+5
Tiamat
Mesélő
Bara
Devidrah
Doreen
9 posters
A Sárkány Rózsája (FRPG)
Lyra- Hozzászólások száma : 348
Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.
- Post n°776
Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)
*-Nem a teára gondoltam, hanem valami reggeli félére. A férfiúi büszkeségedet pedig végképp nem akartam megsérteni.* Mosolyog bocsánatkérőn. Végül inkább leül az asztalhoz. Amikor Kuraan azzal a hírrel tér vissza, hogy hamarosan lesz reggeli, nagyon megörül. Végül is lassan egy napja, hogy utoljára evett. A vacsorát Neherit meghiúsította. Azért kicsit furcsán méri végig előbb a férfit, majd az üres konyhát. Egyre kevésbé érti, honnan lesz az étel, ha nem onnan. Értetlensége az arcára is kiül. *-Az rendben, hogy lesz reggeli, de...?*
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°777
*Leül a lánnyal szemebn az asztalhoz.* - Nézd, harcos vagyok nem szakács, majd egy szolgáló hamarosan hozza a reggelit. Általában a többi kapitánnyal együtt eszem, vagyis csak azokkal akik nem a családjukkal vannak.... *Belekortyol a teájába. Rövidesen egy fiatal lány jön be egy hatalmas fa tállal, amin rizs, zöldségek és hús van. Leteszi az asztalra, majd meghajol és távozik, de előtte még alaposan végig méri Lyra-t.*
- Post n°778
*-Értem.* Ő is belekóstol a teájába. Nagyon kellemes érzéssel tölti el, ahogy a forró folyadék elkezdi belülről átmelegíteni. *-Hát, lehet, hogy nem vagy szakács, de ez a tea finom.* Ekkor érkezik meg a szolgáló a reggelivel. Csupa finomsággal, Lyra legalábbis úgy érzi. Elcsípi a lány vizslató tekintetét. *-Nos, azt hiszem, néhány pletyka útra fog kelni.* jegyzi meg, miután a lány távozott. Aztán jóízűen hozzálát az ételhez.
- Post n°779
-Sajnos igen. Mint mindenhol itt is vannak kíváncsi és pletykás lelkek. *Szed magának enni, egy kis fa tálra, amit szintén a szolgáló tett eléjük.* -Viszont ha a fene fenét eszik, akkor is enni fogok, a vacsora tegnap kimaradt... Meg ahogy elnézlek, neked is... szóval együnk. Egészségedre... *Azzal fogja a pálcikáját és jóízűen elkezd enni.*
- Post n°780
*-Hát igen, sehonnan sem hiányozhatnak.* nevet fel halkan. *Neked is egészségedre! Eltaláltad. Az én vacsorának valóm Neherit falánkságának esett áldozatul. De azt hiszem, nem bánom. Különben most valószínűleg nem itt lennék.* Sokat eszik, de lassan, hogy az étel ne feküdje meg a gyomrát. Amikor úgy érzi, jól lakott, leteszi a pálcikákat, és megissza teája maradékát. *-Köszönöm a reggelit. Finom volt.*
- Post n°781
-Ne nekem köszönd, hanem a szakácsnak. *mosolyodik el.* - Váljék egészségedre, én még eszem... az biztos.... kemény lesz a mai napom. Reggeli után, bemutatlak Devidrah Nagy úr-nak, utána meg mehetek edzeni és tanítani. Szóval jót fogok ma este aludni, az már biztos. na igen, Nehrit elég falánk és édes szájú, a sárkánylovakhoz képest, de még hozzám is... Annyi édességet zabál, hogy rossz nézni.
- Post n°782
*-Ez a... Ööö... Devidrah Nagyúr milyen? Hogy kéne viselkednem? Tudod, nem igen volt lehetőségem hozzászokni, hogy nagyurak előtt kelljen megjelennem. Meg eleve, hogy valaki parancsol nekem... Remélem érted. Azt hiszem, most nem ártana némi jó tanács. Szeretném megélni az ebédet... Vagy eltúlzom az aggódást?* Némi tanácstalanság látszik az arcán. Neherit említésére azonban ismét felderül. *-Igen, azt észre vettem, hogy nagyon szereti az édességet. Szerintem a hajamat is megette volna, ha ragad rá némi cukor, annyit piszkálgatta, szimatolta.*
- Post n°783
-Nos, egy jó tanács, légy nagyon nagyon nyugodt és engedelmes.... Bíz abban, hogy ott lesz a felesége is. De amúgy nem olyan harapós, nem szokott ok nélkül fejeket szegni. *témát vált Neherit említésére.*- Meg én is ott leszek. Na igen, nekem egyszer megtépte a hajam, mert némi édesség illata volt benne....
- Post n°784
Felkacag Kuraan kis történetén. Majd kicsit elkomolyodik. *-Nyugodt és engedelmes? Hát ebben a reggeli nagy segítségemre lesz. Jóllakottan nem szokott sok kedvem lenni idegeskedni meg cirkuszolni. Valahogy nem illenek össze. És mindaddig, amíg nem kérnek tőlem olyat, ami ilyen vagy olyan okból lehetetlen, addig engedelmeskedni is tudok. Azt hiszem. Majd igyekszem. De azt hiszem, az sokat fog segíteni, hogy ott leszel. Téged legalább már ismerlek valamennyire.* Sóhajt egyet megkönnyebbülésként és a férfira mosolyog.
- Post n°785
-Áá... nem hinném, hogy gond lenne, pláne ez a kis vihar után... ahogy elnéztem a falut, megint elég sok mindent megrongált... *Komorodik el.* - Na igen, öm... abban a szobában meg mosakodhatsz ha gondolod. Melegíts nyugodtan vizet. *hátra néz.*- -Az enyém már fel is forrt... basszus... *felpattan a székről és a forrásban lévő vízhez megy, lekapja az edényt majd e egy nagyobb rongy segítségével átviszi a bal oldalon lévő helységbe. Majd vissza jön.* - NA ezt szépen ott felejtettem....
- Post n°786
*-Köszönöm. Az bizony legalább olyan jól fog esni, mint a reggeli.* Figyeli ahogy a férfi felugrik az asztal mellől és az edénnyel birkózik. *-Ne is törődj vele, bárkivel előfordulhat.* Majd nekilát magának is melegíteni egy kis vizet, miközben elgondolkodik. *-Ugye nem kell kiöltöznöm? Ez jó lesz, amiben most is vagyok? Mert ezen kívül csak egy vékony kimonóm van, de ahhoz cseppet hideg van odakint. Meleget meg nem tudok csinálni...*
- Post n°787
-Ugyan dehogy! Semmi esetre sem kell kiöltöznöd. De ha megbocsájtasz, rám férne egy kis mosakodás. *Azzal bevonul a másik helységbe és gyors vetkőzésnek, és mosakodásnak lát és pár percel később már tisztábban és tiszta ruhában illetve páncélzatban feszít. Majd a konyhában iszik még egy kis teát még a lányra vár.*
- Post n°788
*Ennek örülök. Menj csak nyugodtan.* Miután rendesen átmelegedett a víz, ő is bement a másik szobába. Alapos mosdás után tiszta alsó ruhát vesz, majd fölé visszaveszi eddigi öltözékét. Határozottan jól érzi magát a bőrében és ennek örül. Rövid haját gyorsan átfésüli, és füle mögé igazítja, hogy álljon valahogy. Amikor végez, visszamegy az előtérbe. *-Kérhetek én is még egy kis teát?* Miután megitta, nagyot sóhajt. *-Kész vagyok. Mehetünk.*
- Post n°789
-Persze. *átnyújtja a teát.* -Amm.. kellene tennünk egy kis kitérőt, előbb Neherit felé kellene elmennem. Sértődékeny egy típus, és a minap ígértem neki egy kis nasit. Előbb azt adnám oda neki. Utána mehetünk is a palotába. *Felvesz egy kosárniy édes gyümölcsöt és egy adag szárított húst, amit mézzel öntöttek le.* -Fura az izlése...
Tiamat- Hozzászólások száma : 67
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 07.
- Post n°790
*Tiamat órákon át várt. Azt ugyan meg tudta, hogy Kuraan őrségben van, ám így is túl sokáig volt távol. Túl sokáig. S ismét megpendült benne, oly sok év után egy új érzelem hangja. Amit azonban egyelőre önmagának sem volt hajlandó beismerni. Nehezen, de végül elaludt.
Másnap reggel fáradtan ébredt, ám ezt nem mutatta a külvilág felé. Saját lakásában reggelizett, majd szólt a szolgálónak, hogy beszélni óhajt Kuraan-nal. Amennyiben a férfi ráér, látogassa meg még délelőtt a lakásában. S annyit tett hozzá, hogy nem is olyan régen tett neki egy ígéretet.
Másnap reggel fáradtan ébredt, ám ezt nem mutatta a külvilág felé. Saját lakásában reggelizett, majd szólt a szolgálónak, hogy beszélni óhajt Kuraan-nal. Amennyiben a férfi ráér, látogassa meg még délelőtt a lakásában. S annyit tett hozzá, hogy nem is olyan régen tett neki egy ígéretet.
- Post n°791
*-Nem baj, nyugodtan mehetünk így is.* Mosolyog, majd rácsodálkozik a kosár tartalmára. *-Hát az nem kifejezést, hogy fura az ízlése. Én csak csodálni tudom, hogy ennyi édestől nem rontja el a gyomrát.* Aztán ránéz a bundájára, de végül úgy dönt, nem viszi magával. Kint pillanatnyilag szépen süt a nap, és napközben néhány órát kellemesen elvan anélkül, hogy fázna. Annyit meg nem valószínű, hogy szabadban lesz. Meg kicsit kényelmetlenül is érezné benne magát egy palotában. *-Akkor mehetünk Neherithez.*
- Post n°792
-Ezen már én is elgondolkoztam... *elindulnak az istállók felé, majd félúton egy szolga lép hozzájuk, átadja Tiamat üzenetét.* - Jó, majd ha időm engedi.... *nyugtázza a dolgot. Majd tovább mennek az istállókhoz, Neherit lelkesen fogadja az édességet, és mohón le is csap rá.*- héé... lassan! *Elhúzza a kosarat a ló feje elől, majd adogat belőle, inkább kézzel, hogy ne olyan gyorsan falja be.* -Erre mondtam, hogy torkos nagyon....
- Post n°793
Illendőségből nem hallgat bele, hogy mit mond a szolga Kuraannak. Azonban miután ismét ketten maradtak, nem bír kíváncsiságával és csak rákérdez. *-Ez nem valami katonai dolog volt, igaz? Arra nem így reagáltál volna.* Amikor az istállókhoz érnek, jót derül Neherit mohóságán. *-Hát igen, erre én se tudok jobb szót.* Kuncog,majd megsimogatja Neherit orrát üdvözlésként. Aztán körülnéz, és óvatosan elindul megnézni a többi állatot is, de nem távolodik el nagyon Kuraantól.
- Post n°794
-Nem kifejezetten.... valahol az de valahol nem... amolyan köztes.... *vakarja meg a tarkóját.* -Lyra, gyere vissza kérlek, némelyik hátas kissé zsémbes és nem szereti az idegeneket. Calvaro pedig igen szeszélyes. *Néz aggódva a lány után.*
- Post n°795
Megtorpan Kuraan hangjára, pedig a következő sárkányló nagyon vonzza. Gyönyörű állat. Erős, izmos fekete test és pikkelyes farok, mézszín sörény. A ló is őt nézi. Lyra nem tudja eldönteni, hogy tekintete barátságos-e vagy inkább ellenséges. ~Majd máskor. Ha már nem leszek annyira idegen.~ Még pár pillanatig gyönyörködik az állatban, aztán visszasétál Kuraan mellé. *-Azt hiszem, már most elkezdem gyakorolni az engedelmességet. Itt te úgyis jobban kiismered magad.* A hangjában és a szemében is érződik, látszódik azért a vágyakozás, és még egyszer visszapillant az el nem ért sárkányló felé.
- Post n°796
-Ő Calvaro, Devidrah nagyúr hátasa, tudni kell róla, amit mondtam, hogy szeszélyes, és azt, hogy csak a nagyúr érhet hozzá, senki mást nem fogad el. Az aki eddig megpróbált a közelébe menni, vagy épp megülni az megperzselve végezte, vagy holtan. Az egyik katona a nyakát szegte, miután ledobta magáról. A sárkány lovak amúgy is ragaszkodnak a gazdájukhoz, és mást nem kifejezetten engednek a hátukra, ez alól kivétel az én dögöm, egy kis nasiért cserébe, ha szimpatikus vagy neki, akkor dögönyözheted, de meg nem ülheti akárki. Ebben legalább hűséges... Calvaro viszont?! Az ételét is csak a nagyúrtól fogadja el.
- Post n°797
Egy nagy sóhaj kíséretében veszi tudomásul a hallottakat. *-Szóval egy gyönyörű, de fokozottan veszélyes bestia.* ~Hát, akkor lehet, hogy mégse fogok próbálkozni. Majd kiderül.~ Jót nevet a Kuraan által rögtönzött jellemzésen. *-Ezek szerint Neherit engem kifejezetten kedvel, nem csak szimpatikus vagyok neki.* Néz kedvesen az állatra, aki úgy figyeli őket, mint aki tudja, itt most róla van szó.
Tiamat- Hozzászólások száma : 67
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 07.
- Post n°798
*Nem szokás egy hölgyet megvárakoztatni. S Tiamat, most különösen nem örül ennek. De ebéd után végül elmegy edzeni a lányokkal. Arcán nem látszik elégedetlensége. Kétszer két órás elme edzést tart a lányoknak közte egy órás szünettel. Megerőltető türelem és koncentráció gyakorlatok, ám érdekes módon, most hiányzik belőlük a tegnapi ellenkezés.
Végül úgy dönt, hogy ő keresi meg a férfit.
~A fenébe is. Szerelmes vagyok. S nem hagyom magam. Kell nekem! Akarom őt! -*arcán ugyan ebből semmi sem látszik, de elszánt fény csillan szemében. Kuraan azonban nincs a kiképző téren. S gondolatai kezdik ébreszteni benne a szerelem "kísérőjét". Meg tudja, hogy nem is régen egy nőt kísért be a faluba, s most a valószínűleg az istállóban van.
Végül úgy dönt, hogy ő keresi meg a férfit.
~A fenébe is. Szerelmes vagyok. S nem hagyom magam. Kell nekem! Akarom őt! -*arcán ugyan ebből semmi sem látszik, de elszánt fény csillan szemében. Kuraan azonban nincs a kiképző téren. S gondolatai kezdik ébreszteni benne a szerelem "kísérőjét". Meg tudja, hogy nem is régen egy nőt kísért be a faluba, s most a valószínűleg az istállóban van.
A hozzászólást Tiamat összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 12, 2009 10:47 pm-kor.
- Post n°799
-Na igen. Úgy fest meg kedvelt téged. Nem csoda, mifelénk ritka az a gyümölcs amit elcsent tőled, és az az egyik kedvence. *Közben megfogja a lány derekát, és el csúszik mögötte,de úgy hogy testük össze súrlódik.* -Bocsi, *Majd fog egy vödört és vizet hoz Neheritnek.* -Amm le kellene csutakolnom, remélem nem gond. *Közben megfogja Neheritet és lészerszámólja, leveszi róla a nehéz nyerget, és egyéb lovagláshoz használt szerszámot. Majd kintébb megy egy kisebb helységbe ahol vizet rak fel melegedni.* - Itt mindenki a saját hátasával foglalkozik, csutakolja, eteti. *magyaráz.*
- Post n°800
*-Hümm. Lévén mostantól itt fogok élni, tőlem se fog többször olyat kapni, mint tőled.* Amikor Kuraan hozzáér előbb a derekához, majd a hátához, kellemes bizsergést érez a testében. Eddig is jól esett neki a férfi érintése, talán ezért is fogadta el olyan könnyen az ajánlatát, de az most más volt. Valami több? *-Semmi baj.* Figyeli hogy gondoskodik Kuraan a lováról. Tetszik neki, ahogy a férfi törődik az állattal. Minden mozdulatából süt, mennyire szereti, mennyire fontos neki Neherit. ~Egy szép nagy piros pontot érdemel.~ Értékeli magában a látottakat. *-Amilyennek leírtad a sárkánylovak természetét, nem is csodálkozok ezen. De ettől függetlenül is dicséretes, hogy mindenki maga foglalkozik a saját hátasával.*