+8
Daniel
Lyra
Kuraan
Noko
Nerefil
Shion
Kiryuu
Doreen
12 posters
Vérvörös Hold (FRPG)
Rianna Wolf- Hozzászólások száma : 293
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°476
Re: Vérvörös Hold (FRPG)
Meglepődik kedvese vadságán, de tetszik neki a dolog. A mustráló tekintetre hasonlóval felel, és a csókot is hevesen viszonozza. Amikor Daniel a fenekét kezdi masszírozni, újból felnyög. Lévén kezeit nem tudja használni, és csípője is mozdíthatatlannak bizonyul, így csak várja kedvese következő lépését. De a csókot maradéktalanul kiélvezi és viszonozza, hogy Danielnek is élvezetes legyen.
Daniel- Hozzászólások száma : 428
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.
- Post n°477
*folytatja a csókáradatot*ahhoz viszont hogy tovább is jussanak el kell engednie kedvese kezeit*mélyeket sóhajtva veszi le kedvese felsőjét, majd kicsit jobban megemelve végigcsókolja a melltartó vonalát, miközben keze becsusszan az ominózus anyag alá és masszírozni kezdi az egyik kellemes halmot*felnéz kedvese szemeibe, majd megnyalja ajkait és kicsit kinyitva száját nyelvével végignyalja fogsorát is, így szemfoga is elég látványossá válik*előre hajol, majd Ria kulcscsontját kezdi el kényeztetni ajkaival, míg keze levándorol Ria szoknyájára*lassan kezdi el felhúzogatni és örül, hogy a lányon nem nadrág van, mert az most eléggé akadályozó tényező lenne*egyik kezével megtartja így kedvesét, másikával feljebb tolja róla a melltartót és a szépen kerekedő melleket kezdi csókolgatni, nyalogatni, míg szabad kezével végigsimít kedvese oldalán, majd azzal is feneke alá nyúl és a falatnyi tangán keresztül kezdi dörzsölgetni kedvese vénuszdombját*
Lyra- Hozzászólások száma : 348
Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.
- Post n°478
Érdeklődve hallgatja Noko történetét. *-De miért nem maradtál itt édesanyáddal? Miért kellett így felnőnöd?* Arcán teljes értetlenség tükröződik. *-A király... Ő volt az előző Nemző. Tudod, nem voltam a kiválasztott feleségei között, így csak távolról láttam. Elég félelmetesnek tűnt, úgyhogy akkor örültem egy kicsit.* Ismeri fel így már a nevet. *-Daniel... Igen, emlékszem rá. Nagyon kedves volt, és udvarias. Még a helyzet ellenére is.* Végig néz a könyveken. *-Szóval szeretnéd jobban megismerni a családodat, és akik körül vesznek?* Néz kérdőn a fiúra, majd elveszi és belelapoz a Danielről szóló könyvbe.
Bara- Hozzászólások száma : 454
- Post n°479
*mosolyog* Úgy hiszem jól érzi magát. Mosolyog, nézi a lányokat és felfedezi a területet. *mondja, majd kedvesére néz áthajolva válla felett* Kuraan. Szeretnéd, ha idehívnám őt? Hogy egy kicsit itt legyen? Amíg a feleségeit be nem mutatjuk neki?*kérdi komolyan*
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°480
-Ahham... jó neki.... *Megrázza a fejét.*-Nem, nem kell, majd jön ha akar valamit... *most kissé olyan mint egy dacos kisgyerek. Kezeit a feje alá teszi, és állát az alkarjain pihenteti.* -A derekam még egy kicsit.... köszi... Meddig maradsz? Nem vagy éhes? Én lassan igen, a kávé nem túl tápláló....
Noko- Hozzászólások száma : 380
- Post n°481
- Nos.. Ez kicsit bonyolult.. Nem én akartam ezt.. Igazából.. nemrég tudtam csak meg, hogy ő az édesanyám.. Eddig azt hittem, hogy az az arisztokrata nő, aki felnevelt és a kegyetlen férje.*mondja csendesen* Ne beszéljünk inkább erről.. Örülök, hogy kiderült végre az igazság..*elmosolyodik* Ha megismered annyira nem veszélyes, csak.. Ne dühítsd fel.*mondja, majd bólint* Igen.. Dan nagyon kedves és udvarias.. Meg nagyon okos is..*ismét bólint* Nagyjából ez lenne a célom.*mondja, miközben olvasgat, majd valami szöget üt a fejébe* És most... Most is örülsz?*néz rá kérdőn*
- Post n°482
Amikor kezei kiszabadulnak, igyekszik viszonozni a kényeztetést, a simogatást. Elkezdi kigombolni kedvese ingét, de nem jut vele sokra, így csak becsúsztatja a szabaddá vált részen a kezeit. Mellkasát és hasát cirógatja, néha meg is karmolja kicsit, amikor kedvese éppen rátalál egy-egy érzékenyebb pontjára. Észreveszi Daniel megnyúlt szemfogait, de bízik benne, ezért nem foglakozik vele. Amikor Daniel egyszerre kezdi el melleit és vénuszdombját kényeztetni, felhagy a cirógatással. Nem akarja élvezetében véresre karmolni kedvesét. Helyette csípőjét próbálja meg mozgatni, hozzádörgöli kedvese kezéhez, aki már érezheti a vékony anyagon keresztül is, mennyire fel van már készülve rá.
- Post n°483
*elmosolyodik* Rendben van. Látom nagyon hiányzik neked. Idehízom mindjárt..*mosolyog, majd tovább masszírozza a kért helyen kedvesét* Már mondtam. Estig. Akkor mutatjuk be a feleségeket a Nemzőnek. Utána visszajövök majd, ha szeretnéd. Nem vagyok éhes... De szívesen nézem, ahogy eszel..*mosolyog kedvesen*mikor készen van a masszírozással végigsimít kedvese hátán, majd felkel*lehajolva megcsókolja, majd az ágy mellett heverő széttépett ruháját magára tekeri* Azonnal itt vagyok.*mosolyog majd eltűnik*a túloldalon jelenik meg*nem látja fiát így kérdezgetni kezd, de mivel mindenki az imádságon volt nem tudja senki hol lehet, viszont Lyra sem volt ott*~biztos együtt vannak..~*mosolyodik el, majd elindul*illat alapján követi őket a kincstárhoz, majd a könyvtárhoz ahol meg is találja őket*a polc tövében ülnek és három könyvet nézegetnek és beszélgetnek*csendesen figyeli őket egy ideig*
- Post n°484
*-Rendben, akkor hagyjuk. De, ezek szerint az igazi szüleidet jobban szereted. Ez jó.* Mosolyog a fiúra. *-Hát most már nem fenyeget ennek a lehetősége, de azért köszönöm a jó tanácsot.* Csendben figyeli a fiút. A kérdésen meglepődik, de sikerül a helyére raknia a dolgot. *-Igen, most is örülök.* Pirul el egy kicsit. *-Tudod még sose voltam férfival, és kicsit félelmetesnek tűnik az egész... annak ellenére, hogy a nővéreim azt mondják, jó. Örülök, hogy végül így alakultak a dolgok. Talán könnyebb lesz majd úgy, hogy nem vagyok belekényszerítve egy idegen férfi ágyába.* Arca mindeközben egyre pirosabb árnyalatot ölt. Nincs hozzászokva az ilyen témájú beszélgetésekhez. Aztán eszébe jut valami. Kicsit össze kell szednie a bátorságát, hogy meg merje kérdezni, de bízik a fiúban. *-De ez téged miért érdekel?* Hangja halk, de örül, hogy egybe végig tudta mondani. Bizonytalanul pislog Nokora.
- Post n°485
-Mondom, hogy... nem kell....*de ezt már csak a levegőnek mondja. Felkel az ágyból, lezuhanyzik, majd felvesz egy boxert és a nyakörvét, meg a kesztyűit is. Majd bekapcsolja a hifit, a hifi mellett ott egy könyv, amit még mielőtt elment volna azelőtt akart kiolvasni. Így a kezébe veszi és azzal együtt ül ki az ablakba.*
- Post n°486
- Ria..*nyögi suttogva, ahogy kedvese hozzádörgölődzik kezéhez*nem kell sok, hogy kicsit megemelve kedvesét egy kézzel kioldja nadrágját, majd lecsúsztassa magáról de legfőképpen meredező férfiasságáról*kedvese fenekéről félrehúzza a tangát, majd egy utolsót simít a nedves kelyhen és beigazítva magát kedvesébe hatol*férfiasan felnyög tettére*nem hagy sok időt azonnal elkezdi mozgatni kedvesét és csípőjét is egyszerre*közben figyeli, ahogy Ria mellei orra előtt lebegnek fel-le*hevesen morog a látványra és mozgása is gyorsul*
- Post n°487
*nem teljesen érti a lány szavait, bár valamit sejt, de nem biztosra* Nem.. Egyáltalán nem untatsz..*mosolyog* Jó veled beszélgetni. Tényleg. És.. Mit értesz azon, hogy örülsz, hogy így alakultak a dolgok? Hogyan alakultak?*néz rá érdeklődve*ekkor észreveszi, hogy nincsenek egyedül és arra kapja a fejét*pontosabban a bejárat felé*meglepődik* Anyám?*mondja csendesen és kérdőn, mire belép Bara*gyorsan felkel, majd felsegíti Lyrát is* Bocsánat, ha nem lenne szabad itt lennünk.. Nem Lyra hibája én ráncigáltam ide magammal.*kezd magyarázkodni, de anyja kézintésére elnémul*
- Post n°488
*elmosolyodik* Semmi baj. A Nemzőnek itt mindent szabad. Bár ha jól sejtem Lyra nővérem ezt már elmondta.*mosolyog* Viszont most kérnék valamit. Amíg a bemutatási ceremónia nem kezdődik el, nem jönnél vissza a másik oldalra? Az apádnak nagyon hiányzol, de ezt senkinek nem vallaná be. Beszélgess vele egy kicsit. *kéri reménykedve*
- Post n°489
Válaszolni akar a fiúnak, de ekkor ő is megérzi a Direktrix jelenlétét. Hagyja, hogy Noko felsegítse, mert kissé meg van szeppenve, hogy most mi lesz. Bara szavaira bólint és csendben helyesel. *-Igen, mondtam.* Igyekszik a háttérben maradni, mert ez most családi ügynek hangzik. Ahhoz pedig semmi köze. Csendben figyeli csak az eseményeket.
- Post n°490
*meglepődik a kérésen, de elmosolyodik* Rendben van. Beszélgetek vele.*mosolyog, majd Lyrára néz* Majd ha visszajöttem folytatjuk ezt a beszélgetést..*mosolyog kedvesen, majd visszateszi a könyveket a helyükre*ezután követi anyját ki, majd láthatatlanná válik és a kúriában jelenik meg ismét*a biliárd szoba felől hangos nyögéseket hall, így oda már biztos nem fogja invitálni az apját beszélgetni*felmegy Kuraan szobájába, majd csendesen benyit*apja eléggé bele van mélyedve a könyvbe amit olvas így könnyedén mögé lopózik, majd rákönyököl Kuraan vállaira, ahogy megnézi előrehajolva a könyvet* Mit olvasol?*érdeklődik*
- Post n°491
Egy kéjes sikkantással üdvözli kedvesét. Örül, hogy Daniel segít a mozgásban, ugyanis így még sose próbálta. Aztán kedvese vállaiban biztos kapaszkodót talál, és így már tud maga is mozogni. A morgás izgatóan hat rá, és az egyre gyorsabb tempó is mind közelebb sodorja a véghez. Hangos sikollyal élvez el, körmeit kedvese hátába vájja, de vére nem serken ki.
- Post n°492
*mikor fia elmegy kedvesen néz Lyrára* Úgy hiszem jó ötlet volt a feleségek közé választanom téged. Úgy látom a Nemző jól érzi veled magát. De úgy hiszem örülnél neki, ha a feleségek közül nem te lennél az első. Addig fel tudsz készülni a testi érintkezésre egy férfivel és kitanulhatod mibenlétét. *mondja* Pamina lesz az első feleség. Ha szeretnéd, megkérek valakit, hogy mondja el neked, hogyan tudsz egy férfinak gyönyört okozni.
- Post n°493
*hangos nyögései kísérik végig az aktust, majd kedvese nevét kiáltva élvez el*az utolsó hullám mikor végigfut megfeszült testén kicsit enged feszes tartásán, majd lassan mélyeket lélegezve néz kedvesére*továbbra is tartja, most mindkét kezével*fejét vállára hajtja miközben próbál lenyugodni* El sem tudod hinni, mennyire szeretlek..*suttogja fölébe, majd puszit ad nyakára, végül lassan leengedi a földre* Köszönöm.*suttogja, majd magához ölelve kedvesét megcsókolja hosszan, lágyan*
- Post n°494
Meghajol, úgy válaszol Nokonak. *-Úgy lesz, Uram, ahogy akarja.* Vált át a hivatalos hangnemre a Direktrix előtt. Utolsónak indul el kifelé, egymás után zárva be az ajtókat maguk mögött. A könyvtárból kiérve figyeli, ahogy a fiú eltűnik. Némán hallgatja Barát. *-Köszönöm.* Hajol meg. *-Pamina tökéletes választás, úgy gondolom. És hálás lennék a segítségért is. Nem akarok csalódást okozni a Nemzőnek, és ezáltal szégyent hozni a kiválasztottakra.*
- Post n°495
Érzi, ahogy kedvese is elélvez. Picit homályos tekintettel néz végig a testén, figyeli gyönyörét. Amikor Daniel odahajtja a fejét, lágyan átkarolja és hozzá bújik. *-Gyönyörű vagy ilyenkor...* Suttogja a fülébe. A vallomásra elmosolyodik. *-Nem jobban, mint én téged...* Válaszolja. Mikor a földre kerül, boldogan simul bele kedvese karjaiba, nem foglalkozva azzal, hol lesz maszatos. Gyengéden viszonozza a csókot.
- Post n°496
*elmosolyodik, majd bólint* Rendben van. A szertartás után küldök át hozzád majd valakit, aki megtanít mindenre.*mondja, majd meghajol és elmegy, hogy folytassa az előőkészületeket*nem akarja zavarni most kedvesét, hadd bontakozzanak ki kettesben*
- Post n°497
*kedvese dicséretére elmosolyodik* Köszönöm... De meg sem közelítheti azt, amikor én látlak téged..*suttogja csendesen*mély sóhajjal és hangos hízelgő dorombolással hálálja meg kedvese szeretetét*kicst eltávolodva a homlokára is ad egy csókot, majd lenéz rá*Örül, hogy csak egyszerűen boldog, azonban ahogy ismét mélyet lélegzik kedvese illatából fogai vészesen bizseregni kezdenek és fel is szisszen egy kicsit a hasbavágó érzésre, ami gyomrát összerántja*egy pillanatra szorosabban öleli kedvesét, majd ismét lágyan* Bocsáss meg..*suttogja* Azt hiszem.. Hamarosan.. innom kell..*nem néz kedvese szemeibe, fél, hogy megbántja ezzel, vagy lenézi emiatt*
- Post n°498
*A zene hangosan szól, ő maga egyre elmélyültebben olvas, lassan arról is megkeletkezik, hogy nem evett ma még semmit. Így Noko teljes nyugodtsággal lopózhat a háta mögé, felrezzen a váll érintéstől, majd automatikusan mosna is be a fiának, mikor félúton megáll a mozdulatban, rájőve arra, hogy nincs vész.* -Üdv... Jack London - A vadon szava. Téged mi szél hozott nem odaát kellene a szépet tenned? *mondja tetetett lazasággal, mivel örül Nokonak. Lehuppan az ablakból és az egyik szekrény tetejére tenné le a könyvet, de rájön nem tud mit bele rakni könyvjelzőnek. így pár pillanatig tanácstalanul áll, majd lapjaira fordítva nyitott állapotban teszi le a könyvet.* - Mielőtt elmentem akkor akartam kiolvasni... remélem most sikerül... mielőtt útra indulok...
- Post n°499
- Értem..*mondja elgondolkozva* Még nem hallottam róla. Mindegy is.*vonja meg a vállát* Ugyan. Még van fél napom, amíg azt teszek, amit akarok.*vigyorog* Hova készülsz menni?*ül le az ágyra törökülésben és érdeklődve néz Kuraanra* Nekem van egy ötletem... Igazából, hogy ez az utolsó szabad éjszakát egy kiadós dorbézolásra gondoltam a legjobb haverommal.*vigyorog*
- Post n°500
-Pedig nagy klasszikus, még a magam fajta züllött vándor is ismeri, szégyen, hogy pont egy arisztokrata nem. *piszkálja vigyorogva Noko-t.* -Felőlem.... akkor halasztom az indulást egy nappal. Van egy befejezetlen ügyem, azt akarom befejezni van még időm... *mondja, elég meggyőzően, bár ő maga is tudja nem fog vissza jönni, egy hamar biztosa nem.*