Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.

+6
Kiryuu
Daniel
Andreas
Rianna Wolf
Mesélő
Doreen
10 posters

Vérvörös Hold (FRPG)

Kiryuu
    Kiryuu

Hozzászólások száma : 830
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.

Vérvörös Hold (FRPG) - Page 23 Empty Re: Vérvörös Hold (FRPG)

Témanyitás  Kiryuu Szer. Aug. 19, 2009 12:52 pm

-Én mint példakép, ez vicces. Mi lenne bennem ami ezt váltaná ki belőle. *felemeli az egyik szemöldökét. Tetszik, neki az, hogy Ner továbbra is megpróbálja lefogni, majd mikor a lány meglepetten felnyög, a méretei miatt kaján vigyor ül ki a képére.* - Talán túl kicsi? *kérdezi kötekedő és egyben incselkedő hanggal. Közben hozzá dörzsöli magát Ner tenyeréhez, hogy ,még egyszer szembesíthesse a méreteivel és állapotával.*
    Doreen
    Doreen
    Admin

Hozzászólások száma : 524

Témanyitás  Doreen Szer. Aug. 19, 2009 12:56 pm

*Megnyugszik, hogy végül is nem csinált bajt. Figyeli Shion arcát és látja, hogy megrándul, majd azt is mikor nadrágja dudorodásba fog és igazít azon. Így ahelyett, hogy vissza ülne, közelebb lép hozzá, majd lábujjhegyre áll és belekapaszkodik, Shion nyakába és megcsókolja a fiút.* - Jó reggelt és köszönöm. *Mondja a csók után.*
    Nerefil
    Nerefil

Hozzászólások száma : 756

Témanyitás  Nerefil Szer. Aug. 19, 2009 1:24 pm

Nerefil: * Még mindíg pirul . A fiú kérdésére megrázza a fejét .Nagyot nyel , mikor hozzádörgölőzik K a szex ígéretével * -T..te..hatalmas vagy..mármint ott . * Teste ragál a fiú jezéseire amitől úgyérzi , hogy belülről egyre jobban felemelegszik * Aprókat szuszog , hogy hűste magát miközben kerüli az alatta levő férfi tekintetét * - Most mi legyen?
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Szer. Aug. 19, 2009 1:30 pm

-És az baj? *szeretne felülni, de nem akar Ner fogva tartásából kimászni mivel tetszik neki a dolog.* - e érzed mit szeretnél, én készen állva várlak. *Megint Nerhez dörzsöli magát, és várja mi fog most történni.* - Nézz a szemembe.
    Shion
    Shion

Hozzászólások száma : 280
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 09.

Témanyitás  Shion Szer. Aug. 19, 2009 1:30 pm

Shion: ~Ez a nő kikészít.... Istenemre mondom.~* Megfogja a lányt a feneke alatt és az asztalra felületeti * Doromboló hangot ad ki miközben elkezdi nyalogatni a lány nyakát , csípőjét néha hozzádörzsöli a lányéhoz * Szívesen tenné itt magáévá a lányt ,de ennek nem hinné , hogy Doreen örölne főleg ha még társaságot is kapnának hozzá* -Jóreggelt neked is ..bár nem tudom mit köszönsz ,de neked bármit szívesen megteszek.
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Szer. Aug. 19, 2009 1:32 pm

- Bármit? Tényleg? *Szemeiben kihívó fény villan.* - Akkor szeress, úgy ahogy tegnap szeretted a testem. *közben forró csókot lehel Shion ajkaira, majd a nyakára és enyhén meg is harapja, de a bőrét nem sérti fel. Lábait össze kulcsolja a fiú csípője körül.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Szer. Aug. 19, 2009 1:39 pm

Nerefil: -Csak egy percet adj..*lehajtja a fejét , majd ezután néz K szemeibe * - Belül tombolok..és egyedül nem tudok lecsillapodni ezek után azt hiszem . De..de még nem vagyok teljesen kész rád úgy érzem . *Ajkát beharapja és Kiryuura néz kérdőn * - Ha most engedem , hogy megtörténjen akkor nincs több pinky sem más nők megigéred? *Nézi a fiú szemeit *
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Szer. Aug. 19, 2009 1:47 pm

-Ha még nem vagy kész, akkor nem történik semmi. Van még jobb meg bal kezem. *Arcán már a beletörődés látszik, mikor Ner neki szegezi a kérdést. Itt viszont felélénkül a tekintete* - Ha most megengeded, meg foglak jelölni, ha ezt megteszem, nem lesz már senki más csak te. Csak a tiéd leszek. Erre mit felelsz?
    Shion
    Shion

Témanyitás  Shion Szer. Aug. 19, 2009 1:49 pm

Shion: * Nem kell kétszer kérnie a lányt ,de nem itt az asztalon akarja mert bárki rájuk nyithat ás az kellemetlen lenne. A lépcső alatt van egy alacsony szekrény amire ráteszi a lányt és pont egymagasságban lesznek.* -Remélem neked is megfelel a hely..izgalmas mert lebukhatunk ,de nem biztos ..és ez a félhomály is tetszik . Hmmm..*az én ruháim? Nagyon örülök , hogy ezek vannak rajtad. *Egyik keze bekúszik a póló alé és megamarkolja a lány mellét* -Máskor se vegyél fell melltartót kérlek..*suttogja izgatottan , majd elekezdi morzsolgatni a mellbimbót . Másik kezével a boxert húzza le Doreenről . Térdétől kezdi el a lány belső combjának simogatását amit az ágyékánál folytat , hevsen ingerelve a lány kincsét*

A hozzászólást Shion összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 19, 2009 1:56 pm-kor.
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Szer. Aug. 19, 2009 1:54 pm

Nerefil: -Nem..nem úgy értettem . Hanem..nem vagyok eléggé..*nagyot fújtat * nedves..és gondoltam szívesen segítenél ebben nekem . * Elcsodálkozik,mikor bejenlti neki K , hogy megjelöli * -De..de ha megjelölesz..azt nem akkor szokták ha valakit a felévé akar tenni? * Lehajol és megcsókolja a vámpírt , átöleli * - Nagyon boldog vagyok..és természetesen , hogy benne vagyok..*arcát k-hoz simítja *
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Szer. Aug. 19, 2009 1:59 pm

*Tetszik neki, ez a tiltott dolog, lebukhatnak, vagy éppen nem a félhomály jótékonyan takarja őket. Apró nyögésekkel felel, mikor Shion a mellét majd a csiklóját veszi birtokban.* - o...ok..oké... nyögi Shion kérésére. Két kézzel tűr bele kedvese hajába, és kéjes sóhajtásokba fog, lábait jobban szétnyitja, hogy a fiú még közelebb kerülhessen hozzá, majd fejét is hátra veti felkínálva a nyakát. Mindeközben, ágyéka, már tűz forró és édes nedvét csöpögteti Shion ujjaira.*
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Szer. Aug. 19, 2009 2:04 pm

-De igen. Remélem bele is egyezel. Büszkén viselném magamon a neved. *Közben kicsúsztatja a kezeit Ner tenyere alól és óvatosan de gyorsan helyzetet váltanak immáron ő van felül és Ner alatta. Jobb kézzel feltámaszkodik, ballal pedig Nert kezdi el simogatni, először a combjánál, majd felsiklik a csípőjére, ahol kitapintja a tanga pántját, ezután tenyere felsiklik a puha halmokra és azt kezdik el masszírozni, mindeközben szenvedélyesen csókolja kedvesét. Végül kissé megemeli Nerefilt, hogy megszabadíthassa a dögös vörös selyem hálóingtől. Közben ő maga is ledobja a pólóját, de a nadrág sliccéhez Ner kezét vezeti el. Közben a szájával és nyelvével is birtokba veszi a puha halmokat. Ezzel is kényeztetve kedvesét.*
    Shion
    Shion

Témanyitás  Shion Szer. Aug. 19, 2009 7:13 pm

Shion:*A sóhajok biztosítják arról ,hogy a lánynak tetszi nagyon is a dolog. Amikor hátraveti fejét a lány és felkínálja magát nem tétlenekdik a fiú, nahem elveszi amit kínál számára a lány * Szemfogait belemélyeszti Doreen nyakába miközben combjai közt is belé hatol .* Hevesen diktálja az iramot miközben folytott szuszogást lehet hallani tőle * -Csak csendesen..bárki meghallhat..*leheli kéjesen a lány fülébe majd megint rátapad a lány nyakára*
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Szer. Aug. 19, 2009 7:27 pm

*Felsikkant mikro Shion a nyakán is és a combjai között is belé hatol.* - nyááh... *Sikkant fel ismét. Igyekszik csendben maradni, így inkább a nyögések helyett karmol, felszántja Shion hátát és vállait illetve a mellkasát is össze karmolja, mivel nem sikonghat.*
    Shion
    Shion

Témanyitás  Shion Szer. Aug. 19, 2009 7:43 pm

Shion: *Elvigyorodik elégedetten a lány sikolyától * -Css..felverjük a házat különben . * Csípőjével egyenletes tempóban lök egyre mélyebbeket* Felszisszen a karmolásoktól * -Te nő..veled vigyázni kell , mert felkaszabolsz . *Vigyorodik el élvezve a helyzetet nagyon is. * A kis szekrény nem nagyon birja a tempójukat így meg-megnyikordul minden egyes lökésnél *
    Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Hozzászólások száma : 293
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.

Témanyitás  Rianna Wolf Szer. Aug. 19, 2009 7:53 pm

Édes kínzásként éli meg azt, ahogy kedvese halogatja a pillanatot, elnyújtva ezzel a gyönyört. Amit végül egyszerre élnek át, hihetetlennek érzi. Amikor később érzi, hogy teste remegése csitul, hálásan simul a férfihoz. *A csodára nincsen szó.* Lehunyt szemmel élvezi a cirógatást, ami teljesen ellazítja.

A hozzászólást Rianna Wolf összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 19, 2009 8:28 pm-kor.
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Szer. Aug. 19, 2009 8:12 pm

~Én maradjak csendben, de hisz ez a kis komód túl harsogná a sikolyaimat is.~ *Összeszorítja a száját, hogy csendben bírjon maradni, de közben azért karmolászik tovább bár igyekszik óvatosabban.*
    Daniel
    Daniel

Hozzászólások száma : 428
    Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.

Témanyitás  Daniel Szer. Aug. 19, 2009 8:27 pm

*figyeli kedvesét mosolyogva* Ha fáradt vagy pihenj... Viszont.. Nekem hamarosan mennem kell.. Beszélnem kell a többiekkel és... Neked is szeretnék valamit adni, viszont ahhoz kicsit el kell mennem... Ha nem baj..*mosolyog rá* Csak egy kérdés... Tudom, hogy szereted a köveket... Igazából én sokat nem értek hozzájuk de... Melyik a kedvenced?*néz rá kérdőn* Esetleg gyémánt?*néz rá kérdőn, miközben kedvese hasára gurul és ráhajtja fejét melleire, miközben kérdő mosollyal nézi szemeit*
    Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Hozzászólások száma : 293

Témanyitás  Rianna Wolf Szer. Aug. 19, 2009 8:35 pm

Szívesen lustálkodna még egy kicsit, így mosolyogva elengedi kedvesét. *Menj csak nyugodtan. Szerintem én még maradok egy kicsit és pihenek.* Nagyra nyílik a szeme. *Adni nekem valamit? Egy nagy bögre kakaóra szavaznék, azt hiszem.* Beleborzol Daniel hajába. *A gyémánt nagyon szép, de én az ametisztet jobban szeretem.*
    Daniel
    Daniel

Témanyitás  Daniel Szer. Aug. 19, 2009 8:46 pm

*elmosolyodik* Értem..*tolja fel magát térdelésbe, majd mély sóhajjal néz kedvesére*lehajol és megcsókolja, majd feltolja ismét magát és kiszáll az ágyból*körbenéz, majd bemegy a fürdőbe*egy gyors tusolás, aztán megtörülközik és már öltözik is*megnézi lenémított telefonját, de senki sem kereste, viszont szerencsére éppen időben van*a hálóban még egyszer odamegy kedveséhez, majd az ágyra támaszkodva néz rá* Ha visszajöttem.. Szeretnék tőled egy nagyon fontosat kérdezni.. Úgyhogy ne tűnj el..*ad egy csókot kedvese homlokára* Próbálok igyekezni és a kakaót is szervírozom majd..*kacsint, majd eltolja magát az ágytól*egy laza világos farmer van rajta egy piros póló, amire egy fekete rövid ujjú inget vett de nem gombolta össze elöl*haja feje tetején copfban mint mindig*övében hátul egy beretta figyel*telefonja nadrágja zsebében*az ajtóból még visszanéz* Szeretlek Rianna...*suttogja, majd becsukja maga mögött az ajtót és elindul dolgára*ekkor érzi meg K-nak a kötődés illatát, mire egyenesen rohanni kezd*~francba.. Nem hittem volna, hogy ennyire összejönnek.. Remélem, még nem tett semmit Nerrel..~*amint az ajtóhoz ér bedörömböl* K! VÉSZHELYZET VAN! ENGEDJ BE DE AZONNAL VAGY BEROBBANTOM AZ AJTÓT!!*kiált be*
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Szer. Aug. 19, 2009 9:01 pm

*Kezd nagyon belemerülni kedvese kényeztetésébe, mikor Daniel kezd el dörömbölni az ajtón és kiabálni. Erre csak morog egy sort de nem hajlandó abba hagyni. Nem lehet olyan vészhelyzet amiben Dan azt mondaná, hogy berobbantja az ajtót így nem veszi komolyan testvérét és folytatja amit elkezdett. Továbbra is, szívogatja és nyalogatja kedvese mellbimbóit. Közben kezei se tétlenek, egyik keze az aktuálisan nem a nyelvével izgatott halmot masszírozza még a másikkal Ner belső combját simogatja. Majd elindul a lány hasán lefelé, apró csókokkal borítja be kedvesét. Majd Ner combjai közé fúrja a fejét, a tangán keresztül nyalja meg kedvese legrejtettebb pontját, végül, szemfogával átharapja a vékony selyem anyagot ott ahol nyelvével akarja most birtokba venni kedvesét és kényeztetni is.*
    Andreas
    Andreas

Hozzászólások száma : 42

Témanyitás  Andreas Szer. Aug. 19, 2009 9:06 pm

*Sokat aludt, bár még nem eleget. Viszont az éhség nagyúr. Így aztán erősen kómás és valamelyest másnapos ábrázattal indul az étkező felé. Érzékei erősen tompultak. Lassan halad, egyenletes sebességgel. Gigi az ágyon alszik továbbra is. Az ajtó továbbra is tárva nyitva. Lemegy a lépcsőn. Mivel egyetlen egy dolog jár az eszében és a vörös füsttű hatása sem múlt el teljesen, így nem hallja ahogyan Shion és Doreen éppen élvezik egymást. Mindössze egy hatalmasat ásít, amibe belerecseg az állkapcsa, majd bemegy a konyhába.
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Szer. Aug. 19, 2009 9:33 pm

Nerefil: - Boldoggá teszel azzal , ha nevemet szeretnéd viselni magadon . * Nem nagyon csodálkozik , hogy fölé kerül K . Gondolta , hogy ő szeret felül lenni * -Arra készülj fel , hogy nem mindig lesz ez a felállás..néha szeretnék én is uralkodni rajtad. *Suttogja miközben kibújtatja K a hálóingéből. * Nagyokat sóhajt , mikor elkezdi kényeztetni kedvese . Lehúzza a nadrág sliccét és ki is gombolja a nadrágot kisebb küzdelem után . Hamarosan ujjai között érezheti a nyer erőt , ami keményen áll és lüktet . Kezével tesz néhány mozdulatot miközben Kiryuu folytatja a kényeztetést *Felriad , amikor Daniel dörömböl *-Talán..talán ..kikéne tényleg nyitnunk mi van , ha fontos? * Mellbimbói megkeményednek a kényeztetés hatására és az ajtónyitás sem marad olyan sürgető feladat ahogy halad egyre lejebb kedvese a hasán * Felnyög , amikor a fehérneműn keresztül nyalja meg szemérmét kedvese . Ettől az érzéstől kirázza a hideg és még nedvesebb lesz . Felsiakkant , mikor átharapja K a vékony kis anyagot . Az ágyon kiterülve piheg *- Jesszus..te egy valóságos ragadozó vagy a hálószobában és ezt nem átvitt értelemben mondom.
    Daniel
    Daniel

Témanyitás  Daniel Szer. Aug. 19, 2009 9:41 pm

K! Ne tedd meg hallod! Ha Ner nem marad ártatlan, akkor nem lehet a feleséged.. Érted? Üzletet ajánlatot az Őrző.. Ha Ner kiválasztott lesz, akkor lehet a feleséged, de ha nem Szűz nem lehet kiválasztott! K! Hallgass meg! Ez az egyetlen esélyetek arra, hogy tényleg együtt legyetek és ne kelljen megcsalnod kényszerből! Ne tegyétek!*dörömböl az ajtón* Hallgassatok meg!
    Kiryuu
    Kiryuu

Témanyitás  Kiryuu Szer. Aug. 19, 2009 9:45 pm

*Elégedett és kéjes vigyor ül ki az arcára, leküzdi magáról a nadrágját is, hogy szavadon lehessen. Vissza hajol Ner fülé, hogy megcsókolhassa és a lánnyal is meg kóstoltathassa édes nedvét, ekkor kiabál be ismételten Daniel. Megdermed a hallottaktól és dühös is lesz, hogy Dan mi a francot kér neki alkut. Lenéz Nerrel, hogy ehhez ő mit szól.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 6:23 pm