+6
Kiryuu
Daniel
Andreas
Rianna Wolf
Mesélő
Doreen
10 posters
Vérvörös Hold (FRPG)
Kiryuu- Hozzászólások száma : 830
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°526
Re: Vérvörös Hold (FRPG)
- Nem kefélek mellé, legalább is most már nem. *feláll.* -Tudom beszéltünk róla. Nem kell törnöd magad ha megtalálom szét tépem. *hangja fenyegetővé válik, és el is lehet neki hinni, hogy tényleg darabokban fogja végezni a fickó.* - Shion, bár mennyire is nem akarom, de ha még nem kész akkor szedálom magamat.
Daniel- Hozzászólások száma : 428
Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.
- Post n°527
*figyeli kedvesét, majd mikor hozzásimul szorosan magához öleli* Én is...*csókolja meg kedvesét viszonozva csókját* ..szeretlek..*suttogja, miközben kezével kedvese hátát cirógatja* Hogy érzed magad Leelan?*néz rá kérdőn kedveskedve, miközben halkan dorombol* Nem fáj a combod... Sajnálom, de.. Annyira csábított, hogy nem tudtam visszafogni magam... Sajnálom, ha fájdalmat okoztam...
Shion- Hozzászólások száma : 280
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 09.
- Post n°528
Shion: -Rendben..elhiszem de mostmár menj..mert hiányol biztosan téged. Te meg tutira..itt illatozol mellettem..*vigyorodik el * még a végén ránkfogják , hogy melegek vagyunk és te meg rám izgultál .
- Post n°529
-Hülye gyerek. *vigyorog* - Nem úszol meg, húzd a csíkot az edzőterembe, vagy megyek vagy nem. Viszont a kamerákon vissza tudom nézni, hogy végig csináltad e a gyakorlat sorodat. Beszélek Nerrel utána megyek én is. Vagy majd kiderül.* Azzal elindul a fel a lépcsőn. Bemegy a szobába és elfekszik Ner mellett az ágyon, átfogja a lány derekát és nyakon csókolja.* - Nem marjuk már egymást. Mit szeretnél? Maradja itt veled, vagy menjek Shiont edzeni? *noha K-ból árad a vágy illata még is igyekszik magát vissza fogni, mert Shion eszébe jutatta a lány miért is olyan tartózkodó a sexel kapcsolatban.*
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
- Post n°530
Nerefil: * Hátranéz mikor nyílik az ajtó utánna visszaterül az ágyra * Érzi , ahogy besüpped maga mögött az ágy * -Ha nem nagy baj..akkor maradj még egy kicsit. * Szembefordul Kiryuuval és orrával végigsimít a fiú nyakán * -Örülök , ha végre egy kicsit legalább nem marjátok egymást . Tudom , hogy provokatív eléggé Shion..de nem rossz ember hidd el .
Rianna Wolf- Hozzászólások száma : 293
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°531
*Jól érzem magam, bár egy kicsit fázom.* Szorosabban bújik kedveséhez. Csípője a férfi ágyékához súrlódik egy pillanatra. Élvezi a cirógatást és ugyanúgy dorombolni kezd, mint Daniel. *A combom is jól van. Kicsit fájt, meg most is érzem, de inkább kellemes és izgató volt, mint fájdalmas.* Kedvesére mosolyog. *De tudod, engem sokkal jobban érdekel az, hogy veled mi van. Mert úgy rémlik, mintha valami vigyázzállást emlegettél volna...* mosolya már inkább csábítónak nevezhető.
- Post n°532
Ohhó... No nézd csak.. De emlékszik itt valaki valamire..*vigyorog*ahogy kedvese csípője hozzádörgölődik érezheti, hogy még mindig készen áll bármire, ami jó*egy könnyed mozdulattal maga alá teperi kedvesét, majd megcsókolja* Még így is fázol? Vagy szeretnéd, ha még közelebb lennék hozzád? Szeretnéd, ha...*elvigyorodik, majd kedvese füléhez hajol* ..belülről melegítenélek fel?*simít végig oldalán, miközben megcsókolja nyakát*
- Post n°533
*Így már határozottan jobb.* Viszonzásképpen ő is belecsókol Daniel nyakába. *De nem lenne ellenemre a folytatás sem. Sőt.* Karjait átfonja kedvese nyakán, fejét így magához húzva és hevesen megcsókolja, miközben csípőjét megemeli és a férfi ágyékához dörzsöli, immár szándékosan. *Sőt. Azt hiszem, kimondottan tetszene a felmelegítésnek az a módja.* suttogja bele kedvese ajkaiba, de a csókot egy pillanatra se szakítja meg.
- Post n°534
*elvigyorodik kedvese szavaitól* Értem.. Nos.. Nem szeretném, ha pont mellettem fáznál meg.. Szóval szívesen felmelegítelek..*suttogja*egyik kezével kedvese dereka alatt nyúl át, másikával lesimít kedvese fenekéig, majd finoman végigsimít ágyékán*érzi, hogy kedvese máris készen áll, így nem is tétlenkedik*könnyed mozdulattal beigazítja férfiasságát, majd egy erősebb lökéssel kedvesébe hatol, miközben hangosan felnyög* Istenem Ria..*sóhajt mélyet* Megőrülök tőled...*néz a lány szemeibe mélyen, majd mozogni kezd*egyik kezével felhúzza csípőjére kedvese egyik lábát, így közelebb fér kedveséhez*szenvedélyesen szeretkezik kedvesével, miközben nyakát és ajkait csókolgatja*
- Post n°535
Jól eső érzéssel és egy kéjes sóhajjal fogadja magába kedvesét. *Te őrülsz meg tőlem? Akkor én mit mondjak?* Szavakra azonban nincs már több ideje, mert magával ragadja a szenvedély. Hagyja, hogy egyik lábát Daniel eligazítsa, és a másikat is úgy helyezi, hogy kedvese még jobban hozzá férjen. Hevesen viszonozza a csókokat, és érzi, hogy már nagyon közel jár a csúcshoz.
- Post n°536
*érzi kedvese remegésén, hogy már nincsen sok számára, akárcsak saját magának, így kicsit lassít, majd gyorsít és ismét lassít, néha meg is áll néhány pillanatra, hogy minél jobban elnyújtsa* teste egyre jobban remeg és egyre inkább követeli magának a beteljesedését, így mikor ismét érzi a remegést végigfutni kedvesén már nem fogja vissza magát, hanem rákapcsol*hamarosan kedvese karjai között éri el a csúcsot és magjával elárasztja kedvese ölét*mikor az utolsó kéjes remegés is végigfut rajta mélyeket lélegzik, inkább zihál és ránéz kedvesére* Egyszerűen nem tudok szót találni arra, hogy mennyire szeretlek..*suttogja, miközben szemeibe néz, majd egy kicsit még figyeli*ahogy erőt gyűjt óvatosan kicsúszik kedveséből, majd melléfeküdve magához öleli és egy takarót húz magukra* Pihenj egy kicsit...*suttogja, miközben kezeivel kedvese testét cirógatja*
- Post n°537
-Tudom, az az igazság, hogy ilyen idősen hasonlóan álltam hozzá a többiekhez, sőt én rosszabb voltam. Maxillnak állandóan a sarkamba kellett lennie, ha nem akart felmosni, egy egy kiprovokált verekedés után. Majd megtalálja a helyét. *Magához húzza kedvesét, és élvezi a cirógatást.* - Egy kicsit tudok maradni. Ne aggódj, nem hagyom, hogy el zülljön. Nem olyan jó mint ahogyan sokan hiszik. *Belefúrja az arcát Ner hajába.*
- Post n°538
Nerefil: -Örülök , hogy mostmár kissé lenyugodtál . * Mosolyodik el * -Rendben..köszönöm, hogy figyelsz rá . * Ujjait végighúzza kedvese oldalán csiklandós pontot kerseve , de nem nagyon talál* -Nem lehet igaz , hogy te nem vagy csiklandós..nekem az oldalam nagyon érzékeny..* magukra húzza a takarót ami kellemes meleget biztosít mindkettejüknek *
- Post n°539
-Nincs mit. Kénytelen vagyok figyelni rá, sógor helyett öcsikét kapok. *Jegyzi meg tetetetett agóniával.* - Sajnos nem, de te igen. *Így mikor Ner felhúzza a takarót, akkor betámadja a lány oldalát, mivel tudja, hogy ott csikis.*
- Post n°540
Nerefil: -Van benne valami. *Mosolyodik el * -Neeeeeeeee...ez aljas támadás..*sikít fel nevetve , mikor letámadja Kiryuu oldalát csikizve. * Könnye is folyik miközben sikítozik és nevet eközben jobbra-balra forgolódik és keresi a menekülési útvonalat , hogy megtudjon szökni "kínzója" elől . *-Feh..fel..feladom csak hagyd abba. *Csukaldozza nevetés közben , elterül az ágyon háttal kipirosodott arrcal * -Te győztél..csak kímélj meg kérlek ..
- Post n°541
-Ez könnyű győzelem volt. Nagyobb ellenállásra számítottam. *Közben Ner fölé gördül de nem nehezedik a lányra, inkább úgy hajol közelebb hozzá mint aki fekvőtámaszt csinál és csókot lop. Bár minek is lopni, ha úgy is viszonozzák neki. Megtámaszkodik az egyik könyökén és úgy simogatja meg Ner arcát, majd újra oda hajol és megint csak csókot vált kedvesével. Lassan mennie kellene már, de az ágy amiben Ner fekszik sokkalta hívogatóbb mint az edzőterem.* -Szeretlek. *suttogja.*
- Post n°542
Nerefil: * Nyelvet ölt Kiryuura * -Irtó csikis vagyok ,de megígérem , hogy más dolgokban nem engedem , hogy ilyen könyen legyőzz . * Fogadja és viszonozza a csókokat , hozzédrögöli arcát a fiú kezéhez , mikor megsimogatja . *~Tényleg tud sokkal kedvesebb is lenni..kár , hogy eddíg feszültség volt közöttünk és nem mutathatta meg ezt az oldalát~* *Egyik lábát K derekára teszi és visszahúzza magához * -Én is...nagyon..*csók* nagyon *újabb csók* nagyon . Muszály máris menned? *Néz a fiúra szomorkásan *
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
- Post n°543
*Nem sokkal azután, hogy Shion kiment magához tér úgy igazán. felkönyököl az ágyban és körülnéz. Lassan kikel az ágyból, léptei még bizonytalanok, de nem csuklik össze, körbejárja a szobát, felfedezi a fürdőt, odabent megmossa az arcát és a tükörben megnézi magát. Megnézi szemfogait is. Majd lezuhanyzik, elvégzi más ügyes bajos dolgait is, a köntöst nem akarja vissza venni, hiszen hatalmas rá. Így inkább szétnéz a szobában, megtalálja a gardróbot is, ahol érzi a ruhákon Shion illatát így kiválaszt egy fekete rövid ujjú pólót és felveszi, a póló combközépig ér neki, az ujja pedig könyékig. Majd a fiú egyik lazább boxerét választja ki rövidnadrág gyanánt. Ezek után az ajtóhoz megy és kiles rajta. Az ajtót nyitva hadja, hogy ha vissza kell szaladnia akkor gyorsan tudjon. Elmegy a lépcső felájáróig és ámulva nézi a padlót és a plafon festését is, a padló harcokat ábrázol, a freskó pedig sárkányokat. A márvány padló amin lépked hideg, mivel a nyár miatt nem fűtik. Lesétál az előtérbe és tanácstalanul áll a közepén végül elindul egy nagyobb kétszárnyas ajtó felé ami az étkező. Óvatosan benyit és bekukucskál, mivel nincs bent senki így bemegy és ott is körülnéz, gyomra éhesen kordul meg. Odabent Merillel fut össze, aki az asztalhoz ülteti és reggelit hoz neki. Fahéjas müzlit kér, majd mikor Merill kihozza neki, elkezdi enni, lassan közben az étkező berendezését tanulmányozza.*
- Post n°544
-Mennem kellene. Shiont ki kellene képezni, mire mennem kell oda átra. *Itt elkomorodik, hiszen tudja, egy évre magára kell hagynia Nerefilt, és csak napi két órája lesz, rá, a kiképzésre, és a többi dolgára.* - Meg szerintem beszélnem is kellene még vele arról a lányról, eddig nem tudja mit is kezdjen vele. Pedig jó lenne ha kitalálná, már így is elég nagy bajt okozott neki.
*Majd játékos mosoly derül fel az arcán. * - De ha meggyőzöl valamivel akkor maradhatok még. *Így belecsókol Ner nyakába.*
*Majd játékos mosoly derül fel az arcán. * - De ha meggyőzöl valamivel akkor maradhatok még. *Így belecsókol Ner nyakába.*
- Post n°545
Nerefil: - Értem ..az edzés tényleg fonts. *Mondja kissé csüggedten * - Valóban nem ártana ha tudná mit akar a lánytól , hülyíteni biztosan nem fogja . Legalábbis eddíg nem volt a stílusa a nők megvezetése . *Felnevet K mosolyogós arcán * -Mire is gondoltál pontosan? * A csók kissé felbároírtja és maga alá gyűri K-t ami nem kis energiát igényel * A fiú csípője mellett két oldalt térdel kezeivel pedíg az ágyhoz szemezi kedvese csuklóját , lehajol és belesuttog a vámpír fülébe * -Ez tetszik..vagy nem eléggé meggyőző?
- Post n°546
Shion: *Bemegy a szobájába öltözködni az edzésre *-Hogy az a...*néz körül mindenhol mikor nem találja a lányt . *Gyorsan felveszi a melegítő alsót és egy pólót és már rohan is össze-vissza cirkálva a Kúriában . * Minden kis helyet átakutat egyedül az ebédlőt nem , majd 20 pec után feladja és elindul az ebédlő felé * Megkönyebbülten sóhajt fel mikor ott találja a lányt * -Nem kéne szabadon császkálnod eza hely hemzseg a férfi vápíroktól , jobb ha vigyázol.
- Post n°547
- Az Arisztokratáknál komyol szabályok vanak, shion megszöktette a lányt, a lány is elszökött, illetve már nem szűz. Ami megint csak gócpont, szóval Shion is de leginkább a lány kerül szorult helyzetbe de nem is kicsit. Szóval érdekelne, mit tervez vele, de amit a lépcsőn mondott arra következtetek, hogy itt akarja tartani egy darabig. *vállat von. Ekkor fordítja meg a helyzetüket Ner.*
-Engedd lentebb a feneked és megtudod mennyire tetszik vagy sem. *kétértelmű mosoly játszik a száján. Mivel férfiassága ágaskodásba fogott.* -Elég meggyőzőnek bizonyul, hum.. *ránéz a csuklóira. De nem akarja azokat kimozdítani a szorításból, érdekesnek találja a helyzetet. eddig mindig neki voltak kiszolgáltatva, most fordult a kocka, azt is tudja, hogy erősebb mint Ner így ha kellemetlenné válik ez neki, akkor fordíthat a helyzetükön.* - csábító....
-Engedd lentebb a feneked és megtudod mennyire tetszik vagy sem. *kétértelmű mosoly játszik a száján. Mivel férfiassága ágaskodásba fogott.* -Elég meggyőzőnek bizonyul, hum.. *ránéz a csuklóira. De nem akarja azokat kimozdítani a szorításból, érdekesnek találja a helyzetet. eddig mindig neki voltak kiszolgáltatva, most fordult a kocka, azt is tudja, hogy erősebb mint Ner így ha kellemetlenné válik ez neki, akkor fordíthat a helyzetükön.* - csábító....
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
- Post n°548
*Ijedten rezzen össze Shion dorgáló hangjától.* -Ömm... izé.. Nem gondoltam, hogy baj lesz belőle. Csak szerettem volna körülnézni és éhes is voltam. Bocsánat. *Feláll a székről és meghajol. Japán szokás szerint. Még kissé meg van szeppenve az új helyzettől és környezettől. A meghajlás következtében, jobb válláról lecsúszik a pólónyaka, és előkandikál fehér válla ami enyhén szeplős.*
- Post n°549
Shion: -Semmi baj , csak tájékoztattalak a helyeztről mielőtt félreértés eshetne . Ülj vissza nyugodtan és egyél , ha éhes vagy. * Megvillan a tekintete amikor lejebb csúszik a póló , nem csak a lány válla hanem melleiből is látszik egy kis részlet amitől elekzd lüktetni ágyéka. * ~Auuu..direkt kínoz?~* Igazítja meg nadrágját *- Rám is rámfér valami finom..*nagyot nyel miközben tekintete nem akar elszakadni a lány nyaki ütőerétől*
- Post n°550
Nerefil: -Ejha..nem gondoltam volna , hogy ilyen rámenős lett Shion . Elég nyuszi volt a nőkkel szemben ezelőtt . Nem azt mondom , hogy nem volt csaja..de nem az első nap fektette meg őket . *Pillog * -Lehet , hogy a te vagy a példaképe és azért csinálja ezt nem gondolod? *Kérdezi gonoszkásan * Kedvese tanácsára lejebb engedi magát , csábítóan felvonja szemöldökét * -Reméletem hogy tetszik , de hogy ennyire azt azért nem . *Egyik kezével összefogja a fiú csuklóit a másikkal pedíg ruhán keresztül megsimogatja a fiú ágyékát . A kaján vigyorból hamar meglepett majd pirongó arc lesz , mikor szembesül a diú valódi méreteivel * -Istenem..*csak ennyit tud mondani és nagyot nyel*