Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.

+6
Zien
Doreen
Devidrah
Kuraan
Bara
Lyra
10 posters

A Sárkány Rózsája (FRPG)

Bara
    Bara

Hozzászólások száma : 454
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 02.

A Sárkány Rózsája (FRPG) - Page 15 Empty Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)

Témanyitás  Bara Szer. Szept. 30, 2009 10:17 pm

*hallgatja amit kedvese mond*nagyon boldog, hogy valamit megtud a családjáról*mikor kedvese felajánlja neki, hogy a romokat megmutatja bólogatni kezd hevesen* Igen.. Kérlek.. Szeretném látni.. Kérlek..*mondja kérlelve* Annyira.. Annyira jó lenne, ha ott lehetnék..*suttogja*
    Devidrah
    Devidrah

Hozzászólások száma : 367

Témanyitás  Devidrah Szer. Szept. 30, 2009 10:23 pm

-Rendben, de csak holnap alkonyatkor. *Elfekszik az ágyon hanyatt, magával húzva Bara-t is.*-A vihar lecsendesedett, nocsak, még is csak sikerül a lánynak... a vihar elvonultával átmegyek fürdeni.
    Lyra
    Lyra

Hozzászólások száma : 348
    Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.

Témanyitás  Lyra Szer. Szept. 30, 2009 10:24 pm

Amikor Kuraan távozik, összeszedi magát, és egy fáradt sóhaj kíséretében megmozdul. Lemosakszik, majd kimászik és megtörülközik a száraz törülközővel. Ezek után magára húzza ruháit, és az előtérben beéri Kuraant. *-Itt vagyok, mehetünk... De most nem muszáj ölben cipelned...*
    Kuraan
    Kuraan

Hozzászólások száma : 634
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.

Témanyitás  Kuraan Szer. Szept. 30, 2009 10:32 pm

-Felőlem, na akkor induljunk. *Azzal kilép az esti kellemes hóesésbe, de igen csak hideg van, a hó ami már lehullott fagyásnak indult.* -Óvatosan, csúszós lehet.
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Szer. Szept. 30, 2009 10:46 pm

*-Nem akartalak megbántani, de azt hiszem elég nagy vagyok ahhoz, hogy megálljak a magam lábán.* Hallgat Kuraan tanácsára és óvatosan lépked a férfi mellett. Elég közel ahhoz, hogy ha megcsúszna, akkor megkapaszkodhasson benne. Lassan elérik a férfi házát.
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Szer. Szept. 30, 2009 10:50 pm

-Nyugalom, csak felajánlottam. *A háznál ő még a pincébe megy, megrakja a kandallót, majd vissza fel megy, lerakja a palástját, majd iszik egy kis forró fehér teát.*
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Szer. Szept. 30, 2009 11:08 pm

Elnéz Kuraan után, de nem követi, inkább bemegy a házba. Lepakol és egy csésze teával leül a kandalló elé. Amíg iszogatja a férfi is megérkezik.
    Bara
    Bara

Témanyitás  Bara Szer. Szept. 30, 2009 11:14 pm

*elmosolyodik, majd eldől* Igen.. Azt hiszem ezt személyesen is meg kell majd neki köszönnöm..*suttogja* Jobban érzem így magam.. És persze azért is mert te itt vagy velem..*suttogja* Jó lesz a holnapi nap..*egyezik bele* Bármikor jó, amikor neked is megfelel..*mosolyog, majd hozzábújik* Azt hiszem veled tartok a fürdőbe.. Csak egy kicsit még pihenjünk..*suttogja*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Csüt. Okt. 01, 2009 2:36 pm

*Vissza leül a kandalló elé.* -És holnap aludhatok kedvemre.... de jó is lesz....
    Devidrah
    Devidrah

Témanyitás  Devidrah Csüt. Okt. 01, 2009 2:39 pm

-Jó. *egy darabig fekszenek, majd mikor elmegy a vihar felkel.* -Nos, akkor induljunk... *leveszi a páncélját, majd csak a bőr ruházatban, és a csuklyás palástban, indul ki. Baraval együtt, átmegy a fürdőbe, nem vacakol sokat, majd elnyúlik a forró vízben.*
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Csüt. Okt. 01, 2009 5:44 pm

Rámosolyog a férfire. *-Egyetértek. Én se fogok egyhamar felkelni, az biztos.* Pár percig még bambul a tűzbe, majd kiissza a teáját. *-Menjünk aludni.* Sóhajt, majd feltápászkodik. Leteszi a csészét az asztalra, és elindul a szobája felé. Azonban az ajtóból még visszafordul. *-Köszönöm, hogy délután haza hoztál... Aludj jól!* Bemegy a szobájába, és behajtja maga mögött az ajtót. Kellemes meleg van, és a fürdőben is rendesen átmelegedett, így csak alsó ruhában bújik ágyba. Hamarosan mély álomba szenderül.
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Csüt. Okt. 01, 2009 8:05 pm

-Ugyan nincs mit.... *vágyódva néz a lány után, majd sóhajt egy kisebbet, mikor halja becsukódni az ajtót. Felkel elmegy az egyik szekrényig, és levesz egy üveg saket, majd neki kezd lassan ízlelve elkortyolgatni. Majd a fél üveg elfogyasztása után elnyúlik a padlón a kandalló előtt, a plástját a feje alá hajtogatja, és egy darabig még ott fekszik, végül ott is alszik el.*
    Nerefil
    Nerefil

Hozzászólások száma : 756
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.

Témanyitás  Nerefil Csüt. Okt. 01, 2009 9:17 pm

Nerefil: * Segít lánynak a konyhában , ha már kicsit tovább aludt reggel most bepótolja lustálkodását * -Szóval megfigyel . Végül is érthető , mert ő felelős értem . Ha elméri magát és nem vagyok olyan megbízható , akkor könnyen rajta csattanhat az ostor és nem rajtam . Ha bízol bennem , akkor megengednéd , hogy megfőzzem én a levest az ebédhez? Ha kell akkor kóstolót is eszek belőle mielőtt feltálalnánk a többieknek , hogy nincs benne méreg így megtudnál bizonyosodni . Jó reggelt . *Köszön a férfinek * -Hmm..viharos környéken laktok ti . Mikor jöttem akkor is kissé borongós volt az idő.
    Bara
    Bara

Témanyitás  Bara Csüt. Okt. 01, 2009 10:49 pm

*csendesen fekszik, majd megy kedvesével*némán sétál, látszik, hogy gondolkozik* majd.. Szóval azt hiszem Lyrának meg kell köszönnöm.. És egy kis energiát is adhatnék neki majd.. Biztos elfáradt...*motyogja*mikor beérnek gyorsan végez az előkészületekkel, majd belép a vízbe és lassan elmerül*tincsei ázottan tapadnak bőréhez, mivel haját is megmosta*
    Zien
    Zien

Hozzászólások száma : 360
    Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 18.

Témanyitás  Zien Csüt. Okt. 01, 2009 11:02 pm

Ann:*bólogat* Igen így van.. De ne aggódj.. Hamar fel fog engedni majd..*mosolyog* Az remek lenne.. Ne aggódj nem félek.. Nincsen nálad semmilyen méreg, itt pedig nincsen mérgező alapanyag...*mondja* Szóval csak nyugodtan..*mosolyog* Addig teszek fát a tűzre.*mondja, majd kimegy*miután visszatér megjön apja*távoztával a lányra néz* Igen.. Sajnos nagyon gyakoriak főleg télen és elég erősek is..*sóhajt* Kifejezetten katasztrófaveszélyes. Mindig történnek balesetek..*mondja csendesen* Mindegy is..*elkezdi a második fogást készíteni*

*kimegy az istállóba*gyorsan ellenőrzi a hátasokat, majd tesz alájuk friss szalmát, enni ad nekik, majd visszamegy a házba*beérve lerázza hajáról a hatalmas hópelyheket, amik eddig nem is látszottak rajta, viszont a földön annál inkább*

Ann: Apa.. Ezt miért kell mindig itt bent csinálnod?*mondja szigorúan, csípőre tett kezekkel*

*elvigyorodik* Bocsánat.. De kint hideg van. Különben is.. Még a végén unatkoznál nekem..*ad egy csókot lánya homlokára majd bemegy az étkezőbe, de ott már leveszi cipőit és meleg felső ruházatát*csak egy olyan edzőruha marad rajta, mint tegnap, amikor a jégen edzett*leül az egyik székre, miközben lánya szemforgatásán vigyorog, majd ahogy meglátja Nerefilt megkomolyodik és szemeit le sem veszi róla* Mit főzöl?*kérdi érdeklődve, miközben orrát mozgatja a szagok után kutatva*
    Doreen
    Doreen
    Admin

Hozzászólások száma : 524

Témanyitás  Doreen Pént. Okt. 02, 2009 7:52 pm

Kiarah:

-Olyan békésen és kimerülten aludtál, meg amúgy is tudja, hogy itt vagy így nem hiszem, hogy megszólna amiért nem mentél haza. Igen. *Lenéz a tányérjára.*-nagyjából, befejeztem. De megvárlak szívesen. *elnyúlik az asztal mellett, egy forró fürdő jól esne.
    Noko
    Noko

Hozzászólások száma : 380

Témanyitás  Noko Szomb. Okt. 03, 2009 5:49 pm

*elmosolyodik* Értem.. Nos rendben.. Akkor legalább az apám életben hagy..*mosolyog*leül, majd vesz a tálba és enni kezd* Rendben van.*mikor befejezi felnéz rá* Nos.. ha szeretnél, menjünk fürdeni... Mármint, ha engeded, hogy elkísérjelek.
    Devidrah
    Devidrah

Témanyitás  Devidrah Szomb. Okt. 03, 2009 5:51 pm

*Élvezi a melegvizet.* -Hogy érzed magad? *Barara néz, majd a lány hasára a víz alatt.*
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Szomb. Okt. 03, 2009 6:00 pm

Kiarah:

-Elkisérhetsz, már nem a konyhához tartozol hanem katona vagy. *feláll az asztaltól, majd összekészít magának egy adag ruhát.*
    Bara
    Bara

Témanyitás  Bara Szomb. Okt. 03, 2009 6:00 pm

- Már sokkal jobban...*mosolyodik el* Köszönöm...*néz kedvesére*
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Szomb. Okt. 03, 2009 6:06 pm

- Értem. Nem hittem volna, hogy ez erre is feljogosít, de.. Nos azt hiszem akkor elkísérlek.*néz rá, majd felkel*várja, hogy kedvese elkészülődjön, addig felveszi cipőjét és felső ruháját, valamint kabátját*mikor Kiarah elkészül kinyitja neki az ajtót, majd megy utána*
    Devidrah
    Devidrah

Témanyitás  Devidrah Szomb. Okt. 03, 2009 6:51 pm

-Jól van. *Hanyatt dől a medence partjára.*
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Szomb. Okt. 03, 2009 6:54 pm

Kiarah:

-Igen, egy katonának vannak ilyen kiváltságai, bár csak az egység parancsnokok léphetnek be a fürdő területére, de ettől most eltekintünk. *kacsit Nokora, majd elindulnak kifelé.* -Viszont, mögöttem kell lenned, és kísérned. *így mennek be a fürdőbe, ahol az egyik szolgáló furcsálva méregeti Nokot, hogy bemegy Kiarahhal a fürdőbe. Levetkőzik és elnyúlik a meleg vízben.*
    Noko
    Noko

Témanyitás  Noko Szomb. Okt. 03, 2009 7:28 pm

- Értem. Rendben van.*megy a lány mögött, majd mikor elmegy a női öltöző felé megáll*addig nem megy be, amíg a szolgálólány ki nem jön*mikor a lány eltűnik a folyosón bemegy a fürdőbe, majd a medencénél letérdel kedveséhez* Én is jöjjek, vagy megvárjalak inkább itt kint?
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Szomb. Okt. 03, 2009 9:20 pm

KIarah:

-Gyere csak nyugodtan, erre nem jönnek be a szolgálók, legalább is most. Megtiltottam nekik. Hogy érzed magad? Fáj még a sebed? *Zien szavain gondolkozik, miközben Noko-t figyeli, vajon mik is a tervei vele?*

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 11:08 pm