+5
Tiamat
Mesélő
Bara
Devidrah
Doreen
9 posters
A Sárkány Rózsája (FRPG)
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°626
Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)
-Bocsáss meg, de engem is vár a saját alakulatom. *Azzal futva távozik a saját egységéhez ahol már toporogva várják, ő is megkezdi a fiatalok edzését*
Devidrah- Hozzászólások száma : 367
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°627
*Miután végzett a bemelegítéssel, Barahoz fordul.* vetkőzz lejjebb, hogy könnyebben mozoghass, és ne akadályozzon a ruhád. Utána mutatok egy sor nyújtó gyakorlatot neked.
Bara- Hozzászólások száma : 454
- Post n°628
*bólint, majd elkezd vetkőzni*leveszi a felső meleg bundákat, majd egy vékony anyagú enyhén sejtetős ruhában áll Devi elé*figyeli a mozdulatokat, amiket neki diktál és utánozza*
Devidrah- Hozzászólások száma : 367
- Post n°629
- Jó, akkor most *majd mutatja a nyújtó és bemelegítő gyakorlatokat.* - Ezeket ne felejtsd el, mert nem kellemes ha meghúzod egy izmod, és az se ha elszakad egy ha nem melegítesz be előtte.
Tiamat- Hozzászólások száma : 67
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 07.
- Post n°630
*Nem akarja elsőre túlhajszolni a lányokat, csupán, annyira, hogy kiismerje fizikai adottságaikat. Az ő általa tanítandó harcmodorhoz egyébként sem a nyers erőre, sokkal inkább a hajlékonyságra, gyorsaságra és mozgékonyságra van szükség. De elégedett a két órányi edzés után. Korukhoz képest erősek a lányok, így nem lesz velük probléma. Két órányi fárasztás után egy órányi pihenőt rendel el nekik, majd ő maga is a fürdőbe megy. Ugyanis ösztönzésképp ő is részt vett szinte az összes feladatban, amit kiosztott nekik, ezzel előzve meg az engedetlenséget. S mindegy mutatva, hogy nem a lehetetlent várja el tőlük. Csupán a kitartást.
Az egy órás pihenő után azonban úgy tervezi, hogy meg mutatja nekik az alapmozdulatokat. Amelyek külső szemlélő számára ugyan egy egyszerű tornának fog látszani, ám a látszat csalóka. Nem kevés önuralmat és kitartást igénylő próbák alá fogja tenni a lányokat. Mint ahogyan ő maga is annak idején is sokat szenvedett. S ahogyan ere gondol ismét eluralkodik rajta a nosztalgia.
~Mennyire gyűlöltem érte az apám és a nagybátyám. Fájdalom, kevés pihenés, rengeteg gyakorlás, s még az elmémet is edzeni kellett. Fárasztó és fájdalmas volt. -*itt elmosolyodik.
~Aztán, amikor először voltam egyedül azonnal kiderült, hogy megérte. Ha azok az évek kimaradtak volna, akkor már nagyon sokszor megerőszakoltak volna. Nagyon sokszor. -*még szerencse, hogy megkért egy szolgálót, hogy fél óra után szóljon neki, különben túlságosan elmerengett volna gondolataiban. Fel öltözik, eszik egy keveset, majd visszatér a gyakorlótérhez. Még van egy negyed óra, így saját maga végez el néhány gyakorlatot. Koncentrálás céljából.
Az egy órás pihenő után azonban úgy tervezi, hogy meg mutatja nekik az alapmozdulatokat. Amelyek külső szemlélő számára ugyan egy egyszerű tornának fog látszani, ám a látszat csalóka. Nem kevés önuralmat és kitartást igénylő próbák alá fogja tenni a lányokat. Mint ahogyan ő maga is annak idején is sokat szenvedett. S ahogyan ere gondol ismét eluralkodik rajta a nosztalgia.
~Mennyire gyűlöltem érte az apám és a nagybátyám. Fájdalom, kevés pihenés, rengeteg gyakorlás, s még az elmémet is edzeni kellett. Fárasztó és fájdalmas volt. -*itt elmosolyodik.
~Aztán, amikor először voltam egyedül azonnal kiderült, hogy megérte. Ha azok az évek kimaradtak volna, akkor már nagyon sokszor megerőszakoltak volna. Nagyon sokszor. -*még szerencse, hogy megkért egy szolgálót, hogy fél óra után szóljon neki, különben túlságosan elmerengett volna gondolataiban. Fel öltözik, eszik egy keveset, majd visszatér a gyakorlótérhez. Még van egy negyed óra, így saját maga végez el néhány gyakorlatot. Koncentrálás céljából.
- Post n°631
*Délben ő maga is szünetet tart. Eszik majd megnézi, hogyan is áll Tiamat, a távolból, figyeli a lány gyakorlatait.*
Bara- Hozzászólások száma : 454
- Post n°632
*figyelmesen követi az utasításokat, közben megjegyzi, amiket mond neki kedvese* Rendben..*próbálja úgy csinálni a mozdulatokat, ahogy azt Devi mondja és mutatja*
Noko- Hozzászólások száma : 380
- Post n°633
*a reggeli végeztével visszaöltözik az edzőruhába, majd kimegy Kiarah délelőtti edzésére a kicsikkel és végigcsinál mindent, amire a lány utasítja őket*az ebédre aztán visszamegy az edzés után*segít ismét az előkészületekben*
- Post n°634
*Teljesen önmagára figyel, a bensőjére, így nem veszi észre Kuraan-t. Saját gyakorlatait végzi, nyújtó, de leginkább "türelem-gyakorlatok". Az utóbbiak közé tartozik az is, amit most csinál, s ez téli ruhájában, és a bőrpáncélban különösen sok figyelmet és türelmet igénylő feladat. Egyenesen áll. Majd lassan dől előre, miközben jobb lába indul hátra. S mikor feje a bokája mellé ért, lába pedig egyenesen az ég felé mutat, méltóságteljes lassúsággal teszi át kezére a súlyát is áll meg a jobb kezén. Kesztyűje azonban kicsit csúszós így nagyon kell figyelnie. Lassan, szinte végtelenségig tart mire lábai összeérnek, ám bal keze továbbra is maga mellet kinyújtva. S mindezt csukott szemmel végzi, végtelen nyugalommal az arcán. Majd másik kezére helyezi át magát, de az is rendkívüli lassúsággal telik, s mindeközben lábai spárgába kerülnek. Majd mindkét kezére nehezedik. Lassan behajlítja könyökeit. Mikor szeme egy vonalban van könyökhajlatával s feje majdnem leér a hóra, fellöki magát kezeivel s közben átfordul a levegőben és talppal esik a hóra. Csupán lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem esik el, ám az, hogy kissé megcsúszik, még így is észrevehető. Megfordul s észreveszi a férfit.
- Az elejétől láttad? -*s közben lazító gyakorlatokat végez lábaival, majd kezeivel. Még néhány perc s jönnek a lányok is.
- Az elejétől láttad? -*s közben lazító gyakorlatokat végez lábaival, majd kezeivel. Még néhány perc s jönnek a lányok is.
- Post n°635
-Bámulatos mennyire hajlékony vagy. Nem rég óta állok itt, csak arra voltam kíváncsi, hogy boldogulsz, de látom még szünetben lehetsz. Viszont nekem mennem kell, vár az egységem, a szünetünk letelt. Kellemes napot. *azzal elindul vissza a másik edzőtér felé, hogy folytathassa a saját csoportjának az edzését.*
- Post n°636
*Csak megmosolyogja Kuraant. Alighogy elmegy a kapitány a lányok már meg is érkeztek. Tiamat-nak rá kell ébrednie, hogy az itteni hölgyek nincsenek hozzászokva az ő gyakorlataihoz, s bizony erős kézzel kell őket tartani. A fizikai megerőltető feladatokat szívesen végzik, de nehezen látják be a többi, elme-fejlesztő gyakorlat szükségességét. Így a második két órás edzés java része a fegyelmezéssel telik el.
Végül ha nem is teljesen de sikerül fegyelmet teremtenie az utolsó percekre.
~Most már tudom miért mondta apa, hogy fárasztó gyerek voltam.
*S elindul ismét a fürdő felé, ám ezúttal egy szolgálóval elviteti a ruháját a házába, s onnan hozatja egyik egyszerűbb téli öltözetét. A rövid kard azonban egy tőr társaságában most is nála van.
Végül ha nem is teljesen de sikerül fegyelmet teremtenie az utolsó percekre.
~Most már tudom miért mondta apa, hogy fárasztó gyerek voltam.
*S elindul ismét a fürdő felé, ám ezúttal egy szolgálóval elviteti a ruháját a házába, s onnan hozatja egyik egyszerűbb téli öltözetét. A rövid kard azonban egy tőr társaságában most is nála van.
- Post n°637
*Miután befejezte a egysége edzését, és ő maga is kimelegedett így a házába megy, felvesz egy adag immár laza de meleg ruhát és átmegy a fürdőbe. Néhány perccel Tiamat után ér be, de ez épp elég arra, hogy elkerüljék egymást. Bemegy majd egy szolgáló oda kíséri a számára, megtöltött medencéhez, majd ott hadja, miután a szolgáló el ment levetkőzik és felköti a haját a feje tetejére. Ha Tiamat átles a paraván rései között akkor pont Kuraan hátát láthatja. Majd miután ezzel végzett, belemegy a medencébe és nyakig merül benne.*
- Post n°638
* Átnéz a résen, s egy tetszetős hátat lát. Az arcát éppen csak egy pillanatra látja meg, de ez is elég, hogy felismerje. Egy hangos sóhaj hagyja el ajkait, amin ő is meglepődik, de behunyja szemeit s gondolatai messzire kalandoznak. Nem volt túl hangos, de a legközelebbi paraván túloldalán biztosan lehetett hallani. De nem zavarja. Nyakig merülve élvezi a vizet.
- Post n°639
*Halovány és elégedett mosollyal nyugtázza a sóhajt ami mögüle érkezett, ugyan nem tudja ki az, de hogy a sóhajtás neki szólt abban biztos.* - Milyen a víz? *szól át a másik paravánnak.*
- Post n°640
*Elégedetten elmosolyodik.
- Egész kellemes. Főleg a suhancok után. -*hangja most teljesen követlen, már-már kacérkodó.
- Egész kellemes. Főleg a suhancok után. -*hangja most teljesen követlen, már-már kacérkodó.
- Post n°641
*Elégedetten csettint egyet a nyelvével. Hogy most már tudja ki is sóhajtozott utána.* - Mi ez a tini lányos sóhajtozás kollegína? *incselkedik*
- Post n°642
~Szemtelen.
- S ez tini srácos önelégültség? Mintha egy sóhaj bármit is jelentene. -*hangsúlya akárcsak, mint az előbb Kuraan-nak.
- S ez tini srácos önelégültség? Mintha egy sóhaj bármit is jelentene. -*hangsúlya akárcsak, mint az előbb Kuraan-nak.
- Post n°643
*Felkuncog.* - Látom el vagy. *Ugyanis kimászott a vízbeől és megállt a paraván mellett, természetesen egy törölköző van a csípőjére csavarva.* - Bort? *kezében két csészét tart amiben édes gyümölcsből készült bor van.* - Vagy sake?
- Post n°644
*Áttekint a résen, majd kijön a vízből s szintén törülközőt csavar maga köré.
- Egy kis bor valóban jól esne. Bár úgy tudtam, hogy a kisfiúknak nem szabad szeszes italt inniuk. -*tetettet szülői aggodalom s némi gúny hallatszik ki hangjából. Ám arra mindvégig ügyel, hogy a beszélgetést csak ők ketten hallják.
~Szédült liba vagy Tiamat.
- Egy kis bor valóban jól esne. Bár úgy tudtam, hogy a kisfiúknak nem szabad szeszes italt inniuk. -*tetettet szülői aggodalom s némi gúny hallatszik ki hangjából. Ám arra mindvégig ügyel, hogy a beszélgetést csak ők ketten hallják.
~Szédült liba vagy Tiamat.
- Post n°645
- Nono... Ha engem kisfiúnak tart akkor kegyed sem ihat alkoholt. Hozzám képest egészen fiatalocska lehet. *De azért oda nyújtja a csészét Tiamatnak.*
- Post n°646
*Elfogadja és iszik néhány kortyot.
- Meg lehet. -*s tekintete kissé kihívóvá válik.
- De ugyan honnan tudhatnám, hogy mennyire férfi ön?
- Meg lehet. -*s tekintete kissé kihívóvá válik.
- De ugyan honnan tudhatnám, hogy mennyire férfi ön?
- Post n°647
-Én azt nem tudhatom, a te ízlésedben mit jelent a férfi. *Elkortyolja az italt.* -Kitudja lehet neked a nagydarab kövér pacákok tetszenek, bár akkor nem sóhajtoztál volna, bááár... az is lehet, hogy éppen álmodoztál. *incselkedik tovább*
- Post n°648
*Felkuncog egy rövidet.
- Bevallom nem ezt a választ vártam. -*s jó alaposan végigméri a férfit.
- S a zavart tekintet, amikor először megláttál? -*s a szemébe néz a férfinek, miközben lassan kényelmesen issza ki a bort. Kíváncsi, érdeklődő és incselkedő tekintettel.
- Bevallom nem ezt a választ vártam. -*s jó alaposan végigméri a férfit.
- S a zavart tekintet, amikor először megláttál? -*s a szemébe néz a férfinek, miközben lassan kényelmesen issza ki a bort. Kíváncsi, érdeklődő és incselkedő tekintettel.
- Post n°649
- Már mint? Milyen zavart tekintet? *Kölcsönösen ő is végig méri Tiamatot.*
- Post n°650
- Nem kell játszani a tudatlant. -*kedvesen csábosba vált át a hangja.
- Láttam rajtad, hogy teszek neked, és a sóhaj is neked szólt. Ennyi. Viszont. -*leteszi a csészét. S közelebb megy a férfihez.
- Azt nem tudom, hogy érdemes-e a rád pazarolni a drága időmet. -*s mélyen néz a szemébe.
- Láttam rajtad, hogy teszek neked, és a sóhaj is neked szólt. Ennyi. Viszont. -*leteszi a csészét. S közelebb megy a férfihez.
- Azt nem tudom, hogy érdemes-e a rád pazarolni a drága időmet. -*s mélyen néz a szemébe.