+6
Zien
Doreen
Devidrah
Kuraan
Bara
Lyra
10 posters
A Sárkány Rózsája (FRPG)
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°326
Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)
-Na most döntsem el mire is bólogattál, kicsi lány... *sóhajt fel, majd elindul vele haza felé. Nagyjából 20 perc séta után már látni is a kis házat. Bemegy vele a lány szobájába, leteszi az ágyra, betakarja, majd lemegy a pincébe és begyújt. Kell egy kis idő még felmelegszik a ház, de azért takaró alatt nincs annyira hideg. Rak fel teát odafönt, majd elkészíti és visz be a lánynak belőle. Majd elmegy a szolgálókhoz, ott két lány azonnal körülötte kezd el forogni, csábítgatják, hogy gyűrnék vele a lepedőt. Végül is beadja a derekát, és elvonul velük. Majd miután ezzel megvolt, ételt visz Lyranak. Épp az asztalra teszi le az ételeket, a szobájába megy ahol lecsutakolja magát, majd egy lazább szerelésben megy vissza enni.*
Lyra- Hozzászólások száma : 348
Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.
- Post n°327
Érzékeli a változást, amikor ágyba kerül. Kényelmesen elhelyezkedik anélkül, hogy felébredne. Mosolyogva alszik, a párnáját ölelve. Egy idő után eljut a tudatáig a tea illata, meg kintről némi csörömpölés, de csak fordul egyet és alszik tovább.
- Post n°328
*Eszik pár falatot, utána elnyúlik egy kicsit aludni, az a két lány most rendesen kivette az erejét, mivel nem valami kipihent mostanában, így alszik egy kicsit. Napnyugta után ébred fel, mikor hozzák a vacsorát, az egyik szolgáló akivel délután volt benéz hozzá, és felébreszti, de most elhajtja a lányt. Visszadől aludni. *
- Post n°329
Lassan kezd ébredezni. Először nem érti, mitől van ennyire kimerülve, aztán apránként eszébe jut a délutáni vihar. ~Így már értem, hogy mitől érzem magam hulla fáradtnak. De akkor mitől ébredtem fel.~ Beleszagol a levegőbe, és megérzi a hűlő tea illatát. ~Méregerős élénkítő fekete tea... Oké.~ Nehézkesen feltápászkodik. Iszik pár korty teát, de fáradtsága erősebb. ~Alig alhattam néhány órát.~ Visszateszi a csészét a kancsó mellé, és visszadől az ágyba. Kintről tányércsörgést és valami beszédet hall, de nem foglalkozik vele. Fejére húzza a takarót, hogy aludjon tovább.
- Post n°330
*Hasra fordul és most már teljes beleéléssel alszik. Nagyjából éjfél felé járhat az idő, mikor felébred, kikászálódik enni, de rájön előbb le kéne mennie és rakni a tűzre. Így felveszi a palástját, és lekocog, megrakja a kandallót, és vissza kocog. Leül enni, de az étel már kihűlt így a belső kandallót ami tűzhelyként szolgál, azt is begyújtja és leül elé, ott kezd neki enni, hogy felmelegedjen.*
- Post n°331
Éjfél környékén ébred arra, hogy éhes. Egy darabig csak fekszik az ágyban, ugyanis nem tudja, érdemes lenne-e egyáltalán felkelnie. A felesleges mászkálás gondolata pedig nem tetszik neki. Ekkor mozgolódást, majd tányérzörgést hall, így úgy dönt, mégis megpróbálkozik a dologgal. Valamivel gyorsabban tornázza magát ülő helyzetbe, mint legutóbb. Amikor feláll, végignéz magán. Ruháját megigazítja, hogy nagyjából rendesen álljon. A hajában is végighúzza ujjait, de így is kicsit kócos marad. Mire az ajtóig eljut, némileg magához tér, de ettől függetlenül elég nyúzottnak és fáradtnak látszik. *-Szia!* Köszön Kuraannak. *-Van még valami vacsoraféle?* Kérdezi reménykedve, majd ásít egy nagyot és kezével megdörgöli a szemét.
- Post n°332
*Mivel épp tele a szája, így a pálcikáival és egy falat hallal, a kandalló tetején lévő kerámia tálra bök, mire Lyra felkelt átmelegedett az étel.* -Van, szerintem már meleg. *mondja miután lenyelte a falatot, haja kissé nyirkos, és csak hakama van rajta a palást alatt.*
- Post n°333
Odamegy a tálhoz és megszemléli. Óvatosan megemeli, majd miután megbizonyosodott róla, hogy nem fogja elejteni, odaviszi Kuraan mellé. Talál pálcikát is, így a tál mellé telepedve áll neki enni. *-Most olyan lehetek, mint te szoktál lenni reggelente.* Állapítja meg néhány falat után.
- Post n°334
*Kissé kómásan ránéz a lányra a szájába veszi a pálcikáit, kiengedi Lyra haját, és megborzolja.* -hümm.. most már van némi hasonlóság... van még tea ha kell, a zöldben fehér tea van. Kaja után átsétálok a fürdőbe, de előbb benézek Neherithez. Jössz?
- Post n°335
Nem tiltakozik az ellen, hogy Kuraan összekócolja. Fáradt hozzá. Bólint a teára és tölt is magának. *-Nem hangzik rosszul, de ha elalszok a fürdőben, haza hozol?* Pillog fel a férfire. Kezébe veszi a csészéjét és iszik pár kortyot, majd folytatja a késői vacsorát.
- Post n°336
-Ha akarod... akkor haza hozlak. Nagyon kifáraszthatott a vihar... elájultál, még odakint. Tudod, mit kihagyhatjuk Neheritet, majd reggel megnézzük, hogy hamarabb legyünk a fürdőben. *betápolja a vacsit és kicsit elnyúlik a tűz mellett, onnan nézi a lányt, majd felkel és felvesz egy felső részt is.*
- Post n°337
*-Nagy volt a terület. De majd belejövök... Sokáig attól is nagyon kimerültem, ha csak közvetlen magam körül tartottam a pajzsot néhány óráig. Azt most már meg sem érzem, csak ha nagyon fáradt vagyok.* Bólint a programmódosításra. Lassan befejezi az evést. Leteszi a pálcikákat, és még egy darabig álmosan néz maga elé. Aztán feltápászkodik, megkeresi a köpenyét és a csizmáját is felhúzza. *-Mehetünk.* Néz Kuraanra.
- Post n°338
*Csuklyáját a fejére húzza.* -Vigyelek. *de a választ meg sem várja, felkapja a lányt és futva teszi meg vele a tácot a fürdőig, a bejáratban leteszi, majd megvárja még Lyra eldönti megy e a női részleg felé vagy mi lesz.*
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°339
Nerefil:*Noruval is gyorsan megsimerkedik , mikor beértek a házba . Vacsora előtt segít megteríteni a lánynak , majd a vacsora közben csöndes marad végig. Érzi magán Zien tekintetét ami érzése szerint úgy méregeti , mintha nem ide való dolog lenne. * Ann szobájába fekszik le aludni . Egy ideig nem jön álom a szemére , majd mégis sikerül neki az álmok mezejére lépnie. * Reggel sokáig alszik . Haja kócosan áll szerte-szét mikor kijön a hálóból . Macska füleit megvakargatja feje tetején . * -Reggelt! Ann..miért ne keltettél fel? Segítettem volna..*mondja kissé dorgálóan * én nem vendég vagyok itt ..hanem neked segítség . Ne felejtsd el . Bár..az apádnak nem vagyok túl szimpatikus szerintem . Nincs valami más hely ha esetleg nagyon nem bírna elviselni engem?
- Post n°340
Nincs ideje válaszolni, már csak a férfi ölében morog egy kicsit. *-Ha így folytatod, teljesen el fogok kényelmesedni.* Azonban szorosabban bújik Kuraanhoz, és meg is kapaszkodik benne, hogy eszébe se jusson, hogy idő előtt letegye. A fürdő bejáratánál egy ideig elgondolkodva álldogál, de nem sokáig. A női részt választja. *-A hátsó medencénél leszel?* Kérdezi még meg, mielőtt elindulna befelé.
- Post n°341
-Mint mindig. *Azzal hátat fordít és elkocog vetkőzni, majd csobbanni a medencében,a forró víz nagyon jól esik neki, miután sokat állt a hidegben, elnyúlik és a fejét kiteszi a medence szélére, szemeit becsukja.*
- Post n°342
Eltűnik a női oldalon. Keres két nagy törülközőt, majd vetkőzni kezd. A hideg medence most kimarad, bőven elég volt a hidegből délután. Magára csavarja az egyik törülközőt, a másikat a kezébe fogva megy a hátsó medencéhez. Kuraan már ott van. A plusz türcsit leteszi a medence mellé, majd belemerül a meleg vízbe. Egészen állig elmerül, és várja, hogy átmelegedjen rendesen. Aztán elnyújtózkodik és csak élvezi a vizet.
Zien- Hozzászólások száma : 360
Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 18.
- Post n°343
Ann:*kedvesen mosolyog az ébredezőre* Ugyan.. Semmiség.. Mindig korán kelek.. Neked meg volt tegnap elég dolgod.. Sokáig nem is tudtál elaludni.. hagytalak.. nem volt szívem felébreszteni..*mondja* Hát.. Nem tudom.. ha apára lettél bízva jobb lenne, ha maradnál.. mellesleg nem hiszem, hogy apa nem kedvelne.. nem az a típus.. Csak.. Megfigyel.. Szerintem..*mondja* Kint elég nagy vihar készül szóval azt hiszem hamarosan apa is itthon lesz..*gondolkodik, ekkor toppan be apja, öccse már jóval hamarabb megérkezett és szobájában játszik*
*belép a házba* Sziasztok.*köszönti az ott lévőket* Ha tehetitek maradjatok bent. Iszonyú vihar várható. Én még gyorsan kimegyek megnézem a csikókat és Taigetoszt. *mondja, majd ledobva páncélját kimegy az istállóba*
Ann: Vigyázz magadra!*mondja aggódva*
*belép a házba* Sziasztok.*köszönti az ott lévőket* Ha tehetitek maradjatok bent. Iszonyú vihar várható. Én még gyorsan kimegyek megnézem a csikókat és Taigetoszt. *mondja, majd ledobva páncélját kimegy az istállóba*
Ann: Vigyázz magadra!*mondja aggódva*
- Post n°344
-Egy egy hideg vagy fárasztó nap után úgy érzem ez a nap fény pontja. *mondja csukot szemekkel.*-Bár most nem hiszem, hogy sokáig élvezem, mindjárt elalszom...
Bara- Hozzászólások száma : 454
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°345
*ahogy csendesedik a vihar és hallgatja kedvesét egyre jobban meglepődik és felenged a félelemből*csodálkozva hallgatja szavait* Te.. Te ismerted a... Te ismerted a klánomat? A szüleimet?*néz rá reménykedve* Beszélgettél az apámmal? Szövetség?*elkezd szipogni, majd szorosan átöleli kedvese nyakát*megkönnyebbül*~én hercegnő?~*csendesen sírdogál, bár próbálja visszafogni könnyeit* Tehát az egész igaz?*néz Devidrahra* A képek nem álom, hanem a múltam..*suttogja* A szüleim... A családom.. Istenem..*lassan abbahagyja a sírdogálást* Mesélj róluk kérlek..*néz rá kérlelve* ha csak egy keveset is tudsz mond el..
Devidrah- Hozzászólások száma : 367
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°346
-Nem sokat, mindössze egyszer volt módom csak tárgyalni az apáddal. Azon a végzetes napon. A leggazdagabb nép volt a tiétek, az egyedüli fehér palota, ami márványból épült, ezért is támadták meg a falut. Apád gyanította, hogy szüksége lesz egy erős szövetségesre, akinek rettegik a nevét. Nekem pedig gyógyítókra, megkötöttük az alkut igaz még csak szóban, másnap lett volna a hivatalos szövetség kötés. Nem tudom mivel akarta hivatalossá tenni, noha végig téged nézett a tárgyalások alatt. Büszke és boldog apa volt, ennyi benyomásom volt csak róla. Kivihetlek a romokhoz ha szeretnéd. *magához öleli a lányt. De hangszíne nem változik.*
- Post n°347
*-Ezt elhiszem...* Suttogja. Ahogy felenged a teste a melegben, megmozgatja egy kicsit magát, de csak a víz alatt. Kinyújtózik, majd a medence széléhez úszik, és fejét megtámasztva hagyja, hogy a víz ringassa. *-Nem csak te állsz közel ahhoz, hogy elaludj...* Ásít egyet, de kezével eltakarja száját.
- Post n°348
-Akkor lassan ki kellene innen mászni ha át melegedtünk, nem itt akarok elaludni, noha termál víz, de akkor is, az ágyam jobban csábít. Azt legalább össze túrhatom. Meg terülhetek benne fulladás veszély nélkül. *ő is nagyot ásít.*
- Post n°349
Bólogat az érvekre, bár nem tudja, hogy ezt látja-e a férfi. *-Igen, az ágyban alvás határozottan túlélhetőbbnek, biztonságosabbnak tűnik, mint a medencebeli.* Teszi hozzá. Tekintetével megkeresi a száraz törülközőt és elkezdi fixírozni, míg erőt gyűjt ahhoz, hogy megmozduljon és kimásszon a vízből.
- Post n°350
*Kuraan is nézi a törölközőt, majd elnyúl a sajátjáért, amiben idáig jött.* -Na jó, kezdjünk neki.* kimászik hátat fordít Lyranak és megtörölközik, majd a derekára csavarja a törölközőt, az előtérben találkozunk. Majd kocogva indul el, sebtében öltözik fel, majd várja a lányt.*