, van kaparófám, ruhám, ja és egy egy... humm... Shionom... egyenlőre még csak így szólítva. Mellesleg ha nem tartod be az egyeségünket, akkor bizony szankciókat fogok bevetni. *Néz fel a fiúra.*
- Post n°505
Nerefil: - Felesleges kockázat? *Húzza fel szemöldökét * -Én is aggódom érted Kiryuu . Hogy mi? * Feláll az asztaltól , betolja a széket és nem reagál a fiú további mondandóira * -Sziasztok..*köszön Shionnak és Doreenek akik éppen most jönnek le a lépcsőn . Felmegy az emeletre , be K dolgozószobájába és az iratok közé veti magát *
- Post n°506
Shion: - A kaparófa és a ruha után sorolsz? Szankció? Te kis boszorka..túlságosan is kinyíltál hallod-e ..nekem is szankcióim lesznek , ha uralkodni akarsz rajtam . *Húzza magához a lányt , megdönti és éppen leakarja kapni amikor húga elbattyog melletük *-Szia...*köszön* ennek meg mi baja? *Néz Ner után miközben egyenesbe állítja Doreent *
- Post n°507
-Nagyot sóhajt. Majd fel kel a székből és Nerefil után sétál zsebre tett kezekkel.* - Sziasztok. *Köszön, Shionnak és Doreen-nek. Majd kényelmes léptekkel felsétál a dolgozó szobához és bemegy. Becsukja az ajtót és neki támaszkodik.* - Sajnálom, nem akartalak meg bántani.
Doreen- Admin
- Post n°508
-Akkor te se akarj uralkodni rajtam. Szeretem a szabdaságom és ha túlságosan is megpróbálsz el zárni azzal csak azt váltod ki belőlem, nogy menekülni fogok. *Ő is csak nézi Nerefilt.* -Szia.... *Majd utána K-t is.* - Szia... *Majd Shionhoz fordul.* - Na jó, mi azért menjünk enni, amjd el rendezik egymás között. *Megfogja Shion kezét és maga után húzza. Miután becibálta az étkezőbe, belenyal a fiú nykaába egy hirtelen ötlettől vezérelve.*
- Post n°509
Nerefil: * Nem K asztalánál ül , hanem egy kisebbnél , ami szembe van az ajtóval . * Egy lapot olvas el már harmadjára de még mindíg nem tduja felfogni az éretlmét , mert jelen pillantban nagyon nem itt jár az agya . * Felnéz mikor bejön a fiú *- Nem a te hibád. Elhiszem , hogy sokkal vonzóbb voltam mikor még nem adtam be a derekad és leakartál vadászni ,de nem gondoltam volna , hogy 3 nap után már meg is unsz . * Lenéz újra a lapra *
- Post n°510
Shion: -Ha a parancsolód leszek , akkor kénytelen leszek uralkodni rajatad szivi..*mosolyog *Beráncigálja az étkezőbe a lány. * Felvillanyozódik a nyalogatástól , belemarkol a lány fenekébe tetszését jelezve* -Itt inkább hagyom a perverzkedést , mert multkor nyíltan a tudtomra adtad , hogy nem szertnél itt együtt lenni velem . *Rádől az asztalra és megmozgatja * -pedíg satabil...csak vicceltem..*Vigyorog és leül*
- Post n°511
-Ajjj..... Nem erről van szó. *Oda megy Nerefilhez.* - Állj fel kérlek.
Doreen- Admin
- Post n°512
-Javíthatatlan vagy. *mosolyodik el.* - Sajnálom, nem fogsz rajtam uralkodni... Különben is egy szerelmes férfit a szerelme irányítja, szóval én vagyok vezető pozícióban. *Villant egy csábos de még is győztes mosolyt Shion felé.*
- Post n°513
Nerefil: * Leteszi a lapot és egy sóhaj kíséretében feláll * - Mondd , hogy én is megértsem .
- Post n°514
Shion: - Rendben nem foglak iránytani csak terelgetni a helyes irányba . Igen a szerelmes férfit a szerelme irányít , aki felett megszerezte már a befolyást vagyis kölcsönös irányítás ..ehhez mit szólsz? * Maga elé húzza a húsos tálat és megrakja vele tányérját majd köretet is szed hozzá *
- Post n°515
*Szorosan magához öleli a lányt.* -Szeretlek, tudom bunkó voltam odalent de nem akartam. Csak nem egyszerű az élet. Nem szeretnélek elveszíteni... érted...?
Doreen- Admin
- Post n°516
-Na ebben már egyet tudok veled érteni. *Leül Shionnal szemben az asztalhoz és ő is szed magának enni.* - Szeretnék kérni valamit. HA K azt mondja, hogy Kuraan fog téged edzeni, mert nincs ideje a papír munka miatt, akkor kérlek fogadd el és hallgasd meg Kuraan tanácsait és ne provokálj verekedést. Nem tett semmir rosszat, rendben?
- Post n°517
Nerefil: * Viszont öleli Kiryuut * Fejét kedvese vállába temeti ahol jól érezheti a fiú illatát * Meghallgatja Kiryuut , belecsókol a nyakába majd ajkait is megcsókolja * - Szükségem van rád. Lehet , hogy néha kicsit hisztis vagyok ,de félek , hogy elvesztelek..pedíg nagyon is magam mellett akarlak tudni . Még ma megcsinálom a tesztet , hogy ne legyél feszült tovább és utánna megbeszéljük , hogy mi legyen rendben?
- Post n°518
Shion: -Doreen..a párom vagy és nem fogok neked olyat megigérni amit nem tduok betartani . Ő elég pofátlan módon kihasználta a helyzetet mikor összerúgtuk a port , nem kellett volna . Vita lezárva..*bekap nagy kanállal a körteből *
- Post n°519
-Uhhum...*bólogat Ner hajába fúrva az arcát.* - Redben. Így teljesen meg felel, tényleg ne haragudj. Vissza megyünk reggelizni?
Doreen- Admin
- Post n°520
*Nagyot sóhajt.* - Mi volt abban pofátlanság, hogy oda jött, hogy fáj a hasa, amiből pár órával korábban Dan 2 golyót szedett ki? Fel ne kapd a vizet, csak szeretném tudni, mi történt köztetek ami ilyen fokú elleségeskedést váltott ki belőled.
- Post n°521
Nerefil: * Beletúr a fiú hajába miközben apró mosoly játszik ajkain * -Bocsánatkérés elfogdava. Menjünk vissza..*fogja kedvese kezét , felemeli K kezét és megnézi az ujját * -Nem hordod a gyűrűt , amit Daniel adott neked?
- Post n°522
Shion: -Hagyjuk..ez maradjon csak köztem meg Kuraan között . Veled meg nem akarok veszekedni . * Jó ízűen eszik tovább , az asztal alatt kinyújtózkodik így lába hozzáér Doreenéhez . Felpillant kedvesére és elmosolyodik . Megsimogatja lábával a lány lábszárát .*
- Post n°523
-Őszintén szólva azt se tudom hova tettem... soha nem hordtam ilyesmit így ez ki is ment a fejemből. Gondolom a hálóban lehet valahol... talán....*néz tűnődve Nerefilre.* - Hordanom kéne, mi?
Doreen- Admin
- Post n°524
*Sóhajt egyet. Ezzel most nem tud mit kezdeni, most nem akar veszekedni sem.* -legyen így.... Jó étvágyat. *A lábszár simogatást fogadja, de hozzá teszi szóban.* - Derék alatt nem ismerkedem. *mosolyog*
- Post n°525
Nerefil: *Vállat ránt * -Ha szeretnéd hordod , ha nem akkor nem..én nem foglak rá kötelezni ha nem akarod. Megmutatja saját kezét . Rajtam sincs gyűrű..mondjuk lehet , hogy ezért jött olyan könnyen Noko utánnam múltkor.* Közen mennek az ebédlő felé *