Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.

+8
Daniel
Lyra
Kuraan
Noko
Nerefil
Shion
Kiryuu
Doreen
12 posters

Vérvörös Hold (FRPG)

Noko
    Noko

Hozzászólások száma : 380
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.

Vérvörös Hold (FRPG) - Page 21 Empty Re: Vérvörös Hold (FRPG)

Témanyitás  Noko Hétf. Szept. 28, 2009 11:58 am

- Az arisztokraták sem tudhatnak mindent. *mosolyog* Értem. Nos akkor pattanj és kapd össze magad!*vigyorog* A csajok nem tapadnak a búval baszott fizimiskára.*néz rá, majd felkel* asszem veszek fel valami idevaló öltözéket.*mondja, majd elindul szobája felé, de az ajtóból még visszaszól* Mindjárt jövök.*gyorsan átmegy, felvesz magára egy laza, koptatott farmert, egy fehér pólót és rá egy krémszínű inget vesz, amit nem gombol be*erre egy farmerdzsekit vesz még, majd körbenéz*meglátja katanáját az ágyon*magához veszi azt, majd visszamegy Kuraanhoz* Kész vagyok. Induljunk!
    Kuraan
    Kuraan

Hozzászólások száma : 634

Témanyitás  Kuraan Hétf. Szept. 28, 2009 12:09 pm

*Bólint egyet Noko szavain, és elszedi az utolsó farmerját, a szokásos, összeszabdalt ruha össze állítását. Mire Noko vissza ér, vállára dobja a dzsekijét, csizmájába rakja a tőreit, és a dzsekibe rejti a karmait.* -Menjünk. Csak előbb valami kaját! Mellesleg, *tarkón legyinti Noko-t.* -Nem vagyok búval baszott, csak éhes... hülye taknyos. *vigyorog.*
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Hétf. Szept. 28, 2009 12:13 pm

- Rendben.. menjünk és együnk akkor valamit.. Én is jobban szeretek tele hassal szórakozni..*vigyorog* Hé!*meglepődik nem kicsit a tarkóját ért csapástól* Jól van na! Akkor siess enni. Vén köcsög! *mondja pimaszul* Vigyázz a lépcsőn, mert még összeroppannak a csontjaid, apuci..*vigyorog, majd kirohan az ajtón, mielőtt még Kuraan bosszúja elérné*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Hétf. Szept. 28, 2009 12:16 pm

*Megvillannak a szemei, és Noko után veti magát. A lépcsőn lefelé menet elrugaszkodik és elnyúlik a levegőben mint egy ragadozó nagymacska aki épp a prédájára veti magát, így Noko hátán landol, és legurulnak a lépcsőn, odalent, felül Noko mellkasára, és vicsorog.* -Vigyázz a szádra kölyök, sok mindenre vevő vagyok, de ezt ne merészeld még egyszer. *sziszegi.*
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Hétf. Szept. 28, 2009 12:20 pm

*nevetve szalad a lépcsőn, mikor Kuraan bosszúja eléri, vagyis ráesik és legurulnak a lépcsőn*hangosan nevet, bár orrából egy vékony csíkban vér szivárog, de egy egyszerű mozdulattal letörli, majd felnyúl, és magára húzza Kuraant, majd átöleli mosolyogva* Végre valami változás a hangulatodban.. És a nevelési szándék is ott van.. Kiváló..*vigyorog*továbbra sem engedi el Kuraan mellkasát és hátát*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Hétf. Szept. 28, 2009 12:22 pm

*Hatalmasakat pislog. Megszimatolja Noko nyakát.* -Ittál vagy szívtál? *vonja fel a szemöldökét kérdőn.*
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Hétf. Szept. 28, 2009 12:29 pm

*felnevet Kuraan kérdésére* Miért baj az, ha boldognak érzem magam és felszabadultnak?*néz rá kérdő mosollyal* Megtudtam, hogy a legjobb haverom igazából az apám, és ahogy látom nagyon is örülsz neki, hogy te is megtudtad ki vagyok. Vagy nem tudom, de én boldognak érzem magam. Nagyon boldognak!*mosolyog, majd mélyet sóhajt* N jó.. Menjünk enni, mielőtt rácuppansz a nyakamra..*engedi el Kuraant, majd leborítja magáról és felkel* Gyere! Még lemaradunk a buliról. Különben meg Dannek megígértük, hogy heti egyszer fellépünk. Nekem pénzre nem lesz szükségem, de azt hiszem akkor gyűjtünk neked. Rendben? Nyomás!
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Hétf. Szept. 28, 2009 12:33 pm

*Még mindig éretlenül néz, aztán egyre szélesebb vigyor jelenik meg a képén.* -Hülye gyerek... *jegyzi meg, aztán elindul a konyhába, csináltat magának két nagy szendvicset és el is csomagoltatja, a harmadikat helyben tömi magába, a másik kettőt menet közben elmajszolja, gyorsan még a konyhából kimennek az udvarra, hogy a BMbe párologjanak. Így a harmadik szenyót, a BM-ben tömi magába, Dan irodájában. majd kever magának egyet a szokásos ki koktéljából.* Te?
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Hétf. Szept. 28, 2009 12:38 pm

- Vén kujon! *szól vissza a hülyegyerekre de csak poénosan*bemegy a konyhába*összetesz magának egy óriáskiflibe mindenfélét*jól megpakolja a fél méteres egyenes kiflit, majd elindul vele*az udvaron még van pár falat, de a BM-nél már csak a hült helye van az ételnek*bemegy ő is*Dan irodájában leteszi fegyverét, majd leül az egyik kényelmes fotelbe, abba, amiben akkor ült, mikor először volt itt* Asszem valami egészséges gyümölcslevet kortyolgatnék ma... Van valami jó kis szilva vagy málna pálinka?*néz kérdőn Kuraanra* Ha igen abból egy jó pohárral.*vigyorog*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Hétf. Szept. 28, 2009 12:42 pm

-Mi a halál? Neked már a mezei nem is jó? *Kever egy koktélt Nokonak is.* -Ez van ha nem kell akkor majd én elpusztítom. *vonja meg a vállát. Majd leül a fotelba ahol a legutóbb is ült, majd elkortyolja az italát.* -Hogy tervezed az életed oda át? Sajnálom, hogy nem maradsz itt...
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Hétf. Szept. 28, 2009 12:50 pm

*elvigyorodik* Hisz arisztokrata vagyok.. Te is tudhatnád, hogy az ilyen alantas italok csak kikezdik a gyomrom..*mondja enyhe színlelt felsőbbrendűséggel, arisztokratásan*közben kezével legyint egyet* De hisz egy egyszerű harcos ezt honnan is tudhatná..*mondja szimpadiasan, majd a piáért nyúl* Na add már ide, mert kiszárídok.*mondja vigyorogva, majd meghúzza*a kérdésre elmosolyodik* Nem kötelező csak ott élnem.. Akkor jövök ide, amikor csak akarok. *mondja mély sóhajjal* Igazából.. Nem tervezem sehogy.. Majd alakul.. De.. nem is tudom.. Tetszik, hogy béke van és csend.. És körül vagyok dongva nőkel, ami szintén nem hátrány.. Kezdek kigyógyulni a fóbiámból is.. Főleg, ha az a lány van mellettem, aki segített, mikor kihoztál. Nagyon kedves és segítőkész..*mosolyog, majd a lögybölgetett italt nézi* Mindenesetre tudom, hogy nem fogok végleg ott maradni. Ez biztos. Mármint.. Maradok Nemző, de vissza fogok járni ide. Nagyon hiányoznátok.. Homvágyam lenne, ha a családom nem venne körül.. Ezek az idióta vérszopók, akik legalább annyira gyökerek, mint én..*vigyorog, majd ismét húz egyet az italból* De ne is beszéljünk erről.. neked mi a terv? merre szándékozol irányba állni?*néz rá kérdőn* Ugye tudod, hogy szeretnélek még látni az életben, szóval azért ha nem muszály ne maradj sokáig el.. Oké?
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Hétf. Szept. 28, 2009 12:59 pm

-Az afektálás nem neked való, szégyent hozol rám. *jegyzi meg szintén színpadiasan.* -Cöcö...*majd oda adja az italt Nokonak.* -Ahham, szóval sehogy... csak úgy jött ott helyben? Értem...*kortyol az italából közben figyeli Nokot.* -Egészségedre, én semmi pénzért nem mennék oda vissza, anyád fia... a nyugodtságod onnan jöhetett... *Nézi Nokot.* -Na mi van, tán beszerelmesedtél? Kicsi Noko? *piszkálja ám rendesen.* - Na na! Vegyél vissza, nagyon kinyílt a csipád, idiótának idióták, de nem gyökerek. *jegyzi meg két korty között.* - Csak a szokásos. *válaszolja.*-Majd ahogyan alakul, nem tudom még merre megyek, a forrásom ma jelentkezik, hogy merre van az a féreg,szóval arra megyek amerre az a nyomorult alantas van, megígértem, hogy levadászom. Majd ha vele végeztem vissza jövök. *von vállat.* -Na menjünk, mozogjunk egy kicsit.
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Hétf. Szept. 28, 2009 2:09 pm

*hangosan nevet* Hát te sem lennél egy minta színész az biztos.*vigyorog* Gondolkodtam rajta, bár lehet, hogy nem eleget, de nem fogom megbánni azt már most tudom.. Jól érzem ott magam. Sok érdekes dolog van meg tömérdek olvasnivaló.. Például a harcosok életéről szóló kötetek..*mosolyog* Nem is tudtam eddig, hogy 250 vagy. Vén csataló..*vigyorog* Lehet. De tényleg megnyugtató a hely. A lány meg.. Nos.. Nem tudom.. Lehet nincs is a feleségek között..*sózhajt mélyet ahogy eszébe jut* Vinni fogom a katanámat.. vagyis a tiédet, amit megkaptam..*mosolyog* Hogy azért ne essek ki a formából. És ott kétlem hogy bárki is zavarna közben. Jó nem úgy gondoltam a gyökereket, hanem jó értelemben.. nagyon nagy arcok és jó köztük lenni... Komolyan. Végre értelmes emberek között voltam.. mármint olyan értelmesek között, mint én..*vigyorog* Értem..*mondja szomorkásan lötyögtetve italát* Remélem, hogy hamarosan azért ismét találkozunk.. *mosolyog rá kedvesen* Kéz és lábtörést hozzá.*pattan fel* Menjünk!*issza ki a poharát, majd leteszi az asztalra és elindul az ajtó felé*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Hétf. Szept. 28, 2009 2:13 pm

-És akkor mi van? Kiryuu meg 295.... *von vállat.* -Hozzám képest igen csak zöldfülű vagy... szóval több tiszteletet, kölyök... Te vagy ott a góré, szóval menj csak és kérdezz rá. Sőt szerintem abban is beleszólhatsz, ki legyen az első feleséged... Hajrá kis tenyészcsődör. *veregeti vállba kifelé menet Noko-t.*-ááá nincs olyan szerencséd, hogy kimúljak...
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Hétf. Szept. 28, 2009 2:19 pm

- Igen papa!*nyújtja el a vállveregetésre, majd vigyorog erősen* Vagy inkább tata? Hmm.. Megfontolandó..*jó reflexeinek köszönhetően elhajol Kuraan nyakasa elől* Fenébe.. Pedig már kezdtem reménykedni..*vigyorog, majd megragadja apja csuklóját az újabb ütés előtt és szaladva kihúzza a táncolók közé, majd ott pörget rajta egyet és bevetődik a táncparkettre egy "Helló hölgyeim!" kiáltással*amint a lányok, akik a múltkori bulijukon itt voltak sikoltozva szaladnak hozzájuk és a következő pillanatban már a színpadon is vannak*vigyorogva néz Kuraanra* na hajrá öreg! Adj bele apait-anyait.. nekem az apai már benne van..*vigyorog*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Hétf. Szept. 28, 2009 2:30 pm

*Egy szép nagy tarkócsapásra lendíti a tenyerét, de Noko kitér előle, a következőt hárítja és kicibálja a tánctérre, aztán az események mennek már maguktól, és rövid úton a színpadon kötnek ki.* -Te fejezd be! Különben, úgy elhúzom a csíkot, hogy soha az életben nem látsz többet. Vagy még jobb, visszatér a suicid hajlamom! *fenyegeti Noko-t halál komolyan táncolás közben.*-Egy darabig vicces, meg jó pofa, de most már unom... *morogja. De közben azért táncol, úgy ahogy kell, hogy a női sikolyok betöltsék a teret.*
    Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Hozzászólások száma : 293
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.

Témanyitás  Rianna Wolf Hétf. Szept. 28, 2009 5:16 pm

Csak szelíden mosolyog kedvesén, és a homlokcsókot is egy kedves mosollyal köszöni meg. Ezek után azonban a szisszenés és a szorítást nem tudja mire vélni. *-Semmi baj...* Simít végig Daniel hátán. A vallomás eszébe juttatja, hogy nem is oly rég hogyan kényeztette kedvese a nyakát fogaival. Akkor nem foglalkozott azzal, hogy hosszabbak voltak a megszokottnál. ~Hát ezért...~ Elszomorodik. Felnéz kedvesére, de nem sikerül elkapnia a pillantását. Fejét így Daniel mellkasának támasztja, kezeivel átöleli a derekát. *-Bárcsak... Bárcsak meg tudnám adni neked, amire szükséged van.* Hangja szomorú és vágyakozó.
    Lyra
    Lyra

Hozzászólások száma : 348
    Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.

Témanyitás  Lyra Hétf. Szept. 28, 2009 5:26 pm

*-Köszönöm.* Ő is meghajol, majd elindul szállása felé. Ott letérdel a földre és napja további részét imával és elmélkedéssel tölti. Ahogy közeledik a szertartás ideje, visszamegy a fürdőbe, megfürdik és bekeni magát a szertartás előírta olajokkal. Aztán szállásán magára ölti a feleségek vérvörös ruháját, és a többi kiválasztottal együtt elindul a templomba a bemutatásra. Hátul áll meg, a többi vörös ruhás kiválasztott mögött. Nem sikerül teljesen elrejtőznie, de annyira nem is akar.
    Nerefil
    Nerefil

Hozzászólások száma : 756
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.

Témanyitás  Nerefil Hétf. Szept. 28, 2009 7:41 pm

Nerefil: -Hmm.. rendben. Áll az ajánlat. * Kiszáll a vízből és a törölközőért megy. Gyorsan áttörli magát * - Underworld a kezdetek megvan neked? *Néz válla felett a fiúra, aki még a kádban van. *
    Kiryuu
    Kiryuu

Hozzászólások száma : 830

Témanyitás  Kiryuu Hétf. Szept. 28, 2009 7:48 pm

-A szobámban meg kell nézni a tokokat, lehetséges. *Közben kimászik a kádból és ő is törölközésbe, fog. a fekete farmert és inget veszi vissza. Miután felöltözött.* -Velem jössz vagy megvársz? Áthozzam az egész pakkot?
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Hétf. Szept. 28, 2009 7:56 pm

Nerefil: * Hálóingét veszi fel * -Megvárlak az ágyban. Áthozhatod az egész pakkot, és ha nem tetszik esetleg a film, vagy mást akarsz nézni, nyugodtan javasolj mást. * Bebújik a takaró alá előmelegíteni az ágyat, így várja amíg Kiryuu vissza nem ér a Dvd-kel*
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Hétf. Szept. 28, 2009 8:11 pm

-Mit szólnál, ha a nappaliban néznénk? Nagyobb a képernyő és ott vannak házimozi hangfalak is. *Közben lebattyog a nappaliba, ahol a kutyák már tönkre vágták a dekorációt, széthordták a rózsaszirmokat. Nagyot sóhajt, majd átkocog a Kúriába. Elmegy a biliárd szoba előtt ahol hallja Danielék végjátékát, megborzong és irigység fut át rajta, majd futásra vált és a szobájáig meg sem áll. Ott fellapozza a sok nagy, fekete tok egyikét, amiben 200 film található, majd az egyiket, amiben a Ner által kért darab is benne van, elkapja és elindul vele vissza felé, de menet közben inkább láthatatlanná válik és az ajtóban bukkan elő, majd kisprintel, hogy minél kevesebbet halljon Riáékból. Visszaér a nappaliba, és a két kutya azonnal letámadja.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Hétf. Szept. 28, 2009 8:20 pm

Nerefil: *Lemegy a nappaliba és látja, hogy a két kutya már néhol kissé szétcincálta Kiryuu rózsaszirmait. * Bekapcsolja a Tv-t és a hangfalakat is. Megeteti a kutyákat időközben, hogy erre ne legyen majd bajuk idő közben. * Saját maga is bekap egy-két falatot. * Onnan veszi észre, hogy visszajött a fiú, hogy a két kutya letámadja . Még nyugisan eszik az asztalnál * -Kapcsold be a dvd-t mindjárt megyek . * Mondja, és csipeget még egy kicsit. *Miután végzett elpakol és már megy is a kanapéhoz. A széléről leveszi a plédet és alábújik.*
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Hétf. Szept. 28, 2009 8:25 pm

*Kisebb fajta hadakozásba kezd a kutyákkal, végül a lábszárával és a talpával taszigálja őket arrébb, hogy eljusson a lejátszóig, sikerül nagy nehézségek árán betennie és elindítania a filmet. Végül Nerefil mögé hasal el, a kanapé karfájára teszi a fejét majd oldalra fordul, hogy a lány neki tudjon támaszkodni. De ekkor Haku is felugrik és Sessh is erőteljesen próbálkozik, végül sikerül neki, és azonnal rá is veti magát K farmerjának a szárára.* -Ez nem igaz?! *csattan fel.* -Hagyjatok már?! *morrant a kutyákra.* - Mit adtál ezeknek? *sóhajt fel.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Hétf. Szept. 28, 2009 8:29 pm

Nerefil: *Megelégeli a kutyák randalírozását * -Kifelé! *Áll fel és kinyitja az ajtót, megmutatja, hogy menjenek ki az udvarra * Haku farok behúzva megy ki. Sessh megáll a lába előtt és leül hatalmas szemekkel nézve rá. *Kifelé..azt mondtam. *Kiteszi a labradort és becsukja az ajtót utánuk. Visszabújik kedveséhez * -Túlságosan elkanászodtak..jót fog tenni nekik a hideg, hidd el .

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Hétf. Nov. 25, 2024 6:11 am