Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.

+8
Noko
Andreas
Kuraan
Kiryuu
Daniel
Shion
Nerefil
Doreen
12 posters

Vérvörös Hold (FRPG)

Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Hozzászólások száma : 293
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.

Vérvörös Hold (FRPG) - Page 38 Empty Re: Vérvörös Hold (FRPG)

Témanyitás  Rianna Wolf Szer. Szept. 16, 2009 11:42 pm

Rosszul esik neki az, ahogy Daniel reagál, de nem lepődik meg rajta. Valami ilyesmire számított. Belenéz kedvese szemébe, fáj neki a zöld szempárban tükröződő aggodalom és félelem. *-Ez nem vicc. A gyermekedet várom. Én is csak néhány órája tudom.* A hangja halk és komoly, a tekintete azonban könyörgő. Fél az elutasítástól, pedig most csak kedvességre vágyik.
    Daniel
    Daniel

Hozzászólások száma : 428
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
    Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.

Témanyitás  Daniel Szer. Szept. 16, 2009 11:49 pm

*figyeli kedvese arcát*lehunyja szemeit, majd fejét is lehajtja és visszafekszik helyére*mélyet sóhajt miközben magához húzza kedvesét*szorosan öleli át* Istenem Ria.. Bár mondhatnám, hogy mindennél boldogabb vagyok... De csak azt tudom mondani, hogy nagyon féltelek...*suttogja* Mikor elmentél volt egy álmom.. Rólad...*suttogja* Terhes voltál... Éppen jött a kicsi de... De.. Én.. Én nem tudtalak megmenteni... Leállt a szíved és nem jöttél vissza..*suttogja reszketve és egyre szorosabban öleli kedvesét* Mindketten elmentetek..*suttogja* Nem akarom, hogy ez történjen.. Ria.. Ha valami bajod esik azt nem élem túl. Ez.. Ez nagyon kockázatos... Még egy embernek is...*suttogja komolyan*fejét kedvese hajába fúrja* Bocsáss meg...
    Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Témanyitás  Rianna Wolf Szer. Szept. 16, 2009 11:59 pm

Jól esik neki az ölelés, szorosan simul hozzá a férfihez. *-Tudom hogy félsz, hogy féltesz. És azt is, hogy veszélyes lesz. De...* Az álomra nem tud mit mondani. Nos, igen. Ő nem nyugtathatja a férfit azzal, hogy csak egy buta álom volt. Főleg, hogy az első fele már valóra vált. Átkarolja kedvesét, és a hátát kezdi el simogatni, hogy megnyugtassa valamennyire. *-Túl fogom élni. Ígérem. Szeretlek, és nem hagylak magadra soha.*
    Daniel
    Daniel

Témanyitás  Daniel Csüt. Szept. 17, 2009 12:11 am

*mélyet sóhajt, majd kicsit enged a szorításon* Igen.. Túl fogod élni. *suttogja halkan* Mindent megteszek, hogy így legyen...*suttogja* Szeretlek Ria.. De most isten lássa a lelkem legszívesebben agyoncsapnám magam..*motyogja, majd sóhajt egyet* Hogy lehettem ennyire felelőtlen?!*szidja magát, majd ránéz kedvesére és ismét sóhajt* Hosszú volt az este... Aludjunk..*néz kedvesére, majd finoman megcsókolja* És próbáljunk meg szépeket álmodni...*mosolyodik el halványan, majd ismét szorosan magához karolja kedvesét*fejét hajába fúrja*fegyvereit és cipőjét levette, mikor kedvesét az ágyba tette, csak ruhája van rajta* Álmodj szebbeket.. Drága leelan...
    Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Témanyitás  Rianna Wolf Csüt. Szept. 17, 2009 12:20 am

*-Köszönöm. És ne szidd magadat! Ez a dolog mindig kettőn áll. Én se figyeltem oda rá.* Gyengéden viszonozza a csókot. *-Egyetértek. Én is fáradt vagyok. Álmodj szépeket, kedvesem!* Kényelmesen elvackol Daniel karjaiban. *-A vér miatt pedig nem kell aggódnod. Csak az első pár hónapra jellemző ez az érzékenység. Utána el fog múlni.* Suttogja még félálomban egy korábban elhangzott kérdésre válaszul. *-Szeretlek.* Hamarosan már mélyen alszik, és nem álmodik semmit.
    Daniel
    Daniel

Témanyitás  Daniel Csüt. Szept. 17, 2009 12:25 am

*mélyet sóhajt* Csak téged nem akarlak agyon csapni...*motyogja* Csak az első pár hónap..*suttogja inkább magának* Egyedül az vigasztal, hogy ember vagy.. Több esélyed van.*suttogja halkan, mikor kedvese már alszik* De ez mindent megváltoztat.. Az Őrző nem fog örülni... De legalább.. Egy ideig még biztos mellettem maradsz... Nem kell félnem...*mélyet sóhajt, majd lehunyja szemeit*egy idő után őt is elnyomja az álom*
    Kuraan
    Kuraan

Hozzászólások száma : 634
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.

Témanyitás  Kuraan Csüt. Szept. 17, 2009 2:53 pm

*Nem mondd semmit Noko válaszára. Valahogy nem érzi, helyén valónak, hogy Noko büszke legyen rá.* -Biztos vagy te ebben? *Néz hátra a válla felett.* -Na jó, egy tohonya arisztokratánál fényévekkel jobb vagyok. *próbálja oldani a feszültséget, azt a picikét ami azért ott van a levegőben.* - Na jó feladom... legyen nektek igazatok... *megfordul, és magához öleli Noko-t.* -Meddig akarod még itatni az egereket? Csak, hogy hozzak neked zsepit vagy se? *vigyorodik el.* -Nézz rám, túléltem, és a hülyébbnél is hülyébb vagyok, félvállról veszem az életet, vagy is inkább nem is veszem komolyan... na ezt jól elkezdtem magyarázni... *sóhajt egyet.* -Őszintén szólva, én még azóta sem tudok nyugodtan aludni, ha nem szól zene akkor minden neszre felkelek. De ezt is meg lehet szokni. Mellesleg a fene essen belétek, beléd meg anyádba, hogy nem hagytok megdögleni.... *drámaian felsóhajt.* -Asszem, ki kell nőnöm végre a suicid hajlamaimat....*össze borzolja egy kissé Noko haját.* -Na aludj, mert nem tudom már miről rizsázzak itt neked, az alkohol meg végképp nem segít, abban, hogy valami értelmeset is elkezdjek...Ja még valami, ha olyan züllött leszel mint én kiverem a fogsorod. Értve vagyok? *magukra húzza a takarót, mert kissé fázik, ugyan is hideg vízzel zuhanyzott.*
    Kiryuu
    Kiryuu

Hozzászólások száma : 830

Témanyitás  Kiryuu Csüt. Szept. 17, 2009 3:09 pm

*Jó darabig az edzőteremben püfölte a zsákokat, majd átment a dobszobába, és neki állt jáccani, úgy gondolta, hajnalig itt marad aztán felmegy a szobájába. A pajtába nem megy vissza, csak ha Ner hívja, de ameddig ez nem történik meg itt marad a Kúriában. Haku is átjött a pajtából és most ott fekszik a dob szoba előtt, mert neki hangos a dob hangja, K-n is fülvédő van, mert olyan erőbedobással játszik, ütős kemény rockot mint mindig. Viszont telefonja a padlón van, valahol hátrább, ahol a pólója is el van dobva.*
    Nerefil
    Nerefil

Hozzászólások száma : 756

Témanyitás  Nerefil Csüt. Szept. 17, 2009 7:09 pm

Nerefil: * Sesshel az ölében ül egy ideig a kanapén . * Úgy dönt , hogy nem válaszol az sms-re hanem inkább felhívja parancsolóját. * Felnyitja telefonját, tárcsáz . * -Nyah..Sessh..ne türelmetlenkedj..és különben sem én tehetek rólla , hogy nincs itt. Nah jó én is ,de mindegy..*kicsörög párszor a telefon de senki nem veszi fel ezért lerakja * -Ne is vedd föl , ha megsértődtél.* kikapcsolja saját telefonját és felmegy az emeletre fürdeni *

A hozzászólást Nerefil összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 17, 2009 7:26 pm-kor.
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Csüt. Szept. 17, 2009 7:19 pm

*Hiába is csörög a telefonja, nem hallja. Dobol tovább, nagy megszállottan. Most úgy ebbe bele bír felejtkezni és legalább nem járnak a gondolatai. Egyedül Haku reagál a telefonra, megfogja majd át trappol vele a Pajtába és leteszi a nappaliba, majd ugatásba fog.*

A hozzászólást Kiryuu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 17, 2009 7:34 pm-kor.
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Csüt. Szept. 17, 2009 7:31 pm

Nerefil: *Lefürdik gyorsan . Megtörölközik ezután és felveszi hálóingét * Bebújik a paplan alá , ölébe veszi a laptopot és feltöltölti a képeket amit valamelyik nap csinált K-ról mikor még aludni akart volna. Ujjait a képernyőhöz érinti és ujjait végighúzza a bozontos hajzuhatagon , a meztelen háton és a csípőjén is amíg el nem veszi a paplan alatt a többi testrésze * Fusztráltan sóhajt . Nemsokkal ezután hallja meg Haku ugatását * -Sajnálom volt már vacsora..
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Csüt. Szept. 17, 2009 7:39 pm

Haku: *Továbbra is ugat, odalent a nappaliban.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Csüt. Szept. 17, 2009 7:42 pm

Nerefil: * Kikel az ágyból nagyot sóhajt * -Nyughass Haku..amúgy is leléptél ahogy a gazdád csinálta. Ti már csak ilyenek vagytok , férfiak . *Leér és megdögönyözi az állatot * -Mutasd , hogy mit akarsz . Kaját nem kapsz , mert akkor Sessh is nyavajogni fog plussz adagért és már így is gombóc eléggé.
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Csüt. Szept. 17, 2009 7:45 pm

Haku:
    *Leül az össze nyálazott telefon mögött, majd felkel, és elindul kifelé. De az ajtóban megáll, és hátranéz, hogy Ner követi e.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Csüt. Szept. 17, 2009 7:49 pm

Nerefil: *Látja az összenyálazott mobilt* -A.aaa..nem viszem el helyetted a balhét. Vagy azért hozdtad a telefont , hogy ezen többet ne is hívjam a gazdád , mert új mobilja lesz? * Kérdőn néz a kutyára amikor visszanéz* -Most mi van? Kövesselek? *Sóhajt fejet csóválva * -De gyorsan végezd el a dolgod..rendben?
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Csüt. Szept. 17, 2009 7:52 pm

Haku:
    *Vakkant egyet, majd elindul a Kúria felé. Közben sűrűn hátra néz, hogy a lány megy e utána. Egyenesen a dobszoba felé megy aminek kissé nyitva az ajtaja, mert nem lett becsukva, hogy kijött.*

Kiryuu:
    *the Gazette - chizuru c. szomorú balladáját jácca éppen.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Csüt. Szept. 17, 2009 7:57 pm

Nerefil: *Követi a kutyát ,de egyre furcsább lesz neki , főleg mikor bemennek a házba is . Sejtése nincs , hogy mit akar a kutya amíg meg nem hallja a szobából kiszűrődő hangokat * -Nah azt már nem..*fordul vissza és elindul a pajta irányába *
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Csüt. Szept. 17, 2009 7:58 pm

Haku:
    *Vissza szalad és szembe áll Nerrel. Nem engedi elmenni, majd mikor nem ér célt, akkor belepak a lány hálóruhájába és húzni kezdi.*
    Doreen
    Doreen
    Admin

Hozzászólások száma : 524

Témanyitás  Doreen Csüt. Szept. 17, 2009 7:59 pm

*Nagyot sóhajtva megy vissza az étkezőbe. Kezéről, már lmosta a vért.* -Remélem Noko rendbejön... Nagyon csúnyán elbántak vele...
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Csüt. Szept. 17, 2009 8:02 pm

Nerefil: -Hééé...Haku..ereszd el a ruhámat . * Próbál ellenállni de azt sem akarja , hogy a kutya leszedje rólla a ruhát vagy elszakítsa* -A gazdád húzd ki onnan inkább..ne engem szekálj.
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Csüt. Szept. 17, 2009 8:04 pm

Haku:
    *Megáll és elengedi a lányt, majd óvatosan hátrál, és az ajtóban megállva ugatni kezd.*

Kiryuu:
    *Mivel ez most egy halkabb szám, így fel figyel a kutya ugatásra.* -Beléd meg mi ütött? Jó... na.... *Felkel miután, Haku nem hadja abba az ugatást, kijön az ajtón, és leguggol a kutya elé.* -Mi van? *Ekkor Haku elnéz Nerefil felé. K követi a kutya tekintetét, és kissé földbe gyökeredzik.* -szia.....
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Csüt. Szept. 17, 2009 8:11 pm

Nerefil: *Megigazgatja magán a ruhát , hogy ne nézzen ki olyan pacuhán * Meghallja K hangját ezért már lépne is le ,de a szia megállítja * Visszafordul * -Hello..a kutyád iderángatott..*billeg talpán*
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Csüt. Szept. 17, 2009 8:13 pm

-Ahham.... *feláll.*- Talán beszélnünk kellene... nem? *néz le Hakura, aki leül és vakkant egyet.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Csüt. Szept. 17, 2009 8:17 pm

Nerefil: -Rendben , nyugodtan beszéljetek én már itt sem vagyok . * Fordul meg és elindul a pajta irányába , sejti , hogy vele akar beszélni K ,de amíg a szemébe sem tud nézni addíg inkább hanyagolniuk kéne a dolgot .*
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Csüt. Szept. 17, 2009 8:20 pm

-Mondd, mindig ez lesz? Ahányszor valami nem úgy alakul, ahogy kellene? Ennek így nincs semmi értelme. *mondja Ner hátának. Már nem megy utána. Ha Ner nem reagál rá, akkor ennyi volt.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Vas. Nov. 24, 2024 8:17 pm