Noko Szomb. Aug. 29, 2009 11:38 am
*mosolyog a két lány szavain nem sértődik meg* Igazából próbáltam néhányszor, de mindig lehurrogtak a korosztályom, mert egyszerűen alkalmatlan vagyok a harcra.. Ezért is kerültem a konyhára..*magyarázza* Pedig nagyon szeretnék Uram oldalán állni és harcolni.*mondja, miközben szemei csillognak* De még a konyhakéssel is magam vágom meg nem a zöldséget..*motyogja* Bara mindenben sokkal jobb nálam.. És még szép is.. Nőnek kellett volna születnem.. A szüleim és a 6 éves öcsém is ezt tartja, aki mellesleg most akarja a hóba fojtani az egyik társát..*mutat Kiarah mögé az egyik tanítványra, aki az órákon mindig a legjobbak között teljesít*szőke a haja és a szemei is homokszínűek és amellett hogy a hóba nyomja társa fejét hógolyókkal sorozza a többieket* Sokkal ügyesebb, mint én.. Pedig 10 évvel időseb vagyok..*sóhajt mélyet lemondóan, mire egy hógolyó éri a fejét öccsétől* Ez nem szabályos Shino! *kiált öccsére, aki nyelvet nyújtva elszalad*erre felkap egy hógolyót és eldobná, de megcsúszik és hátravágódik a hógolyó pedig az arcában köt ki*