+8
Daniel
Lyra
Kuraan
Noko
Nerefil
Shion
Kiryuu
Doreen
12 posters
Vérvörös Hold (FRPG)
Lyra- Hozzászólások száma : 348
Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.
- Post n°51
Re: Vérvörös Hold (FRPG)
Nem érti, miért hátrál tőle a fiú, ha egyszer hálás, de végül úgy dönt, nem foglalkozik ezzel. *-Köszönöm, Uram, hogy gondolt rám.* Hangja gyenge, de határozott. Felül az ágyban. *-Nem tartozik nekem hálával. Csak a kötelességemet teljesítettem. Az, hogy él, a legtökéletesebb 'köszönöm' a számomra.* Néz Noko szemeibe, de pillantása ismét lejjebb siklik, mire szája enyhén elnyílik. Gyorsan magához tér, és szorosan összezárja ajkait, szemeit pedig lesüti, majd inkább az ételre fordítja figyelmét. Óvatosan közelebb csúszik az ágy széléhez, és az éjjeliszekrényen lévő tálca felé fordul. Kinyújtja kezeit, hogy megfogja az evőeszközöket és egyen, ám annyira remegnek, hogy képtelen erre. Kezeit visszaejti ölébe, tekintetét pedig rájuk szegezi. ~Túl gyenge vagyok.~ állapítja meg szégyenkezve.
Noko- Hozzászólások száma : 380
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°52
*figyeli a lányt és elkomorodik* De ez nem így működik. Majdnem meghaltál miattam! Ez így kicsit sem jó! Törleszteni kívánok, méghozzá minél többet. Az életemet köszönhetem neked, én meg majdnem megöltelek. Ez cseppet sem igazságos! Kívánj bármit megteszem!*néz rá komolyan*mikor látja, hogy a lány kezei nyúlnak az ételért, de remegve erőtlenül hullanak ölébe nyel egyet* Segítsek? Még nem tért vissza az erőd.. Ha nem tudsz enni, vagy visszamenni akkor ez csak romlani fog.*néz rá komolyan*közelebb lép pár lépést, majd egy széket visz az ágy mellé és leül rá*így is van köztük másfél méter*
- Post n°53
Megrázza a fejét a fiú szavaira. *-Ha életemmel vagy halálommal a faj szolgálatára lehetek, akkor nem foglalkozhatok magammal. Ön, Uram, az ön élete fontosabb, mint az enyém, mert a fajt védelmezi, és ezáltal sokak életét menti meg.* Noko ajánlata csak még jobban fokozza szégyenérzetét. Gyengeségére emlékezteti, és arra, hogy nem képes tökéletesen teljesíteni kötelességét. Szorosabban préseli össze ajkait. Nem figyel arra, amit Noko csinál, így összerezzen, amikor megérzi őt közvetlen maga mellett.
- Post n°54
- Ez bolondság! Nem vagyok több mint te és te nem vagy kevesebb mint én! Te is szolgálod a fajt, de attól még nem kell meghalnod az egyik mohósága miatt. Igen bevallom mohó voltam. Amikor ittam, nagyon finom volt a véred. Egyszerűen nem tudtam abbahagyni. De másra nem emlékszem. Maradjunk annyiban, hogy amíg én csak védelmezem a fajt, addig te új tagokat szülsz, vagyis szaporítod. És ez sokkal nagyobb feladat, mint harcolni!*jelenti ki* Ti kiválasztottak annyira leértékelitek magatokat, pedig ti vagytok az egész társadalom magja. *motyogja, majd mélyet sóhajt* Éhes vagy igaz?*veszi kezébe az evőeszközt és a tálat* Szeretném meghálálni tényleg, amit értem tettél.*néz rá komolyan*a lány sötétkék szemei, ahogy belepillant megidézik egy pár pillanatra és nem tud elszakadni mélységétől, majd nagyot nyel és az ételre néz* Remélem ez megfelel majd..
- Post n°55
Noko szavaira ismételten csak megrázza a fejét, de nem mond semmit. Majd elkomorul az arca. *-Igen, gyermekeket kéne adnunk a fajnak. Ez lenne az egyik feladatunk. De olyan régen nincs már köztünk a Nemző, hogy az idősebbek is, akiknek már volt gyermekük, szinte már elfelejtették, milyen érzés is az. Akiknek meg soha nem adatott meg, azok honnan is tudnák.* Hangja szomorú. *-Amikor az új Nemzőt beavattuk, nagyon boldogok voltunk, és reménykedtünk. Ő viszont nem jött el hozzánk. Reményeink kétségbeeséssé váltak. Ha Faj Ereje nem tart méltónak minket arra, hogy gyermekekkel ajándékozzon meg minket, akkor az életünk...* Ijedten hallgat el, befejezetlenül hagyva a mondatot. ~Miről beszélek én itt! Ezt nem szabad!~ Riadtan néz az aranyszínű szemekbe. *-Bocsásson meg Uram, hogy ezekkel terhelem. Nincs jogom panaszkodni vagy rosszat mondani a Nemzőről.* Hadarja, a fiú tekintetétől azonban percekig képtelen szabadulni. Nagy erőfeszítés árán végül sikerül máshová néznie. A fiú kérdésére csak némán bólint.
- Post n°56
- Ez nem így van. Kiryuu nem talál titeket méltatlanoknak. Csak.. Szerelmes lett..*vakarja meg tarkóját zavartan* szomorú lesz a hallottaktól* Az életetek nagyon is sokat számít. Csak éppen az nem igazságos, hogy nem tudjátok mi az a szerelem, hanem kötelességből teszitek ezt... *néz a lányra* Úgy lenne mindenkinek jó, ha ti is megtalálnátok a párotokat, és nem a nemzőre várnátok mindannyian.. Ez a rendszer kicsit már nem felel meg a kornak. *mondja a lánynak* Mindenesetre megpróbálok beszélni K-val.. vagyis a Nemzővel, hogy mit tervez... Rendben?*néz a lányra komolyan, majd egy falatot közelít a szájához, hogy keze teljesen ki van nyújtva, de nem hajol közelebb*így is kényelmetlenül érzi agát, hogy ennyire közel van egy nőhöz, aki szomjas, aki miatta szomjas*akinek az életét köszönheti, de nem tudja hogyan viszonozni*úgy gondolja egy ideig nagyon is elég volt a harapásokból nyakának és csuklóinak*
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
- Post n°57
-Na, azért. Kösz jól szuperált az a kis vacak. *Megnézi Noko lapockáján a farkast.* -Egy testvérhez mit szólnál? Már mint a szárnyas farkasnak? *Megvárja még Noko végez a fürdőben.* - Kezdjük, ott, hogy ne szólíts Apának, én nem hívlak kicsi fiamnak és akkor rendben is leszünk. Felnőtt férfi vagy... kinőttél már a gyerek korból. Hívj a nevemen és kész. Gondolom,... Dan kiküldött, mikor elkezdett téged össze foltozni. Na menjé... *Bemegy Noko után a fürdőbe, lezuhanyzik, majd kényelmes tempóban. Felöltözik szokásos stílusában, elrejti tetoválásait, majd lassan lecammog az étkezőbe reggelizni.* -Reggelt, galambocskáim... *vigyorog Doreenre és Shionra.*
- Post n°58
Csendben hallgatja végig a fiút. *-Köszönöm a nővéreim nevében is, hogy segíteni próbál nekünk, Uram.* Hajtja meg a fejét végül. Elfogadja a felé nyújtott falatot, bár kicsit előre kell hajolnia. Az étel sokat segít rajta, valamivel könnyebb visszafognia magát és elnyomnia vérszomját. Érzi, ahogy az erő is kezd visszatérni belé.
Doreen- Admin
- Hozzászólások száma : 524
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°59
-Reggelt neked is Kuraan. Noko már jobban van? *Néz érdeklődve a férfire.* -A vigyorodból ítélve csak is. Igaz?
- Post n°60
-Egészen jól van. *Leül, közben meghozzák a chappuchinoját, és beleteszi a kakaó port, majd szétnéz és végül ő is a pirítós mellett dönt. Amire csokis-mogyi krémet ken.* -Na és veletek? Shion feltűnően kisimult. Most valahogy nem acsarog rám.
Doreen- Admin
- Post n°61
*Kezét Shion combjára teszi, és megsimogatja, hogy megnyugtassa, és ne akarjon össze balhézni Kuraan-nal. Majd egy falat pirítóst, Shion szájába is tesz.* -Na, ne morogj... *suttogja kedvesen, a fiú fülébe.*
- Post n°62
- Ne hívj engem Uramnak.. Csak 29 vagyok. Nem vagyok valami nagy úr. *néz rá komolyan* Hívj a nevemen kérlek. Téged hogy hívnak? Azon kívül persze, hogy kiválasztott.. Mi a neved?*néz rá kérdőn, miközben óvatosan eteti*elgondolkozik pár dolgon, amit Kuraan utoljára mondott neki*
Daniel- Hozzászólások száma : 428
Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.
- Post n°63
*ahogy ülnek a kádban fogja magát és kedvesét csípőjére emeli, majd átkarolja derekát*fejét a lány vállára dönti, arcát arcához dörgöli, miközben halkan dorombolni kezd*mélyen magba szívja kedvese illatát, mire megnőnek szemfogai akaratlanul is*meglepődik és nyel egyet*erőlteti magát, hogy lenyugodjon*amikor sikerül mélyet sóhajt*~rég ittam.. Nagyon is.. De Ria.. Mit tegyek? Majd megoldom valahogy.. csak kibírom..~*ismét mélyet sóhajt*gondolatmenetét nem lehet észrevenni, mert dorombolása folyamatos, kellemes*szemei lehunyva*simogatja, mosdatja kedvese testét, azonban, mikor keze hasára ér megtorpan*egy pillanatra a dorombolás is abbamarad, majd folytatódik, és szorosabban öleli magához kedvesét*~Mi lesz most? Ria..~
- Post n°64
Bizonytalanul bólint a fiú kérésére. *-Akkor megkérdezhetném, mi a neve, uram?* A kérdés zavarba hozza. Már majdnem válaszolna, hogy kiválasztott, de Noko megelőzi. *-Lyra. A nevem Lyra, uram.* Elfogadja a következő falatot is a fiú kezéből.
Rianna Wolf- Hozzászólások száma : 293
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°65
Nagyon jól esik neki a fürdő. Amikor pedig kedvese az ölébe veszi és úgy kényezteti, arra szavakat se talál. Teljesen elengedi magát, és úgy élvezi a közös fürdőt. A mosdatás közben, amikor Daniel a hasához ér, észre veszi pillanatnyi megtorpanását, de aztán megnyugszik ismét. ~Talán kezd megbarátkozni a gondolattal.~ reménykedik. Viszonozza az ölelést. Majd nekilát, megfürdetni kedvesét. A mellkasával és a karjaival kezdi, mert ahhoz nem kell kimásznia kedvese öléből. Finom, körkörös mozdulatokkal masszírozza végig a férfi testét. Amikor a felső résszel végez, arrébb siklik a vízben Daniel elé, és folytatja a mosdatást az alsóbb régiókban is.
Shion- Hozzászólások száma : 280
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 09.
- Post n°66
Shion: *Bekapja a falat pirítóst amit Doreen ajkai elő tesz . * Megrágja , majd Kuraanra néz * Végigméri a férfit és érzékien megnyalja ajkait , ajkai közül kissé kilátszanak agyairai ahogy meghosszabodtak . Kuraannak már rossz gondolatai lehetnek , olyanok , hogy Shion kicsit belangyosodott vagy hasonlók mikor letámadja hirtelen Doreen nyakát. * Ledönti a lányt vízszintes helyzetbe és iszik két kortyot a véréből , majd lezárja a sebet és felül * -Ha tudod hol a helyed akkor nem harapok ,de ha nem..*suttogja a fiúnak , elvigyorodik és kimutatja temészetellenesen hosszú agyarait , majd visszahúzza őket mire kedvese összeszedi magát .*
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
- Post n°67
Nerefil: - Mitől más így a helyzet? *Néz fel kedvesére * -Örülnék , ha eljönnél de tudom , hogy nem élvezed . *Öleli át kedvesét * -Ahhoz pedig ragaszkodom , hogy ott legyél , mikor Daniel megvizsgál . *Ajkaiba beleharap és még mindig nem engedi el Kiryuu nyakát * - Tudod..nem vagyok frigid..meg az ösztöneim a közeledben néha elkezdenek éledezni ,de ekkor jön az eszem és teljesen lehűt , mikor a tegnap képeit eleveníti fel . Egy idő után biztos , hogy átveszi az ösztön az uralmat..kérlek..ezt várd ki .
Doreen- Admin
- Post n°68
*Hatalmasra kerekednek a szemei, mikor Shion bedönti, és erőfitogtatás céljából iszik belőle. Nagyon dühös lesz és ezt Shion tudtára is adja egy hatalmas pofonnal, mikor az még Kuraan-nal foglalkozik. Felkel, és az ajtóhoz, megy. Majd kisétál rajta, felmegy az irodába és elfoglalja a helyét az asztalánál és neki kezd dolgozni. Igen csak dühös.*
- Post n°69
- Az én nevem Noko. *mosolyog* Értem.. Lyra.. Szép név..*mosolyog*csendesen eteti tovább a lányt*mikor elfogy távolabb hajol, majd leteszi a tálat és az evőeszközt* Feküdj vissza és pihenj egy kicsit. Hamarosan jobban leszel. Ha szükséged van valamire csak mond meg.
Kiryuu- Hozzászólások száma : 830
- Post n°70
*Szorosan öleli magához a lányt.* - Megpróbálom. Nem csak te félsz... én is...Sajnálom... *megcsókolja Nerefilt.* -A vizsgálatra akkor veled megyek, mondtam arra a hülye bálra is bemegyek... de nem ígérem, hogy sokáig fogom bírni. *Megsimogatja a lány arcát.* -Legyél jó, most mennem kell. Ha más ne, akkor majd hajnal előtt találkozunk. Ma kimegyek vadászni. *Még egyszer megcsókolja a lányt, majd felmegy a szobájába, ahol átöltözik, mad az edzőterembe megy, ebéd környékén végez ekkor felhívja Danielt.*
- Post n°71
*Röhög egy sort Shion-on, miután Doreen jól pofon vágja, majd kipárolog a konyhán keresztül az étkezőből. Ő is elindul az edzőterembe, megmozgatja magát nem messze K-tól, csak biccentéssel üdvözölték egymást.*
Daniel- Hozzászólások száma : 428
Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.
- Post n°72
*mélyeket lélegzik és nagyon élvezi, ahogy kedvese elkezdi mosdatni* Ria.. Ha ezt így folytatod nem fogunk eljutni az ebédlőbe...*suttogja, miközben dorombolása fokozódik* De igazából én már azt sem bánnám..*vigyorog*ajkai mögött megcsillannak normálisnál kicsit hosszabb szemfogai* Nagyon finom..*morogja élvezetesen* Desszert is lesz?
- Post n°73
*Egy adag edzés után a szobájába megy és hív egy kiválasztottat.* - Hívasd ide nekem a Direktrix-et, beszédem van vele. *Mondja a lánynak, majd vár, hogy Bara megjelenik e.*
- Post n°74
*-Köszönöm, uram... Noko.*mondja, amikor elfogy az étel. Jól is van lakva, így minden rendben. A pihenés tényleg jó ötletnek tűnik. *-Nincs szükségem semmire, köszönöm.* Rázza meg a fejét. Visszacsúszik az ágyra és lehunyja szemeit. Pár órát alszik. Amikor felébred, már elég erősnek érzi magát, így visszamegy a saját világába, hogy jelentést tegyen. A Direktrixet azonban nem találja sehol.
Rianna Wolf- Hozzászólások száma : 293
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°75
*-Ennyire szeretnél elmenni?* Kezei felfelé csúsznak kedvese combján. *-Na látod...* Mosolyodik el kacéran, majd kezei elérik céljukat. Előbb gyengéden, majd egyre erőteljesebben kezdi el simogatni Daniel férfiasságát. Az elővillanó szemfogak izgatóan hatnak rá. Közelebb siklik kedveséhez. *-Mit szeretnél desszert gyanánt?* Hangjából és pillantásából is vágy sugárzik.