+8
Daniel
Lyra
Kuraan
Noko
Nerefil
Shion
Kiryuu
Doreen
12 posters
Vérvörös Hold (FRPG)
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°626
Re: Vérvörös Hold (FRPG)
Nerefil: * Rendkívül élvezi az együttlétet . A kanapé kárpitja bánja a kis afférjukat , mert Ner egyáltalán nem kíméli a bútordarabot szeretkezésük közben . Hol vadabb a tempó , hol lassú de határozottak a döfések , nem egyszer járja át testét a gyönyör . Fáradtan omlik a kanapéra ,de elégedett és boldog . Rég volt már együtt kedvesével , így már kezdett eléggé hiányozni neki a kedvese. * Hátára fordul és úgy néz fel Kiryuura * - Köszönöm , hogy vigyáztál rám..azért neked is jó volt ugye? *Mosolyodik el *
Kiryuu- Hozzászólások száma : 830
- Post n°627
*Miután ő maga is végzet Ner fölé tornyosul, furcsán nagy levegőket vesz, amit lassan enged ki. Szemei szorosan csukva, csak bólogat Ner kérdésére. Majd kinyitja a szemeit, amik még mindig vörösek. Megnyalja a lány nyakát, majd eltűnik a vörös derengés, és megint kékek a szemei.* -nagyon is, hiányoztál már... *hangja is most már a megszokott mélységben szól. Elnyúlik Ner mellett az ágyon, majd magukra dobja a takarót. Megnézi a szétcincált karfát.* -Hum... élesek a körmeid...vagy karmok?
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
- Post n°628
Nerefil: *Észreveszi kedvese vörös szemeit , de nem ijed most meg tőlük , mivel nem bántotta. * -A sárkány is jelen volt előbb ugye? *Megsimogatja K arcát * -Nyugodt és elégedett egy ideig ugye? * Megcsókolja parancsolóját* -Az nem kifejezés , hogy hiányoztál nekem. Hmm..*mosolyodik el * ezek már inkább karmok..és jó voltál mi tagadás. Azért talán nem ártana megjavíttatni vagy újat venni ehelyett és a a következő bútordarabokra viszont vigyázni kicsit jobban .*
Kiryuu- Hozzászólások száma : 830
- Post n°629
-Ha nagyon tudni akarod, akkor igen hárman voltunk együtt. Köszöni, jó megvan. Ment aludni. *Ner hajába fúrja az arcát.* -Lehet, de most nem tud érdekelni, ha nem haragszol, hogy új kéne ebből. *szorosan öleli a lányt, és már közel van ahhoz, hogy elaludjon.*
Daniel- Hozzászólások száma : 428
Tartózkodási hely : Általában az őrület és a robbanás között egyensúlyozok.
- Post n°630
- Neked is jó estét drága testvér.. Végre hogy megvagy..*mondja komolyan* Figyu.. Asszem a lelépésedet nem jó időpontra időzítetted.. A fiad mióta elmentél elanyátlanodott, vagyis inkább elapátlanodott. Tetteti hogy boldog, de szerintem nagyon is hiánya van.. És szerintem elfelejtetted a bemutatást is.. Ma fogják neki a kiválasztottakat bemutatni... Valakit vinnie kell. Nem kellett sokat gondolkoznom, hogy kitaláljam kit akart megkérni hogy kísérje el. Azért nem olyan bátor, mint ahogy kinéz, mégiscsak kölyök még. Gyere haza és segíts neki.. Most légy igazi apa és legyél vele amikor szüksége van rád.. Az a köcsög alantas nem fog addig megnyúvadni ne aggódj. Ha kell magam keresem fel és hozom el neked, hogy kinyírhasd, de most a fiadnak van szüksége rád. Szóval.. Csak ennyi.. További kellemes estét.. Jah? Jut eszembe, a bejárati ajtókat nyitva hagyom, de eltorlaszolom belülről, hogy fény ne jöjjön be... ha netán meggondolnád magad. Na szép álmokat!*köszön el, majd le is teszi a telefont meg sem várva bátyja válaszát*Kuraan végig nem tudott szóhoz jutni, most meg letette, hogy ellenkezni se tudjon, vagy kifogásokat keresni*~Döntse el magában, aztán tegye amit jónak lát. Remélem jól választ.~
Noko- Hozzászólások száma : 380
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°631
*mélyet sóhajt*nem néz a belépő lányra, csak a plafont nézi* Jó ötlet..*mondja a középen kezdésre* Jó meglátás..*mondja a rágódásra* Igazából.. Sokszor végigfutottam már ezen.. Csak..*mélyet sóhajt* mindig ugyanaz az eredmény.. Te is tudod, hogy Nemző lettem.. Ma fogják bemutatni a feleségeimet, holnap pedig lesz a szertartás és az első feleségemmel akkor fogok egyesülni. Eléggé ideges vagyok, hogy hogy fog elsülni a dolog.. Mármint. Amit vállaltam azt véghez is viszem csak.. Nem tudom.. Elbizonytalanodtam a képességeimben talán.. Meg.. Tudod mindkét eseményre vinnem kell egy kísérőt, akit én választok ki magamnak.. Hogy ő is megnézze a számomra felkínált nőt... Hogy megfelelő-e... Kuraant akartam megkérni... De.. Azok után, amiket mondott a túloldalról.. Nem mertem rákérdezni. Mást pedig.. Nem tudom.. K-t nem akarom kísérőnek, mivel jobb ha távol van az Őrzőtől.. Danielnek rengeteg dolga van és hogy végre te is itt vagy nem akarlak elszakítani titeket.. Shion még nem való oda.. Mármint.. Doreennel sem tud bánni, akkor a Kiválasztottakat azonnal vérig sértené... Nem beszélve az Őrzőről.. Kuraan pedig.. Nos ő is megéri a pénzét, de.. Azt hiszem, ha ő jönne velem, akkor magabiztosabb lennék.. De így hogy ég innen is elment. Ki tudja mikor látom újra? Most hogy kiderült az egész és megtudtam, hogy az apám egy teljesen normális férfi, a legjobb haverom... És még tartozik egy tetkóval is.*jegyzi meg csak úgy mellékesen*
Rianna Wolf- Hozzászólások száma : 293
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°632
Amikor a fiú elkezd beszélni, halkan elindul az egyik fotel felé, és leül, úgy hallgatja a történetet. Csak a végén szólal meg. *-Elmondhatom, mit gondolok?* A beleegyezés után folytatja. *-Kuraan miatt ne aggódj annyira. Daniel valószínűleg épp most rángatja haza. És mielőtt tiltakoznál, nem csak miattad. Ő sem szeretné elveszíteni még egyszer. És kérd meg nyugodtan, mond el, mit gondolsz, abból baj nem lehet. Ha meg mégse jönne haza, Danielt nyugodtan viheted. Ha tiltakozna, szólj nekem, és menni fog. Magadban pedig ne kételkedj.*
- Post n°633
- Ne kímélj..*mélyet sóhajt a hallottakon* Értem.. Nos.. Az már szent hogy Danielre mindig lehet számítani..*mosolyodik el bár nem nagy az öröm* Azt hiszem igazad van.. Vagyis.. Tudom, hogy igazad van.. Csak.. Tudod ez ennyire azért nem megy egyszerűen.. A mi világunkban az érzelmek eléggé bonyolultan kihatnak az életre.. Kuraan pedig nem egyszerű eset.. Én sem vagyok az, bár mit vártam?*mondja gúnyosan* De.. Azért tényleg kösz. Megteszem amit mondasz és reménykedek a legjobbakban..*ül fel és ránéz a lányra* Csak időben rángassa haza.. hamarosan mennem kell.. És tényleg kezdek nagyon ideges lenni...*vakarja meg tarkóját*
- Post n°634
Megcsóválja a fejét. *-Ne gúnyolódj! Az érzelmek egyik világban sem egyszerűek, de pont ezért szépek. Még ha sokszor fájnak is...* A hangja komoly. *-Minden tőle telhetőt megtesz, hidd el.* Mosolyog a fiúra. *-Lámpaláz vagy para? Az előbbi nem baj, az utóbbival viszont kéne valamit kezdeni. Bár, ha ma csak a bemutatás lesz, ott nem kell teljesítened még, igaz? Csak meg kell jelenned.*
- Post n°635
*mélyet sóhajtva visszadől* Is-is.. A mai nap még nem vész de hogy holnap mi lesz.. Anyám.. Jah.. Még vele is találkozok, mivel ő vezet be.. Jó mi? De magamnak akartam..*ismét a plafont nézi, majd ásít egy hatalmasat* Azt hiszem én ma már nem megyek sehova..*lecsatolja katanáját* Vagyis.. Most alszok egyet.. Próbálok aludni.. Aztán majd meglátjuk mi lesz..*ránéz a lányra ismét felülve, míg a takaró alá mászik fehér göncében* Megkérhetlek valamire? Ha Kuraan visszajön.. Felkeltenél? Vagy valaki? Hogy azonnal tudjak vele beszéli..*motyogja lehajtott fejjel*
- Post n°636
*-Látod, anyád melletted lesz, nem kell félned. Ő biztosan segít, ha kell.* Figyeli ahogy a fiú neki készül az alvásnak. *-Ez egy jó ötlet, de... Fogsz tudni aludni? Én mindig nehezen alszom el, ha valami miatt idegeskedem.* Bólint a kérésre. *-Persze, hogy felkeltelek. Azonnal, amint megjön.*
- Post n°637
*elmosolyodik* Nekem nem volt ilyennel soha bajom.. Lényegében állandóan járó aggyal kellett elaludnom fiatalabb koromban, szóval hozzá vagyok szokva. Legalább altatóra nincsen szükség..*mosolyog* Köszi az aggódást, de tényleg nem szükséges..*elhelyezkedik az ágyban* Köszönöm.. Nagyon kedves vagy.. Nem is csodálom, hogy Daniel fele lettél.. Azt hiszem itt mindannyian megérdemelnénk egy olyan nőt, mint amilyen te vagy..*mosolyog* Na.. Most menj.. A párod a kajáldában toporog én meg úgy is aludni akarok. *mosolyog* És Ria!*mondja, mikor a lány megfordulna* Tényleg kösz mindent. *néz rá komolyan* Na most már tényleg nyomás..*mosolyog, majd fejére húzza a takarót és aludni próbál*
- Post n°638
Mosolyogva bólint. *-Rendben, akkor nem aggódom jobban, mint a többiekért.* A dicséretre elpirul. *-Köszönöm...* Feláll és indulna, amikor Noko utána szól. Visszanéz a fiúra. *-Nem csináltam semmi különöset... De ha beszélgető vagy hallgató partner kell, csak szólj nyugodtan.* Mosolyodik el. *-Rendben! Már itt sem vagyok. Aludj jól!* Halkan zárja be maga mögött az ajtót. A folyosón egy kicsit még megáll. Azon töpreng, merre keresse kedvesét. Végül úgy dönt, hallgat Nokora, és elindul az ebédlő felé. Bent meg is találja Danielt.
- Post n°639
*bólint, majd belefúrva magát a takaróba mély álomba merül lassan*
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
- Post n°640
*Esélye nincs, hogy beleszóljon, hiába is próbálkozik. Majd hatalmasat sóhajt.* -Hogy az a....!!! *nyüszít fel.* -Megnézi mennyi az idő. Még éppen, hogy csak hajnalodik, szóval, kisebb sérülésekkel is megúszhatja. Így összekapja magát és megy, a ruha jól védi, így csak a nyaka és a jobb arcfele pirul meg, még láthatóvá válik és bekocog a kúriába. Majd gyorsan be is csapja, maga után az ajtót. Bemegy Daniel laborjába. Ott nem találja így az étkezőbe megy. Riának csak biccent.*- Én egyszer agyon verlek! *csattan fel Dan mögött.* -Ne merészelj, ahhoz a féreghez nyúlni, az az én bulim. *csikorogja.*- Cöh... el kísérem, legyetek boldogok, de utána hagyjatok lógva.
- Post n°641
*elmosolyodik kedvese érkezésén, majd ezután hamarosan berobban Kuraan*vigyorogva emeli fel poharát* Hello! Látom végre te is megérkeztél. Jól van nyugodj le. Inkább menj fel a fiadhoz. Utána majd meglátjuk, hogy mi lesz veled. *vigyorog, majd kedvesére néz* Na? Sikerült?
- Post n°642
Épp csak leül Daniel mellé, amikor megérkezik Kuraan. Nincs lehetősége beleszólni a rövid szóváltásba, így kedveséhez fordul. *-Igen, beszéltem vele. Gyorsan össze fogja szedni magát, főleg, hogy most itt van az apja is. Épp aludni készült, amikor eljöttem. Megkért, hogy ébresszem fel, ha megérkezik Kuraan. De lehet, tényleg jobb, ha Kuraan maga megy fel hozzá. Legalább nyugodtan beszélgethetnek.*
- Post n°643
-Cöh.... menj a fenébe.... *morogja.* -Ria segítenél? *A választ nem várja meg csak elindul a konyhába egy vállrántás kíséretében, kivesz a hűtőből egy adag vanília fagyit, majd leül a konyha pulthoz, és elkezdi kenegetni a képét.*
- Post n°644
*-Persze.* Szól Kuraan után, és megy is, amint válaszolt kedvesének. Elveszi a férfitől a fagyit, és módszeresen elkezdi végig kenni Kuraan arcát és nyakát. *-Nem akarom megmondani, mit csinálj, de most jobb lenne, ha maradnál még egy kicsit... Nokonak most szüksége van rád.* Mondja közben halkan. *-Na, kész is vagyunk.* Teszi le a fagyis dobozt. *-Menj fel hozzá és beszélgessetek.*
- Post n°645
*Csendben van és hallgat.* -Nm olyan könnyű, maradni, mikor menni kellene. *sóhajt fel.* -Még egy maximum két napot tudok várni, de többet nem.... muszáj mennem... Köszi a segítséget. *Feláll az asztaltól, ad egy homlok puszit Riának.* - Üdv a családban, kicsi lány. *Azzal kikullog a konyhából, hangja és szemei is igen csak szomorúak. Lassan felsétál a lépcsőn és benyit Noko szobájába. Megáll az ajtóban és nézi egy kicsit Noko-t.* -Miért nem kérdezted meg?
- Post n°646
- Igen.. Azt hiszem ez egy nagyon jó ötlet.*mosolyog*biccent kedvesének, hogy menjen csak, majd leül az asztalhoz és tölt magának egy kis bort, majd lassan kortyol belőle*
- Post n°647
*nem tud aludni*mikor meghallja apja hangját mélyet sóhajt, de nem mozdul* Akartam.. csak addigra elmentél már. Nem volt bátorságom ilyet kérni tőled...*motyogja* Azok után...
- Post n°648
Nem válaszol Kuraannak, csak néz utána, aztán visszamegy Danielhez. *-Mi fontosabb dolga van, mint a fia?* Néz értetlenül kedvesére. *-Persze, csak ha elmondhatod...*
- Post n°649
*Felsóhajt.* -Az egy dolog, az meg egy másik, hogy kísérő kell... szóval? *keresztbe tett lábbal, és karba font kézzel támaszkodik az ajtónak.*
- Post n°650
*mélyet sóhajt majd felül*apjára néz* Lennél a kísérőm odaátra?