+8
Daniel
Lyra
Kuraan
Noko
Nerefil
Shion
Kiryuu
Doreen
12 posters
Vérvörös Hold (FRPG)
Kiryuu- Hozzászólások száma : 830
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°801
Re: Vérvörös Hold (FRPG)
-Nyakát töröm annak aki lecsap a kezemről. *Morran fel.* - Nem érdekelnek azok a bigék, pláne nem az affektálós fajta.
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
- Post n°802
Nerefil: -Nem vagyok olyan kapós..a terhes "bigék" nem annyira kelendőek a plussz kis időzített meglepivel a hasukban . Úgyhogy megnyugodhatsz . *Elmosolyodik * -Örömmel hallom , hogy nem az eseteid...* átkarolja kedvese nyakát * -Nyugtass meg , hogy nem csak keringőzni fogunk egész este ugye? Hanem van másfajta zene is vagy terem ahol mást is lehet táncolni ..
- Post n°803
*Elmosolyodik.* -Te akartad a keringőt... Miért tudsz mást is? Mert én nem, csak a kötelező keringőket.
Daniel- Hozzászólások száma : 428
Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.
- Post n°804
*sokáig iszik csendesen, ahogy kedvese simogatja*egy idő után lassan dorombolni kezd halkan*
Kiv.:*látni rajta, hogy egyre sápadtabb*mélyeket kezd lélegezni egy idő után* Uram... *suttogja* Uram sokat iszik...*próbálja elhúzni a kezét de a dorombolást azonnal morgás váltja fel és nem pozitív jellegű*félve néz Kuraanra*
Kiv.:*látni rajta, hogy egyre sápadtabb*mélyeket kezd lélegezni egy idő után* Uram... *suttogja* Uram sokat iszik...*próbálja elhúzni a kezét de a dorombolást azonnal morgás váltja fel és nem pozitív jellegű*félve néz Kuraanra*
- Post n°805
Nerefil: -Tudom ,de gondolom , hogy kötelező a keringő . Mást nagyon én sem tudok..de ezek a démonok ennyire sznobok h csak keringőznek? *Elmosolyodik * -Megkéne mutatni nekik , hogy hogyan mulatnak a mai fiatalok ..mit szólsz kedves? *Vigyorog * -Szerintem a fiatal arisztokratáknak tetszene ha a hegedűt felváltaná az elektromos gitár. Hm?
- Post n°806
-Gondolom. Hum.... egy kis Gazette-t nekik? Benne lennék. Csak, hogy kicsellózzak velük. *vigyorog.*
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°807
*Daniel mellé lép.* -Ria lépj el mellőle. Most! *Belekapaszkodik, öccse hajába és befogja az orrát.* -Ahogy elenged azonnal menj innen és küldj egy másik lányt, lehet kelleni fog. *majd visza fordul Daniel, felé.*-Ereszd el szerencsétlent mielőtt megölöd!
- Post n°808
Nerefil:*Bőszen bólogat * -Igen , ideje modernizálni az arisztokráciát és megismertetni a jelenlegi jó előadókkal . *Nevet * -Kíváncsi lennék a képükre amit vágnak ha felcsendülne a Gazette . Csak hogy lehetne ezt megcsinálni?
- Post n°809
-Nem tudom, de majd a fiúkkal megbeszélem, minden hülyeségben benne vannak. *Súgja a lány fülébe, majd bele is nyal.*
Rianna Wolf- Hozzászólások száma : 293
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°810
Észreveszi, hogy a kiválasztott kezd sápadni, és gyanúját azonnal igazolja is a lány, ám Kuraan gyorsabb nála, és máris Daniel mellett van. *-Megmondtam, hogy nem megyek el mellőle.* Mondja, bár kicsit meg van szeppenve belül. Kuraan kezétől nem tudja tovább simogatni kedvese fejét, így keze az arcára csúszik le, majd megindul az ajkai és a kiválasztott csuklója felé. *-Daniel! Dan, hallgass a bátyádra! Engedd el!* Hangja kedves, de erélyes.
Daniel- Hozzászólások száma : 428
Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.
- Post n°811
*ahogy Kuraan befogja orrát egy idő után kénytelen elengedi a Kiválasztott kezét, főleg hogy nagyon közelről megérzi Ria illatát*ajkai mögül elővillannak fogai, melyek most élénk rózsaszínek a vér és nyál keveréktől*mélyeket lélegzik nyugtatva magát, majd ahogy orrát elengedi fivére összecsukja ajkait, majd nyel néhányan*mélyet lélegzik, majd szorosan karolja magához kedvese derekát és fejét hasához fúrja, majd mélyeket lélegzik nyugtatásképpen*érzi, hogy jól van lakva eléggé, de ha hagyják akkor még inni is tudott volna*
Noko- Hozzászólások száma : 380
- Post n°812
*amikor felébred nem találja maga mellett apját*igazából senki nincs a közelben sem*úgy dönt, most nem kezd el keresgélni a házban, hanem átmegy a másik oldalra*van néhány kérdése és Lyrát is látni akarja*pár pillanat múlva a másik oldalon jelenik meg*természetesen a meleg takarót nem hagyta maga mögött, így azzal a hátán és nyakában sétál a fehér házak között*mint eddig most sem ismeri még ki magát és az illatok is eléggé kevertek, így sokáig sétál, mire megtalálja Lyra illatát és azt kezdi követni*hamarosan meg is találja a lány házát*ezt onnan tudja, hogy az ablakon benézve meglátja az ágyban feküdve*az ablakba támaszkodik takaróstul és nézi a lányt, ahogy alszik*
Lyra- Hozzászólások száma : 348
Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.
- Post n°813
Nagyon sokára aludt el, ezért reggel nem ébredt fel korán, ahogy szokott. Igazából úgy érzi, még mindig tudna aludni, de valami nem hagyja. Valami zavarja egy kicsit. Szemei hirtelen nyílnak ki, és ijedten ül fel az ágyon. ~Elaludtam.~ Villan át az agyán. Aztán ahogy körbepillant, rájön, nem a lelkiismeretére ébredt fel. Döbbenten bámul Nokora, aki az ablakában támaszkodik, és őt figyeli. *-Szi... Szia...* Ekkor veszi észre, hogy nincs rajta ruha. Azt este levette. Ijedten kapja maga elé az egyik kezét, a másikkal pedig valami anyag után kutat, de takarója nincs, a ruhája meg messze van. Arcát elönti a szégyen, hangja remeg. *-Ké.. Ké.. Kérlek.. ha.. hagyj egy ki.. kicsit magamra...*
- Post n°814
*ahogy a lány alszik végignéz hátán és oldalán, mivel mást nem lát, mert a lány hason aludt, viszont ahogy felül Lyra és végignéz testén, már amennyire tud nyel egyet* Szi.. szia..*mondja kicsit szaggatottan, majd figyeli, ahogy az érzelmek változnak a lány arcán* Nem mehetnék inkább be?*néz rá kérdőn*
- Post n°815
Először nem tudja, mit is mondjon, majd eszébe jut, ki is a fiú. *-Gye.. Gyere, ha a.. akarsz...* Amikor Noko eltűnik az ablakból, gyorsan felpattan és a szekrényhez siet. Előkap belőle egy fehér ruhát, és magára ölti. Háttal áll az ajtónyílásnak, és addig meg sem fordul, amíg rendesen meg nem kötötte a ruhát, és el nem igazította magán.
- Post n°816
*mikor belép és az ágyra néz nagyokat pillog, hogy a lány nincsen rajta, pedig alig három másodpercre nézett el*a szekrénynél találja meg a hevesen öltözködő lányt*leül az ágyra a takaróval*nem fázik, de kellemesen melegíti a takaró* Miért.. Miért nem mondtad.. Hogy te is feleség lettél?*néz rá kérdőn* Ne értsd félre. Nem akarlak megbüntetni emiatt vagy bármi.. Csak.. Örülök.. Tudod.. Kedvellek.. És.. Nos.. Örülök, hogy te is a feleségeim közé tartozol..
- Post n°817
Csendben hallgatja Nokot, és a vallomásra arca kicsit pirosabb árnyalatot ölt. Még egyszer végignéz magán, és amikor mindent rendben talál, a fiú felé fordul. *-Nem kérdezted.* Mondja halkan. *-De azt mondtam, hogy nem bánom, hogy így alakult... És azt hiszem, örülök is...* Ahogy beszél, egyre jobban kezd elpirulni.
- Post n°818
*kérdőn néz a lányra* Hiszed?*néz rá értetlenül* Félsz talán?*kérdi szelíden, majd elmosolyodik és felé nyújtja egyik kezét* Gyere..
- Post n°819
*-I.. Igen. Egy kicsit... Még sose voltam...* Kezdene ismét magyarázkodni, azonban a hívásra felnéz. És egyenesen belenéz a fiú szemeibe. Látja a mosolyát, és a felé nyújtott kezét is. Nem sokat vacillál. Lassan közelebb megy, és Noko kezébe teszi a sajátját. Egészen a fiú előtt áll meg, és kérdőn, kicsit félve, de ugyanakkor kíváncsian néz a fiúra.
- Post n°820
*elmosolyodik*mikor a lány kezét az ő kezébe simítja finoman megfogja, majd még közelebb húzza, majd felemeli a takarót vállán egyik oldalt* Ülj ide mellém..*mondja, majd mikor a lány megteszi ráborítja a kellemesen meleg anyagot és összehúzza magukon*vigyorogva néz a lányra, majd előre néz* Nos.. Azt hiszem én is félek egy kicsit..*vallja be* Tegnap ha az apám nem jött volna velem egy darabig még megvárattalak volna titeket. Érzem, hogy biztos vagyok magamban, de valahogy.. mégsem..*mondja* Mármint.. Meg fogom tenni.. Betartom az ígéretemet..*néz Lyrára, majd ismét előre* Csak.. Kicsit aggódok, hogy jól fogom-e csinálni.. Ideges vagyok emiatt egy kicsit..*mondja* Te mit érzel?*néz kérdőn a lányra*
- Post n°821
Leül a fiúmellé, és jól esik neki a takaró melege. Csendben és picit csodálkozva hallgatja Nokot. ~Ő is fél?~ *-Én.. Én is valami ilyesmit érzek. Nem akarok szégyenben maradni, de nem tudom, mi lesz, ha rám kerül a sor. Amikor a Direktrix felajánlotta a lehetőséget, örültem... De ugyanakkor meg is ijedtem, hogy hirtelen így a középpontba fogok kerülni... Még akkor is, ha 39-en lesznek ott velem együtt... De ha újra választhatnék, akkor sem utasítanám vissza.* Néz fel kicsit bizonytalanul Nokora.
- Post n°822
*elmosolyodik a lány szavaira*kezét még mindig fogja, hüvelykujjával finoman cirógatja kézfejét* Értem.. Bátor vagy Lyra... És azt hiszem.. Én is bátor leszek.. *gondolva egyet felhúzza lábait, kicsit helyezkedik, majd mosolyogva a lányra néz* Sietsz most valahova?
- Post n°823
A fiú szavai jól esnek neki. Érdeklődve figyeli Nokot, amikor mocorogni kezd. *-Nem tudom, mennyire aludtam el, de... Ha veled vagyok, akkor abból nem lehet baj...*
- Post n°824
- Hmm.. Értem.. Nos akkor jó..*vigyorog, majd azzal a lendülettel eldől és feje a lány ölében landol*kellemesen befészkeli magát* Még nem voltál férfival igaz?*kérdi a lánytól oldalra sandítva felnézve rá*
- Post n°825
Meglepődik Nokon, de nincs ideje, lehetősége tiltakozni a merénylet ellen. Így inkább hagyja a fiút ott, ahol van. ~Annyira nem is kellemetlen helyzet... Sőt...~ Pillant le az ölében heverésző alakra. *-Nem... Még nem...* Rázza meg a fejét. *-De miért kérdezed?*