+5
Tiamat
Mesélő
Bara
Devidrah
Doreen
9 posters
A Sárkány Rózsája (FRPG)
Bara- Hozzászólások száma : 454
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°51
Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)
*a patak egy távolabbi részében telepszik le, ahol az kiszélesedik*lemossa gyorsan magát*ruhástól megy a vízbe*szégyenénél csak a férfi iránt érzett gyűlölete nagyobb*mikor meghallja a dallamot csak összerezzen, majd a lény megjelenésére megdermed a mozdulata közben*~istenkém.. Mi ez?~*ahogy a lény közelít felé, majd elmegy mellette ijedten rezzen össze és követi tekintetével*~az idegen felé tart.. Nem érdekel.. Egye meg!~*morogja, majd tovább mossa magát a mederben*a ruha teljesen átnedvesedve tapad alakjához*saját vérét már sikerült lemosnia magáról, de akkor is tovább mossa magát, remélve, hogy a rajta ejtett szégyent is lemoshatja, vagy a megtörtént dolgokat*már vörösre dörzsölte a combját mégsem hagyja abba*
Devidrah- Hozzászólások száma : 367
- Post n°52
*Meg érkezik, lovával a mosakodó lány mögé. Gondol egyet és vágtába ugratja Calvarót, mikor Bara mellé ér, felkapja a nyeregbe és maga előtt elfekteti.* - Haza. *adja ki a parancsot a sárkány lónak és az észak felé veszi az irányt, sebesen vágtat, noha ketten helyezkednek el rajta, mégis egyeletesen tudja tartani a tempót könnyed és gyors szökellésekkel.*
- Post n°53
*meglátja a férfit a lényen, amikor odaérnek*ijedten rezzen össze ismét* Mi az ördög?*vékonyodik el hangja majd hátrálni kezd, de addigra már mellette van a férfi és felkapja a nyeregbe* IEEEEE!!!! Eresszen el! Tegyen le! Hagyjon békén! *ficánkol kétségbe esetten, próbál felülni, de nem sokra megy, mivel kezei és lábai is csúsznak valamint fájnak is a dörzsöléstől* egy idő után feladja és mélyet sóhajt* Miért teszi ezt velem? Mit akar még tőlem? Nem volt elég annyi, amennyit eddig adtam, vagy elvett tőlem?*suttogja lehajtott fejjel*
- Post n°54
*Devi megint csak nem válaszol, nem is figyel a lányra. Lábait szorosabban fogja össze a ló oldalán és elengedi a gyeplőt két kézzel megfogja Barat és felülteti dáma ülésbe. Hogy Calvaronak is könnyebb legyen, így mivel a lány nem csapkodja az oldalát még gyorsabban tud futni is. Hamarosan baljos "fekete" fákkal teletűzdelt redőbe érnek, majd egy szikla fal jön. Devi nem fordítja el Calvaro-t, és nem is lassítja le, egyenesen a szikla fal felé száguldanak. Mielőtt neki csapódhatnának, a falnak a férfi felemeli a jobb kezét és a fal felé fordítja tenyerét, majd mormol valamit. Calvaro elrugaszkodik, majd átsiklanak a falon. Mikor legközelebb kivilágosodik körülüttök, smaragd zöld erő majd füves mező és háza bukkannak elő. Egy fal majd a középpontban egy hatalmas fekete falu, vörös cserepes palota tűnik fel. A démonok aki mellett elhaladnak sorban meghajolnak előttük.*
A hozzászólást Devidrah összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 08, 2009 7:57 pm-kor.
- Post n°55
*csendesen tűri, hogy nem kap választ, azonban a mozgatásra nem engedi magát*amint ülésbe kerül kirántja magát a férfi kezeiből, majd enyhén lehajtott fejjel néz előre*mélyeket sóhajt, ahogy a régi, kedves megszokott erdők messze tűnnek mögöttük és olyan tájra érnek, amit egyáltalán nem ismer, ráadásul félelmetes is*nemegyszer megborzong és bújik a férfihoz ösztönösen, aztán mikor észhez kap azonnal el is löki magát az idegentől*mikor a sziklafal felé közelednek meglepődik, ahogy a fal közeledik és még mindig száguldanak felé egyenesen megijed* Hé.. Nem kéne irányt váltani? Nem azért, de az a fal nagyon keménynek tűnik.. És.. Nem szeretnék rajta szétkenődni.. Biztosra veszem hogy ön sem.. De tényleg..*a fal egyre közelebb ér, már csak pár méter*Könyörgöm.. Miért teszi midig ezt?! Forduljon el! Így nekimegyünk.. Nee!*szorítja össze szemeit és húzza össze magát, várva a becsapódást, ami nem jön, pedig nem álltak meg*pár pillanat múlva még mindig semmi*kinyitja szemeit és meglepetten látja, hogy egy teljesen más világban vannak*~ezt meg hogyan?~*az emberek amerre mennek meghajolnak előttük*teljesen össze van zavarodva*~mégis mi folyik itt? És ki ez az ember?~*néz fel az idegenre, majd ismét előre bizonytalanul és csendesen, megfogadva, hogy az első adandó alkalommal megszökik, ha az életébe kerül is*
- Post n°56
*Egyenesen a palotához mennek, a palota körül nincs fal, a bejárat előtt magától lassít Calvaro, majd lépésre vált és az istállóhoz ballag. Devidrah lepattan a nyeregből és várja, hogy a lány is levesse magát. *
*Egy katona közeledik hozzájuk futólépésben, majd meghajol*
-Üdvözlöm itthon nagyuram. *Majd elvezeti Calvarot*
*A palotából egy fekete ruhába öltözött és ugyan ilyen színű páncélt viselő, 180 cm magas karcsú bokáig érő bordó hajjal és lila szemekkel rendelkező nő lép ki, aki mosolyogva néz fivérére.*
Kiarah: -Csak hogy, márt azt hittem otthagytad a fogad bátyám. *Lesétál hozzájuk, hihetetlenül kecsesen mozog, holott az a páncél igen csak nehéznek tűnik.* -Nocsak - nocsak, kit hoztál haza? AZ ágyasaid nem így szoktad beszerezni.
Devidrah: -Húgom. Nem is ágyasnak szántam. Segíts neki, és adj neki ruhát is. Ha végeztetek gyertek a hálótermembe. *Azzal ő maga elindul befelé.*
Kiarah: - Sikkes a cuccod Devi. *cukkolja bátyját.*
*Egy katona közeledik hozzájuk futólépésben, majd meghajol*
-Üdvözlöm itthon nagyuram. *Majd elvezeti Calvarot*
*A palotából egy fekete ruhába öltözött és ugyan ilyen színű páncélt viselő, 180 cm magas karcsú bokáig érő bordó hajjal és lila szemekkel rendelkező nő lép ki, aki mosolyogva néz fivérére.*
Kiarah: -Csak hogy, márt azt hittem otthagytad a fogad bátyám. *Lesétál hozzájuk, hihetetlenül kecsesen mozog, holott az a páncél igen csak nehéznek tűnik.* -Nocsak - nocsak, kit hoztál haza? AZ ágyasaid nem így szoktad beszerezni.
Devidrah: -Húgom. Nem is ágyasnak szántam. Segíts neki, és adj neki ruhát is. Ha végeztetek gyertek a hálótermembe. *Azzal ő maga elindul befelé.*
Kiarah: - Sikkes a cuccod Devi. *cukkolja bátyját.*
A hozzászólást Devidrah összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 08, 2009 8:00 pm-kor.
- Post n°57
*ahogy megállnak és a férfi leszáll a lóról, lassan ő is lecsúszik és sikeresen fenékre is esik*ruhája nagy része már megszáradt, és haja is*mikor fel akarnák segíteni elüti a segítő kezeket bárki is nyúl érte*morcosan marad ülve és hátrébb mászik az idegentől*~ezek szerint valami nagyképű nemes.. Miért nem vagyok meglepve? Az önkényt eddig is kimutatta.. Főleg nekem..~*mikor egy lány siet feléjük meglepődik a gyönyörű alakon és kinézeten*~még ilyet.. Sosem láttam ilyen lányt még.. Milyen gyönyörű..~*meglepődik a szavain, majd hirtelen a lány is ellenséges színekben tűnik fel és tőle is hátrálni kezd, még mindig ülve*ahogy a férfi kiosztja a parancsokat felkel dühösen majd még meglévő fél pár topánkáját a férfi fejéhez vágja sikeresen* Nem megyek sehova! Világos?! Nem érdekel hogy milyen nagy úr ön! Engedjen vissza a faluba! Hallja?! Minek hozott el onnan egyáltalán! Maga! Maga szemét alak!*kiáltja rá* Még szép hogy nem ágyasnak hozott.. Azon a kunyhóban már túlestünk igaz?! Megvolt a rovátkája.. vagy maga így köszöni meg ha valaki megmentette az életét?! Maga szörnyszülött!*kiáltja rá magából kikelve, majd sírva rogy össze a földön* haza akarok menni...*szipogja reszketve*
- Post n°58
*Megáll menet közben mikor a topán eltalálja. Hátranéz a válla felett és tekintete semmi jót nem ígér.*
Kiarah: -Francba. *Bara elé lép.* - Devi, menj inkább a dolgodra, joggal dühös rád. *széttárja a karjait, hogy ezzel is eltakarja a lányt.* -menj kérlek. *suttogja.*
Devidrah: *Szeméből ki lehet olvasni, hogy a lábbelit nem most fogja megtorolni Baran. Így tovább megy befelé, majd eltűnik a sötétben. Arra, hogy miket vágott a fejéhez nem is reagált.*
Kiarah: - Ezt nem kellett volna, bár megértelek. *leguggol a síró lány mellé. Gyere velem, elviszlek a fürdőbe, finom meleg. *nyújtja Bara felé barátságosan a karját.* - Mi a neved? Az enyém Kiarah.
Kiarah: -Francba. *Bara elé lép.* - Devi, menj inkább a dolgodra, joggal dühös rád. *széttárja a karjait, hogy ezzel is eltakarja a lányt.* -menj kérlek. *suttogja.*
Devidrah: *Szeméből ki lehet olvasni, hogy a lábbelit nem most fogja megtorolni Baran. Így tovább megy befelé, majd eltűnik a sötétben. Arra, hogy miket vágott a fejéhez nem is reagált.*
Kiarah: - Ezt nem kellett volna, bár megértelek. *leguggol a síró lány mellé. Gyere velem, elviszlek a fürdőbe, finom meleg. *nyújtja Bara felé barátságosan a karját.* - Mi a neved? Az enyém Kiarah.
A hozzászólást Devidrah összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 08, 2009 8:02 pm-kor.
- Post n°59
- Mit tettem? Miért hozott ide? Soha nem tettem semmi rosszat... Semmi máshoz nem értek csak a gyógyításhoz.. Mi rosszat tettem?*sirdogál, nyögdécsel miközben sipog* Miért kellett ezt kapnom? Mit követtem el?*suttogja*nem is figyel a lányra egy ideig, majd felnéz rá* Nem kell semmi.. én csak haza akarok menni.. Vissza a faluba... Az embereknek szükségük van rám.. És a gyerekek is.. Azt se tudják mi történt velem.. Kérlek.. Nem akarom hogy vigyetek vissza.. Csak engedjetek el és hazatalálok magamtól is... Kérlek..*néz a lányra könyörögve* Megmentettem az életét.. Meghalt volna, ha nem segítek és ez a hála érte? Miért? Semmit nem követtem el ellene sem.. vagy meg akart halni és ez a bosszúja, mert megakadályoztam benne? Bár hagytam volna ott, de nem vagyok képes erre... Istenem.. Ölt volna meg...
- Post n°60
Devidrah: * A fürdőbe megy és elmerül a forró vízben. Ágyasai serényesn sürgölődnek körülötte ételt italt, olajkat visznek neki.*
Kiarah: - Gyere velem kérlek, majd odabent megbeszéljük. Nekes is jobb lesz ha megfürödhecc és tiszta ruhát is ölthetsz. Van némi sejtésem miért hozhatott ide, de nem akarom el kiabálni.
Kiarah: - Gyere velem kérlek, majd odabent megbeszéljük. Nekes is jobb lesz ha megfürödhecc és tiszta ruhát is ölthetsz. Van némi sejtésem miért hozhatott ide, de nem akarom el kiabálni.
A hozzászólást Devidrah összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 08, 2009 8:03 pm-kor.
- Post n°61
- Miért nem engedtek haza?*suttogja erőtlenül*már nincsen kedve ellenkezni* Miért kell embereket rabolni? Minek kellek neki? Ügyetlen vagyok és gyenge.. Csak a gyógyfüvekhez értek... Neki egyértelműen erős harcos férfiakra lenne szüksége, vagy erős nőkre.. vagyis rám egyáltalán nincsen szüksége.. Mit akar még ezek után is tőlem? Én már semmit nem akarok tőle..*motyogja*reménykedve néz a lányra* Te a húga vagy.. Kérlek.. Kérlek engedj el.. Könyörgöm...*fogja meg a kezeit* Bármit megteszek.. Nála jobban már úgy sem tudsz megalázni.. Kérlek.. Kérlek..*néz a szemeibe könyörögve*
- Post n°62
Kiarah: -Bármit? Akkor gyere végre utánam, és ne itt sírdogálj! A francba is Nő vagy! Legyen már tartásod. Az Ikerbáytám tudom, hogy nehéz eset, de akkor se itt bőgjél már!*Csattan fel ingerülten*
- Post n°63
*a dühös hangra elcsendesedik* Ne bőgjek? Legszívesebben meghalnék.. Gyűlölöm azt a férfit és ha mégegyszer a közelembe fog jönni abban nem lesz köszönet!*mondja, majd elindul a lány után* Különben meg nincsen szükségem fürdésre.. Fürödtem eleget, de sajnos a szüzességem nem jön vissza ettől, a szégyent pedig nem tudom lemosni magamról.. Már próbáltam.... Szóval inkább mennék egy szobába és aludnék.. A föld is jó.. Mindegy, csak ne legyek a közelében...
- Post n°64
Kiarah: - Hidd el nekem, jót tesz a fürdő. Lenyugtatja az idegeket és elmulasztja a fájdalmadat. *A palota melletti kis épület együttes felé megy, amik kéményei erősen gőzölögnek. A legelső épület teljesen fekete. EZ Devidrah-é. A második pedig vörös. A vörös épületbe viszi be Barat. Rögtön 4 szolgáló lány siet elébük, segítenek levenni Kiarah páncélját és Bara kimonóját is.*
- Ne ijedj meg tőlük, nem akarnak rosszat, csak segíteni. Mellesleg, Devi a hálótermébe hívott bennünket. Oda viszont nincs bejárása senkinek, legalább is csak nekem. Ha téged oda invitált akkor komoly lehet a dolog. De nem vonok le elhamarkodott következtetéseket.
*A termet finom illóolaj illat tölti be, kellemes és idegnyugtató.*
- Ne ijedj meg tőlük, nem akarnak rosszat, csak segíteni. Mellesleg, Devi a hálótermébe hívott bennünket. Oda viszont nincs bejárása senkinek, legalább is csak nekem. Ha téged oda invitált akkor komoly lehet a dolog. De nem vonok le elhamarkodott következtetéseket.
*A termet finom illóolaj illat tölti be, kellemes és idegnyugtató.*
A hozzászólást Devidrah összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 08, 2009 8:08 pm-kor.
- Post n°65
*ahogy megrohamozzák őket a lányok összerezzen, majd hátrálni kezd* Le tudok vetkőzni magam is..*mondja, miközben az egyik szolgáló le akarja venni a ruhát róla, de nem engedi*kulcscsontjánál szorongatja főleg* Hagyj békén!*szól a cselédre, mire az elengedi*mélyet sóhajt* Szégyenlős vagyok..*motyogja halkan* És van is mit szégyellnem..*fordítja el a fejét* Nem fürdök meg ruha nélkül!*jelenti ki, majd ahogy van ruhában lép a forró vízbe*leül, majd összehúzva magát elkezdi dörzsölni karját és kulcscsontját azon a helyen, ahol az imént a ruhát szorongatta erősen* Nem érdekel, hogy hova invitált meg vagy hova nem, vagy hogy ki léphet be oda vagy ki nem.. Nem megyek a közelébe többet.*mondja* Gyűlölöm azt az embert és bármit is akar velem, tegyen le a tervéről! Nem érdekel!
- Post n°66
Kiarah: - Helyesbítek Démon, vagyis félig démonok félig szellemek vagyunk. *Meztelen belép a vízba ahol Bara is van, hatalmas kör alakú a kád így elférnek benne. Kissé kuncog, hogy Bara szégyelnős.* - Ne érdekeljen, felőlem. Viszont nem menekülhetsz, ha egyszer a fejébe vesz valamit azt véghez is viszi.
A tetováló mester, besiet a fürdőbe és Kiarah-hoz hajol, elmondja neki devidrah mit óhajtott. Kiarhnak csodálkozás ül ki az arcára, amjd elbocsájtja a szolgálókat.
Kiarah: - Sejtettem, de nem mertem elhinni. Üdvözöllek drága sógornőm. *Majd fejet hajt Bara előtt*
Devidrah: *A fürdő végeztével kimonót ölt és a tetováló mesterrel beszél, aki egy nagyon csinos nő. Pár szóban elintézi vele, hogy mivel fedje le Bara tetoválását, a nő őszintén csodálkozik, az ábra hallatán. Msjd meghajol és távozik.
Devi körbenéz az északi szárnyban. Majd kimegy az istállókhoz is. Tesz egy kisebb sétát a palota körül.*
A tetováló mester, besiet a fürdőbe és Kiarah-hoz hajol, elmondja neki devidrah mit óhajtott. Kiarhnak csodálkozás ül ki az arcára, amjd elbocsájtja a szolgálókat.
Kiarah: - Sejtettem, de nem mertem elhinni. Üdvözöllek drága sógornőm. *Majd fejet hajt Bara előtt*
Devidrah: *A fürdő végeztével kimonót ölt és a tetováló mesterrel beszél, aki egy nagyon csinos nő. Pár szóban elintézi vele, hogy mivel fedje le Bara tetoválását, a nő őszintén csodálkozik, az ábra hallatán. Msjd meghajol és távozik.
Devi körbenéz az északi szárnyban. Majd kimegy az istállókhoz is. Tesz egy kisebb sétát a palota körül.*
- Post n°67
*halkan elkezd nevetni majd egyre hangosabban* Hogy mi? Méghogy démon.. Ugyan már.. Szellemek és démonok nem léteznek...*mosolyog* Ez mind csak mese..*mondja határozottan* Jó vicc.. Méghogy démon..*mosolyog, majd megkomolyodik* Nem érdekel a bátyád.. Akármit is vesz a fejébe engem hagyjon ki belőle.. Amint tehetem el fogok innen menni... Nem kívánok egy jövőt azzal a férfival bárki is legyen..*morogja*mikor bejön valaki meglepődik*főleg mikor a szolgálók kimennek*szemei viszont akkor kerekednek el a legjobban, mikor sógornőként emlegeti Kiarah* Tessék? Hogy mi?*kel fel és hátrálni kezd* Nem! Azt már nem! Soha! Érted?! Soha! Hazamegyek! Méghozzá most azonnal!*ugrik ki a vízből, majd az ajtóhoz rohan*mivel a belépő és a kivonuló lányok sem zárták be így ki is jut rajta, majd vaktában kezd el rohanni*nem tudja merre, de itt egy perccel sem marad tovább*hamarosan fényt lát meg a folyosón*~remek.. legalább tudom merre vagyok..~*az ablakok nagyok és a jó idő miatt szélesre vannak tárva*gyönyörű kertre néznek, de ez nem érdekli, sokkal inkább az, hogy a földszinten vannak*könnyen kimászik az egyik ablakon, majd rohanva indul meg valamerre, lehetőleg fák közé, hogy ne lássák*~nem maradok itt tovább.. Nem érdekel.. Ezek megőrültek! Nem kényszeríthetnek semmire és nem is fognak! Nem érdekel!~*az erdőben rohan egy ideje*nem sűrű, de a palota már nem látszik*visszanéz, majd ahogy látja, hogy nincsen senki sem mögötte mélyeket sóhajtva megáll, majd egy fának támaszkodva ül a földre*fejét kezeibe dönti és erősen összeszorítja fogait miközben gondolkozik*~miért? Istenem.. Az a rohadt tetoválás! Amiatt kerülök mindig ilyen bajba!~*elhúzza a festett bőrrészről a vizes ruhát, majd körmeivel kezdi kaparni, marni a bőrét, mint egy eszement*egyre véresebb lesz a kép, de a festék nagyon is stabilan marad a helyén, mintha teljesen belevésték volna a húsáig*
- Post n°68
Kiarah: *Nyugodtan elmerül a ízben hadja, hogy a lány kiszökjön. Majd vissza jön úgy is.*
Devidrah: *Mivel az istállók is a keleti oldalon vannak így megérz a lány illatát és utánna megy. Mikor méegérzi a vér illatát, gyorsabban halad. Végül megáll a lány előtt. Szótlanul figyeli, ahogy az a tetoválását marja, mivel egyenlőre az árnyékban van így még a lány nem veszi észre.*
- Hol szerezted? Nem vagy kurvának való. *Noha bizsergető lenne a mély bariton hang még is olyan hideg és távoli*
Devidrah: *Mivel az istállók is a keleti oldalon vannak így megérz a lány illatát és utánna megy. Mikor méegérzi a vér illatát, gyorsabban halad. Végül megáll a lány előtt. Szótlanul figyeli, ahogy az a tetoválását marja, mivel egyenlőre az árnyékban van így még a lány nem veszi észre.*
- Hol szerezted? Nem vagy kurvának való. *Noha bizsergető lenne a mély bariton hang még is olyan hideg és távoli*
- Post n°69
*egyre csak kaparja és kaparja*ha a férfi mellette állna talán akkor sem venné észre, viszont a hangjára összerezzen és reflexszerűen takarja el bőrét a ruhájával, majd körbenéz*az egyik árnyékban meglátja a férfit* Mit érdekli az önt? Engedjen haza!*fordítja el a fejét, majd teljesen hátat fordít a férfinak és elindul tovább hogy egyre távolodik a kastélytól* Minek hozott ide egyáltalán? Nem volt elég egyszer megaláznia?
- Post n°70
*Figyeli Barat de egyenlőre nem tesz semmit. Mikor úgy gondolja eleget makacskodott és hisztizett a lány. Oda megy mellé, derékon kapja és a vállára dobja, amjd elindul vele vissza fel a a palotába.*
-Az enyém vagy. Ezt jegyezd meg. *Ezzel ő lezártnak tekinti a vitát* Hangja még mindig érzelem mentes és egész lényéből sugárzik a ridegség.*
-Az enyém vagy. Ezt jegyezd meg. *Ezzel ő lezártnak tekinti a vitát* Hangja még mindig érzelem mentes és egész lényéből sugárzik a ridegség.*
- Post n°71
*előre tudta hogy mi fog következni, így nem is ellenkezik, csak egy mélyet sóhajt, mikor a férfi felkapja* Letenne kérem? Csontos a válla és nyomja a hasamat.. Különben meg tudok a saját lábamon is menni...*motyogja*elkerekednek a szemei* Hogy mi? Én nem vagyok senkié pláne nem egy ilyen szemét alaké nem mint maga! Gyűlölöm! És ne higgye, hogy ez változni fog! Bárcsak hagytam volna ott meghalni!*morogja, majd tarkón könyökli a férfit, aki még mindig nem tette le* Azonnal engedjen haza! Miért hozott el egyáltalán?! *egyre dühösebb, és dühe mintha kis áramütésként érné a férfit*először csak mintha kicsit csipkedné, majd egy nagyobb, aztán semmi*ahogy morgolódik egyszer csak eltűnnek kezei szeme elől, majd végignéz magán és semmije nem látszik*egész teste láthatatlan*ez eléggé szokatlan számára*főleg, hogy szereti a fizika szabályait*érzi a férfi tapintását, de nem látja magát, és ijedtében felkiált* MI TÖRTÉNIK VELEM?!?!
- Post n°72
*Szúrós pillantást vet a lányra a tarkó csapás miatt, de türelmes és még nem most bünteti meg majd a hálótermmében, megmutatja neki, hogy mi a dologa.*
-Nocsak. Démon vagy. *Kissé dob egyet a lányon, hogy arréb kerüljön a vállán és kényelmesebb legyen a fogás.* -Fejezd be a hisztit. Külömben keményebben raklak meg mint a viskóban.
-Nocsak. Démon vagy. *Kissé dob egyet a lányon, hogy arréb kerüljön a vállán és kényelmesebb legyen a fogás.* -Fejezd be a hisztit. Külömben keményebben raklak meg mint a viskóban.
- Post n°73
- Mégis mi történik velem? Amíg nem jelent meg addig semmi bajom nem volt! Mégis miért kellett ezt tennie?! Engedjen el! Én nem vagyok démon! hagyjon békén!*kezd el kalimpálni* Tegyen le! Most azonnal tegyen le! És ha még egyszer hozzám mer érni komolyan mondom megbosszulom magam! Azt is megbánja, hogy megmentettem az életét! Már én is bánom! Tegyen le! Azonnal tegyen le!*ütlegeli a férfi hátát*kalimpál lábaival*igaz még mindig láthatatlan, de ez még több erőt ad hisztériájának, ami kezd egyre jobban elhatalmasodni rajta*
- Post n°74
*Egy bokor mellett megáll. Barat továbbra is a vállán tartja, majd a bokorhoz lép és letép két levelet amit, össze morzsol a tenyerében. Mivel a lány láthatatlan, de a szája be nem áll, így könnyen megtudja állapítani hol is van annak a szája és orra. A levelekkel a tenyerén, az az a tenyerét a lány arca elé teszi és betapasztja a száját vele. - A levél nedve és illata kábító hatású, vagyis altató- Pár légvétel után elalszik tőle a lány, így a megmaradt távot teljes csendben tehetik meg.*
*Devidrah a saját hálótermébe viszi Barat a tetoválós mester már várja őket. Óvatosan elfektetei a fekhely közepén a lényt, széthúzza a kimonó felsőt és megmutatja a pillangót.* -Ezt fedd el, a sárkány farka menjen fel a nyakára.
*A tetováló mester neki is áll, mire Bara felébred a pillangónak hült helye, a bőre begyógyult, és egy fekete testű arany sörényű és karmú csodaszép sárkány tekeredik rajta, a pillangó helyén, a sárkány farka tekeregve felível a nyakán. Az ábra mindenki számára egyértelműen jelzi, hogy az aki ezt a tetoválást viseli, az a nagyúr felesége.
Egy szolgáló levetkőzteti és betakarja az ájultan alvó lányt. Mire Bara magához tér egy világos rózsákkal díszített finom selyem kimonót le kikészítve neki a hozzá valókkal. Illetve egy szál olyan sárga pompázó rózsa mint amilyen Bara szőke haja , van mindennek a tetején.*
*Devidrah pár teremmel arébb van és a parancsnokaival és Kiarah-al, megbeszélik a háborút amit vívtak.*
*Devidrah a saját hálótermébe viszi Barat a tetoválós mester már várja őket. Óvatosan elfektetei a fekhely közepén a lényt, széthúzza a kimonó felsőt és megmutatja a pillangót.* -Ezt fedd el, a sárkány farka menjen fel a nyakára.
*A tetováló mester neki is áll, mire Bara felébred a pillangónak hült helye, a bőre begyógyult, és egy fekete testű arany sörényű és karmú csodaszép sárkány tekeredik rajta, a pillangó helyén, a sárkány farka tekeregve felível a nyakán. Az ábra mindenki számára egyértelműen jelzi, hogy az aki ezt a tetoválást viseli, az a nagyúr felesége.
Egy szolgáló levetkőzteti és betakarja az ájultan alvó lányt. Mire Bara magához tér egy világos rózsákkal díszített finom selyem kimonót le kikészítve neki a hozzá valókkal. Illetve egy szál olyan sárga pompázó rózsa mint amilyen Bara szőke haja , van mindennek a tetején.*
*Devidrah pár teremmel arébb van és a parancsnokaival és Kiarah-al, megbeszélik a háborút amit vívtak.*
- Post n°75
*egyre jobban kiabál, majd ahogy a férfi megtalálja a száját és belélegzi az illatot elkábul*tudja milyen növényt adott neki, ezen kicsit meg is lepődik* Miért?*motyogja halkan, majd ernyedten lógva csüng a férfi vállán*abszolút semmit nem érez, csak néha valami szúrást a kulcscsontjánál, ahol a tetoválása van*nyöszörögve fordítja arra a fejét olyankor, de fel nem ébred*a növény, amit az idegen adott neki elég erős, bár ez alól vannak kivételek*egy erősebb démonnak csak egy gyenge nyugtatóként funkcionált volna, de Barát sikeresen kiütötte több órára*mikor felébred egy nagyon kényelmes helyen találja magát*eléggé kába és fáradt még a növény utóhatásától*körbekémlel, amennyire tud, nézelődik a szobában*a ruhakupacra elmosolyodik, majd a rózsán ismét mosoly jelenik meg ajkain*óvatosan odamászik*egyáltalán nem tűnik fel neki, hogy meztelen, főleg kábasága miatt*ahogy az ágyon hasalva nyújtózik a rózsa után szemei ismét lecsukódnak, majd teste elernyed és álomba merül*