+6
Zien
Doreen
Devidrah
Kuraan
Bara
Lyra
10 posters
A Sárkány Rózsája (FRPG)
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°176
Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)
-A kicsiknek nem véresen komoly az edzésük, az Úrnő Kiarah tartja nekik, amolyan játékos módon. Persze a nagyoknak már komoly edzésiek vannak, igen, nem egész napos, mivel van munka a faluban is bőven. Aratás, vetés, varrás, mi egyéb... *lassan befejezi az evést, megeszi azt is amit Lyra meghagyott mivel ő maga nagyon éhes.* -Hagyd csak, majd reggel a szolgáló elviszi. Jó éjt. *Felkel az asztaltól, még vacakol egy kicsit a konyhában teázik még. Majd kimegy az előtérbe és csizmát húz, lekocog a pincébe és jól megrakja a lenti kandallót, majd vissza megy a házba, és elvonul a szobájába, még egy darabig ébren van tesz vesz szötymörög, magával foglalkozik....*
Bara- Hozzászólások száma : 454
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.
- Post n°177
*hallja, hogy a szolga mit kér* Szerintem menned kéne.. Zien nem hívna csak úgy viccből, ha az egységedet elvállalta, akkor tudja, hogy nem kéne zavarni. *mondja csendesen* Valami biztosan történt..*simít végig kedvese hasán, majd elmosolyodik* Estére kitalálok valamit kárpótlásul... És most is veled megyek. Mit szólsz?*néz rá kérdő mosollyal, miközben felgördül kedvese mellkasára*
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°178
Nerefil: Rendben Zien..a 3. egység parancsnoka . *Vállat ránt * -Végülis mindegy nekem hogy 700 vagy 700000000 éves vagy . *Lehuppan a székbe ami nagyon kényelmes ezért elkezd vele billegni * -Ilyen kell nekem is! *Körbenéz a szobában * -Hmm..puccos..
Devidrah- Hozzászólások száma : 367
- Post n°179
*Nagyon nincs hozzá kedve de felkel, és felöltözik, bőr ruházat és páncélzat. Majd megvárja Bara-t, mikor a lány készen van elindul a tanácsterembe. A levegő is fagyossá válik mikor belép. Végig méri a jövevényt, vagyis Nerefil, majd Zienehz fordul.* -Mi az?
Zien- Hozzászólások száma : 360
Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 18.
- Post n°180
*nézi a lányt, majd a falnak dől, ahova szokott*nem szokott leülni, csak ha Devi kifejezetten kéri erre*mikor az uralkodó és Bara megérkeznek köszönti őket* Uram, Úrnőm.*hajol meg mélyen előttük* A lányt a pajzson belül találva kaptam el. Könnyedén jutott be a területre, mivel észrevett egy repedést a falon. Megmutatta, hogy merre van, mikor kértem rá, úgy vélem nem veszélyes, viszont hasznunkra lehet a képességével. A pajzsot át kell vizsgálni nem csak a környékét.*mondja* A lány hajlandó is rá, hogy segítsen minket.*mondja tisztelettel*és egy bújtatott kérés van szavaiban, amit Devi könnyen ért meg*
- Post n°181
*Figyeli a beszámolót. Közben Zien arcát fürkészi, felvonja a szemöldökét, mikor megérti a bújtatott kérést.*-Előbb négyszemközt tárgyalok veled. *Int a két katonának, hogy lépjenek közelebb és őrizzék a lányt.* -Menjünk át a másik terembe. Majd megfogja Bara derekát és kitessékeli őt is, majd bevezeti a másik terembe, ahol leül és Zient nézi.* -Miért akarod, hogy maradjon? Mint ha nem lenne elég démonunk a pajzs vizsgálására és javítására. *Hangja megszokott rideg, mély bariton.*
- Post n°182
Nerefil: *Feláll és meghajol amikor bejön az idegen férfi egy nővel . Gondolja , hogy ők lehetnek az uralkodó páros és sejtése nem is csal mikor elkezd beszélni Zien . * Úgy van , ahogy Zien elmondta . Egy kisebb résen át jutottam be , mivel valamicskét kapizsgálok a mágiához ezért sikerült átjutnom ide . * Visszaül a székre mikor az őröket mellé rendelik*
- Post n°183
*átmegy Devivel hogy beszélhessenek, közben látja, ahogy az úrnő teszi, amit kedvese mond neki* Igen. Ez igaz. De a sok pajzsvizsgáló közül egy sem vette észre ezt az apró karcolást, amin a lány viszonylag kis mágikus képességgel átjutott. Ha ezt nem vették eddig észre, akkor ki tudja mennyi lehet még a pajzson? A lány macskadémon. Jobb szeme van mint nekünk. Segítségünkre lehet sok dologban.*mondja komolyan* Nincsen másik oka semmi. Én így látom.
- Post n°184
-Nem éppen úgy tűnik nekem, mintha csak munka miatt akarnád itt tartani. *Még mindig Zien arcát fürkészi.* -Nos? Mi az igazi ok, nem kétlem, hogy igazat mondasz, de lapul ott még valami.
- Post n°185
*mélyet sóhajt* Nem akarom, hogy meghaljon. Nem kém, ez biztos. Egyszerűen feleslegesnek tartom, hogy meghaljon, de a törvény értelmében ez járna neki, amiért a várost felfedezte kívülállóként.*mondja csendesen, de csak akor néz el Devi arcáról, mikor befejezte szavait*
- Post n°186
*Figyeli Zient.* -Mikor lágyultál ennyire meg barátom? Rendben, hazsnáld fel a képességeit, de ha megszökik, vagy megsebez bárkit is közülünk, vele együtt koncollak fel. *Majd feláll a székből és az ajtó felé megy, megint csak átöleli Bara derekát, védelmezően. Még mindig érezni a levegőben a feszültséget, mióta előhozta az az megmentette a lányt a pince börtöntől.*
- Post n°187
Nerefil: * Nem sok vizet zavar , próbál beszélgetést kezdeményezni de nem sikerül a katonákkal ezért inkább hagyja . Billeg a székkel és alaposan megnézi magának a szobát . *
- Post n°188
- Ez teljesen érthető.. Úgy hiszem. A lány nem fog sok vizet zavarni. Mellesleg. Sosem lágyultam el, de te is tudod, hogy a nők értelmetlen halálát nem kívánom. Amíg a lány nem veszélyes addig életben maradhat úgy vélem. És személyesen vállalom érte a felelősséget. Természetesen. Hova szállásoljam el?*néz Devire*
- Post n°189
-Nem bővelkedünk szállásban, és hogy szem előtt legyen nálad szállásolom el. *Barat maga elé húzza ás átöleli, jelezve azt Ziennek, hogy ha a macska felügyelet nélkül megközelíti Barat akkor megöli a lányt. Nem bízik abban a démonban.* -Nem ajánlom, hogy felügyelet nélkül mászkáljon. Pláne nem a palota körül.
- Post n°190
*mélyen meghajol* Rendben van. Ha meglátom, hogy rosszban sántikál magam végzek vele.*mondja komolyan, majd követve Devit és Barát kimegy* Odamegy a lányhoz, majd ránéz* Gyere. Menjünk.*mondja komolyan, majd elindul a kijárat felé*ott megfordul, majd ismét mélyen meghajol a pár előtt végül kinyitja az ajtót Nernek*
- Post n°191
Nerefil: *Hallgatja a két fiú szópárbaját * ~Szóval Zinnél leszek elszállásolva. Micsoda kegy..~*Feláll és biccent Devinek * -Köszönöm ..én most mennék , biztosan sok dolga a van . Zien..gyere..vagy kikapok miattad. *Indul ki a szobából * Mutasd meg a házad..van ugye legalább 2 ágyad? *Bombázza a férfit kérdéseivel pedíg még ki sem értek Devi dolgozószobájából.*
- Post n°192
*Figyeli a párost, nem kifejezetten tetszik neki a macska magatartása, hogy nem fél tőle.*-Vaj tudja, hogy hová került? *Jegyzi meg halkan. Majd Barahoz fordul.* -Hová akarsz menni? Elkísérlek, aztán megyek a dolgomra.
- Post n°193
*mikor kiérnek a lány felé fordul* Kicsit több tiszteletet.. Tudod egyáltalán, hogy kikkel vagy körülvéve? Nem hiszem, különben nem beszélnél így. Mindegy.*sóhajt* Igen.. Van két ágy a házamban..*mondja, majd elgondolkozik*arcán egy pillanatra fájdalom járja át, majd ismét megkomolyodik* Gyere utánam!*elindul vezetve a lányt lakhelye felé*mikor belép lánya már az edényeket mosogatja* Szia Ann!*köszönti lányát, majd odamegy hozzá és ad a homlokára egy csókot, amit a szőke lány készségesen tart oda neki mosolyogva* Hoztam egy vendéget. A neve Nerefil. Mától itt fog lakni. Bánj vele rendesen.*mondja*
Ann: Értem. Isten hozott nálunk Nerefil. Én Ann vagyok.*mosolyog* Kérsz valamit enni? Még meleg.*mondja, majd apjára néz* És te?
- Köszönöm nem. Én már ettem. A fiúk hol vannak?
Ann: Nokoval volt egy kisebb vitám, mikor felkelt és menni akart edzésre, de nem volt hajlandó enni. Belé tömtem pár falatot, aztán hagytam szaladni. *mosolyog* Nem tűrte jól..
- Nem csodálom. *ül le, majd a székek felé int széles mozdulattal, hellyel kínálva Nerefilt*
Ann: A kicsi pedig reggel óta haza sem dugta az orrát. Szerintem a többiekkel játszik, mint mindig.*mosolyog*
- Értem. Nos Noko biztos csalódott, mikor elsietve nem talált az edzésen. Volt egy kis kitérő dolgom. Azt hiszem, hogy ideje is lenne megnézni mit műveltek edzés címszó alatt a katonák.*kel fel, majd lányához megy* Hamarosan jövök.*csókolja ismét homlokon, majd Nerefilre néz egy pár pillanatra, majd bólint és kimegy*megnézi az edzést*bízik lánya harci jártasságában, hogy nem lesz gond és Nerben is bízik, hogy nem fogja kockára tenni az életét*
Ann: Értem. Isten hozott nálunk Nerefil. Én Ann vagyok.*mosolyog* Kérsz valamit enni? Még meleg.*mondja, majd apjára néz* És te?
- Köszönöm nem. Én már ettem. A fiúk hol vannak?
Ann: Nokoval volt egy kisebb vitám, mikor felkelt és menni akart edzésre, de nem volt hajlandó enni. Belé tömtem pár falatot, aztán hagytam szaladni. *mosolyog* Nem tűrte jól..
- Nem csodálom. *ül le, majd a székek felé int széles mozdulattal, hellyel kínálva Nerefilt*
Ann: A kicsi pedig reggel óta haza sem dugta az orrát. Szerintem a többiekkel játszik, mint mindig.*mosolyog*
- Értem. Nos Noko biztos csalódott, mikor elsietve nem talált az edzésen. Volt egy kis kitérő dolgom. Azt hiszem, hogy ideje is lenne megnézni mit műveltek edzés címszó alatt a katonák.*kel fel, majd lányához megy* Hamarosan jövök.*csókolja ismét homlokon, majd Nerefilre néz egy pár pillanatra, majd bólint és kimegy*megnézi az edzést*bízik lánya harci jártasságában, hogy nem lesz gond és Nerben is bízik, hogy nem fogja kockára tenni az életét*
- Post n°194
Nerefil: -De megadtam nekik a tisztelet..te pedig megengedted , hogy tegezzelek akkor nem értem , hogy mi bajod van . * Nagyot sóhajt és követi a férfit. * Látja az arcán átsuhanó fájdalmat de inkább nem kérdez rá . * -Szia Ann . Igen, most nagyon jólesne pár falat . Régen ettem már. *Kordul meg a gyomra. * Leül az asztalhoz és szemeit elkeretí sanyarú sorsú kismacska hatását keltve ezzel szembogara fekete színe elfoglalja szinte teljes szemét miközben halkan elkezd dorombolni . * -Zien a férjed? *Kérdezi meg a lánytól miután kiment a parancsnok?
- Post n°195
Ann:*elneveti magát kedvesen a lány hasának panaszkodására* Tudod mit? Még én sem ebédeltem. Eszek veled..* mondja, majd két tálat vesz elő és merít az ételből, majd az asztalra teszi azokat és leül*nekilát mosolyogva*a kérdésre elmosolyodik és a lány tetteire is*nagyon megindítja és nagyon erősen kell visszakoznia, hogy ne simogassa meg* Nem.. nem a férjem. *mosolyog* Ő az apám. Nekem és négy fivéremnek.*mosolyog kedvesen, majd tovább eszik* Miért kérded?
- Post n°196
Nerefil: -Köszönöm , megmentettél egy éhezőt. *Mosolyog *-Semmi különös.*Vállat von * -Hm..nagy a család. Az apád lesz egy ideig a testőröm amíg itt vagyok . Elég bizonytalanok velem szemben ezt meg is értem , mert idegen vagyok . * Gyorsan belapátolja az ételt , majd elnyúlik a széken * -Te isteinen főzöl Ann..hmm..nem tudok megmoccanni úgy teleettem magam .
- Post n°197
Ann:*halkan nevet* Örülök, hogy ízlett.*mosolyog rá, majd mikor végez felkel, összeszedi a tálakat és ismét mosogatni kezd* Nos igen.. Még nem bíznak benned. De majd megszokják. Ne aggódj. Errefelé elég bizalmatlan mindenki mindenkivel. Apámmal még jól is jártál. Eleget élt már ahhoz, hogy tudja kiben bízzon és kiben nem..*mosolyog* Bár.. Eléggé a katonaság irányába van fordulva mióta...*megáll egy pillanatra keze majd mélyet sóhajt* Nem érdekes. Örülök, hogy idekerültél.*mosolyodik el kedvesen* 5 férfi között egyedüli nőként kicsit nehéz. Nem tudok senkivel sem beszélgetni. Talán a sors hozzám küldött végre egy barátot, hogy ne legyek egyedül..*nevet halkan*
- Post n°198
Nerefil: Legyen igazad . * Mosolyog * - Mesélnél egy kicsit , hogy hol vagyok és tik is vagytok . Akkor én is elmondom , hogy mi vagyok bár szerintem te már nagyon is sejted a fajtámat ugye? *Kacsint a lányra *
- Post n°199
Ann:*elmosolyodik* Nos igen.. A dorombolás és a könyörgő kiscica szemek nagyon árulkodóak a fajtádat illetően..*néz rá kedvesen*mikor eltörölgetett mindent leül Nerefil mellé az egyik székre* Nos.. Ez itt a fekete sárkány klán. Ahol vagyunk az a birodalom központi városa, és akik körülvesznek téged azok a klán tagjai. Az apám a 3. katonai egység parancsnoka. A klán főleg a harcból él. Nagyon komoly a kiképzése a fiataloknak és a felnőtteknek is, bár emiatt nem is vesztettünk még el csatát.. vagyis.. Mióta élek azóta nem..*gondolkodik el* Vagyis.. 263 éve..*mosolyog* Előtte nem tudom, de nem nagyon volt szerintem akkor sem. A mostani uralkodó Devidrah, kihez gondolom már volt szerencséd elég erős kézzel uralkodik és szereti a rendet. És akik itt élnek is boldogok. *mosolyog kedvesen* Most te jössz!
- Post n°200
Nerefil: Fekete sárkány klán..huhh..ezt még megkell tanulnom . *Mosolyodik el . Hallgatja az infókat Anntől a fjjal kapcsolatban .*-Értem , köszönöm . Valóban harcos nemzet lehettek , hogyha olyan sok ideje nem vesztettek háborút. Nem is látszik meg , hogy betöltötted volna a 200-at. Nos én egy kóbor kiscica vagyok . Egy meggondolatlan kaland miatt fogadtam meg . Apám volt a legnagyobb kandúr a vidéken és persze a törzsfőnök is . Én meg az egyik ivadéka a pár száz közül akit sikerült létre hoznia . 20 éves vagyok és egy ideje vándorolgatok . Röviden ennyi..