+5
Tiamat
Mesélő
Bara
Devidrah
Doreen
9 posters
A Sárkány Rózsája (FRPG)
Devidrah- Hozzászólások száma : 367
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°601
Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)
*Noha elindult a reggelije íránt meggondolta magát, és előbb elment beszélni Zian-nal, miután megvitatták a terveiket vissza ment a palotába, az étkezőben megvárta, hogy Bara és Kiarah oda érjenek. Mivel küldött egy szolgálót elébük, hogy várja őket.*
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°602
Kiarah:
- Nem kell aggódnod, majd eltolom az ebédet, neked bent lesz az edzésed a tatamin, a meleg és puha belső térben. Kész, erről nem nyitok veled vitát. *Ekkor lép oda hozzájuk egy szolgáló aki átadja Devidrah üzenetét.* -Hajajj... amm.. mindjárt megyek csak előbb megfürdöm. *A szolgáló ekkor alázatosan megkéri, hogy most jöjjön, a nagyúr azt mondta azonnal menjenek.* -Awww... Bara kiemnetnél? Mindenképpen el kellene mennem fürödni.
- Nem kell aggódnod, majd eltolom az ebédet, neked bent lesz az edzésed a tatamin, a meleg és puha belső térben. Kész, erről nem nyitok veled vitát. *Ekkor lép oda hozzájuk egy szolgáló aki átadja Devidrah üzenetét.* -Hajajj... amm.. mindjárt megyek csak előbb megfürdöm. *A szolgáló ekkor alázatosan megkéri, hogy most jöjjön, a nagyúr azt mondta azonnal menjenek.* -Awww... Bara kiemnetnél? Mindenképpen el kellene mennem fürödni.
Noko- Hozzászólások száma : 380
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°603
*a konyhában tevékenykedik, mindent megcsinál, amit kiosztanak neki, a szakácsok és a kukta társai szinte nem ismernek rá, azonban vigyora a régi*egy szolgáló van bent, aki egy ideig nézi, majd odamegy hozzá és félrehívja* Valami baj van?*néz rá kérdőn, majd a szolgáló közli vele, hogy látta, ahogy reggel elhagyja az úrnő szobáját és az egész testét körbelengte a lány termékeny illata*nyel egyet, majd elmosolyodik* Ugyan.. Reggel én vittem az úrnőnek reggelit. Valószínűleg este esett át azon a bizonyos időszakon és annyira erős volt a szobában az illata, hogy beitta magát a ruháimba. Főleg mivel megkérdeztem hogy tudok-e valamit segíteni, mert akkor még egy kiadós verést is kaptam tőle és úgy dobott ki a szobájából.*a szolgáló nem hagyja annyiban és azt mondja, hogy eléggé sietve távozott a fürdőbe Noko és az úrnőről is áradt a fiú illata, mikor a szobából kijött, ezt mivel magyarázza* Mivel megvert, ezért egyértelmű.. Nem akartam, hogy hozzád hasonlóan rossz következtetéseket vonjanak le a többiek ezért fürödtem meg. Az úrnőn meg a verés miatt maradhatott ott az illatom, mellesleg kétlem, hogy annyira ott maradt. Eltúlzod a dolgokat.*vigyorog majd visszamegy és folytatja munkáját a szolgáló meg fő a saját levében*
Bara- Hozzászólások száma : 454
- Post n°604
*megnézem mit tehetek, ha ennyire szeretnél fürdeni.. Majd azt mondom neki, hogy az egyik katonával van fontos megbeszélni valód, de amint tudsz jössz is. Rendben? *mosolyog, majd felkel* Találd ki mi az a fontos tárgyalni való, amiért nem érsz rá és siess, ahogy tudsz!*mosolyog, majd elindul be az étkezőbe*mikor beér odaszalad kedveséhez, majd egy csókkal üdvözli* Jó reggelt. Hogy aludtál?*mosolyog*
- Post n°605
-Reggelt. *Fogadja kedvese csókját és bele ülteti Barat az ölébe, így vív vele egy kisebb csók csatát.* - Hol hagytad a hugomat?
- Post n°606
*elmosolyodik kedvese üdvözlésén, de nem ellenkezik*viszonozza a csókot, majd lassan kimászik az öléből és leül mellé a székre* Azt mondta, hogy még beszélnie kell egy katonájával, de utána jön. Sietni fog..*mosolyog, majd várja, hogy megérkezzen az étel*kicsit ideges, amiért hazudott, de ekkor megkordul a hasa* Azt hiszem éppen ideje a reggelinek..*mosolyog*
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°607
Kiarah:
*Gyorsan megmosakszik, és utána szalad a szobájába, felvesz egy másik garnitúra bőr ruházatot, mivel reggeli után megkezdi a kicsik edzését. Azután rohanva megy az étkezőbe, az ajtó előtt le lassít, majd méltóságteljesen lép be.* -Jó reggelt. *Enyhén meghajol bátyja előtt majd vele szemben helyet foglal az asztalnál.*
*Gyorsan megmosakszik, és utána szalad a szobájába, felvesz egy másik garnitúra bőr ruházatot, mivel reggeli után megkezdi a kicsik edzését. Azután rohanva megy az étkezőbe, az ajtó előtt le lassít, majd méltóságteljesen lép be.* -Jó reggelt. *Enyhén meghajol bátyja előtt majd vele szemben helyet foglal az asztalnál.*
Noko- Hozzászólások száma : 380
- Post n°608
*nem nagyon foglalkozik továbbá a szolgálóval*hamarosan kész lesz az étel és többek között őt is megbízzák, hogy ma az ételeket kihordja*nem kötegszik, hanem felkapja az egyik tálat, majd kiviszi*leteszi Devidrah és Bara elé az asztalra, miközben rámosolyog a két lányra, majd elindul vissza a konyhába*
Tiamat- Hozzászólások száma : 67
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 07.
- Post n°609
*Végignéz a lányokon, s egy pillanatra elkapja a nosztalgia érzése. Ő sem volt idősebb, amikor megkezdődtek az edzései.
- Nincs kérdésem. Köszönöm az eligazítást. -*hangja ismét rideg. S közelebb lép az újoncokhoz.
- Mennyi időt voltak képezve? -*kérdezi Kuraan-tól. Immáron a kiképző álarca mögé került közvetlensége.
- Nincs kérdésem. Köszönöm az eligazítást. -*hangja ismét rideg. S közelebb lép az újoncokhoz.
- Mennyi időt voltak képezve? -*kérdezi Kuraan-tól. Immáron a kiképző álarca mögé került közvetlensége.
- Post n°610
*Figyeli Noko-t, túl bizalmasnak találja a mosolyát huga irányába.* -Talán túl kedves vagy vele az edzések során. Furcsa, hogy csak úgy a szárnyaid alá veszel egy konyhai kisegítőt. *Hanyatt dől a székében.* -Lehet valamit kezdeni vele? Zian sarja ként kár lenne érte, ha a konyhán végezni. *Hangja a megszokott, de mintha enyhe célzás lenne benne. Huga és a fiú közötti kapcsolatra.* - Ma van egy kis szabad időm, a reggeli csoport pihenőzik, így tudok veled foglalkozni. *Fordul Barahoz, és fel ajálja neki, hogy ma ő kezdi el edzeni.*
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
- Post n°611
-Csak egy hete voltak a kezem alatt. Az alapokat, mint esés és esés tompítást meg tanítottam neki, de a többi rád marad.
- Post n°612
*elmosolyodik* - Tudom, hogy Noko tényleg próbálkozik.. És én is szerettem volna, ha egy kicsit erősödik.. ha nem ajánlotta volna fel neki Kiarah, hogy képezi, akkor én kértem volna meg rá..*mosolyog* Zian?*gondolkodik el* Jól gondolom, hogy Zian az akit megmentettem, mikor idehoztál? *néz rá kíváncsian* Jól sejtettem akkor.*mondja a válaszra* Mikor koncentrál hasonlít az arcuk..*mosolyog, majd meglepődik* Tényleg? Ez remek..*mosolyog szélesen kedvesére* Nem fog megártani egy kis lazítás neked..
- Post n°613
-De az volt akinek megmentetted az életét. *Elkezd enni.* - Nem fogok lazítani veled, de kíméletesebb leszek. *Fél szemmel azért Huga reakcióit is figyeli a kérdésekre és a válaszokra.*
- Post n°614
- Oh.. Értem.. Rendben..*mosolyog majd nekikezd enni*
- Post n°615
*Hatalmas csend süpped a teremre. Kiarah nem felel, csak megreggelizik és utána távozik is. Fél szemmel felnéz hugára majd bólint egyet ő maga tovább fojtatja a reggelit.*
- Post n°616
*kérdőn néz Devidrahra, majd Kiarah után* Valami baj van?
- Post n°617
-Semmi. *Majd folytatja tovább a reggelijét. Bort kortyol a sül és a rizs mellé, de csak keveset, hogy tiszta maradjon a feje. Miután végzett hátra dől és megvárja Bara-t is* - Mit tudsz mi van közte és a kölyök között?
- Post n°618
*megvonja a vállát majd ő is eszik tovább, azonban Devi kérdése meglepi*lenyeli a falatot és csodálkozva néz rá* Nos.. Tegnap találkoztak először.. Az biztos, hogy Nokonak tetszik Kiarah, de Kiarah azt mondta nekem, hogy Noko számára nem férfi, neki pedig férfi kell.*magyarázza* Miközben képezte a kicsiket Noko vele beszélgetett és mutatott pár mozdulatot.. Kiarah ezt látta és azt mondta, ha szeretné edzi majd őt.. Noko örült ennek.. Ma edzettek először, de tagnap Kiarah felhívott minket teázni a szobájába.. Nokot gondolom csak miattam hívta.. Egy keveset beszélgettünk, aztán *eszébe jut valami* Mielőtt Noko elment megkérte, hogy vigyen fel neki bort és mézes gyümölcsöt, mire visszaérünk a fürdőből.. A továbbiakban semmit nem tudok.. Szerintem egyszerűen csak nevelni fogja, mint a többi kicsit, vagy akiket edz..*néz kedvesére* Valami baj van ezzel?
- Post n°619
- Nem, csak tegnap kellett volna elkezdődnie Kiarah termékenységi időszaka, és ma furcsán nyugodtnak tűnt. Lehet talált valami uj mérget fájdalom csillapításnak. *Végül vállat von.* - Nem az én dolgom.
- Post n°620
*nagyokat pislog azon, hogy kedvese beavatja gondolataiba*elmosolyodik ezen*egyre közelebb érzi magát a férfihoz* Nos.. Fogalmam sincs... Erről nem tudok semmit. Nekem teljesen normálisnak tűnt Kiarah.. Ugyanolyannak, mint tegnap.. Bár.. Ezt te biztos jobban tudod..*mosolyog*ekkor jut eszébe, hogy mit is mondott*a fiú vitte fel neki este az ételt, ha minden igaz, Kiarahnak este volt a termékeny időszaka, és reggel a bátyja tudta ellenére nagyon gyorsan le akart fürdeni*~nem hiszem hogy Noko.. Vagy.. talán mégis? De Kiarah... Hmm... Azt hiszem kicsit jobban oda fogok figyelni Nokora..~*elmosolyodik*
- Post n°621
- Eleget ettél? *Néz Bara-ra.* - Ha igen akkor van fél órád pihenni egy kicsit, vagy velem is jöhetsz, én bemelegítek. *azzal feláll az asztaltól. Majd elindul kifelé, átmegy a palota egy másik szárnyába, ahol egy hálóterem nagyságú tatamival fedett világos szobába lépnek.*
- Post n°622
*mikor kész kedvesére néz* Veled megyek..*mosolyog, majd felpattan és kedvese után szalad, majd gyorsan mellé lép, mielőtt megint rászólna*óvatosan odanyúl a férfi kezéhez és megérinti ujjaival, majd picit megfogja*kíváncsi mit válaszol rá a férfi*
- Post n°623
*Óvatoskodóan megfogja a lány kezét, de nem sokáig tartja úgy, mikor meghallja a szolgálók hangját elengedi, és karba fonja a mellkasa előtt.*
*A teremben leveszi a felsőjét és úgy végez el egy adag bemelegítő gyakorlatot.*
*A teremben leveszi a felsőjét és úgy végez el egy adag bemelegítő gyakorlatot.*
- Post n°624
*elmosolyodik, viszont mikor elengedi a cselédek miatt kicsit elkomorodik*mikor megérkeznek leül és nézi egy ideig kedvesét, ahogy bemelegít*várja hogy kiosszon neki valami parancsot*
Tiamat- Hozzászólások száma : 67
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 07.
- Post n°625
*ISmét végignéz a lányokon.
- Értem. Ha nincs jobb dolgod nézheted, ahogyan elkezdem az okításukat, de a továbbiakban megleszek velük magam is. -*meg sem várja a férfi válaszát, úgy szól a fiatalokhoz.
- Jól van hölgyeim. Még mielőtt bármi komolyabbat elsajátítanátok, tudnom kell, hogy mire vagytok képesek. -*bár csak egy kicsit emeli meg hangját, mégis szigorúan csengenek szavai, amihez egy kissé jeges tekintet is társul. Majd egy szándékosan kétértelmű mosoly, amiről nem lehet eldönteni, hogy kedves, vagy éppen gonosz.
- Egyelőre nincs okotok félni tőlem. Ha jól végzitek a dolgotokat jól bánok veletek. Ha nem....nos, a büntetés nem marad el. Elsőnek futni fogtok egy keveset.
- Értem. Ha nincs jobb dolgod nézheted, ahogyan elkezdem az okításukat, de a továbbiakban megleszek velük magam is. -*meg sem várja a férfi válaszát, úgy szól a fiatalokhoz.
- Jól van hölgyeim. Még mielőtt bármi komolyabbat elsajátítanátok, tudnom kell, hogy mire vagytok képesek. -*bár csak egy kicsit emeli meg hangját, mégis szigorúan csengenek szavai, amihez egy kissé jeges tekintet is társul. Majd egy szándékosan kétértelmű mosoly, amiről nem lehet eldönteni, hogy kedves, vagy éppen gonosz.
- Egyelőre nincs okotok félni tőlem. Ha jól végzitek a dolgotokat jól bánok veletek. Ha nem....nos, a büntetés nem marad el. Elsőnek futni fogtok egy keveset.