Doreen Szer. Aug. 19, 2009 9:57 pm
Kiarah:
*Arca elkomorodik ahogy vissza emlékezek milyen is volt a bátyja gyereknek és milyen lett miután az apjuk kiölt belőle mindent.* - Jól gondolod, nem volt mindig ilyen érzéketlen. AZ agész az apánk hibája ő tette tönkre. remek egy olyan lénynek a gyermeke lenni, aki gyűlöli az egész világot. *száján egy fintor fut végig* - Devi boldog gyermek volt egészen 3 éves koráig, ekkor apánk magához vette és kegyetlen edzések alá vetette. Ma napig nem értem, miért bántott egy három éves gyermeket, edzés? Túlzás annak nevezni, inkább verés és kínzás. Az a sebhely a szemén láttad és megfigyelted már ugye? 6 éves volt mikor kapta apánktól, amjd nem elvesztette a szeme világát is, azt sikerült neki megmenteni de a seb sosem tűnt el, noha be kellett volna forrnia hiszen démon, de apánk átka van benne. Ha apánk közelébe kerül vérezni kezd és megvakul arra a szemére. Apánk fél tőle. Tudod, miután apánk ellen fordult, és nem engedelmeskedett neki, apánk sorban elkezdte megölni azokat akiket szeretett a bátyám, mindent ami kedves volt neki, engem idejében el tudott rejteni anyám és ráparancsolni Devire, hogy ne szeressen. Mikor apánk anyánkat megölte Devi előtt akkor a bátyám felhagyott az ellenállással, addigra már belülről meghalt, egy része legalábbis. Mindekkor csak 8éves volt. 16 éves koráig nem is láttam, aztán egyszer csak felbukkant a házban ahol éltem, fél holt volt. Gyógyítani kezdtem, de ahogy lábra bírt állni, elment fél napig áztatta magát egy tó vizében, hogy apánk ne érezze meg, hogy én mentettem meg, különben engem is megölt volna. Ez időnként előfordult, félholtan megjelent, majd ahogy lábra bírt állni elment. 26 évesen elég erős lett, hogy szembe szállhasson apánkkal, és meg is tette, az arany sárkány is segített neki, így elzárták őt a senki földjére, de addigra Deviből nem maradt semmi legalább is az akit ismertem abból. Nem tud nevetni, mosolyogni, csak a düh , a harag és a háború az ami élteti. Meg az, hogy megvédje azokat akik fontosak neki, de ezt nem mutatja ki, félek már erre sosem lesz képes.