Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.

+5
Tiamat
Mesélő
Bara
Devidrah
Doreen
9 posters

A Sárkány Rózsája (FRPG)

Doreen
    Doreen
    Admin

Hozzászólások száma : 524
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.

A Sárkány Rózsája (FRPG) - Page 20 Empty Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)

Témanyitás  Doreen Szomb. Aug. 29, 2009 11:44 am

Kiarah:

*Felnevet a fiú ügyetlenségén, majd Shinora szól.* - Shino! Azonnal gyere ide, mit tanítottam én neked, a tetteidért vállald a felelősséget és nem pedig elfutni. *dorgálja meg a kisfiút.* -Ez mindenkire érvényes! Noha még ha csak játszotok ezt akkor is kérem betartani. *Közben egy hógolyót gyúr és megsorozza vele Bara vállát.* -Még valami, ha az Úrnő is beszáll a játékba, vele csak óvatosan a hasát semmi esetre se célozzátok. Mivel a leendő hercegnőnk vagy hercegünk van a szíve alatt. *Értve? Igen? Akkor hócsata! *Azzal megdobja Noko vállát is.*
    Bara
    Bara

Hozzászólások száma : 454
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.

Témanyitás  Bara Szomb. Aug. 29, 2009 11:59 am

*nevet a fiú ügyetlenségén és öccse rosszalkodásán*közbe akar szólni, mikor Kiarah szidja Shinot, de nem teszi, csak felsegíti Nokot a földről, majd meglepődik a hógolyókon és azonnal viszonozza is a szívességet Kiarahnak* Még szép hogy beszállok!*kiált, majd elkezdi dobálni a kicsiket is*
    Noko
    Noko

Hozzászólások száma : 380
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.

Témanyitás  Noko Szomb. Aug. 29, 2009 12:04 pm

Ugyan úrnő.. hagyja.. Otthon is ilyen.. Megszoktam..*mosolyog elnézően öccsére*majd mikor a lány megsorozza csak pislog*azonnal felpattan, majd azzal a lendülettel esik előre is egyenesen Kiarah-ra*együttes erővel sikerül megcsúszniuk, majd a hóba borulniuk*a lányon köt ki és erre elvörösödik* Uram isten..*azonnal négykézlábra áll* nem esett baja? Jól van Kiarah-sama.. Én nem akartam.. Sajnálom..*mászik le róla Bara hangos nevetése közben*
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Szomb. Aug. 29, 2009 12:14 pm

Kiarah:

*Mivel jégen áll és Noko nekiddől így egy szép piruettel sikerül bele esniük a hóba. Noko zavarán és ügyetlenségén jót nevet.* - Ugyan nincs semmi baj, nem haragszom. csak játszunk és kisebb nagyobb esések előfordulnak. *Feláll majd kezét nyújtja a fiúnak.* - Gyere.
    Bara
    Bara

Témanyitás  Bara Szomb. Aug. 29, 2009 12:33 pm

*hangosan nevet a piruetten, majd az egyik fiú után szalad, aki sikeresen eltalálta fejét hátulról* gyere csak ide te kis csibész!*nevet, miközben elkapja a kacagó gyereket és óvatosan egy nagyobb kupac hóba hempereg vele*
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Szomb. Aug. 29, 2009 12:38 pm

*erősen vörösödik, de megnyugszik mikor Kiarah közli, hogy semmi baj, majd segít felállni neki*elfogadja a segítséget* Arigatou úrnőm..*motyogja, majd nyel egyet ahogy a lány arcát nézi*~még sosem láttam ilyen közelről.. Olyan szép.. és erős.. És kedves..~*gondolja majd egy jól irányzott hógolyó találja el szemből Bara felől az olvadozó fiút, amitől ismét megcsúszva hátravágódik, majd nevetve felül és inkább a továbbiakban ülve dobálja azt aki közelebb megy hozzá*jó páran hosszú lábai áldozatai lesznek, mivel abban botlanak el és hasalnak nagyot*
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Szomb. Aug. 29, 2009 12:42 pm

Kiarah:

*A tűzvonalban áll és nem tud mozdulni a nevetéstől. Nagyon tetszik neki, Noko viselkedése és ügyetlenkedése. Illetve az is, hogy hogyan védi be magát. A könnyei törölgeti.* -Végül is ez is egy taktika. *nevet.*
    Bara
    Bara

Témanyitás  Bara Szomb. Aug. 29, 2009 12:46 pm

- Legalább nem esik hasra és harcolni is tud! Na meg akadályozni is!*vigyorog egy újabb gyereket kapva a magasba, majd a puha hóba fektetve természetesen hasra*
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Szomb. Aug. 29, 2009 12:49 pm

- Nem ér kinevetni a bénábbat!*kiált nevetve, majd egy dobással sikeresen eltalálja Kiarah vállát és ezen hatalmasat néz* Eltaláltam..*suttogja földöntúli, hangon, majd kitör*kezeivel a magasba bokszol* Eltaláltam valakit életemben először! YEAH!*örül magának* Mégsem vagyok fejlődésképtelen! Ezaz! Huhúúú!*egészen addig örül, míg egy hógolyó arcon nem találja olyan slunggal, hogy kifekszik*
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Szomb. Aug. 29, 2009 12:51 pm

Kiarah:

*Nagyot néz a találaton, amjd elkezd nevetni Nokon olyannyira, hogy leseggel a hóba és hasát fogva nevet. A könnyei is csorgásnak indulnap, pláne mikor a srácot képen találja egy hógolyó.*
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Szomb. Aug. 29, 2009 12:55 pm

*hangosan nevet, akárcsak a többiek*a gyerekek is már fájlalják a hasukat a nevetéstől*ránéz Barára aki már a hóban fetreng a nevetéstől és úgy nevet, hogy könnyei folynak*a hangos nevetés az egész palotában hallható elég jól*
    Bara
    Bara

Témanyitás  Bara Szomb. Aug. 29, 2009 12:57 pm

*lassan megáll a fetrengésben, és felül, majd megtörli szemeit, de a könnyek csak nem állnak el*szipog párat* Istenem.. Még sosem nevettem ilyen jól, pedig aztán a faluban is voltak nagy hócsaták, de ez.. Ez viszi a pálmát.. Nokoval az élen..*nevet* Tudom már mi a te nagy tehetséged Noko.. Hogy az embereket megnevettesd.. És remekül csinálod.. Nem igaz Kiarah?*mosolyog a lányra*
    Tiamat
    Tiamat

Hozzászólások száma : 67
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 07.

Témanyitás  Tiamat Szomb. Aug. 29, 2009 1:05 pm

*Nyugodt és erős tekintettel néz Devidrah-ra. Aztán megenged egy apró mosolyt. S egyetlen határozott mozdulattal vágja maga előtt a földbe a pallost. Tisztában van vele, hogy a férfi fel fogja ismerni. S arra is rájön, hogy csupán két módja van a megszerzésének. Örökség vagy zsákmány. Csak ez lehet a kard, ám a nők nem szoktak pallosokat örökölni. Azonnal a lényegre is tér.
    - Apám roppant hálás felségednek a szövetség létrejöttéért. -*rövid szünet, majd határozottan folytatja.
    - Legutóbbi látogatásom során bizonyítottam, hogy méltó vagyok a harcos névre. S most eme kard mutatja, hogy egy keveset a hadvezetéshez is értek. Csupán egyetlen egy nyitott kérdés maradt. -*úgy dönt éppen itt az ideje, hogy az igazat mondja.
    - Tisztelem apámat, s elfogadom a döntését. Arra utasított, hogy a népeink közötti erősebb szövetség értelmében legyek felséged felesége. Vagy ágyasa. -*ez utóbbit valamelyest halkabban teszi hozzá.
    - De nem fogok hazudni. Önnek van már felesége. Ha akarja leszek az ön második felesége, de az ágyasa semmiképpen sem. -*magabiztos erő sugárzik tekintetéből.
    - Sajnálattal kell közölnöm, hogy nem fogok megalázkodni maga előtt. Meghajolni. Mert tisztelem és becsülöm, mint királyt és harcost. S ha elfogad, akkor férjemként. De nem fogom ágyasként leélni az életemet. -* változatlanul erőt, magabiztosságot s büszkeséget sugárzó tekintettel várja a választ.
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Szomb. Aug. 29, 2009 1:09 pm

Kiarah:

*Mikor Bara hozzá szól, alig bírja abba hagyni a nevetést. Könnyeit törölgetve áll fel majd segíti talpra a lányt.* - Igen... Jól van, menjetek haza ebédelni. Délutánra pihenőt adok nektek. *vissza fordul Barahoz és Noko-hoz. * - Ha nincs más dolgotok akkor a vendégeim vagytok egy adag teára.
    Bara
    Bara

Témanyitás  Bara Szomb. Aug. 29, 2009 1:14 pm

*elmosolyodik, mikor segít neki Kiarah felkelni* Köszönöm.. Azt hiszem elfogadom.. Noko? Jössz? Gyere kérlek..*néz rá könyörögve, mint egy kislány, aki nagyon akar valamit*
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Szomb. Aug. 29, 2009 1:17 pm

*ránéz Kiarah-ra, majd felkel és leporolja magáról a havat, főleg fenekéről*elmosolyodik Bara kérésén* Ha tényleg nem zavarok, akkor nagyon szívesen elfogadom és köszönöm a meghívást..*néz Kiarahra szemeiben tisztelet csillog*
    Devidrah
    Devidrah

Hozzászólások száma : 367

Témanyitás  Devidrah Szomb. Aug. 29, 2009 1:33 pm

*Átadja az edzést Kuraan-nak, majd Tiamat felé fordul. Nézi a pallost.* - Nocsak. *Hangja a megszokott hűvös és érzelem mentes ahogy arca is.* -Ez tárgyaljuk meg odabent. *Azzal elindul be a palotába, a tárgyaló terembe ott helyet foglal, a megszokott székében, az asztalra már ki van készítve két kancsó forró gőzölgő zöld tea.* - Nos, nincs szükségem még egy feleségre. AZ ágyasaim elhullatok, de nem kívánom soraikat pótolni.
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Szomb. Aug. 29, 2009 1:35 pm

Kiarah:

- Akkor menjünk is. *Előre megy és egy szolgálóval beszél, hogy három adag zöld teát, hozzanak be a szobájába.* -Bara a tea után mit szólnál egy fürdőhöz?
    Tiamat
    Tiamat

Témanyitás  Tiamat Szomb. Aug. 29, 2009 1:42 pm

*Követi Devidrah-t csupán egyetlen nagyon rövid pillantást vet a kapitányra. Épp egy csészéből kortyol egyet, majd válaszol.
    - Ez esetben. -* hangja kimért. - Készséggel állok rendelkezésére, mint harcos. Bár a származásom megkívánná, hogy tisztként kezdjek, de ha nem lát alkalmasnak, akkor nekem teljesen megfelel a közlegényi poszt is.
    ~Ezen a ponton pofozott volna fel drága apám. -*egy nagyon rövid és apró mosoly, ami el is tűnik.
    - Ezen javaslat megfelel önnek?
    Devidrah
    Devidrah

Témanyitás  Devidrah Szomb. Aug. 29, 2009 1:43 pm

-Nem, egyetlen egy női tisztem van csak. Többet nem kívánok a seregembe. Viszont, a harcmodor amit alkalmazol az tetszik, egy kiképző tisztit fel tudok ajánlani, a kamasz korosztályét.
    Tiamat
    Tiamat

Témanyitás  Tiamat Szomb. Aug. 29, 2009 1:48 pm

*Most megenged magának egy jól látható mosolyt.
    ~Mélyen tisztelt apám, ezúton közlöm veled, hogy még mindig a saját akaratom szerint fekszem mások alá, s nem a parancsaid szerint. S kiképzőtiszt vagyok a Fekete sárkánynál. Szép kis levél lenne. -*de alig egy pillanat alatt elkomolyodik.
    - Elfogadom. -*elfogyasztja a csészében lévő teát.
    Bara
    Bara

Témanyitás  Bara Szomb. Aug. 29, 2009 1:51 pm

*elindulnak Kiarah után* Remek ötlet.. Úgy is kicsit lehűltem hiába a sok ruha.. Bár.. Ami azt illeti a mozgás nagyon jól esett...*mosolyog*
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Szomb. Aug. 29, 2009 1:52 pm

*kicsit elkettyen, mikor a fürdés kerül szóba* Azt hiszem oda már végképp nem mehetek, szóval a tea után megyek vissza a konyhára..*látszik, hogy nem nagyon örül ennek, de próbál jó képet vágni a dologhoz* Különben is.. Már biztos hiányzik nekik a fő bajkeverő...*mosolyog*
    Devidrah
    Devidrah

Témanyitás  Devidrah Szomb. Aug. 29, 2009 1:56 pm

-Keresd meg Kuraan-t majd ő eligazít, hogy mikor, hol és melyik egységet veheted a kezed alá. Első lépésben a női alakulatot kapod meg. *elfogyasztja a teát, ami kellemesen átmelegíti.* - Figyelmeztetlek, nincs önbíráskodás, és ha távozni akarsz előbb nekem kell jelentened, mostantól nekem szolgálsz, nekem tartozol elszámolással.
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Szomb. Aug. 29, 2009 1:59 pm

Kiarah:

-Igaz ami igaz, ha a fürdőbe is velünk tartanál, Devidrah feltépné a torkod. *jegyzi meg. A szobájába érve már be van készítve a tea, a szolgáló éppen akkor akar kimenni mikor ők beérnek.* - Foglaljatok helyet. *Leveszi a kabátot, a kesztyűket, és a csizmát is az előtérben, a szolgálójára bízza aki rendbe teszi a vizes holmit.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Hétf. Nov. 25, 2024 6:05 am