Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.

+8
Daniel
Lyra
Kuraan
Noko
Nerefil
Shion
Kiryuu
Doreen
12 posters

Vérvörös Hold (FRPG)

Bara
    Bara

Hozzászólások száma : 454
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.

Vérvörös Hold (FRPG) - Page 4 Empty Re: Vérvörös Hold (FRPG)

Témanyitás  Bara Szomb. Szept. 19, 2009 10:00 pm

*egy kiválasztott szól neki, hogy hívatja az egyik harcos*nincsen túl jól, de összeszedi magát*felveszi a fehér ruhát, majd átmegy a túloldalra*a férfi szobájában jelenik meg*ránéz kérdőn* Mit szeretnél?
    Kuraan
    Kuraan

Hozzászólások száma : 634
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.

Témanyitás  Kuraan Szomb. Szept. 19, 2009 10:04 pm

*Leül az ágyra.* - Válaszolj nekem. Igaz az, hogy terhes vagy? *Majd feláll és sétál egyet a szobában.* -Tegnap,... nos... Noko bajban volt, ugyan abban a házban, ahol anno én is tengődtem 30 évig... *nagyot nyel.* -Már jobban van. Gondoltam érdekel a fiad sorsa... *ebben a mondatában van némi él is.*
    Noko
    Noko

Hozzászólások száma : 380

Témanyitás  Noko Szomb. Szept. 19, 2009 10:07 pm

*mikor a lány elalszik felkel*leviszi a tálat az ebédlőbe titkos utakon*mikor leteszi a tálat fellopódzik szobájába, majd ott kotorászik cuccai között*
    Daniel
    Daniel

Hozzászólások száma : 428
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
    Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.

Témanyitás  Daniel Szomb. Szept. 19, 2009 10:13 pm

*mélyeket sóhajt a lány kényeztetésére* Milyen értelemben véve az elmenést?*nyöszörgi gonoszkásan* van pár elképzelésem a desszertről... De.. Nem hiszem, hogy most ez jó ötlet lenne..*suttogja komolyan* Nem hiszem, hogy tudnék magamon uralkodni.*néz kedvesére* Azt hiszem a desszert most elmered... Majd legközelebb bepótoljuk..*suttogja, majd magához ölelve kedvesét megcsókolja*
    Bara
    Bara

Témanyitás  Bara Szomb. Szept. 19, 2009 10:19 pm

- Igen. Igaz.*néz a férfira*mikor elmondja, amit akar nagyot nyel és csak figyel*elsápad, majd megszédül*a falhoz lép és mélyeket lélegzik* Istenem.*suttogja, majd lehajtja a fejét*egyre jobban elsápad* Biztos, hogy jól van?
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Szomb. Szept. 19, 2009 10:36 pm

*Nagyot nyel a nő válaszán. Majd ahogy látja, hogy Bara nincs a legjobban, azonnal oda megy és óvatosan ölbe veszi és az ágyhoz viszi, ott leülteti.* -Igen, biztos, hogy jól van. Még fél a nőktől, de határozottan jobban van, mint ahogy elhoztam... Most beszéljünk másról. Mit akarsz tenni? Mi lesz ezzel a gyerekkel? *kezét ráteszi Bara hasára.*
    Bara
    Bara

Témanyitás  Bara Szomb. Szept. 19, 2009 11:06 pm

*mélyeket lélegzik*örül, hogy ágyba kerül*lehajtja a fejét* Szeretném megszülni és felnevelni. *néz komolyan a férfire* ha te ezt nem szeretnéd, akkor nem kell, hogy lásd, de meg fog születni. Ezt a gyermeket már tényleg sajátomként szeretném felnevelni.*suttogja, majd hasára simítja a kezét* Igaz, hogy direktrix vagyok, de egy gyermek születése hatalmas öröm odaát... Így, hogy a Nemző nem hajlandó megtenni a kötelességét.
    Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Hozzászólások száma : 293

Témanyitás  Rianna Wolf Szomb. Szept. 19, 2009 11:20 pm

*-Hát remélem nem ebédelni...* A komoly hangot gyorsan társítja a megnyúlt szemfogakkal, így már van ötlete, mire vágyhat a férfi, de azt most ő sem akarja. A baba fontosabb, nem akar kockáztatni. Hagyja, hogy kedvese magához húzza, de kezei nem hagyják abba ténykedésüket. Viszonozza a csókot, aztán kicsit eltávolodva nyelvével finoman körberajzolja előbb Daniel ajkait, majd lejjebb kíváncsiskodik a nyakára. Aztán a fülét veszi célba, finoman meg is harapdálja.
    Daniel
    Daniel

Témanyitás  Daniel Szomb. Szept. 19, 2009 11:34 pm

*ahogy kedvese kényezteti finoman és élvezetesen megmarkolja fenekét* Leelan...*suttogja vágyakozóan* Mit teszel velem?*néz rá szenvedélyes mosollyal, majd karmait óvatosan végigfuttatja gerincén majd oldalán* Mire készülsz?*hunyja le félig és úgy néz kedvesére*férfiassága már erősen lüktet a víz alatt*csak a hab takarja el*
    Noko
    Noko

Hozzászólások száma : 380

Témanyitás  Noko Szomb. Szept. 19, 2009 11:59 pm

*egy ideig monyol, majd elhatározza magát*elindul megkeresni K-t*a férfit ismerve először az edzőterembe néz be*
    Rianna Wolf
    Rianna Wolf

Hozzászólások száma : 293

Témanyitás  Rianna Wolf Vas. Szept. 20, 2009 12:07 am

*-Csak amit te is szoktál csinálni velem... Kényeztetlek...* suttogja kedvese fülébe, majd bele is csókol. Érzi, hogy már nagyon közel van a beteljesüléshez, ezért abbahagyja. Kicsit kiemelkedik a vízből, hogy finoman rá tudjon ülni kedvese ágaskodó vesszőjére. Vár egy kicsit, majd óvatosan mozogni kezd. Időnként összeszorítja belső izmait. Elégedettséggel töltik el a férfi nyögései. Majd amikor már nem húzhatja tovább, hevesebb tempóra vált. Hangos sikollyal élvez el, és érzi, hogy ezzel Danielt is eljuttatta a beteljesülésig. Boldogan simul kedveséhez, és kedveskedve csókolja meg.
    Daniel
    Daniel

Témanyitás  Daniel Vas. Szept. 20, 2009 12:13 am

*hagyja, hogy kedvese kényeztesse*szavaira hallhatóan felmorran élvezetesen, majd behunyva szemeit hátrahajtja fejét*felnyög mikor kedvese abbahagyja a kényeztetést és fenekébe markol erősen, majd mikor Ria ölébe helyezkedik majd mozogni kezd, aztán még több élvezetet ad neki hangosan nyögni kezd*kedvese fenekét fogva segíti a mozgásban*vadul morog, amikor kedvese elhúzza az élvezeteket, majd felnyög hangosan, mikor elélvez*kedvese is ekkor sikít fel*mélyeket lélegzik*magához öleli kedvesét, mikor hozzásimul*még egy ideig nem engedi le magáról*viszonozza csókjait, simogatja hátát és oldalát*ismét dorombolni kezd* Te kis boszorkány..*suttogja szerelmesen* Én kis boszorkányom...
    Kiryuu
    Kiryuu

Hozzászólások száma : 830

Témanyitás  Kiryuu Vas. Szept. 20, 2009 11:29 am

*Teljes nyugodtsággal és bele éléssel edz. Közben zenét hallgat, the Gazette albumokat.*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Vas. Szept. 20, 2009 2:00 pm

-Na azt már nem! Az én gyerekem nem fog odaát felnőni! Ki van zárva, én is utáltam odaát lenni. Aztán meg megszöktem, a többit meg te is tudod, szóval nem. Ha meg akarod tartani, akkor itt maradsz és kész! *közelebb hajol a lányhoz és úgy mondja neki mindezeket. Közben belekapaszkodik a lány ruhájába a combjánál, mintha most az lenne az egyetlen biztos pont az egész szobában.*
    Shion
    Shion

Hozzászólások száma : 280
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 09.

Témanyitás  Shion Vas. Szept. 20, 2009 2:13 pm

Shion: * Nagyot néz a pofon miatt . Nem érti , hogy most meg mi ütött a lányba * A vigyorgó Kuraanra néz * -Pofa alaphelyzetbe , vagy úgy felrúglak , hogy leolvasod a köncölszekér alvázszámát. Értve vagyok? *Feláll és elmegy ezdeni *
    Nerefil
    Nerefil

Hozzászólások száma : 756

Témanyitás  Nerefil Vas. Szept. 20, 2009 2:17 pm

Nerefil: * Egy búcsú csók uán elválik kedvesétől * Most kihagyja inkább az evést és felmegy a dolgozószobába . Ott találja Doreent nem valmi jó hangulatban * -Inkább nem is kérdezem , hogy ki bosszantott fel . *Sóhajt *-Mert fogadni merek , hogy a bátyám volt az . *Ül le az egyik asztalhoz*
    Doreen
    Doreen
    Admin

Hozzászólások száma : 524

Témanyitás  Doreen Vas. Szept. 20, 2009 2:43 pm

-Talált, de nem süllyedt. *Néz fel a papírokból.* -Szia. Most épp Kuraan, a célpontja. Na jó nem alaptalanul, de ez már akkor is sok... Te se nézel ki túl jól. Csoki vagy likőr? *leteszi a papírokat és hanyatt dől a széken, így most jól látható a piros folt a nyakán.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Vas. Szept. 20, 2009 2:52 pm

Nerefil: -Kuraan a célpontja de miért? Még mindig féltékenykedik? *Felszisszen amikor meglátja a lány nyakán a foltot * -Sejtem , hogy mi lehetett..lekapot téged Kuraan előtt erődemonstációként ugye? *Megcsóválja fejét* -Eszetlen a bátyám nagyon is . Ne emlegesd nekem az alkoholt , mert eléggé rosz tapasztalatom van róla . Inkább a csoki . *Nagyot sóhajt * - Bonyolult a helyzet . Terhes vagyok , K pedíg feszült emiatt és tegnap felbosszantottam annyira , hogy a sárkány énje majdnem magáévá tett..vagyis részben megtörtént . *Nézi a papírokat , körömeivel elkezd kopogni az asztalon * -Tombolnak a hormonjaim de közben félek K -tól és ez fusztrálttá tesz. Most te mesélj..
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Vas. Szept. 20, 2009 3:01 pm

-Igen, még mindig féltékeny rá. *felsóhajt.* -Pontosan. *bólogat.* Majd csendben egyre kerekedő szemmel hallgatja a lányt.* - Hát erre most, hirtelen nem tudom mit mondjak. Azért a babához gratulálok. Vagy nem kellene? őő.. most így nem tudom eldönteni, hogy ez örömhír e? Hát ő... *közben fel kel az asztaltól, mivel a fiókból kivett egy doboz belga csokit és oda megy Ner asztalához, leül annak a szélére. Kibontja a dobozt és leteszi Ner elé.* - Nos, szerintem próbáljátok meg. Kérd meg, hogy legyen nagyon óvatos, és végtelenül gyengéd. De ez csak az én véleményem, nem kötelező meg fogadni. *közben vesz egy csokit.* -Épp reggeliztünk, mikor Kuraan is betoppant, váltottam vele pár szót Noko állapotáról kapcsolatban, erre Shion megfogott hanyatt döntött majd erő demonstráció kép ivott belőlem. Aztán ott hagyott. Természetesen kapott egy szép nagy tenyerest, csattant is mint az első alkalommal, de most én álltam fel és hagytam ott. Gyanítom, nem érti mi a bajom... *felsóhajt hangosan.* -Igen eszetlen, meg sértődékeny, de hát még is csak szeretem... ez van...
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Vas. Szept. 20, 2009 3:16 pm

Nerefil: - Ahogy tetszik . *Mosolyog * -Én örülök neki , K kicsit fezsültebb lett tőle de szerintem jó apa lesz . Te meg nagynéni nemsokára . *Megcsillan a szeme amikor meglátja a belga csokit, vesz belőle egyet és úgy hallgatja a lány tanácsát* -Megfogom kérni rá..de attól tartok , hogy még most akkor is eléggé görcsölnék közben ha gyengéd lenne és az egyikünknek sem lenne jó. * Fej csóvála hallgatja , hogy mit művelt bátyja * -Én is ezt tettem volna a helyedben azthiszem..de ha kettesben csinálná velem K akkor nem biztos , hogy haragudnék rá. *Mosolyodik el * - Én is úgy érzem , hogy fogalma sem lesz róla , hogy mit szúrt el ott, de te majd felvilágosítod. Egyébként hallottál arról , hogy bál lesz? *Homlokon csapja magát* -Hogy ne hallottál volna rólla , hiszen arisztokrata körökből származol . Gondolom majd elmész a mulatságra . Kéne egy tánctanár..és igazából nem tudom , hogy K mennyire nyitott erre a dologra vagy éppen elfogalt-e .
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Vas. Szept. 20, 2009 3:21 pm

-Na akkor gratulálok. *megölelgeti Nerefilt.* -Elhiszem, hogy feszültebb lett tőle, ez nagy dolog, és sajnos nem veszélytelen, de most inkább örüljünk neki. *mosolyodik el.* -Okés. *bekap egy kis csokit.* -Jó persze, ha csak négy szem közt vagyunk vagy nem erőfitogtatásból csinálja akkor nekem sincs semmi bajom, de így zavart. *felnevet Ner homlok csapásától.* -Hajajj királyném, te is megéred a pénzed. *nevet.*-Persze, téged is szívesen tanítalak. Jó, hogy mondod. A második étkezés után tanítom táncolni Shiont is. Szóval gyere csak nyugodtan, majd kitalálom, hogy osszam meg a figyelmem.
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Vas. Szept. 20, 2009 3:26 pm

Nerefil: -Köszönöm . *Mosolyog * -Tudom , hogy nem veszélytelen . De ha mindenki ettől rettegne akkor például mi sem lennénk most itt . Nemigaz? Rendben...inkább csak néznélek titeket , hogy hogyan haladtok . Kiryuut kéne megkérnem , de ő meg nem nagyon rajong a dologért . Báár..*vigyor kúszik az ajkaira , látszik , hogy valami eszébe jutott* ..feltételnül megkell tanulnom táncolni.
    Bara
    Bara

Témanyitás  Bara Vas. Szept. 20, 2009 3:30 pm

*mélyet sóhajt Kuraan szavaira*szemei kicsit könnyesek lesznek* És ha itt maradunk mi lesz? Vállalod, hogy az apja leszel? Nekem ez a világ nem ismerős. Ha magamra hagysz nem tudok boldogulni. *néz rá komolyan, majd a másik oldalra* Csak akkor tudok maradni, ha te is itt maradsz és segítesz. Ha ezt nem tudod megígérni, akkor visszamegyek és a gyermek ott nő fel. Imádkozni fogok azért, hogy neki jó legyen ott.
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Vas. Szept. 20, 2009 3:31 pm

-Na mi az? Mi jutott az eszedbe, beavatsz? Végül is, meg mutathatom Shionnal, mit kell megtanulnod. Rá kéne venni, hogy jöjjön, még is csak jobb ha ő tanít téged nem. Lássuk azokat a női praktikákat, taníts. *mosolyodik el.*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Vas. Szept. 20, 2009 3:35 pm

Nerefil: -Én ugye elfogok menni a bálra . És tudni fogok keringőzni . És ha tudok keingőzni , akkor nem utasíthtatom el a felkéréseket csak ha ott nincs az én kedves uram . *Mosolyog , szemei csillognak * - Sejted már mire akarok kilyukadni?

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 2:18 pm