Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.

+6
Zien
Doreen
Devidrah
Kuraan
Bara
Lyra
10 posters

A Sárkány Rózsája (FRPG)

Zien
    Zien

Hozzászólások száma : 360
    Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 18.

A Sárkány Rózsája (FRPG) - Page 9 Empty Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)

Témanyitás  Zien Szomb. Szept. 26, 2009 12:28 am

Ann:*mosolyogva hallgatja a lány szavait* Értem. Nos. Azt hiszem ha apám a védelmébe vett téged Devidrah-sama előtt, akkor nem kell félned, ha ne teszel rossz fát a tűzre. Apa a faj legidősebb férfi tagja az uralkodó után. Ismerik egymást elég jól, így tud is beszélni vele és hallgat is a tanácsaira az uralkodó, megfontolt is. És szerencsére nem csapodár.*mosolyog* Ha itt akarsz maradni szerintem nálunk nyugodtan elélhetsz. Nekem lenne végre egy társam aki segíthetne itthon. Persze ha szeretnél. Más munkákat is lehet csinálni. Ha gondolod a katonaságba is beállhatsz majd, bár azt csak a nagyon háborús nőknek ajánlom. Te nem nézel ki annak.*mosolyog* Gondolom a vándorlás után egy biztos hajlék jó lehet.. Letelepedni...*mondja majd megakad* 20 éves? Elég fiatal vagy még. Ez megmagyarázza, hogy nem hallottál még a fajról..*mosolyog* Majd segítek neked beilleszkedni rendben? Mellesleg.. Idősebb vagy, mint a két öcsém. A bátyáimra pedig tudok hatni ha hazajönnek, bár ez ritka, mert mindketten boldog házasságban élnek már régóta. Ebben a házban férfitól nem kell tartanod. Nem fognak megkörnyékezni.*mosolyog kedvesen* Bár.. Inkább e házbeli környékezzen meg, mint valamelyik másik családbeli férfi. Apa a fivéreimet szigorúan nevelte, hogy jól bánjanak a nőkkel és finoman.. De.. Vannak akik csak durván tudnak játszani..*mondja sóhajtva* Ezért is nincsen még párom nekem se. Meg azért se, mert apa és a bátyáim minden udvarlót elüldöznek.*forgatja meg szemeit*Gondolhatod... Te hogy állsz a férfiakkal? Van vagy volt udvarlód már?*látszik rajta, hogy rég beszélgetett bárkivel is, mivel most alig tudja magába fojtani a szót* Bocsáss meg, hogy így rád zúdítok mindent.. De.. Annyira jó végre valakivel ilyen dolgokról beszélgetni..*mosolyog kicsit szégyenkezve*
    Nerefil
    Nerefil

Hozzászólások száma : 756
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.

Témanyitás  Nerefil Szomb. Szept. 26, 2009 12:58 pm

Nerefil: -Igyekezni fogok , hogy ne bosszatsam fel akkor apád . Hmm..Davidrah után a legidősebb férfi? Akkor tényleg jó óvó szárnyak alá kerülhettem , mert gondolom tapasztalt az egysége parancsnokaként. Köszönöm a felajánlást . Szívesen segítek neked , mert a harcban szerintem nem vagyok olyan sikeres ezt te is jól megállapítottad . Igen..már lassan 1,5 éve csavarogtam . Egy kis pihenő nem árt egy újabb út előtt . *Mosolyog * -Köszönöm a segítségedet , biztosan szükségem lesz rá mert semmit nem tudok szinte még róllatok . A szokásaitokról vagy bármi egyébről . Hány évesek az öcséid és mi a nevük ha megtudhatom? Nem hinném , hogy vonzó lennék az itteni férfiaknak a másságom miatt , az álatlában el szokta különíteni a démonokat ha más fajhoz tartoznak . Észben tartom a tanácsod és nem kezdek ki az itteni férfiakkal . *Megcsóválja a fejét * -Hát nagyon nem könnyű így , ha elkergetik az udvarlókat vagy az érdeklődőket a háztól . *Elmosolyodik *-Semmi baj . Nyugodtan kérdezz . Nem , most nincs senkim..volt pár udvarlóm már ,de a vándorláshoz nem hiányzott volna még egy hímnemű , hogy dirigáljon nekem . Lehet , hogy csak a mi fajtánkra jellemző vagy a tietekre is . De olyan idegesítőek tudnak lenni a férfiak és gyerekesek is ..a féltékenységről nem is beszélve .
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Szomb. Szept. 26, 2009 2:01 pm

Ann: Nos.. Igazából.. Én annak is örülnék, ha nem mennél tovább, de te tudod.. Viszont.. Ha inen elmész senkinek nem beszélhetsz erről a városról. Semmiről, ami itt folyik, különben az veszélyt hoz ránk is és rád is, mert ha megtudják az itteniek megtalálnak bárhova mész..*mondja halkan* Jobbik esetben csak visszahoznak...*sóhajt* Nos.. Este találkozol velük ha minden igaz. Az idősebb fiú Noko. Hamarosan tölti a 17-et és..*elmosolyodik* Nos eléggé ügyetlennek hittük, de most megmutatta, hogy apja fia..*mosolyog* Az úrnőnek udvarol... És állítólag nem is sikertelenül. Devidrah-sama pedig mikor ezt megtudta.. Nos megeskette szegényt.. aztán mikor begyógyultak a sebei a saját kiképzésére invitálta és addig erőltette, míg össze nem esett. Igaz nagy az akaratereje, de még sosem volt kitéve ekkora fizikai megpróbáltatásnak. A kicsi pedig Noru.. 6 éves.*mosolyog* Idén kezdte el az edzéseket az Úrnővel.. Nagyon ügyes.. A csoport legjobbja.*mosolyog büszkén* Bár a bátyáim is nagyon kiemelkedő teljesítményt nyújtanak mindig.. Talán apának köszönhető, mert mindig is sokat foglalkozott velük. Lényegében.. A 2 egység parancsnoka is a testvérünk lehetne, csak ő nem vér szerinti.. A szüleim még nagyon fiatalkorában fogadták be és sajátjukként nevelték.. Apámat a sajátjának tekinti azóta is, csak már nem itt él, hanem egy külön kunyhóban. *ahogy beszél látszik, hogy nagyon büszke a családjára és apját nagyon szereti* Igazából mindenkivel sokat törődik, akik itt élnek.*mosolyog, majd halkan nevet* Méghogy nem vagy vonzó? Hiszen különleges vagy.. Más.. Felkelted a fantáziájukat és a versenyösztönüket.. Az újdonság erejének is mondhatjuk. Igazából annyira nem bánom, hogy elkergették őket..*mosolyog kedvesen* Nos ez igaz.. A sárkány férfiakra meg különösen. Nagyon féltékenyek és területféltők is. Rettentően. és agresszívek is, ha arról van szó, hogy valaki a másik tulajdonát, családját akarja megszerezni. Hatalmas harcok vannak ebből, így nem is nagyon szokás elszeretni más asszonyát..*mosolyog* Különben meg nőválasz van, ha a versengés döntetlen. És tiszteletre méltó, hogy a vesztes nem próbálkozik újra, hanem elfogadja és odébb áll..
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Szomb. Szept. 26, 2009 2:15 pm

Nerefil: -Majd meglátjuk , hogy mi lesz . Talán hosszabb ideig is tudok maradni ,de ez még sok mindentől függ . Természetesen , ha elmegyek nem beszélek erről a helyről senkinek . Nem érdekem , hogy veszélyeztessem az életem ilyesmivel . Hmm...17 éves és elcsábította az úrnőtöket akkor igazán tudhat valamit az a fiú . *Mosolyodik el * És nagyon kitartó is lehet az elbeszélésed alapján . A kisebbik öcsédre is kíváncsi vagyok..biztosan aranyos lehet . A te családod valódi harcos dinasztia úgy tűnik , méltán lehetsz büszke rájuk. Örökbe fogadott tesód is van? Huhha , akkor így tényleg nagy a család . *Figyelmesen hallgatja a lányt * -Majd Zein elkergeti az udvarlókat körülettem ahogy veled is tette . *Kacsint a lányra * Úgyhogy szerintem nem lesz gondunk . Értem , akkor a ti klánotok nagyon rendezett és szabálytartó . Hát ha a vezető jó akkor ez a rendszer is fenntartható és ezek szerint Devidrah elég erőkezű uralkodó . Mit szólnál , ha körülnéznénk az udvaron , hogy hol vannak a gyakorló terepek az istálló meg stb , hogy kicsit kiismerjem magam . Segítenél ebben? *Kérdezi mosolyogva a lánytól*
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Szomb. Szept. 26, 2009 2:28 pm

*elmosolyodik* Igen.. Nagyon kitartó.. és.. Eddig eléggé kétbalkezes volt, de úgy néz ki megemberesedett alig egy nap alatt..*mosolyog* A kicsi? Jesszus.. Az a fiú egy ördögfajzat.*mosolyog* Mindig csak a bajkeverésen jár az esze, de Majd apa kezelésbe veszi, ha nagyon elfajzik..*mosolyog* A többiekkel is így volt.. vagyis.. Noko volt az egyetlen aki kifejezetten csendes és nyugodt volt közülünk.*mosolyog* Különlegesnek számított, mert a sárkánygyerekek a bajkeverésről híresek. Bár.. Úgy hiszem Noko most pótolja be, ami kiskorában elmaradt..*kacag halkan* Ha befogad lányának akkor biztos lehetsz benne..*mosolyog* Igen.. Az egész klán harcosokból áll... Ha szeretnéd akkor menjünk. Nincs nekem se semmi dolgom..*mosolyog* Viszont az istállóba nem ajánlom hogy menjünk.. Az itteni hátasok nem nagyon szeretik az idegeneket és a szokatlant. És nagyon veszélyesek.. Szóval inkább a gyakorlópályára menjünk.*mosolyog, majd felkel* Gyere. Menjünk!*indul el az ajtó felé* Megnézünk egy edzést.. Rendben? Azt hiszem ma apa tartja az összevont edzéseket, szóval a nagy téren lesznek.*mondja inkább magának, majd elindul*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Szomb. Szept. 26, 2009 2:47 pm

Nerefil: *Mosolyog * -Szóval a ti fajtátokban a gyerekek rosszak a felnőttek pedig kicsit indukatosak ha terület férltésről van szó .Mintha valódi sárkányok lennétek . Te is harcos vagy? *Néz a lányra * Mert ha mindenki harcos itt akkor szerintem én leszek a leggyenygébb láncszem . Rendben , amit jónak tartassz oda menjünk . Ha az istálló bajos hely a harcosok miatt , akkor inkább kerülni fogom azt a helyet ..vagy Zien nélkül nem lépek be oda . Hm..rendben , akkor irány a nagy tér . * Megvárja , hogy Ann kimenjen az ajtón , ő utánna megy . Most jobban végigméri a terepet mint mikor először sikerült bejutnia . * Igazán csodás hely..a levegő is friss ..*karjait oldalt kiteszi és élvezi ahogy körbesimogatja a szellő.*
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Szomb. Szept. 26, 2009 3:33 pm

Ann:*elmosolyodik* Nem... Én nem vagyok harcos. Apám a konyhatündér szóval szokott jellemezni. Inkább vezetem a háztartást. Az épp elég, ha róluk van szó.*mosolyog* Mellesleg nem hiszem, hogy te lennél itt a leggyengébb.. Vannak itt nagyon gyenge nők, akik szintén háztartásban dolgoznak. Az úrnő viszont. Devidrah felesége egy angyal.*mosolyog* Nagyon gyengéd és jószívű.. Talán már vele is találkozhattál. Elég félénk és visszafogott, de segít ahol tud. A múltkori viharban az egyik bátyám életét is ő mentette meg, valamint még régebben apáét is. Pár hónapja. Nagyon hálás vagyok neki ezért..*mosolyog, majd azon is, mikor Ner kitárt karral mélyeket lélegzik* Igen.. Csodás vidék. Ezért is annyira fontos, hogy titokban tartsuk.*megékeznek az edzőtérhez*egy dombon leül és onnan figyeli az edzést*apja elég kemény edzést tart éppen küzdenek párokban és ő is beállt*majd miután legyőzi ellenfelét körbejár és néha-néha mond pár instrukciót a katonáknak*eléggé kitűnő jelenség, főleg, hogy mindenki sötét hajjal rendelkezik, ő meg fehér fejjel és ruházattal flangál közöttük*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Vas. Szept. 27, 2009 6:06 pm

Nerefil: *Elmosolyodik * Akkor majd megszapaorodnak a konyhatündérek a házatokban . *Kacsint a lányra * -Hmm..igen , láttam az úrnőt azthiszem . Devidrah nagyon védte tőlem , de meg is értem , mert jelenleg én csak egy betolakodó vagyok . *Biccent a lánynak * -Ha egyszer elkerülök innen akkor is megőrzöm ennek a helynek a titkát. *Odaérnek az edzésre * -Elég feltűnő jelenség az apád . Azért ilyen őszes a haja mert ennyire öreg vagy alapból ilyen hajszínnel született?
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Vas. Szept. 27, 2009 6:17 pm

Ann:*elmosolyodik* Köszönöm.. Őszintén. És azt hiszem ezt itt mindenki nevében mondhatom.*elgondolkozik, majd bólogat* Igen... Viszont télen nagyon jól tud lopakodni.*vigyorog* Mindig ezzel viccel. Bár lehet, hogy igaza van. Nos.. Így született.. A testéből minden színanyag hiányzik. A szeme is a szemben lévő erektől piros neki. A haja pedig világéletében ilyen volt. De legalább nem őszül. Vagyis.. Nem látszik.*mosolyog* Az egyetlen albínó a klánban.*magyaráz a lánynak kedvesen, majd továbbfigyeli, ahogy apja oktatja a katonákat*ahogy a párharcoknak vége, levezetésként pár feladatot ad a katonáknak*addig ő figyeli őket kicsit távolabbról*nem néz semerre komolyan gondolja az edzést*fiát többször is megszidja, vagy éppen segít neki* Az a szőke fiú , aki még eléggé csontos.. Látod? Most is ott magyaráz neki apa.. Ő az idősebb öcsém, Noko.
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Vas. Szept. 27, 2009 6:23 pm

Nerefil: -Még nem találkoztam albínó démonnal ..de ahogy látom semmiben nem szenved hiányt és előnyére is válik télen ezek szerint. *Mosolyog * -Húsvétkor pedig ő lehet a nyúl .* Nevet .* -Igen , látom . Ő az öcséd a 17 éves..hogy is hívják? Noko..tényleg köszike . Hmm..menjünk kicsit közelebb . * Kicsit közelebb lopakodik az edzőkhöz * Megnézi apát és fiát. * -Szerintem nem tagadhatnák le a várrokonságot . A vonásaik teljesen ugyanolyanok csak a bőrszínűk és a hajszínük más.
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Vas. Szept. 27, 2009 6:36 pm

Ann:*elmosolyodik, ahogy közelebb mennek* Igen.. Noko teljesen apa vonásait örökölte, viszont erőnlétben visszamarad.. De jóval makacsabb, mint apa, pedig ő se piskóta.*mosolyog, majd nézi az edzést, ahogy Zien egyre csak jár körbe és vagy szidalmaz, vagy dicsér*remek kiképző és tanár*mikor vége az edzésnek a katonák meghajolnak felé amit viszonoz, majd elengedi őket és erre szétszélednek*már jócskán benne járnak a délutánba*felnéz a domboldalon ülő lányokra, majd biccent feléjük*hátat fordít és elindul dolgára* Megy edzeni egy kicsit.. Megnézzük?*néz cinkos mosollyal Nerre* Igazából nagyon jól néz ki, bár ritkán van alkalmam, hogy lássam az otthoni munka miatt..*magyarázza*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Vas. Szept. 27, 2009 6:41 pm

Nerefil: - Ahogy mesélted és ahogy látom nagyon nagy akaratereje van az öcsédnek . Ha nagyon akar akkor szerintem apád nyomdokaiba is érhet egyszer majd. *Elmosolyodik * -Mehetünk ..végülis most nincs semmi dolgunk.Vagy valami halaszthatatlan van a házban? * Feláll és kezet nyújt Ann-nek , hogy felhúzhassa állásba *
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Vas. Szept. 27, 2009 7:01 pm

Ann:*elmosolyodik* Igen.. Bízunk benne mindannyian.*mosolyog, majd elfogadja a segítő kezet* Nincsen semmi teendő.. Siessünk, mielőtt nyoma veszik..*mosolyog, majd elkezd szaladni apja után, de mivel Ner kezét nem engedte el, húzza maga után*mikor beérik Zient, a férfi már egy tó vastagon megfagyott jegén áll középen*

*csak egy ujjatlan, testhez simuló, fehér felső van rajta és egy laza, szintén fehér hakama*palástját a parton ledobta*csuklóin fehér védők vannak*kezében van már fegyvere, ami most ketté van szedve*a láncot fogja és pörgeti*egyiket oldala mellett, másikat feje fölött, majd egy hirtelen fordulatot tesz, aminek következtében sokan még szabad kézzel egyensúlyozva is elesnének a tükörsima jégen*egyensúlyából még csak ki se billen*szemei hunyva vannak koncentrál*egy pillanat múlva ugrik egyet a magasba, majd szaltózik*a fegyvert egy kezébe teszi, majd tovább folytatva a kőrözést immár dupla pengével fordul egyet, majd háta mögé küldi*ezután csap egyet előre az egyikkel, majd a pörgő fegyvert átveszi egyik kezéből másikába, míg egy szaltót ugrik, majd körbefordul a jégen, és eltolva magát csúszik egyet*izmai feszülnek a ruha alatt, karjain is látszanak a dudorok*sokáig gyakorol*

Ann:*sokáig nézi apját, ahogy gyakorol, majd mikor már mindent látott elmosolyodik, és gyúr egy nagyobb hógolyót*jó alaposan összegyúrja, majd Nerre néz* És most látni fogsz egy gyönyörű védést..*vigyorog, majd ahogy apja ismét tesz egy fordulatot a levegőben erőteljesen dobja felé a hógolyót*azonban mégcsak a közelébe sem ért, mikor a pörgő penge egyik vége kígyó módjára odakap, majd felnyársalja a hógolyót végül ahogy forogni kezd ismét a penge a hógolyó egy fának csapódik felettük*elvigyorodik* Tudja, hogy mi vagyunk azok..*mondja* Ha valamelyik katona lenne, akkor a hógolyó valószínűleg a homloka közepén állt volna meg..*mosolyog*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Vas. Szept. 27, 2009 7:19 pm

Nerefil: *Ann után szalad gyorsan nehogy lemaradjanak az edzésről . * Elkerekedett szemekkel nézi , hogy a férfi mikre képes . * -Meow..mármint..szent isten . Az apád nem véletlen lett egy egység parancsnoka . A jégen ilyen biztosan mozogni..hát én irigylem . * Szemeivel is alig bírja követni a férfi szaltóit és ugrásait . * Szépen hárítja a hógolyót is a levegőben a férfi. * Feláll és gyúr egy hógolyót és megdobja vele Annt , a domb tetején elkezd szaladni menekülve a lány elől * -Kapj el...*egyszer csak megcsúszik a lába a havas füvön és a domboldalon elindul lefelé gurulva* -Segítség!! *Sikítozza nevetve * Gurul , amíg le nem ér valami hideg és csúszósra ahonnan már siklik tovább. * Hasra érkezett, megakar fordul a jégen sikerül is ez neki csakhogy amit lát maga felett az nem kedvező egyáltalán . Zien tart pont felé a szaltóugrásából . *Karmaival elkezd kaparni a jégen de nem sikerül és hirtelen , gyorsan akar felállni de ehelyett mindig visszaesik a hirtelen mozdulatok miatt *Késtégbeesetten nyávog fel.*
    Doreen
    Doreen
    Admin

Hozzászólások száma : 524

Témanyitás  Doreen Vas. Szept. 27, 2009 7:24 pm

Kiarah:

*Miután levezényelte az edzést, elment, hogy meg keresse Zient. Beszélni akart vele Nokoról. Hosszas keresés után rá is bukkant a démonra a tónál, ő maga is edzéshez van öltözve és kettős kardja is nála van. Az az, Két vékonyabb pengéjű kard, ikerkardok. Figyeli a kialakuló eseményeket.* -Na ez szép lesz. *Jegyzi meg magának. Észreveszi Ann-t, biccent a lánynak, majd továbbra is a jégen lévő párost figyeli.*
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Vas. Szept. 27, 2009 8:10 pm

Ann:*mosolyog a lányon* És ez csak amolyan önszorgalom..*magyaráz, majd a dobásra meglepődik* Hé! Te ez nem ér!*vigyorog, majd visszadob, azonban, mikor a lány megcsúszik nagyot néz, majd a guruláson jót nevet*azonban ahogy Ner jégre kerül már nem nevet, főleg ahogy apja egyik hátra szaltós mutatványába esik középre* Nerefil!*kiált ijedten, de tenni nem tud*

*ahogy észreveszi, hogy a lány alatta esik-kel elkapja fegyverét egyik kezébe, majd egy újabb alkalommal, ahogy a lány próbál felkelni elkapja a derekát, majd felrántja magához és egyensúlyba hozza magukat*Nerefil mellkasa így sajátjához feszül*fegyverét másik kezében tartja a lánytól a lehető legmesszebb*érdeklődve és teljesen nyugodtan néz a lányra* Azt hittem, a macskáknak jó az egyensúlyérzékük...*néz rá komolyan* Remélem tetszett a bemutató.*mondja, majd elengedi a lány derekát*fegyverét összeteszi, majd hátára akasztja*elindul a jégről kifelé, teljesen magabiztosan, mintha csak szárazföldön menne* észreveszi Kiaraht és megállva meghajol felé, majd megy tovább* Ann! Legközelebb ha dobsz jobban célozz!*mondja, mire lánya elmosolyodik és bólint* Az istállóban leszek.*teszi hozzá még, majd megy tovább*csendesen felveszi a palástját, majd elmegy Kiarah mellett egy szó nélkül*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Vas. Szept. 27, 2009 8:22 pm

Nerefil: * Szemeit behunyja , rántást érez megy egyszer csak a fájdalmas találkozás helyett . Valami izmosnak és melegnek feszül neki teste. Szemeit kinyitja és Ziennel találja szembe magát . Pár pillanata van csak megfigyelnie piros szemét * -Igen..aránylag jó egyensúlyérzékünk van..de nem a jégen . * Mikor otthagyja Zien elindulna kifelé de nagy csődtömeg létére elvágódik előre a jégen és csak négykézláb tud kimászni a partra miközben panaszosan nyávog. * Remegő térdekkel áll fel és megy Ann-hez * -Utálom a vizet még ha be is van fagyva . *Fújtat a jég felé * Apád most haragszik rám gondolom amiért megszakítottam az edzését.
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Vas. Szept. 27, 2009 8:27 pm

Kiarah:

-Ez rossz ómen... *Néz Zien után.* -Kérlek várj! Beszélni szeretnék veled! *Szól a férfi után, majd kellemes lassú léptekkel követi.*
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Vas. Szept. 27, 2009 8:41 pm

Ann:*mosolyog a lány szerencsétlenkedésén, így odamegy a parthoz és segít neki felkelni* Nem.. Ne aggódj. Apa nem ránk mérges.. Nem is rád. Már amúgy is befejezte volna az edzést... Azt hiszem.. Magára dühös..*néz apja után* Na gyere.. Oda se neki.. Mire hazaér, már nem lesz semmi baj.. Menjünk valamerre..*mosolyog*

*hallja a lány szavait*megáll, majd szembe fordul vele és meghajol* Úrnőm.?*mondja kérdőn*se gúny, se rosszallás nincs a hangjában csak érdeklődés*
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Vas. Szept. 27, 2009 8:55 pm

Kiarah:

-Eléggé rossz kedvűnek tűnsz....*jegyzi meg.* -Noko miatt akarok veled bezsélni. MI van vele? Nem jelent meg az edzésen... Gondolom, hogy Devi átrakta valahova, de ezt egy szóval se mondta nekem... *próbál úgy fogalmazni, hogy azért ne legyen benne semmi ami magánjellegű.*
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Vas. Szept. 27, 2009 9:06 pm

*elmosolyodik, ahogy felegyenesedik* Semmi különös, csak.. Egy emlék. Nem lényeges. Noko jól van. Vagyis. Elég gyenge még, nincsen hozzászokva ekkora fizikai terhelésnek főleg így hirtelen, de hatalmas akarata van. Hamarosan hozzászokik. Devidrah hozzám osztotta be, hogy szintbe hozzam, utána visszakerül az ő egységébe.*mondja* Gondolom megvan a saját oka rá, hogy ne mondja meg neked, hogy mi van vele. Többek között, mert a húga vagy és mivel sárkány elég féltékeny rád nézve.*mosolyog kedvesen* Viszont, ahogy vége lett az edzésemnek Noko elsietett. Igen csak kimerülve, de a palota irányába szaladt. Úgy gondolom éppen hozzád. Főleg, hogy a tegnapi találkozót nem tudta betartani.*mosolyog hamiskásan* nem igaz? Ne haragudj rá. Devidrah addig edzette, míg össze nem esett a kimerültségtől. Délig magához sem tért. Enni pedig csak igen keveset tud még. Ha jól gondolom most nagyon sürgős dolgod lett hirtelen a lakosztályodban.*mosolyog* Csak egyet mondj meg kérlek. Hogy történt ez? Ez az egész köztetek? *néz rá kérdőn* Miért pont Noko, mikor sok, jóval kiválóbb fizikumú férfi van itt. Miért pont a fiam?
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Vas. Szept. 27, 2009 9:13 pm

Kiarah:

*Csendben hallgat, a válaszokat latolgatja.* -Talán... *jegyzi meg halkan, válaszolva a sűrgős dologra a lakosztályában.* -Hogy miért? Ezt tőle is kérdzhetnéd.... *csizmája orrával rugdossa a havat.* -Talán baj? *nem néz fel Zienre.* -Van elég akarata, nagy és erős harcos lehet belőle, ha ő is úgy akarja.... *próbálja terelini a szót a miértekről. Majd felsóhajt.* -Vannak olyan napok, mikor egy nő ki van szolgáltatva,... és ha elfelejti bekeverni a kis mérgét ami segít neki.... *mondja sejtelmesen.*
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Vas. Szept. 27, 2009 9:28 pm

*figyeli a lányt* Sajnos odáig nem jutottam még el, hogy vele is tudjak személyesen beszélni. Valahogy mindig eltűnik, mire észbe kapnék. Olyan, mint amilyen az anyja volt.*mosolyog, majd elkomorodik, és megrázza a fejét egy pillanat múlva* Nem érdekes.*hallgatja a lány szavait* Úgy hiszem.. Érted képes lesz igazi harcossá válin. *mosolyog* Én nem bánom. Tegyetek, ahogy akartok. Csak ne legyetek meggondolatlanok.*mikor Kiarah sejtelmesen kezd beszélni azonnal rájön mi történt*mivel 550 évnyi tapasztalata van a nőkről így tudja, hogy kedvese is mérget vett be sokszor, ha nem volt otthon, amit mindig is ellenzett, de nem tehetett ellene* Így már világos. *vigyorodik el szélesen* Úgy hiszem... Mégsem olyan rossz fizikumú mint sejtettem, ha még te is felfigyeltél rá. Légy vele azért óvatos. Nem volt előtted még soha dolga nőkkel. És.. Nos.. Minden jót. Siess, mert már biztos vár rád. És azt hiszem.. ma felesleges lesz hazavárni, de a reggeli edzésre azért rugdald el, ha kérhetem. *mosolyog, majd tovább indul* Mozgalmas jó éjszakát!*köszön el, de már nem néz a lányra, csak megy tovább*
    Doreen
    Doreen
    Admin

Témanyitás  Doreen Vas. Szept. 27, 2009 9:36 pm

Kiarah:

*Életében először fülig vörösödik, Zien utolsó szavain. A többire vagy csak bólogatott vagy csak a havat rugdalta. Majd egy torok köszörülés után a palota felé vette az irányt, menet közben az ételt a szobájába kérte, és ő maga is oda ment. Az előtérbe lépve, sóhajtott egy hatalmasat, levette a csizmáit és a palástját, majd megmozgatta a vállait.*
    Lyra
    Lyra

Hozzászólások száma : 348
    Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.

Témanyitás  Lyra Vas. Szept. 27, 2009 9:41 pm

Kellemes meleg van a házban, így a pokrócra sokáig nincs szüksége. Hajnalban ébred. Kicsit hűvösnek érzi a szobát, úgyhogy magára teríti a plédet. Azonban nem bír sokáig nyugton maradni, és már nem is fáradt, így kinéz a konyhába. Feltesz magának egy lábas vizet melegedni a mosdáshoz. Amikor felmelegszik, a szobájában megmosdik, és rendesen felöltözik. Aztán csak tanácstalanul ácsorog az előtérben, ugyanis nem akar szó nélkül elcsavarogni, nehogy félreértés legyen a dologból. De Kuraant sem akarja felébreszteni.

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 11:09 pm